Web Analytics Made Easy - Statcounter

مسئول بسیج اصناف و بازاریان استان مرکزی گفت: وضعیت واحدهای تولیدی استان همچنان رو به تنزل بوده و روز به روز بدتر می‌شود. ۱۳ اسفند ۱۳۹۶ - ۰۹:۵۸ استانها مرکزی نظرات

به‌گزارش خبرگزاری تسنیم از اراک، رحیم حیدری در نشست شورای بسیج اصناف و بازاریان استان مرکزی با اشاره به عملکرد ضعیف سازمان صنعت، معدن و تجارت درراستای تحقق شعار اقتصاد مقاومتی، تولید و اشتغال اظهار داشت: حمایت از تولید داخل یکی از مهم‌ترین وظایف دستگاه‌های اجرایی  محسوب می‌شود که سازمان صنعت، معدن و تجارت استان مرکزی اقدامات اساسی را برای تحقق شعار سال را باید بیشتر مورد توجه قرار دهد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: وضعیت واحدهای تولیدی استان همچنان رو به تنزل بوده و روز به روز بدتر می‌شود، لازم است سازمان صنعت، معدن و تجارت اقدامات موثرتری را برای احیاء واحدهای تولیدی استان انجام دهد.

مسئول بسیج اصناف و بازاریان استان مرکزی تصریح کرد: ورود کالاهای خارجی به بازار یکی از مشکلات تولید و تولیدکنندگان است، زیرا تولید داخل توانایی رقابت با کالاهای خارجی را نداشته و به همین سبب فعالیت واحدهای تولیدی با مشکل مواجه شده است.

حیدری بیان کرد: اگر شرایط به همین شکل پیش برود، اشتغال استان تحت تاثیر قرار گرفته و در بلند مدت قدرت خرید مردم حتی برای خرید کالاهای خارجی هم کاهش می‌یابد.

80 درصد بازار پوشاک استان را کالای داخلی تصاحب کرده‌ است

رئیس اتحادیه صنف تولیدکنندگان و فروشندگان پوشاک اراک هم در این جلسه با اشاره به لزوم فرهنگ‌سازی برای مصرف کالای داخلی گفت: قاچاق کالا در سال‌های اخیر بیشترین ضربه را به تولیدات داخلی وارد کرده است و همه نهادها و دست‌اندرکاران تولید باید تلاش کنند که در زمینه خرید کالای ایرانی فرهنگ‌سازی بیشتری انجام دهند.

جعفرمددی به عدم موفقیت اقدامات انجام شده در زمینه مبارزه با قاچاق کالا از سوی مسئولان اشاره کرد و گفت: بیشترین اقدامات انجام شده در حوزه مبارزه با قاچاق کالا در سطح خرده‌فروشی‌ها بوده که تاثیر چندانی بر روی ورود کالاهای خارجی نداشته است.

وی افزود: تاکنون صنوف تولیدکننده پوشاک بیشترین ضربه را از قاچاق کالا خورده است، از مجموع 400 برند فعال در حوزه پوشاک دنیا، تنها 25 برند متعلق به ایران است.

رئیس اتحادیه صنف تولیدکنندگان و فروشندگان پوشاک اراک تصریح کرد: تلاش‌های زیادی انجام شده تا از ورود پوشاک خارجی به بازار استان جلوگیری شود به شکلی که هم‌اکنون 80 درصد بازار پوشاک استان را کالای داخلی تصاحب کرده‌اند.

مددی با بیان اینکه در مصرف کالای ایرانی نیازمند فرهنگ سازی هستیم عنوان کرد: علی‌رغم اینکه در حوزه پوشاک تولید داخل، کالاهای بسیار باکیفیتی داریم اما به سبب عملکرد ضعیف درحوزه فرهنگ سازی، رغبت خریداران نسبت به خرید کالای خارجی بیشتر از کالای داخلی است.

وی ادامه داد: همین موضوع سبب شده تا بسیاری از تولیدکنندگان داخلی پوشاک استان تولیدات خود را برای استفاده از مارک کشور ترکیه به این کشور ارسال کنند و بعد از مارک زدن به استان باز گردانند.

رئیس اتحادیه صنف تولیدکنندگان و فروشندگان پوشاک اراک بالا بودن هزینه‌های تولید را یکی دیگر از عوامل مشکلات حوزه تولید دانست و گفت: بالا بودن هزینه تولید در کشور توان رقابت تولیدکنندگان با محصولات خارجی را از تولیدکنندگان ایرانی گرفته است.

انتهای پیام/ح

R41371/P1357/S6,73/CT11

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۷۵۱۱۳۴۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

برخی به دنبال تضعیف دستاوردهای مدیریت شهری هستند

رئیس شورای اسلامی شهر اراک گفت: دریافتی اعضای شورای شهر ۱۰ میلیون تومان است و اعداد و ارقامی که در فضای مجازی مطرح می‌شود، شایعه و کذب است.

داوود قربانی در گفت‌وگو با خبرنگار ایمنا در مرکزی با بیان اینکه در شورای شهر اراک خبری از بریز و بپاش‌ها و حیف و میل بیت‌المال نیست، اظهار کرد: در شورای ششم اقدمات کم نظیر و در برخی موارد بی‌نظیری انجام شده و فعالیت شورا در حوزه مدیریت شهری قابل دفاع است.

وی افزود: در حوزه مالی و بودجه‌ریزی اقدامات خوب و کم نظیری صورت گرفته است.

