Web Analytics Made Easy - Statcounter

تبریز- مدیرکل کمیته امداد آذربایجان شرقی با اشاره به جمع‌آوری ۶ میلیارد تومان کمک‌های مردمی در قالب جشن احسان و نیکوکاری گفت: در آستانه عید نوروز کمک‌های غیرنقدی به افراد نیازمند آن‌ها را از لذت خرید محروم می‌کند، خواسته ما از مردم حتی‌المقدور مساعدت‌های نقدی است.

به گزارش قدس آنلاین، محمد کلامی در گفت‌وگو با خبرنگاران با اشاره به این‌که ۱۰۱ هزار خانواده تحت پوشش کمیته امداد آذربایجان شرقی هستند، اظهار داشت: بر اساس حساب سرانگشتی اگر بخواهیم برای هر نفر از این خانواده مبلغ ناچیز ۲۰۰ هزار تومان عیدانه پرداخت کنیم سرجمع اعتباری بالغ‌بر ۲۰ میلیارد تومان نیازمندیم و تأمین این میزان اعتبار از توان و بودجه کمیته امداد خارج است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مدیرکل کمیته امداد آذربایجان شرقی افزود: مردم نجیب آذربایجان شرقی هرگاه نیاز داشته‌ایم دست کمیته امداد را خالی نگذاشته‌اند و تا به حال ثابت کرده‌اند که در تمامی صحنه‌ها و عرصه‌ها حضور دارند.

وی بابیان اینکه سال گذشته میزان جمع‌آوری کمک‌های مردمی در آذربایجان شرقی ۱۶ میلیارد تومان بود، گفت: به‌طور یقین امسال هراندازه‌ای که بتوانیم از این مقدار مشارکت مردمی جذب و جمع‌آوری کنیم همان اندازه در ایجاد شور و نشاط اجتماعی بین خانواده‌های نیازمند تأثیرگذار خواهد بود.

کلامی تصریح کرد: ۱۰۱ هزار خانواده تنها مستمری‌بگیران کمیته امداد آذربایجان شرقی هستند در حالی که خانواده‌های نیازمند غیر تحت پوشش نیز داریم و در آستانه سال جدید به‌هیچ‌عنوان نمی‌توانیم این خانواده‌ها را دست‌خالی بازگردانیم نه‌تنها ما بلکه غیرت آذربایجانی اجازه چنین کاری را نمی‌دهد.

مدیرکل کمیته امداد آذربایجان شرقی اضافه کرد: اهداء لباس در آستانه عید نوروز به افراد نیازمند آن‌ها از لذت خرید محروم می‌کند در این میان خواسته ما از مردم این است که حتی‌المقدور مساعدت‌های خود را به‌صورت نقدی تحویل کمیته امداد دهند تا هم‌خانواده‌های نیازمند از لذت خرید محروم نشوند و هم توزیع کمک‌های مردمی را ما هدفمندتر نماییم و حتی گاهاً شده به لباس نیاز داریم فقط اقلام اهدایی کفش بوده و ما مجبور به تهیه لباس شده‌ایم.

وی خاطرنشان کرد: هرچند کمک‌های غیر نقدی مردم آذربایجان شرقی را با جان و دل می‌پذیریم و ضمناً از کسانی که می‌توانند کمک نقدی کنند درخواست مشارکت می‌کنیم.

کلامی با تأکید بر اینکه از امروز هفته احسان و نیکوکاری آغاز و کمیته امداد آذربایجان شرقی آماده دریافت کمک‌های مردم است، گفت: پاکت‌های جمع‌آوری کمک‌های دانش آموزان از طریق آموزش و پرورش در بین مدارس استان توزیع‌شده و بنده برای جمع‌آوری کمک‌های دانش آموزان تعصبی خاصی دارم چراکه این نوع مشارکت‌ها و ترویج فرهنگ ایثار و انفاق در آینده، آینده‌سازان کشور نقش دارد.

