Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیر کل منابع طبیعی و آبخیزداری مازندران گفت: وجود دام در عرصه های جنگلی 2 برابر ظرفیت مراتع است این درحالیست که عرصه های ملی و طبیعی در حد توان می توانند نیازهای استان را برآورده کنند.

به گزارش ایلنا از ساری،ستار بابایی امروز در نشست با خبرنگاران که مناسبت هفته منابع طبیعی تشکیل شد ، با اشاره به اینکه 140 معدن فعال در استان وجود دارد ، اظهار داشت: این تعداد معدن بنا به نیاز استان بوده و در چارچوب قانون به آن مجوز داده شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی به برخی از برداشت های بی رویه معادن در برخی از مجتمع ها ، افزود: بر اساس قانون با برداشت های بی رویه برخورد می شود.

مدیر کل منابع طبیعی و آبخیز داری مازندران  به صدور 200 مجوزمعدن شن و ماسه در استان اشاره کرد و گفت: تمام مجوز ها بر اساس قانون بوده و برای اصدور مجوزهای این معادن از اداره کل منابع طبیعی استعلام گرفته شده است.

وی با اشاره به 140 معدن فعال در مازندران ، افزود: با وجود این تعداد معدن فعال دیگر نیازی به صدور مجوز جدید معدن در استان نیست.

وی درباره طرح تنفس جنگل گفت: برغم نظرات موافق و مخالف طرح تنفس در قانون برنامه تبدیل به قانون شد که ما به هیچ عنوان اجازه بهره برداری تجاری از جنگل ها در قالب طرح های تجاری را نداریم.

بابایی با اعلام اینکه 794 هزارهکتار جنگل در منابع طبیعی مازندران -  ساری وجود دارد، گفت:از این میزان 423 هزار هکتار در قالب طرح های جنگلداری و واگذاری به مجریان طرح در چارچوب قانون تا پایان سال 95 بهره برداری می شد که از ابتدای سال 96 با توجه به قانون  حتی یک درخت در قالب بهره برداری  یا جنگلداری به هیچ وجه نشانه گذاری برای قطع درخت نشده است.

وی با اشاره به اینکه برداشت در دره هراز(هلی چال) و تلمادره مگر با استعلام از سازمان جنگل‌ها، محدود و ممنوع شد ادامه داد: به بهانه اشتغال نباید منابع خود را از بین ببریم و با موافقت همه درخواست‌ها، موجب تخریب عرصه شویم.

بابایی با اشاره به کاداستر اراضی ساحلی و اعلام اینکه کاداستر ساحلی به دقت مورد مطالعه قرار می گیرد، افزود: اراضی ساحلی برخی در اختیار دولت و برخی در اختیار مردم است، آزادسازی ساحل در حال انجام و در برنامه قرار دارد.

وی ادامه داد: در سال جاری علیرغم اینکه با مجریان طرح های جنگل داری قرارداد نداشتیم، یکهزار و 660 هکتار از جنگل های مخروبه احیا و در 147 هکتار جنگل کاری صورت گرفت و 70 هکتار نیز در دست اجراست.

مدیر کل منابع طبیعی و آبخیز داری مازندران-ساری با اعلام اینکه وجود دام در عرصه های جنگلی 2 برابر ظرفیت مراتع است، افزود: این در حالیست که عرصه های ملی و طبیعی در حد توان می توانند نیازهای استان را برآورده کنند که به طور حتم خلاف آن موجب تخریب عرصه های ملی خواهد شد.

بابایی به آفت شمشاد و فروکش شدن موقت آن در جنگل‌های هیرکانی مازندران اشاره کرد و افزود: با فصل گرما و بالارفتن دما احتمال طغیان این آفت وجود دارد، این آمادگی برای مبارزه با آفت شمشاد در فصل تابستان وجود دارد.

وی سطح زیر کشت درختان شمشاد در 2 حوزه منابع طبیعی مازندران شامل ساری و نوشهر را 16هزار هکتار اعلام کرد و گفت: در حال حاضر یکهزار و 600 هکتار از این سطح مورد حمله آفت شب پره قرار گرفته است.

وی در ادامه به بیماری‌های بلوط در مازندران اشاره کرد و افزود: زوال بلوط که نماد جنگل‌های ما است یک یا دو عامل نیست،که عوامل انسانی نیز در ان دخیل است.

بابایی حفظ محیط زیست را از جمله راهارهای مهم برای حفظ منابع طبیعی دانست و گفت : عرصه های منابع طبیعی جای دپوی زباله نیست ضمن اینکه پیوست های محیط زیست برای اجرای طرح الزامی است.و با هرگونه طرحی که باعث تخریب عرصه منابع طبیعی شود مخالف هستم.

وی با تاکید بر اینکه به نسل های بعدی بدهکاریم،ادامه داد: مازندران در بخش های مختلف خدمات ملی ارائه می کند ولی تنها از اعتبارات استانی برخوردار است و منابع طبیعی هم از این مساله مستثنی نیست.

