Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «جام جم آنلاین»
2024-05-04@23:43:02 GMT

زندگی مسئولان در اتاق شیشه‌ای

تاریخ انتشار: ۱۲ اسفند ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۷۴۸۸۵۸۸

زندگی مسئولان در اتاق شیشه‌ای

این موضوع همچنین جزو مبانی مکتب اسلام تلقی می‌شود و در سخنان و سیره عملی پیشوایان دینی ما بسیار مورد توجه قرار گرفته است.

به نحوی که این بزرگواران در دوران زندگی خود هم ساده‌زیستی را رعایت می‌کردند و هم به مستضعفان جامعه کمک می‌کردند تا جایی که گاهی در حالی که خود به نان شب محتاج بوده‌اند، اموالشان را به محرومان و بینوایان جامعه می‌بخشیدند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مسئولان جمهوری اسلامی نیز به پیروی از اهل بیت سبک زندگی مشابه آنها را در پیش می‌گیرند، چراکه این حکومت برای پیاده‌سازی اسلام در جامعه شکل گرفته است و به همین دلیل وقتی مردم زندگی کسانی را که به بیت‌المال دسترسی دارند، می‌بینند باید شاهد رفتاری مطابق با منش ائمه اطهار در زندگی مسئولان باشند.

از سوی دیگر مسئولان باید به این نکته توجه داشته باشند که امروزه با گسترش فضای مجازی، زندگی آنها پیش چشم مردم قرار دارد و اگر جایی به بیت‌المال تعرض کنند، دیر یا زود آحاد جامعه از آن خبردار می‌شوند. بنابراین امروزه هیچ چیز را نمی‌توان از مردم مخفی کرد و مدیران نمی‌توانند درباره سبک زندگی و اموال خود به مردم دروغ بگویند.

البته مسئولان جمهوری اسلامی بخصوص در سال‌های اولیه پس از پیروزی انقلاب، بسیار به این موضوع توجه کرده‌اند.

امام خمینی (ره) نیز به عنوان الگوی ساده‌ زیستی مسئولان در دوران معاصر شناخته می‌شود. به طوری که در دوران حیات ایشان، منزل و حسینیه آن بزرگوار در جماران، هیچ‌گاه آلوده به تجمل نشد.

همین روال ساده‌ زیستی تاکنون از سوی جانشین امام خمینی (ره) نیز ادامه یافته و رهبر انقلاب بر رعایت موازین شرعی در بهره‌برداری از بیت‌المال تاکید دارند.

اما امروز سطح زندگی برخی مدیران در جمهوری اسلامی فاصله معناداری با سطح زندگی نیازمندان جامعه پیدا کرده است و همین موضوع باعث شده برخی مسئولان درک درستی از رنج‌های مردم نداشته باشند؛ در صورتی که فاصله زندگی مردم و مسئولان باید به حدی باشد که مدیران بتوانند درد مردم را بفهمند.

این فهم مشترک باعث می‌شود آسایش و آرامش عمومی در سطح جامعه بیشتر شود و شهروندان نیز مسئولان کشور را امین خود بدانند.

آنچه باعث ایجاد فاصله طبقاتی بین برخی مسئولان و نیازمندان جامعه شده، این است که گاهی انتخاب مدیران براساس روابط صورت می‌گیرد و نه براساس ضوابط اما اگر شایسته‌ سالاری و شایسته‌ گزینی در انتخاب مسئولان مد نظر قرار گیرد و اگر کسانی که پشت میز مدیریت دستگاه‌های حکومتی می‌نشینند، انسان‌هایی رنج‌کشیده باشند و بتوانند در دوران مسئولیت خود، از دست‌درازی به بیت‌المال پرهیز کنند، سطح زندگی مسئولان با آحاد جامعه تطبیق پیدا می‌کند و اعتماد عمومی مردم به نظام جمهوری اسلامی بیشتر می‌شود.

محسن ولیئی - مدیرکل کمیته امداد استان تهران

منبع: جام جم آنلاین

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت jamejamonline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جام جم آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۷۴۸۸۵۸۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

واریز ۲ هزار و ۳۰۰ میلیارد تومان به دهیاریهای آذربایجان شرقی

به گزارش خبرگزاری صداوسیما؛ مرکز آذربایجان شرقی محمد اسکندری در مراسم تجلیل از شورا‌ها و کارکنان دهیاری بخش مرکزی شبستر  گفت: این مبلغ از اعتبارات مالیات ارزش افزوده تامین شده است و دولت سعی می‌کند به اقتصاد روستا‌ها توجه داشته باشد چرا که روستا‌ها در خط مقدم تولید هستند.

وی با اشاره به اجرای سند تحول شورا‌ها عنوان کرد: روستا‌ها باید به ماهیت قبلیشان برگردند و تمام فعل و انفعالات همه باید منجر به این شود که روستا هویت خود را حفظ کند.

مدیرکل امور روستایی استانداری با تاکید بر لزوم تشکیل اتاق اتاق وضعیت روستا‌ها افزود: باید برآورد دقیقی از ظرفیت‌ها و آسیب‌های روستا در اتاق وضعیت موجود باشد تا تصمیمات و طرح‌ها بر اساس آنها اجرایی شود.

فرماندار شهرستان شبستر نیز در این نشست گفت: شورا‌ها نماد مردم‌سالاری دینی و تجلی مشارکت آگاهانه مردم در عرصه‌های مختلف تصمیم‌گیری و مدیریت کشور هستند و باید برای حل مشکلات مردم قدم بردارند.

محمد مطهری شورا‌های اسلامی شهر و روستا را حلقه ارتباطی مردم و دولت دانست و افزود: شورا‌ها به واسطه تعامل و ارتباط تنگاتنگی که با مردم دارند در مواجهه با مردم و مشکلات و مسائل آنان در کمال احترام رفتار می کنند.

وی با اشاره به شعار امسال اظهار کرد: شورا‌ها و اهالی روستا‌ها در نقش اساسی در تحقق شعار سال و جهش تولید در روستا‌ها با مشارکت مردم دارند.

 

دیگر خبرها

  • مردم گم شده در دعوای سیاسی بر سر تورم!/یک ضربه دیگر بر بار شیشه/بازی بن‌سلمان با کارت فلسطین
  • واریز ۲هزار و ۳۰۰میلیارد تومانی به دهیاری‌ها
  • واریز ۲ هزار و ۳۰۰ میلیارد تومان به دهیاریهای آذربایجان شرقی
  • رئیس انجمن جامعه شناسی ایران: پروژه یکدست‌سازی همه جا شکست خورده است/ هر روز شکاف‌های عمیق‌تری بین ایدئولوژی حاکمیت با مردم می‌بینیم/ گروه‌های مختلف مردم به همدیگر احترام می‌گذارند
  • پیام تسلیت مسئولان و جامعه هنری خراسان شمالی در پی درگذشت هنرمند موسیقی مقامی استان
  • ایمان برای انسان مؤمن امنیت به ارمغان می‌آورد
  • مترو حرم مطهرشاهچراغ (ع) مورد توجه مسئولان شهری باشد
  • مسئولان قانون را در اولویت امور خود قرار دهند
  • تا رسیدن مترو به حرم شاهچراغ از مسئولان مطالبه خواهم کرد
  • خدمت به مردم بالاترین جایگاه را در دین اسلام دارد