Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «جماران»
2024-04-27@00:14:04 GMT

جاده هندیجان - ماهشهر تا قبل از عید تکمیل شود

تاریخ انتشار: ۱۰ اسفند ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۷۴۷۱۳۲۰

جاده هندیجان - ماهشهر تا قبل از عید تکمیل شود

کورش مودت پنجشنبه در گفت و گوی اختصاصی با خبرنگار ایرنا اظهار کرد: مرحله اول طرح 2 بانده کردن این محور به طول 12 کیلومتر در سال 87 ، مرحله دوم به طول 10 کیلومتر در فروردین 95 و مرحله سوم آن به طول 18 کیلومتر در شهریور 96در حوزه استحفاظی این شهرستان زیر ترافیک رفت.
وی گفت: 24 کیلومتر دیگر(4 کیلومتر حوزه هندیجان و 20 کیلومتر حوزه ماهشهر) از این محور همچنان دوطرفه است که عمده تصادف های منجر به فوت در این قطعه رخ می دهند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی با اشاره به هزینه های روحی، روانی خانواده ها در حوادث رخ داده در این جاده گفت: حوادث جاده ای که در سال های اخیر در این محور رخ داده خانواده های زیادی را داغدار و جوانان زیادی را از بین برده است.
فرماندار هندیجان این جاده را بخشی از کریدور ساحلی کشور معرفی کرد و ادامه داد: ورودی و خروجی خوزستان از جنوب کشور و قرارگیری چهار بندر گناوه،دیلم،هندیجان و ماهشهر و زمینه های گردشگری،تفریحی و اقتصادی این مناطق موجب افزایش چند برابری تردد در این محور طی چهار سال اخیر شده و یک مسیر تک بانده گنجایش این حجم ترافیک را ندارد.
مودت افزود: در حال حاضر زیرسازی روکش اول آسفالت این قطعه 24 کیلومتری انجام شده و تنها در دو بخش پل غرگانه و کانال کوثر دارای نواقصی است.
وی گفت:در صورت همکاری مسئولان استانی و کشوری می توان تا قبل از عید با توجه به افزایش یکباره و چشمگیر تردد و به منظور کاهش حوادث جاده ای در ایام نوروز آن را به زیر ترافیک برد.
وی با اشاره به اینکه مکاتبات زیادی از آبان ماه امسال برای زیر ترافیک رفتن این قطعه 24 کیلومتری انجام شده است افزود: عدم پرداخت مطالبات پیمانکار و مشکلات مربوط به تامین قیر تا کنون مانع تحویل و بهره برداری از این قطعه شده است
وی با تاکید بر این که نباید با تاخیر در افتتاح این قطعه حوادث منجر به فوت را رقم زد افزود: بهره برداری از این قطعه مطالبه مردمی است و باید تا قبل از عید به هر نحو ممکن به زیر ترافیک برود و این موضوع به مسولان ذی ربط استانی اعلام شده است.
شهرستان هندیجان در جنوب خوزستان قرار گرفته و یکی از بنادر مهم تجاری و صیادی استان است.
7163/6064
انتهای پیام

منبع: جماران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jamaran.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جماران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۷۴۷۱۳۲۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آمریکا باید جریمه ۱۸ میلیارد دلاری خط لوله صلح را پرداخت کند

به گزارش خبرنگار مهر قرارداد خط لوله گاز ایران و پاکستان یا همان خط لوله صلح در سال ۲۰۰۹ منعقد شد قراردادی ۲۵ ساله برای برای ساخت خط لوله‌ای که از مرز ایران تا نواب شاه به فاصله ۷۸۱ کیلومتر می‌رود، مورد مذاکره قرار گرفت. این خط لوله قرار بود ۶۶۵ کیلومتر از استان بلوچستان پاکستان و ۱۱۵ کیلومتر از استان سند عبور کند. این خط لوله بیش از ۱۱۰۰ کیلومتر در ایران از میدان گازی پارس تا منطقه مرزی پاکستان در بلوچستان کشیده شده است و هنوز در خاک پاکستان یک کیلومتر هم کشیده نشده است.

پاکستان با وجود نیاز به گاز طبیعی به علت کمبود انرژی از زمان شروع این پروژه، مشکلات متعددی داشته است که تکمیل آن را به تعویق انداخته است. اما ایران سهم خود از ساخت این خط لوله را تکمیل کرده است.

