Web Analytics Made Easy - Statcounter

به لحاظ آماری شهرستان دشتی ازلحاظ داشتن پتانسیل بالقوه اشتغال در جمع سه شهرستان اول بوشهر قرار دارد و داشتن این پتانسیل بالا و تنوع بستر کارآفرینی تنها با یک مدیریت ضعیف می‌تواند در رتبه‌های پایین جدول اشتغال در استان بوشهر قرار گیرد.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل ازسپاس شهرستان دشتی باوجود بستر مناسب در بخش کشاورزی توانسته به دومین قطب تولید محصولات کشاورزی در استان بوشهر تبدیل شود و این روند در سال‌های اخیر با ارائه روش‌های نوین کشاورزی افزایش چشمگیری یافته است .

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در بخش معدن نیز شهرستان دشتی با دارا بودن 25 درصد از معادن استان رتبه خوبی در بین شهرستان‌های استان بوشهر به لحاظ نعمت‌های خدادادی برخوردار است.

حتی در بخش ساحلی شهرستان دشتی به لحاظ موقعیت خود در ارتباط با شهرستان‌های ساحلی مانند تنگستان و دیر و کنگان در جنوب خود دارای بندرهایی است که این شهرستان را در موقعیت منحصربه‌فردی قرار به لحاظ صیادی و البته تجاری قرار داده است.

اما به‌راستی باوجود چنین منابع عظیمی که بسترساز اشتغال هستند چرا شهرستان دشتی دارای نرخ بیکاری 15 درصدی در استان است و ازلحاظ اشتغال در رتبه‌های آخر قرار دارد؟

به لحاظ آماری شهرستان دشتی ازلحاظ داشتن پتانسیل بالقوه اشتغال در جمع سه شهرستان اول بوشهر قرار دارد و داشتن این پتانسیل بالا و تنوع بستر کارآفرینی تنها با یک مدیریت ضعیف می‌تواند در رتبه‌های پایین جدول اشتغال در استان بوشهر قرار گیرد.

مدیریتی که شهرستان دشتی سال‌هاست با نبود آن دست‌به‌گریبان است و هیچ‌کدام از مدیران گماشته شده که بیشتر سفارشی هستند نتوانسته‌اند گره کور اشتغال را در دشتی باز کنند.

گرچه در دوره‌ای جوانان این شهرستان را متهم به عدم حضور در کارگاه‌های اشتغال و دوست داشتن برای اشتغال دولتی می‌کنند اما بازهم سهم مدیران ناکارآمد از بیکاری رنج‌آور بسیار بالاتر از آن است که بتوان جوان جویای کار را متهم کرد.

سرمایه‌های عظیم فرهنگی و تاریخی  همچنین وجود استعدادها و ظرفیت‌های مهم اقتصادی و کشاورزی در شهرستان دشتی باوجود مدیران ناکارآمد تبدیل به معضل بیکاری شده است و مطالبات مردم را از اشتغال در دشتی همچنان دست‌خالی گذاشته است.

مدیری که نتواند از ظرفیت‌ها، منابع، توانمندی و استعدادهای شهرستان دشتی برای اجرای طرح‌های اشتغال‌زایی استفاده بهینه کند و نتواند سرمایه‌گذار را برای سرمایه‌گذاری در شهرستان مجاب کند هرگز نمی‌تواند این گره کور را باز کند.

هرچند در سال‌های اخیر با ورد نهادهایی مانند بسیج سازندگی در عرصه اشتغال کورسوی امیدی برای اشتغال دشتی در عرصه‌های مختلف پیدا شد اما با کارشکنی برخی از بانک‌ها ، این کورسو نیز به خاموشی گرایید و دشتی همچنان با بزرگ‌ترین معضل خود دست‌وپنجه نرم می‌کند.

گرچه در این سال‌ها ظرفیت‌هایی در میان مدیران اشتغال‌زا در دشتی وجود داشته است اما عمدتاً این ظرفیت‌های بسیار کوچک با تنگ‌نظری‌های سیاسی _که بیشترین ضربه را بر پیکره‌ی اشتغال دشتی زده‌اند _ به گوشه عزلت رفته و مدیران سفارشی بیرونی بر مسند نشسته تا همچنان دشتی در حسرت اشتغال پایدار بماند.