مدیرکل کمیته امداد آذربایجان شرقی با اشاره به اینکه امیدواریم مردم استان علاقه‌مندان به انفاق کمک‌های نقدی و غیر نقدی خود را به بعد ۲۶ اسفندماه موکول نکنند، بیان کرد: تا به امروز مردم آذربایجان شرقی ۶ میلیارد تومان کمک نقدی و غیرنقدی خود را تحویل کمیته امداد استان داده‌اند وِ با این تعبیر برای هر خانواده ۲۰۰ هزار تومان باز هم ۱۴ میلیارد تومان دیگر نیاز داریم.

منبع: تسنیم 

منبع: قدس آنلاین

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.qudsonline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «قدس آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۷۵۰۳۰۲۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

واریز ۲ هزار و ۳۰۰ میلیارد تومان به دهیاریهای آذربایجان شرقی

به گزارش خبرگزاری صداوسیما؛ مرکز آذربایجان شرقی محمد اسکندری در مراسم تجلیل از شورا‌ها و کارکنان دهیاری بخش مرکزی شبستر  گفت: این مبلغ از اعتبارات مالیات ارزش افزوده تامین شده است و دولت سعی می‌کند به اقتصاد روستا‌ها توجه داشته باشد چرا که روستا‌ها در خط مقدم تولید هستند.

وی با اشاره به اجرای سند تحول شورا‌ها عنوان کرد: روستا‌ها باید به ماهیت قبلیشان برگردند و تمام فعل و انفعالات همه باید منجر به این شود که روستا هویت خود را حفظ کند.

مدیرکل امور روستایی استانداری با تاکید بر لزوم تشکیل اتاق اتاق وضعیت روستا‌ها افزود: باید برآورد دقیقی از ظرفیت‌ها و آسیب‌های روستا در اتاق وضعیت موجود باشد تا تصمیمات و طرح‌ها بر اساس آنها اجرایی شود.

فرماندار شهرستان شبستر نیز در این نشست گفت: شورا‌ها نماد مردم‌سالاری دینی و تجلی مشارکت آگاهانه مردم در عرصه‌های مختلف تصمیم‌گیری و مدیریت کشور هستند و باید برای حل مشکلات مردم قدم بردارند.

محمد مطهری شورا‌های اسلامی شهر و روستا را حلقه ارتباطی مردم و دولت دانست و افزود: شورا‌ها به واسطه تعامل و ارتباط تنگاتنگی که با مردم دارند در مواجهه با مردم و مشکلات و مسائل آنان در کمال احترام رفتار می کنند.

وی با اشاره به شعار امسال اظهار کرد: شورا‌ها و اهالی روستا‌ها در نقش اساسی در تحقق شعار سال و جهش تولید در روستا‌ها با مشارکت مردم دارند.

 

دیگر خبرها

  • رشد ۲۸ درصدی کمک‌های مردمی به مراکز نیکوکاری
  • کمک ۱۱ هزار میلیارد تومانی مردم به مراکز نیکوکاری در سال گذشته
  • کمک بیش از ۳۱ میلیارد تومانی به نیازمندان پارسیانی
  • ۳۰۰ پرس غذای گرم در پارس‌آباد بین نیازمندان توزیع شد
  • کمک ۶۵۰ میلیون ریالی بانوی جویباری به مردم غزه
  • بیش از ۱۷هزار سالمند تحت حمایت کمیته امداد خراسان‌ جنوبی
  • حدود ۱۸ هزار سالمند نیازمند خراسان‌جنوبی زیر چتر حمایتی مراکز نیکوکاری
  • رویکرد کمیته امداد توانمندسازی خانواده‌های تحت حمایت است
  • واریز ۲ هزار و ۳۰۰ میلیارد تومان به دهیاریهای آذربایجان شرقی
  • حجاج استان سمنان برای نیازمندان خانه می‌سازند