Web Analytics Made Easy - Statcounter

فرماندار تویسرکان گفت: راه اندازی بازارچه گردو از برند، اعتبار و وجهه گردوی تویسرکان محافظت می‌کند. ۱۲ اسفند ۱۳۹۶ - ۰۹:۵۸ استانها همدان نظرات

به گزارش خبرگزاری تسنیم از تویسرکان حبیب مومیوند در نشست هم‌اندیشی با اعضای هیات مدیره تعاونی گردوکاران تویسرکان اظهار داشت: اکنون مهمترین وظیفه مسئولان شهرستان تویسرکان در حوزه گردو، محافظت از برند و اعتبار گردوی تویسرکان است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: در نشست‌های مختلف شهرستانی، استانی و کشوری بارها متذکر شده‌ایم که فعالیت‌های هدفمند و سازماندهی شده در زمینه گردو باید با محوریت گردوی تویسرکان باشد هر چند نمی‌توان دیگر مناطق و شهرهای کشور را از تولید و پرورش گردو منع کرد.

مومیوند با اشاره به تاکید استاندار همدان در خصوص محور قرار دادن تویسرکان برای پیشبرد فعالیت‌های مرتبط با گردو ابراز کرد: با دستور وزیر جهاد کشاورزی، معاون باغبانی این وزارتخانه، شهرستان تویسرکان را به عنوان شهرستان پایلوت(آزمونه) برای اجرای طرح اصلاح باغ های گردو در کشور انتخاب کرده است.

وی بیان کرد: بر اساس این طرح، سرشاخه کاری، پیوند زنی و اصلاح سه هزار هکتار از باغ های گردوی تویسرکان به منظور بهره‌وری حداکثری از تولید در این بخش و استفاده دیگر مناطق کشور از این طرح الگویی در یک بازه زمانی پنج ساله انجام می‌شود.

فرماندار تویسرکان گفت: در دو سال اخیر، احیا تعاونی گردوکاران تویسرکان، ثبت ملی و تلاش برای ثبت جهانی گردو، کلنگ زنی نهالستان پیوندک و باغ مادری گردو، آغاز اجرای طرح سرشاخه کاری در سه هزار هکتار از باغ های گردو، حمایت از ایجاد اولین انجمن گردوی استان همدان در تویسرکان، نهادسازی با هدف حفاظت از برند گردوی تویسرکان و برگزاری جشنواره گردو از مهمترین فعالیت‌ها برای صیانت از گردوی تویسرکان به عنوان پایتخت گردوی از مهمترین اقدامات در این حوزه در شهرستان تویسرکان به شمار می‌روند.

وی تاکید کرد: تلاش شده تا زنجیره کامل تولید، اصلاح، باغداری، فروش و عرضه و بازارداری گردو در شهرستان تویسرکان شکل بگیرد و انجمن تولید کنندگان و صادر کنندگان گردو در کنار تعاونی گردو کاران و اتحادیه خشکبار فروشی شهرستان فعالیت های مدون این بخش را با توان مضاعف پیش ببرند.

مومیوند با تصریح بر اینکه اکنون فقط یک واحد تولیدی صنایع جنبی مرتبط با گردو در شهرستان تویسرکان فعال است افزود: باید به سمت توسعه صنایع تبدیلی و فرآوری گردو و ایجاد محصولات مرتبط با گردو مانند کلوچه گردویی و گردوی پنیری باشیم.

وی تاکید کرد: طرح ایجاد بازارچه گردو نیز در دستور کار قرار دارد که می‌تواند با ارائه گردوهای اصیل و ناب تویسرکان توسط فروشندگان شناسنامه‌دار از حیثیت، برند و اعتبار گردوی تویسرکان محافظت کند.

مومیوند ابراز کرد: از برخی نابسمانی‌ها مانند ارائه برخی ارقام گردوی غیر تویسرکانی بنام گردوی تویسرکان که به وجهه گردوی تویسرکان آسیب وارد می‌کنند گله مندیم و اتحادیه گردو و خشکبار تویسرکان باید با جدیت به این موضوع ورود پیدا کند.

