Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار ایسکانیوز ، یافته های اخیر محققان نشان می دهد افراد مبتلا به بیماری قلبی عروقی می توانند خطر ابتلا به مرگ را به میزان یک سوم کاهش دهند.نتایج این تحقیق اخیرا در مجله Clinical Endocrinology & Metabolism منتشر شده است.بیماری های قلبی و عروقی مانند چترهای دوره ای هستند که معمولا شامل اثرات قلبی و عروق خونی محتوای بیماری های قلبی، حملات قلبی و نارسایی قلبی و سکته مغزی است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مرگ 610 هزار نفر در ایالت متحده آمریکا به علت بیماری های قلبی و عروقی

بنا بر اعلام مدیکال نیوز، بیماری های قلبی و عروقی در ایالات متحده به عنوان قاتل درجه یک شناخته می شوند به طوری که بیماری های قلبی به تنهایی در سال جان 610 هزار نفر را در این کشور می گیرد.

تحقیقات اخیر محققان نشان داده که ویتامین D ممکن است نقش مهمی در سلامت قلب و عروق داشته باشد.به عنوان مثال، نتایج گزارش پزشکی مدیکال نیوز در سال 2016 نشان داده است افرادی که دچار کبود ویتامین D هستند ، بیشتر در معرض سکته مغزی، نارسایی قلبی، حمله قلبی قرار خواهد گرفت که در برخی موارد حاد می تواند منجر به مرگ و میر نیز شود.

مطالعه جدید محققان به رهبری پروفسور جوتا دیاریکس از گروه پزشکی بالینی در دانشگاه برگن در نروژ به بررسی ارتباط و نقش ویتامین D در خطر مرگ از بیماری های قلبی و عروقی پرداخته است . پرفسور دیارکس و همکاران وی به منظور دستیابی به یافته های خود، نمونه های خون 4 هزار و 114 نفر از بزرگسالان که مشکوک به آنژین پکتوری (درد قفسه سینه که در اثر بیماری قلبی عروقی ایجاد می شود) بودند را جمع آوری کرده و به تحلیل آن پرداختند. این افراد به طور میانگین 62 سال سن داشته و به طور متوسط 12 سال تحت پیگیری محققان قرار داشتند. این تیم نمونه خون افراد را برای سطوح 25 هیدروکسی ویتامین D3 یا 25 OH Vitamin D (که فرم اولیه گردش ویتامین D است) را مورد بررسی قرار دادند. در طول این پیگیری ، در مجموع 895 مرگ و میر وجود داشت که 407 مورد آن مربوط به بیماری های قلبی و عروقی بود.

بر طبق مؤسسه ملی بهداشت (NIH) ، سطح 25 OH Vitamin D از 50 تا 125 نانومول در لیتر (nmol / l) برای سلامت استخوان و سلامت کلی افراد مناسب است. محققان در این مطالعه محققان دریافتند که غلظت مناسب 25 OH Vitamin D برای کاهش خطر مرگ و میر 42-100 نانومول در لیتر است. غلظت های پایین تر از 42 نانومول در لیتر و بالاتر از 100 نانومول در لیتر با خطر بیشتر مرگ و میر ناشی از بیماری های قلبی همراه است.

در واقع محققان دریافتند که شرکت کنندگان با غلظت 25 OH Vitamin D مناسب به طور واضح 30 درصد کمتر در اثر بیماری های قلبی عروقی جان خود را از دست می دهند. پروفسور دیاریکس در این باره می گوید: « نتایج مطالعات محققان در این زمینه حاکی از این بود که مقدار مناسب ویتامین D می تواند خطر ابتلا به سرطان را به میزان قابل توجهی کاهش می دهد.»

بر اساس این نتایج، پروفسور دیاریکس توصیه می کند : « همه افراد مبتلا به بیماری های قلبی و عروقی باید نظارت کافی بر مصرف ویتامین D خود داشته باشند اگر میزان ویتامین D از سطح تعیین شده پایین تر باشد ، ممکن است لازم باشد فرد مکمل های ویتامین D مورد نیاز را مصرف کند. »

وی افزود: « محققان در این زمینه توصیه می کنند که میزان مطلوب ویتامین D برای همه یکسان نیست و در افراد مختلف متفاوت است. میزان ویتامین D به این بستگی دارد که فرد در کدام منطقه زندگی کرده و کدام رژیم غذایی را دنبال می کند.»

گفتنی است منبع اصلی ویتامین D نور خورشید است، اما می توان این ویتامین را از غذاهای خاص از جمله ماهی قزل آلا، ماهی تن و تخم مرغ ، شیرهای فرآوری شده و روغن کبد ماهی و مکمل های غذایی نیز دریافت کرد. ویتامین D در حفظ تعادل سطح کلسیم و فسفر خون بسیار موثر است همچنین این ویتامین در راستای جذب کلسیم جهت برای حفظ استحکام استخوان ها نیز موثر است. همچنین ویتامین D ممکن است بتواند در برابر آرتروز ، فشارخون بالا ، سرطان و سایر بیماری ها از بدن محافظت کند . با این حال، باید توجه داشت قبل از اینکه ویتامین D به عنوان یک مکمل مفید برای افرادی که مبتلا به بیماری های قلبی و عروقی هستند، مطالعات بیشتری در این زمینه انجام شده و با پزشک مربوطه در زمینه مصرف آن مشورت گرفته شود.