رئیس شورای اسلامی شهر اراک خاطرنشان کرد: در موضوع حمل‌ونقل عمومی و ترافیک نیز پیگیری‌های شورا در موضوع خرید اتوبوس‌ها و میدل باس‌ها، نصب پل‌های هوایی و تکمیل تقاطع‌های غیرهمسطح، اصلاح هندسی معابر و بازگشایی بسیاری از معابر اقدامات شایسته‌ای انجام شده است.

قربانی اضافه کرد: در حوزه خدمات شهری نیز موضوع تفکیک زباله از مبدا و احداث بازارچه‌های عرضه میوه و تره‌بار هم در حال انجام است و هم اینک اقدامات مربوط به ساخت‌وساز این بازارچه‌ها انجام شده است و در حال انجام امور مربوط به بهره‌برداری از آن‌ها هستیم.

وی تاکید کرد: نوسازی وسایل بازی در پارک‌های سطح شهر و موضوع هوشمندسازی ناوگان حمل‌ونقل عمومی انجام شده است و نزدیک به ۱۰۰ درصد از خودروهای سنگین سازمان عمران و ترافیک را تغییر و تحول داده‌ایم.

رئیس شورای اسلامی شهر اراک با بیان اینکه تکمیل سه تقاطع غیرهمسطح در دو سال گذشته انجام شده است، اضافه کرد: تجهیز سالن همایش پارک شهر و مناسب‌سازی آن از دیگر اقدامات فرهنگی شورا بوده است و با راه‌اندازی خط تولید قطعات بتنی، شهرداری را در نیاز به محصولات بتنی خودکفا کرده‌ایم.

قربانی اضافه کرد: در موضوع سازمان فرهنگی ورزشی نیز ۱۰ زمین چمن مصنوعی نوسازی و تجهیز شده و ایجاد زورخانه ورزش‌های باستانی و پهلوانی نیز در شورا ششم انجام شده است.

وی تاکید کرد: توجه و تاکید اعضای شورا و الزام شهردار به ارائه توضیحات و گزارش هفتگی در راستای اقدامات و برنامه‌های مهم شهری از جمله بازی‌های هیجانی، پارک آبی، پارک بانوان شماره دو، احداث فرهنگسرا و اجرای فاز دو آرامستان است.

رئیس شورای اسلامی شهر اراک اظهار کرد: طرح دره نورالشهدا که بیش از دو دهه مورد غفلت قرار گرفته بود، در این دوره شورا ششم با بیش از ۲۰۰ میلیارد تومان اعتبار در حال اجرا است و سرمایه‌گذاری درحوزه زیرساخت‌ها در این منطقه انجام شده است.

قربانی گفت: دریافتی اعضای شورای شهر ۱۰ میلیون تومان است و اعداد و ارقامی که در فضای مجازی مطرح می‌شود شایعه و کذب است.

وی افزود: برخی از افراد معلوم الحال و فرصت طلب خزعبلاتی را به طور عمدی و از سر ناآگاهی در فضای مجازی مطرح می‌کنند تا به این وسیله دستاوردهای مدیریت شهری را تضعیف کنند.

رئیس شورای اسلامی شهر اراک با بیان اینکه روایت‌پردازی‌های نادرست موجب جریحه‌دار شدن قلوب مردم می‌شود، تصریح کرد: برخی افراد با روایت‌های شائبه برانگیز و با تهمت و دروغ‌پردازی بدون ارائه سند، اقدامات موثر مدیریت شهری را نادیده می‌گیرند و به دنبال ماهی‌گیری از آب گل آلود هستند.

قربانی اضافه کرد: منحرف کردن افکار عمومی گناهی نابخشودنی است، چراکه روایت‌های شائبه برانگیز موجب ناامیدی مردم از نظام اسلامی می شود، این افراد باید پاسخگوی تهمت‌ها و روایت‌پردازی‌های دروغین خود در پیشگاه الهی و مردم شریف اراک باشند.

وی گفت: اینگونه رفتارها هرگز مانع استمرار فعالیت‌ها نخواهد شد و با یاری خداوند متعال مسیر توسعه و پیشرفت برای شهر هموارتر می‌شود و ادامه پیدا می‌کند.

کد خبر 749238

دیگر خبرها

  • خطر تحریم در واردات اتوبوس‌های جدید/ تولیدکنندگان داخلی توان رفع نیاز شهر‌های کشور به اتوبوس را ندارند
  • موفقیت واحدهای تولیدی در گرو کارگران ماهر و پرتلاش آن است
  • ۲ هزار و ۱۵۱ واحد تولیدی در سال ۱۴۰۲ احیا شدند
  • حمایت دستگاه قضائی از کار و کارگر/ ۲ هزار و ۱۵۱ واحد تولیدی در سال ۱۴۰۲ احیا شد
  • برخی به دنبال تضعیف دستاوردهای مدیریت شهری هستند
  • حمایت دستگاه قضایی از کار و کارگر/ ۲ هزار و ۱۵۱ واحد تولیدی در سال ۱۴۰۲ احیا شد
  • برترین واحدهای تولیدی استان در جشنواره امتنان معرفی شدند
  • بدهی خارجی ایران کمتر از ۲۶ کشور خاورمیانه و آسیای مرکزی شد
  • زنگ آغاز پویش ملی دوشنبه‌های ورزش و کار در استان مرکزی نواخته شد
  • بیش از ۷۰ درصد جمعیت کردستان از خدمات وزارت کار بهره‌مند هستند