حال باید دید در سال97 و با وضعیت اقتصادی ناپایدار کشور و روند کند اعتبارات تخصیصی یا زمینه‌های اشتغال دشتی بازهم راه را برای جوانان جویای کار باز می‌کند.

انتهای پیام/

 

منبع: دانا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۷۴۶۲۵۱۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

روند ولادت در استان بوشهر صعودی شد

به گزارش خبرنگار مهر، اسکندر پاسالار ظهر یکشنبه در جمع خبرنگاران با بیان اینکه از سال ۱۳۹۵ تا ۱۴۰۱ در استان بوشهر آمار ولادت کاهشی بود، گفت: در مجموع ولادت‌های ثبت شده در سال گذشته نسبت به سال ۱۴۰۱ در استان بوشهر، شاهد رشد ۰.۸ درصدی ولادت هستیم.

وی اعلام کرد: سال گذشته ۱۳ هزار و ۶۳۶ واقعه ولادت در استان بوشهر ثبت شد و جمعیت این استان به بیش از یک میلیون و ۲۱۰ هزار و ۹۰۰ نفر رسید.

مدیرکل ثبت احوال استان بوشهر، افزود: بیشترین ولادت ثبت شده در این سال مربوط به شهرستان بوشهر با ۲۶.۴ درصد و کمترین سهم در این مدت شهرستان دیلم با ۲.۷ درصد دارد.

وی تصریح کرد: نسبت جنسی حاصل از ولادت‌های ثبت‌شده سال ۱۴۰۲ نیز ۱۰۶.٩ بوده که به ازای هر ۱۰۰ نوزاد دختر متولد شده، نزدیک به ۱۰۷ پسر به دنیا آمده است.

پاسالار یادآور شد: این رقم در سال پیش از آن ۱۰۸.۹ بوده است.

مدیرکل ثبت احوال استان بوشهر ادامه داد: میانگین سن مادران بوشهری در تولد اولین فرزند در سال گذشته ۲۷.۱ سال بود در حالی که این میانگین در کشور ۲۷.۳ سال بوده است.

وی با بیان اینکه بیشترین ولادت‌ها با ۳۸.۱ درصد در ۵ سال اول زندگی زوجین به وقوع پیوسته است، افزود: فاصله ۶ تا ۱۰ سال پس از زندگی مشترک زوجین ۲۹.۸ درصد و مابقی ولادت‌ها پس ۱۰ سال زندگی مشترک زوجین ثبت شده است.

پاسالار به گروه سنی مادران اشاره کرد و گفت: بیشترین ولادت‌های ثبت شده استان بوشهر مربوط به گروه سنی مادران ۳۰ تا ۳۴ سال است و گروه‌های سنی ۲۵ تا ۲۹ سال و گروه سنی ۳۵ تا ۳۹ سال به ترتیب در رده‌های بعدی قرار دارند.

کد خبر 6097331

دیگر خبرها

  • عقب ماندگی اجرای پروژه محور خورموج _ لاور جبران شود
  • بوشهر همه ظرفیت‌های آمایشی توسعه و پیشرفت دانش نوپایه را دارد
  • ۶۰ هزار شغل در استان بوشهر ایجاد شد/ رونق کسب‌وکارها در سال جاری
  • صعودی شدن روند ولادت در استان بوشهر پس از ۷ سال
  • پاس زیبای سردار آزمون و فرصت سوزی تامی آبراهام در دقیقه 94 بازی رم و یوونتوس / فیلم
  • (ویدئو) فرصت سوزی تامی آبراهام روی پاس سردار آزمون در دقیقه ۹۴
  • روند ولادت در استان بوشهر صعودی شد
  • پروژه های عمرانی شهرستان دشتی شتاب می گیرد
  • براثر بارش‌های چند روز گذشته تالاب حله شهرستان بوشهر جانی تازه گرفت.
  • تشییع پیکر مطهر شهید مرتضی غلامی