مدیر عامل انجمن گردوی تویسرکان نیز در این نشست گفت: انجمن گردوی تویسرکان اولین انجمن گردوی ثبت شده استان همدان است و هر منطقه دیگر استان باید فعالیت‌های خود در زمینه گردو را به صورت هدفمند با این انجمن هماهنگ کند.

عبدالله قمری افزود: گردوی تویسرکان ثبت ملی شده و اکنون در حال طی مراحل لازم برای ثبت در سازمان خوار و بار جهانی(فائو) است.

وی از راه اندازی اتاق بازرگانی تویسرکان با همکاری اصناف تویسرکان در آینده‌ای نزدیک خبر داد و تاکید کرد: انجمن و تعاونی گردوکاران تویسرکان در کنار اتحادیه گردو و خشکبار تویسرکان می کوشند با نهاد سازی هدفمند و موثر از برند گردوی تویسرکان و بهره وری حداکثری از تولیدات این بخش حمایت کنند.

انتهای پیام/ ز

R41405/P41362/S6,75/CT11

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۷۴۹۰۸۹۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بازارچه‌های مرزی پیراحمد و شیخ سلو در چالدران راه‌اندازی می‌شوند

فرماندار شهرستان چالدران با اشاره به رایزنی با مقامات ترکیه گفت: راه‌اندازی بازارچه‌های مرزی در چالدران با جدیت بیشتر پیگیری می‌شود.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از آذربایجان‌غربی، محمدرضا عبدالله‌نژاد در جریان بازدید نماینده وزرات کشور در امور مرزها از محل راه‌اندازی بازارچه‌های مرزی چالدران اظهار کرد: در راستای شکوفایی ظرفیت مرز در چالدران اقداماتی انجام شده است و به دنبال بازگشایی بازارچه‌های مرزی در این منطقه هستیم.

وی با تاکید بر اینکه مرزها فرصتی برای پیشرفت و آبادانی هستند، افزود: باید از این ظرفیت مهم برای توسعه چالدران بیش از پیش استفاده شود و همین امر نیز در دستور کار دولت سیزدهم قرار دارد.

فرماندار شهرستان چالدران با اعلام اینکه بر اساس رایزنی‌های صورت گرفته توسط مسئولین ذی ربط کشوری و استاندار آذربایجان‌غربی با مقامات ترکیه‌ای مراحل مختلف راه‌اندازی بازارچه مرزی در چالدران طی شده است، گفت: بازدید به عمل آمده امروز از محل بازارچه‌ها بر اساس تداوم پیگیری‌های لازم برای تسریع در راه‌اندازی بازارچه‌های مرزی در چالدران است.

عبدالله‌نژاد یادآور شد: برای استفاده از ظرفیت مرز دو بازارچه مرزی در پیراحمد و شیخ سیلو چالدران در دستور کار دولت سیزدهم قرار گرفته است که تلاش می‌شود در کمترین زمان ممکن این اقدامات به نتیجه برسد.

کد خبر 748706

دیگر خبرها

  • وضعیت ترافیک شهرستان همدان بهتر شده است
  • بازارچه‌های مرزی پیراحمد و شیخ سلو در چالدران راه‌اندازی می‌شوند
  • برپایی بازارچه کسب‌وکار به همت دانش‌آموزان بندرانزلی
  • گرامیداشت یاد شهدای معلم و مدافع حرم تویسرکان
  • تولید سه فیلم کوتاه در انجمن سینمای جوان مهاباد
  • فروش ویژه 3 نهال گردو اصلاح شده چندلر، فرنور و ژنوتیپ برتر با باردهی 11 تن
  • خطر ریزش‌سنگ در محور گنجنامه- تویسرکان
  • احتمال ریزش سنگ ریزه در جاده گنجنامه-تویسرکان
  • محور فرعی و کوهستانی گنجنامه- تویسرکان بازگشایی شد
  • بازگشایی محور فرعی و کوهستانی گنجنامه- تویسرکان