بابایی گفت: خزان زود هنگام درختان در چند ساله اخیر و افزایش بی سابقه دما در استان تبعات زیست محیطی به همراه دارد.

 

انتهای پیام

منبع: جماران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jamaran.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جماران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۷۵۰۵۰۹۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

برنامه دولت انگلیس برای مقابله با تغییرات اقلیمی غیرقانونی اعلام شد

لندن – ایرنا – دادگاه عالی انگلیس امروز (جمعه) با صدور حکمی جنجال‌برانگیز، برنامه دولت «ریشی سوناک» برای مقابله با تغییرات اقلیمی را غیرقانونی اعلام کرد.

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری دانشجو، بر اساس حکم صادره، برنامه دولت انگلیس برای کاهش تولید گاز‌های گلخانه‌ای مطابق با اهداف زیست محیطی نیست و باید در این زمینه تجدیدنظر شود.

حکم دادگاه ۶ ماه پس از آن صادر شد که نخست وزیر انگلیس اصلاحات گسترده‌ای را در اهداف زیست محیطی اعمال کرد.

وی با بیان این ادعا که انتشار گاز‌های گلخانه‌ای در انگلیس از سال ۱۹۹۰ میلادی ۵۰ درصد کاهش یافته اشاره کرد که این میزان در فرانسه تنها ۲۲ درصد کاهش یافته، در آمریکا صفر درصد و چین ۳۰۰ درصد افزایش داشته است.

ریشی سوناک عنوان کرد که موضوع حفاظت از محیط زیست بین دو جریان افراطی مخالفان و موافقان گرفتار شده است؛ «کسانی که می‌خواهند طرح موسوم به صفر خالص (صفر کردن انتشار گاز‌های گلخانه‌ای تا سال ۲۰۵۰) را به‌کلی کنار بگذارند، چون هزینه‌ها بسیار زیاد است؛ و دیگرانی که با اشتیاق ایدئولوژیک بحث می‌کنند مبنی براینکه ما باید حتی سریعتر حرکت کنیم، و بدون توجه به هزینه و اختلال در زندگی مردم و صرف نظر از اینکه چقدر سریعتر از هر کشور دیگری در حال حرکت هستیم، فراتر برویم.»

نخست وزیر انگلیس با اشاره به هزینه‌های بالای ناشی از اجرای برنامه اقلیمی دولت قبل، عنوان کرد که طرح او زمان بیشتری را برای انتقال از وضع موجود به استفاده از انرژی‌های تجدید پذیر فراهم می‌کند.

وی توضیح داد که بر اساس طرح جدید، مسائلی نظیر محدودیت تعداد سرنشینان خودرو، تحمیل هفت سطل بازیافت زباله به خانواده‌ها، تحمیل مالیات بر گوشت و افزایش مالیات بر سفر‌های هوایی لغو خواهد شد.

این طرح، اما از همان زمان با انتقاد‌های متعددی روبرو و از سوی گروه‌های حامی محیط زیست از جمله «دوستان کره زمین»، «پروژه قوانین خوب» و «مشتریان‌زمین» به دادگاه کشیده شد. آن‌ها ادعا کردند که دولت لندن بدون محاسبه زمان مورد نیاز برای تحقق اهداف زیست محیطی، این اصلاحات را اعمال کرده است.

بر اساس حکمی که دادگاه عالی انگلیس امروز صادر کرد، دولت سوناک موظف شد که برنامه تغییرات اقلیمی کشور را بازنگری کند. یک سخنگوی گروه دوستان کره زمین در همین پیوند گفت: «امروز روز شرمساری برای دولت است. ما اکنون به یک برنامه قوی برای مقابله با تغییرات اقلیمی نیاز داریم که قوی، جامع و منصفانه باشد و دست‌یابی ما به اهداف زیست محیطی را تضمین کند.»

اد میلیبند وزیر انرژی دولت در سایه (کارگر) هم در سایه کاهش محبوبیت حزب حاکم محافظه‌کار، حکم دادگاه را نشانه شکست سیاست‌های اقلیمی این حزب توصیف کرد.

دیگر خبرها

  • ببینید | یک باتری می‌تواند جنگل را به آتش بکشد
  • شیرجه در سرسبزی طبیعت با سفر به این مکان‌ها
  • پایش واحد های شن و ماسه شهرستان چایپاره
  • توقیف خودروی حامل چوب قاچاق در سوادکوه
  • ۲ گروه صیادی و شکارچی غیرمجاز در پلدختر دستگیر شدند
  • مستقر شدن بالگرد در لرستان برای جلوگیری از آتش‌سوزی احتمالی ضروری است
  • برنامه دولت انگلیس برای مقابله با تغییرات اقلیمی غیرقانونی اعلام شد
  • بررسی عوارض زیست محیطی معدن مس دره زرشک به کجا رسید؟
  • تخریب سازه‌های بتونی غیر مجاز و آزاد سازی سواحل نور
  • رئیسی: حفاظت از محیط‌زیست باید مردمی شود