Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس شورای راهبردی چشم بیمارستان رضوی گفت: در کشورهای پیشرفته اختلالات شبکه‌ای در نوزادان نارس 5 درصد و در کشورهای در حال توسعه تا ۳۰ درصد این بیماری دیده می‌شود.

به گزارش ایسنا، سیامک زارع قنواتی امروز در نشست خبری اولین کنگره بین المللی لاپراسکوپی و سومین کنگره بین‌المللی کورکتال و بهره‌برداری از دومین دستگاه لیزرچشمی به روش SMILE در کشور که در بیمارستان رضوی برگزار شد، اظهار کرد: اخیرا هیأت مدیره بیمارستان رضوی تصمیم گرفتند که بخش چشم در این بیمارستان فعال‌تر شود؛ در بسیاری از بیماری‌ها اعم از آب مروارید و حتی پیوند قرنیه چشم نیز تجهیزات بسیار خوبی خریداری شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



وی با بیان اینکه جراحی‌های لیزیک منجر به حذف عینک می‌شود، ادامه داد: این عمل جراحی از شایع ترین عمل‌های جراحی در جهان محسوب می‌شود که کشور ما نیز از این امر مستثنی نبوده است. بیمارستان رضوی طی مذاکراتی حدود دو سال پیش با یک شرکت آلمانی و با همکاری انجمن چشم ایران توانست آخرین تکنولوژی را وارد ایران کند. البته این امر در زمان برجام اتفاق افتاد.

رئیس شورای راهبردی چشم بیمارستان رضوی خاطرنشان کرد: ۵ دستگاه به نام بیزومکس را وارد کردیم که اولین آن در تهران حدود چند ماه پیش و دومین دستگاه دربیمارستان رضوی نصب شده که در اواخر هفته افتتاح خواهد شد و پرسنل پرستاری و آموزش‌های لازم در این زمینه صورت گرفته و در هفته آینده این دستگاه آماده خدمات‌رسانی است.

زارع تصریح کرد: ما دو عمل PRK  و فنتولیزیک داریم اما این دستگاه‌ها به جراح این امکان را می‌دهند که بیمارعمل بهتری را داشته باشد که درنهایت بیمارسریع‌تر بهبود می‌یابد؛ بیمار بعد از عمل دید قابل قبولی دارد و استحکام قرنیه نیز بیشتر خواهد بود. حدود ۵ تا ۶ سال است که این عمل در دنیا انجام می‌شود و حدود یک میلیون نفر تحت این نوع جراحی قرار گرفتند که موفقیت‌آمیز بوده است.

وی با اشاره به دستگاهی که قابلیت تشخیص زودهنگام اختلالات شبکه‌ای در نوزادان نارس را فراهم می‌کند، تصریح کرد: این دستگاه به نام ردکن  است که با این تشخیص زودهنگام می‌توان از نابینایی این نوزادان در آینده جلوگیری کنیم؛ این امر یک اتفاق خوبی است زیرا سرمایه‌گذاری در بخش‌ها سود زیادی برای بخش خصوصی ندارد. متولی این امر در گذشته دانشگاه علوم پزشکی مشهد و بیمارستان خاتم الانبیاء بود ولی بیمارستان رضوی نیز به این مساله ورود پیدا کرده است که قطعا خدمات بهتری را می‌تواند به بیماران ارائه دهد.

رئیس شورای راهبردی چشم بیمارستان رضوی با اشاره به شایع بودن بیماری قوز قرنیه چشم در خاورمیانه اظهار کرد: همچنین با دستگاهی دیگر این امکان را به ما می‌دهد که با تشخیص زودهنگام بیماریهای چشمی مانند قوز قرنیه چشم از پیشرفت بیماری جلوگیری شود؛ با تشخیص زود هنگام می‌توان درمانی به نام کراسترینکینک، اشعه UV که به چشم تابیده می‌شود، را انجام داد.

 وی با بیان اینکه بخش دیگری در بیمارستان برای تزریقات داخل چشم تعبیه شده، عنوان کرد: البته اتاق عمل چشم به معنای بیهوشی نیست بلکه در بیشتر موارد عمل های سرپایی نیز انجام می‌شود؛ بیشتر به معنای استریل و استاندارد بودن دارد و در واقع بعضی از بیماری‌ها مانند دیابت و... باید تزریقات مکرر داخل چشمی را انجام دهند. این امر باید در محیطی کاملا استریل ودقیق انجام شود زیرا در غیر این صورت باعث از بین رفتن بینایی بیمار می‌شود.

رئیس شورای راهبردی چشم بیمارستان با بیان اینکه «تمام دستگاه برای بهبود خدمت رسانی به بیماران در نظر گرفته شده است»، تصریح کرد: در مجموع اتاق عمل بیماری‌های چشمی بیمارستان رضوی کاملا استاندارد با همکاری مراکز علمی آلمان، آمریکا و مکزیک ایجاد شده است.

