Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «بلاغ مازندران»
2024-05-03@11:31:56 GMT

«ثروت‌های نجومی» را برگردانید

تاریخ انتشار: ۱۰ اسفند ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۷۴۷۲۴۴۰

طرح «اعاده اموال نامشروع مسئولان» درحالی بعنوان یک طرح آمیدآفرین در مجلس درحال جمع آوری امضاست که پیشتر افشای حقوق‌های نجومی موجب مطالبه مردم و رهبری برای برقراری عدالت بین مسئولان و مردم شده بود.به گزارش بلاغ، طرحی که در روز‌های اخیر بین نمایندگان مجلس درحال جمع آوری امضاست تا به قید ۲ فوریت در صحن بررسی شود موضوع مهم «اعاده اموال نامشروع مسئولان» است؛ طرحی که با هدف کاهش فقر و اشتغالزایی جوانان بناست مورد تصویب نمایندگان قرار گیرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



براساس طرح «اعاده اموال نامشروع مسئولان» که تا کنون به امضای بیش از ۱۰۲ نماینده مجلس رسیده، هیاتی متشکل از نهاد‌های نظارتی، امنیتی و قضایی وظیفه بررسی اموال مسئولان را دارد که پس از بررسی‌ها در صورت حصول اطمینان از نامشروع بودن این اموال، آن‌ها را به بیت المال باز می‌گرداند.

این طرح بنا دارد به اموال و دارایی‌های مسئولان نظام جمهوری اسلامی از انقلاب تا کنون رسیدگی کند و در صورتی که به نتیجه برسد اموال و دارایی‌ها با سابقه کاری و وضعیت درآمدی مدیران همخوانی ندارد، اموال و دارایی‌ها را که مشمول مواد طرح خواهند شد را به بیت المال باز می‌گرداند.

اهمیت موضوع ما را بر آن داشت که ضمن مرور یکی از مهمترین اتفاقات تلخ که در سال جدید، مردم در جریان آن قرار گرفتند، به این نکته بپردازیم که حال زمان بازگرداندن چه چیز‌هایی به بیت المال است؟

یکی از تلخ‌ترین واقعیت‌هایی که امسال مردم در جریان پشت پرده آن قرار گرفتند، موضوع حقوق‌های نجومی مدیران دولتی بود. این داستان تلخ آنقدر موجب دلخوری مردم شد که در تمام محافل و کوچه و بازار حرف اول مردم در آن ایام اختلاف طبقاتی مدیران و مسئولان دولت با مردم عادی بود.

خرداد ۹۵ مردم با خبر تلخ حقوق‌های نجومی مواجه شدند آنهم درست زمانی که بسیاری از اقشار کم درآمد و ضعیف جامعه برای تهیه مایحتاج زندگی شان باید سختی‌های بسیار می‌کشیدند تا دست آخر درآمد ناچیزشان را سر سفره بیاورند.

درست زمانی که حقوق بسیاری از کارگران و افراد کم درآمد جامعه به زحمت به ۲ میلیون تومان می‌رسید، مردم فیش‌هایی را مشاهده کردند که حقوق دریافتی مدیران دولت بالای ۵۰ میلیون تومان بود.

فیش‌های حقوقی مدیران دولتی که یک به یک برای مردم رو شد نشان داد که دولت مدیرانی را برای پست‌های عالی در نظر گرفته که نه تنها حقوق‌های ۶۰-۷۰ میلیونی می‌گرفتند بلکه حق اوقات فراغت فرزندان و حق مطالعه و ورزش و ... نیز در کنار پاداش و مزایا و ... در فیش حقوقی شان وجود داشت.

هر چند بعد از رسوایی فیش‌های نجومی، شاهد استعفا‌های اجباری و جابجایی مدیران نجومی بگیر بودیم و در مقطعی دیوان محاسبات نیز برای این افراد تشکیل پرونده داد و مبالغی را نیز از نجومی بگیران به خزانه برگرداند، ولی بازهم اقدامی که بتواند رضایت مردم را تامین کند در دولت و دستگاه قضا انجام نشد.