پاکستان باید تا ۲۰۲۴ بخشی را که از قلمروی آن می‌گذرد، تکمیل کند و اگر موفق به این کار نشود، ۱۸ میلیارد دلار غرامت به ایران بپردازد.

سال گذشته وزارت امور خارجه پاکستان اعلام کرد این مشکلات را با شرکای مربوط به این پروژه یعنی ایران و آمریکا مطرح کرده است. این اظهارات باعث عکس‌العمل رئیس کمیته حساب‌های عمومی در پاکستان شد

نور اعلم خان، رئیس این کمیته گفته بود: «اگر آمریکا اجرای این پروژه خط لوله گاز توسط ایران و پاکستان را تأیید نمی‌کند، باید جریمه آن را بپردازد. آمریکا باید استانداردهای دوگانه را کنار بگذارد. آمریکا با هند برای تأمین نیازهای انرژی آن مماشات می‌کند اما پاکستان را به‌همین دلیل مجازات می کند»

سال گذشته به دنبال عدم پیشرفت این پروژه ۲۵ ساله تهران به اسلام آباد هشدار داد که اگر بخشی از پروژه خود را تا مارس ۲۰۲۴ به پایان نرساند، موضوع را برای ثبت شکایت و گرفتن خسارت به یک دادگاه بین المللی خواهد برد. ایران اعلام کرده که به دلیل عدم تمایل اسلام‌آباد در تکمیل بخشی از این پروژه که در خاک پاکستان قرار دارد، ۱۸ میلیارد دلار ضرر کرده است.

پس از اینکه ایران اعلام کرد ممکن است این پرونده را به دیوان بین‌المللی داوری ببرد، پاکستان به سرعت برای کاهش احتمال ضرر و زیان خود وارد عمل شد و تصمیماتی گرفت که قبلاً از آن اجتناب کرده بود.

اکنون با سفر رئیس جمهور به اسلام آباد جواد اوجی وزیر نفت از اشتیاق پاکستانی‌ها به تزریق گاز به خط لوله آی‌پی خبر داد و گفت: پاکستان برای تسریع در این کار در حال تنظیم قرارداد با شرکت‌های مختلف است.

به گفته وزیر نفت با اقدام‌هایی که انجام خواهد شد، امیدواریم طبق قرارداد بین‌المللی که بین ایران و پاکستان امضا شده است، در دوران فعالیت دولت سیزدهم شاهد صادرات گاز به پاکستان باشیم.

بر اساس این گزارش تحریم‌های آمریکا علیه ایران و فشار واشنگتن بر اسلام‌آباد یکی از دلایل اصلی تأخیر در تکمیل این خط لوله اعلام شده‌است. گازی که قرار است پاکستان از طریق این خط لوله از ایران وارد کند، برای امنیت انرژی این کشور ضروری است اکنون با سفر وزیر نفت به این کشور و تلاش پاکستانی‌ها برای جلوگیری از جریمه باید منتظر ماند و دید که آیا پاکستانی‌ها می‌توانند برای جلوگیری از پرداخت جریمه هنگفت پیشگیری کند و حتی انرژی مورد نیاز خود را از این طریق تأمین کند یا باید در انتظار بد عهدی جدید و پیشرفتی محدود برای ممانعت از جریمه ۱۸ میلیارد دلاری از سوی این کشور باشیم.

کد خبر 6087389 فاطمه صفری دهکردی

دیگر خبرها

  • قطعه پنج باند دوم مسیر خاش به زاهدان در حال اجرا است
  • تسریع در تکمیل جاده پلدختر - خرم‌آباد مطالبه مردم است
  • آذربایجان‌شرقی منتظر خبرهای خوب در حوزه راه است
  • ۱۰ کیلومتر از محور رامشیر به ماهشهر به تا پایان سال چهار خطه می شود
  • وزیر راه از قطعه ششم آزادراه تبریز- ارومیه بازدید کرد
  • تکمیل متروی گلبهار به مشهد در اولویت قرار گرفت
  • تکمیل راه آهن خواف هرات
  • رشد ۷۸ درصدی ساخت راه‌های روستایی در سیستان و بلوچستان
  • تکمیل بزرگراه زهک-زابل وتقاطع غیرهمسطح زهک درشش ماهه اول امسال
  • آمریکا باید جریمه ۱۸ میلیارد دلاری خط لوله صلح را پرداخت کند