زارع ادامه داد: در خصوص اختلالات شبکه‌ای در نوزادان در بین بیمارستان خدماتی به روزتر و پیشرفته تر می‌توان ارائه داد که در گذشته روند درمان این بیماری در مراکز دولتی انجام شده ولی در حال حاضر می‌توان در بیمارستان رضوی خدماتی با کیفیت و کمیت بهتری انجام داد.

وی در خصوص میزان اختلالات شبکه‌ای در دنیا عنوان کرد: در کشورهای پیشرفته اختلالات شبکهای در نوزادان نارس 5 درصد و در کشورهای در حال توسعه تا ۳۰ درصد این بیماری دیده می‌شود. این مرکز که دومین مرکز شرق کشور است که می تواند پاسخگوی نیازهای بیماران باشد؛ هدف ما بالاتر از سرمایه‌گذاری است و سودآوری مدنظر نیست.

رئیس شورای راهبردی چشم بیمارستان با اشاره به اینکه «شایع ترین بیماری‌های چشمی به سه دسته تقسیم می شوند»، خاطرنشان کرد: اولین مورد آن افراد عینکی هستند ولی عمدتا به عنوان یک یک بیماری محسوب نمی‌شود. موارد بعدی بیماری‌های آب مروارید و آب سیاه است؛ بیماری آب مروارید معمولا در افراد بالای ۶۰ سال دیده می‌شود اما بیماری آب سیاه بستگی به ژنتیک جامعه دارند، این بیماری با عمل برگشت پذیر است و عمدتا عمل جراحی کمک می‌کند تا بیماری فرد پیشرفت نکند.
انتهای پیام

منبع: ایسنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۷۵۱۴۷۸۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اهدای خون در خراسان رضوی هفت درصد رشد کرد

مصطفی مهدوی ارفع گفت: ۲۱۱ هزار و ۱۸۴ داوطلب پارسال به مراکز اهدای خون خراسان رضوی مراجعه کردند که از این تعداد ۱۶۰ هزار و ۹۴۱ نفر موفق به اهدای خون شدند.

وی با بیان اینکه ۵۳ درصد از داوطلبان اهدای خون خراسان رضوی «مستمر» هستند، ادامه داد: اهدا کننده مستمر خون به کسی گفته می‌شود که حداقل ۲ بار در سال خون اهدا کند و این تعداد در سال گذشته بیش از ۸۵ هزار و ۸۱۸ نفر در استان گزارش شده است.

مسوول اداره روابط عمومی انتقال خون استان خراسان رضوی بیان کرد: بیش از ۲۹ درصد اهدا کنندگان خون استان در این بازه زمانی «با سابقه» و حدود ۱۸ درصد اهداکننده «بار اولی» هستند.

وی با بیان اینکه در کشور‌های توسعه یافته زنان نیمی از اهداکنندگان خون را شامل می‌شوند، افزود: بانوان سال گذشته ۵.۳۵ درصد معادل هشت هزار و ۶۱۵ نفر از اهداکنندگان خون استان را تشکیل داده اند.

مهدوی ارفع افزود: شاخص اهدای خون ۲۷.۲۸ نفر به ازای هر هزار نفر جمعیت کشور است.

هم‌اکنون ۱۴ پایگاه انتقال خون در مشهد و دیگر شهر‌های خراسان رضوی فعالیت دارند که از این تعداد ۶ پایگاه امام رضا (ع)، شهید سلیمانی، شهید کریمی، سناباد، امید و مهر در مشهد و پنج پایگاه در شهر‌های سبزوار، تربت‌حیدریه، نیشابور، قوچان و گناباد استقرار دارند و ۲ مرکز اهدای خون نیز در شهرستان‌های تربت‌جام و کاشمر فعال است.

استان ۶ میلیون و ۸۰۰ هزار نفری خراسان رضوی، سومین تولیدکننده خون در کشور پس از استان‌های تهران و فارس است.

باشگاه خبرنگاران جوان خراسان رضوی مشهد

دیگر خبرها

  • بسیاری از اختلالات روانی ریشه جسمانی دارند
  • ارائه بیش از ۲۳ هزار خدمت روانپزشکی در غرب خراسان رضوی
  • بیش از ۲۳ هزار خدمت روانپزشکی در غرب خراسان رضوی ارائه شد
  • پاندمی تأثیر ناچیزی بر رشد کودکان داشت
  • میزبانی غرفه خراسان رضوی از ‌هیات‌های تجاری کشورهای خارجی در روز اول نمایشگاه ایران اکسپو ۲۰۲۴ 
  • شانس درمان کودکان مبتلا به سرطان در ایران ۷۰ درصد است
  • غربالگری نوزاد چیست؟ بهترین زمان آزمایش غربالگری
  • چین در آفریقا از آمریکا پیشی گرفت
  • اهدای خون در خراسان رضوی هفت درصد رشد کرد
  • هیچ موردی از بیماری مالاریا در غرب خراسان ثبت نشده است