مهمتر اینکه بعد از رسوایی حقوق‌های نجومی بجای اینکه شاهد برخورد جدی در دولت با مدیران نجومی بگیر باشیم بازهم از دستگاه‌های دولتی خبر رسید که کماکان تسهیلات و البته پاداش‌های نجومی در دولت پابرجاست.

نمونه بارز تسهیلات و پاداش نجومی قبلاً در خبر‌های تسنیم مورد اشاره قرار گرفته است؛ در یک نمونه اعلام شد که در یکی از دستگاه‌های دولتی موافقتنامه‌ای امضا شده تا تسهیلات نجومی چندصد میلیونی با عناوین و بهانه‌های مختلف به مدیران دولتی خودشان پرداخت کنند.

مورد دیگر هم به یکی از مدیران بازنشسته بانک مرکزی برمی گردد که بعد از دریافت حکم بازنشتگی پاداش حدود یک میلیارد تومانی دریافت کرد و چند روز بعد دوباره در همان سمت به فعالیت خود ادامه داد.

ولی بازهم این موارد پایان ماجرا نیست؛ در تمام این سال‌ها مدیرانی در سمت‌های مختلف در دستگاه‌های دولتی و نیمه دولتی مشغول کار بودند که با دریافت حقوق ها، تسهیلات و پاداش نجومی، اموال و دارایی‌های بسیاری به دست آورده اند.

اموال و دارایی‌های این مدیران شاید تماماً از محل حقوق‌های دریافتی شان نباشد، ولی به طور حتم این افراد از طریق دسترسی‌هایی که به رانت‌های اطلاعاتی در بازار‌های مختلف داشتند نسبت به خرید املاک و دارایی‌های بسیاری اقدام کرده اند که امروز باید پاسخگوی آن باشند.

در طرح اعاده اموال نامشروع مسئولان بناست این مسائل مورد رسیدگی قرار گیرد تا اموال و دارایی‌هایی که از محل حقوق و تسهیلات نجومی در اختیار مدیران دولتی و نمیه دولتی قرار گرفته به بیت المال برگردد.

به طور حتم برقراری عدالت در جامعه با توجه به وضعیت فعلی اشرافی گری، هزینه‌هایی را به طور حتم برای مدیران سرمایه دار خواهد داشت، ولی این جراحی بزرگ می‌تواند بیماری "اشرافیت گرائی" را از جامعه ما ریشه‌کن سازد.

همه می‌دانند که راه عدالت از اشرافیت نمی‌گذرد از همین رو دولت محترم و وزرای آن و همچنین سایر مقامات در قوای دیگر باید بدانند اگر شعار برقراری عدالت را به مردم می‌دهند باید مستندات آن (مبارزه با اشرافی گری) را هم برای مردم علنی کنند. کد مطلب: 352724 مرجع : تسنیم 

مردمی که احساس می‌کنند دیده نمی‌شوند/ محله شهید آهنگر میاندورود نیازمند توجه مسئولان

تحقق شعار «غذای سالم، زندگی سالم» با تولید محصولات ارگانیک/ رونق کشاورزی بدون کود شیمیایی

رودخانه‌ها، شریان حیاتی توسعه پایدار شهری در مازندران/یک دست صدا ندارد!

امریکایی‌ها امروز ذلیل بچه‌های تربیت‌شده در مکتب انقلاب اسلامی هستند

کشوری که از ارائه سوخت‌ به هواپیمای وزیر امور خارجه امتناع می‌کند چه طور باید مورد اعتماد ما باشد/تشریح تخلفات در آزاد راه قزوین

