Web Analytics Made Easy - Statcounter

ساعت 24-رئیس کمیته امداد امام خمینی (ره) گفت: در ۱۱ ماهه سال جاری کمک های مردمی به این کمیته ۳۰ درصد افزایش یافته و ۲ هزار میلیارد تومان مستقیم از مردم دریافت شده است.

 پرویز فتاح رئیس کمیته امداد امام خمینی (ره) امروز (یکشنبه، ۱۳ اسفندماه) در نشست فراکسیون ولایی حاضر شد و اظهار داشت: فردا ۱۴ اسفند و سالروز تاسیس کمیته امداد با فرمان امام راحل است که به عنوان اولین نهاد انقلاب تاسیس شد تا آرمان ها و اهداف بنیانگذار کبیر انقلاب اسلامی را پیگیری کنیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رئیس کمیته امداد امام خمینی (ره) با بیان اینکه ۵ سال است که در قانون اجازه داده شده تا این کمیته به جامعه هدف خود وام پرداخت کند، ادامه داد: امسال در تبصره ها ۳ هزار میلیارد آمده به کمیته امداد اختصاص داده شده که اگر این روال در گذشته نیز پیگیری می شد، اکنون وضعیت فرق می کرد.

وی افزود: کمیته امداد نگاهی حمایتی دارد و ۱۸ مورد خدمت در آن ارائه می شود که یکی از آن ها موضوع معیشت است. در زمینه بهداشت و درمان نیز ورود کرده که ۴۰۰ میلیارد تومان در این حوزه پرداخت شده است و مسکن می سازد که هر واحد تا ۷۰ میلیون هزینه دارد.

فتاح با بیان اینکه ۷۰ هزار مورد جهیزیه برای جامعه هدف کمیته امداد تعیین شده است، بیان کرد: در بین افراد تحت پوشش، نرخ ازدواج از متوسط جامعه بیشتر و طلاق از متوسط جامعه کمتر است. همچنین عدم وصول وام هایی که به افراد تحت پوشش کمیته امداد پرداخت شده کمتر از ۲ درصد است که نشان می دهد این جامعه اقساط وام های خود را پرداخت می کند.

رئیس کمیته امداد با بیان اینکه در تبصره ۱۴ قانون، ۴ هزار میلیارد با عنوان مستمری تعیین شده بود که دولت ۹ ماه آن را به حساب یارانه ها واریز و به افراد تحت پوشش کمیته امداد پرداخت کرد، اظهار داشت: کمیته امداد در دیماه این مستمری را به افراد تحت پوشش پرداخت کرد همچنین یارانه افراد تحت پوشش کمیته امداد را ما به صورت متمرکز پرداخت می کنیم.

وی با بیان اینکه با وزارت مسکن توافق کردیم تا ۵۰ هزار واحد از مسکن مهرها را ما بسازیم، بیان کرد: اگر موفق شویم ۳۰ هزار از این واحدها را تکمیل کنیم عدد بزرگی خواهد بود که وام و بلاعوض نیز از دولت دریافت نمی کنیم.

فتاح از افزایش ۵۰ درصدی تمایل افراد برای تحت پوشش قرار گرفتن کمیته امداد خبر داد و افزود: مقرر شده تا به ۱۴۰ هزار نفر وام بدهیم ولی به سرعت رها نمی کنیم بلکه حمایت های لازم انجام می شود تا بتوانند امور خود را پیش ببرند.

وی افزود: اگر صدهزار نفر از اعضای تحت پوشش کمیته امداد به توانایی برای اداره امور خود برسند و از تحت پوشش کمیته امداد خارج شوند، به همین اندازه یا بیشتر تقاضا برای تحت پوشش قرار دادن چتر حمایتی کمیته امداد را شاهد خواهیم بود.

فتاح با بیان اینکه در منابع مردمی محدودیتی برای مسائل مالی شبیه آنچه که درخصوص بودجه وجود دارد را نداریم، افزود: به هر یتیم ۱۴۵ هزار تومان پرداخت می شود و این مبلغ برای ایتام تهران ۳۲۰ هزار تومان است، زیرا مردم این مبالغ را پرداخت می کنند.

رئیس کمیته امداد امام خمینی (ره) با بیان اینکه براساس قانون، کمیته امداد اجازه تحت پوشش قرار دادن زنانی که طلاق نگرفته یا بدسرپرست هستند را ندارد، گفت: اعتیاد، تصادفات جاده ای و مهاجرت به حاشیه شهرها مراجعات به کمیته امداد را افزایش داده است.

وی افزود: ۷۷۰ هزار یتیم زیر ۱۸ سال، ۳۰۰ هزار دانش آموز، ۷۰ هزار دانشجو، ۳۰ هزار خانواده هایی که سرپرست آنها در زندان است و بیماران سرطانی و صعب العلاج نیز از جمله اقشاری هستند که تحت پوشش کمیته امداد هستند. لازم است بیمه ها را توسعه دهیم، هر چند ۲۳۰ میلیارد تومان برای بیمه اجتماعی در نظر گرفته شده، ولی برای منفعت مردم باید این موضوع تقویت شود.