ترجمه : نیوشا یعقوبی

701

بیماری قلبی و عروقی مرگ و میر آمریکا موسسه ملی بهداشت ویتامین D نور خورشید ماهی استخوان

منبع: ایسکانیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iscanews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسکانیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۷۵۰۷۵۲۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بالا رفتن سن سالمندی از دیدگاه عموم

ایتنا - نتایج نشان می‌دهد افرادی که زودتر به دنیا می‌آیند، نسبت به افرادی که دیرتر به دنیا می‌آیند، تمایل به پیری زودتر دارند. با این حال، محققان دریافتند که روند به سمت شروع دیرتر پیری در سال‌های اخیر کند شده است.
مطالعه جدیدی نشان می‌دهد که تصور مردم از «سالمندی» خود پیری است و افراد میانسال و سالمندان معتقدند که سالمندی دیرتر از همسالان دهه‌های قبل شروع می‌شود.
این مطالعه حول این سوال می‌چرخد که "در چه سنی فردی را پیر توصیف می کنید؟"

به گزارش ایتنا، محققان در 22 آوریل در مجله Psychology and Aging گزارش دادند که دهه‌ها پیش، افرادی که در سال 1911 متولد شده بودند، زمانی که این سوال از آنها در سن 65 سالگی پرسیده شد، شروع پیری را در 71 سالگی تعیین کردند.
اما محققان دریافتند افرادی که در سال 1956 متولد شده‌اند، وقتی از سن 65 سالگی پرسیده می شود، شروع پیری را از 74 سالگی شروع می‌دانستند.

مارکوس وتشتاین، محقق و روانشناس دانشگاه هومبولت در برلین گفت:« مشخص نیست که چرا مردم این روزها تاریخ دیرتری را برای شروع سالمندی تعیین می‌کنند. امید به زندگی افزایش یافته است، که ممکن است به شروع دیرتر سالمندی کمک کند. همچنین برخی از جنبه‌های سلامتی در طول زمان بهبود یافته‌اند، به طوری که افراد در سن خاصی که در گذشته پیر محسوب می‌شدند، امروزه دیگر مسن تلقی نمی‌شوند.»

برای این مطالعه، محققان داده‌های بیش از 14000 شرکت‌کننده در مطالعه پیری آلمان را بررسی کردند که شامل افرادی است که بین سال‌های 1911 تا 1974 در آنجا متولد شده‌اند. شرکت‌کنندگان در طول 25 سال هشت بار به نظرسنجی‌ها پاسخ دادند و یک سوال به طور خاص سنی را مطرح کرد که در آن فردی می‌توان پیر در نظر گرفت.

 
نتایج نشان می‌دهد افرادی که زودتر به دنیا می‌آیند، نسبت به افرادی که دیرتر به دنیا می‌آیند، تمایل به پیری زودتر دارند. با این حال، محققان دریافتند که روند به سمت شروع دیرتر پیری در سال‌های اخیر کند شده است.

وتشتاین خاطرنشان کرد: «روند به تعویق انداختن سالمندی خطی نیست و ممکن است لزوماً در آینده ادامه پیدا نکند.»
این مطالعه همچنین در نظر گرفت که چگونه درک افراد از سالمندی با افزایش سن تغییر می‌کند. محققان دریافتند با افزایش سن، افراد تمایل داشتند تا شروع سالمندی را دورتر تصور کنند.

در سن 64 سالگی، میانگین شرکت‌کننده‌ها می‌گویند که سن از حدود 75 سالگی شروع شده است. اما در سن 74 سالگی، آنها می‌گویند که سن به 77 سالگی نزدیک‌تر شده است. نتایج نشان می دهد که به طور متوسط شروع درک سالمندی به ازای هر چهار تا پنج سال پیری واقعی حدود یک سال افزایش می یابد.

وتشتاین گفت:« معلوم نیست که روند به تعویق انداختن سالمندی تا چه اندازه منعکس‌کننده گرایش به دیدگاه‌های مثبت‌تر در مورد افراد مسن‌تر و پیری است، یا بهتر بگوییم برعکس - شاید شروع سالمندی به تعویق افتاده است زیرا افراد، سالخوردگی را حالتی نامطلوب می‌دانند.»

جنسیت و وضعیت سلامتی نیز به نظر می‌رسد که تصور فرد از سالمندی را شکل می‌دهد. زنان به طور متوسط دو سال دیرتر از مردان شروع به سالمندی می‌کنند که این تفاوت در طول زمان افزایش یافته است.

نتایج نشان می‌دهد، افرادی که احساس تنهایی بیشتری می‌کنند یا از سلامتی بدتری برخوردارند، تمایل دارند بگویند پیری زودتر از افرادی که احساس تنهایی کمتری دارند و سلامت بهتری دارند، آغاز می‌شود.

دیگر خبرها

  • کمبود این ویتامین باعث سرطان پروستات و سرطان سینه می‌شود
  • پزشکان می‌گویند آسانسورسواری عمر را کوتاه می‌کند؛ جایگزین استفاده از راه‌پله!
  • رابطه استفاده از آسانسور با کاهش عمر
  • استفاده از آسانسور عمر شما را کوتاه می‌کند!
  • ارتباط ویتامین B12 با جوش و آکنه صورت
  • بالا رفتن سن سالمندی از دیدگاه عموم
  • چرا افراد مسن سرعت حرکت بدنشان کم می‌شود؟
  • پله‌نوردان بیشتر عمر می‌کنند | متخصصان از تاثیرات شگرف این فعالیت ورزشی بر سلامت می‌گویند
  • این ویتامین از ابتلا به کبد چرب جلوگیری می‌کند
  • چرا با افزایش سن سرعت حرکت ما کم می‌شود؟