تاکتیک‌های مبارزه با فساد

    «ثروت‌های نجومی» را برگردانید پیش‌بینی بازار مسکن تا تابستان ۹۷ دلار دولتی روز به روز گران‌تر می‌شود/پایان راه تورم تک‌رقمی/ بازار بهاره در خزان تولید/ هدایت صادرات گاز ایران به سمت صفر! عوامل افزایش حباب مسکن تولید ناخالص داخلی کشور چقدر است؟ جزئیات افزایش حقوق کارگران در سال ۹۷ تولید ناخالص داخلی کشور چقدر است؟ شفاف‌سازی 110 هزار میلیارد تومان از منابع یارانه‌ها عوامل افزایش حباب مسکن درآمدهای هدفمندی یارانه ها به خزانه واریز می شود گمرک برای واردات خودرو بخشنامه جدید صادر کرد هفته آینده چند خانوار سبد کالا دریافت می‌کنند؟ بخشنامه جدید واردات خودرو ابلاغ شد ممنوعیت ثبت سفارش با «دلار آمریکا» اقدامات دستگاه‌های دولتی برای تنظیم بازار شب عید تولید ناخالص داخلی کشور چقدر است؟ افشای پشت پرده واردات «کود انسانی» توزیع میوه شب عید از ۲۰ اسفند دلیل گرانی دلار مبادله‌ای چیست؟ آخرین جزئیات از وضعیت بازار مسکن  

فصل خرید تضمینی محصولات کشاورزی رسید اما نرخ‌ها نرسید!

واردات بی‌رویه پارچه‌های خارجی صنعت نساجی را با مشکل مواجه کرده است

بلیت اتوبوس گران نمی‌شود

تیغ اقتصاد یورو کند شد

نقص فنی هواپیمای تهران-مشهد

اصلاح بخشنامه جدید واردات خودروی اروندی

زالوهایی که به اندازه نفت می‌ارزند!

فروش بنزین ارزان غیرقانونی نیست

شیرینی شب عید گران نمی‌شود

عرضه ۵ نوع میوه ممنوعه خارجی در میدان مرکزی

 

وزیر اقتصاد در یک قدمی استیضاح / عقب‌نشینی بانک مرکزی از سیاست‌کاهش سود سپرده بانکی/ شکست تصمیمات اقتصادی دولت/ عاقبت تعیین دستوری نرخ سود و تورم

      صفحه نخست شهرستان‌ها سیاسی فرهنگ اقتصادی مذهبی اجتماعی ورزشی آرشیو تمام حقوق محفوظ بوده و استفاده از مطالب سایت با ذکر منبع بلامانع است.   توليد شده توسط نرم افزار جامع ”استوديو خبر“

منبع: بلاغ مازندران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.bloghnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «بلاغ مازندران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۷۴۷۲۴۴۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تصمیم‌گیری برای مردم؛ فیلم یک جلسه دولتی با حضور وزیر را ببینید

مهرداد بذرپاش وزیر راه و شهرسازی در سفر به آذربایجان‌شرقی و در یک جلسه رسمی بی اعتنا به سخنرانی استاندار مشغول صحبت با معاون عمرانی استاندار است. منبع: viral vids

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی

دیگر خبرها

  • ساماندهی هرچه سریع ساحل گیسوم
  • شورای اسلامی بازوی مشورتی برای مدیران کشور
  • شفافیت حقوق مدیران در راستای دانستن مردم است
  • تصمیم‌گیری برای مردم؛ فیلم یک جلسه دولتی با حضور وزیر را ببینید
  • بررسی عملکرد شرکت‌های دولتی با جدیت ادامه می‌یابد
  • شهرداری توان پرداخت حقوق به کارگران را ندارد؛ مسئولان کمک کنند
  • مردم سیستان و بلوچستان باید از ثروت‌های استان بهره‌مند شوند
  • مدارا با طالبان بدون خط قرمز! / معلمان و دغدغه معیشت/رویا فروشی برای کسب ثروت 
  • جذب نیرو‌های بومی در شرکت‌های منطقه از مهم‌ترین دغدغه‌های جوانان دهلرانی است
  • امکان آزادی مشروط بابک زنجانی با تایید رییس قوه قضاییه