فتاح ضمن تاکید بر ارتباط مناسب کمیته امداد با خیریه ها و خیرین افزود: در ۱۱ ماهه سال جاری کمک های مردمی ۳۰ درصد افزایش یافته و ۲ هزار میلیارد تومان مستقیم از مردم دریافت کردیم که صددرصد آن به جیب جامعه هدف کمیته امداد رفته است.

رئیس کمیته امداد امام خمینی (ره) با بیان اینکه ۳۲۰ میلیارد تومان از طریق صدقات، ۳۰۰ میلیارد تومان از طریق زکات و ۵۰۰ میلیارد تومان اکرام ایتام و محسنین و جشن ها به کمیته امداد رسیده است، گفت: برای رفع مشکل تغذیه ۱۰۰ هزار کودک در حدود ۸۰ میلیارد تومان در نظر گرفته شده که جا دارد تا ۲۰۰ هزار کودک نیز تحت پوشش قرار گیرد، زیرا در صورت عدم تغذیه مناسب این کودکان باید بعدا هزینه درمان پرداخت شود.

فتاح بیان کرد: لازم است برای جذب صدقات نیز به صورت الکترونیکی اقدام شود.

منبع: ساعت24

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.saat24.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ساعت24» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۷۵۱۴۸۴۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کلاهبرداری از دانش آموزان در پوشش فروش سوالات کنکور

ایسنا/هرمزگان رئیس پلیس فتا استان هرمزگان با هدف پیشگیری از کلاهبرداری از دانش آموزان با شیوه فروش سوالات کنکور توصیه های لازم را ارائه کرد.

احسان بهمنی، امروز (ششم اردیبهشت ماه)، در در جمع خبرنگاران اظهار کرد: کلاهبرداران و مجرمان سایبری از هر فرصتی برای سوء استفاده و کلاهبرداری از مردم استفاده می کنند گرچه پلیس فتا نیز بصورت مستمر با آنان برخورد کرده و عرصه را برای اقدامات مجرمانه این افراد ناامن کرده است، اما آگاهی مردم نیز عامل مهمی در ناکام گذاشتن این افراد است.

وی با بیان این که کلاهبرداران با توجه به نزدیک شدن به کنکور اقدام به تبلیغات کذب درجهت خرید و فروش سوالات کنکور می‌کنند، افزود: افراد کلاهبردار بعد از ارتباط با مشتریان خود و با جلب اعتماد آنها، با استفاده از پیام‌رسان‌های موازی اقدام به تبلیغ و فروش غیرقانونی برخی سوالات همراه با جواب می‌کنند که بسیاری از این سوالات مربوط به آزمون‌های سال‌های گذشته است.

این مسئول انتظامی اظهار کرد: برخی از این کلاهبرداران با ادعاهایی نظیر تضمین قبولی در دانشگاه‌های عالی و کسب رتبه برتر در کنکور، داوطلبان و خانواده‌های آنان را اغفال می‌کنند و پس از دریافت وجوه میلیونی و کلاهبرداری نه تنها هیچ سوالی را ارسال نمی‌کنند بلکه دیگر پاسخگوی تماس‌های آنان هم نیستند.

رییس پلیس فتا استان هرمزگان با اشاره به اینکه چنین ادعاهایی مبنی بر فروش سوالات کنکور و حتی امتحانات نهایی در فضای مجازی کاملا جعلی بوده و دانش‌آموزان نباید به این آگهی‌های دروغین اعتنا نکنند، از عموم شهروندان خواست ضمن توجه جدی به توصیه‌های پلیس فتا فریب این گونه کلاهبرداری‌ها نخورند و در صورت مشاهده موارد مشکوک وهرگونه فعالیت مجرمانه در فضای مجازی آن را از طریق سایت پلیس فتا به آدرس www.Cyberpolice.gov.ir گزارش کنند و ویا از طریق مرکز فوریت‌های سایبری به شماره تلفن ۰۹۶۳۸۰ تماس حاصل کنند.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • افزایش ۳۰ درصدی مستمری مددجویان ایلام در سال جاری
  • اعزام ۲۸۰۰ مددجوی سیستان‌وبلوچستان به اردوهای زیارتی مشهد مقدس
  • برای خانه‌دار شدن افراد تحت پوشش نهادهای حمایتی برنامه داریم
  • همه افراد فاقد پوشش بیمه می‌توانند بیمه سلامت دریافت کنند
  • ۳هزار و ۴۵۵ دانش‌آموز و دانشجو تحت پوشش کمیته امداد سراوان هستند
  • از صدای خودرو به شخصیت افراد پی ببرید
  • میانگین ۴ دقیقه‌ای رسیدن به محل آتش‌سوزی‌ها در سمنان/ گرفتن ۲۱۴ حیوان موذی در یک سال
  • کلاهبرداری از دانش آموزان در پوشش فروش سوالات کنکور
  • ️پوشش ۱۰۰ درصدی طرح تکمیلی فلج اطفال در نیشابور
  • شاهد تحول در خدمت‌رسانی در کمیته امداد امام‌خمینی(ره) بودیم