Web Analytics Made Easy - Statcounter

 به گزارش خبرنگار ایکنا، در مراسم رونمایی از مصحف اهدایی به حرم امامین جوادین شخصیت‌های مختلف قرآنی حضور داشتند. اسماعیل رهدار، رئیس کتابت نور در ستاد شمس الشموس عنوان کرد: این مصحف با تلاش مشترک دارالکتابه طبع و نشر انقلاب و ستاد شمس الشموس کتابت شده و همچنین از فعالیت‌ها و خدمات حوزه هنری استفاده شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این مصحف حاصل تلاش 30 نثرنویس برتر ایران است که طی 9 ماه به کتابت این مصحف پرداختند.

وی با بیان اینکه مصحف اهدایی زیر نظر اساتید دارالکتابه کتابت شده است، گفت: این قرآن به خط نثر فارسی و براساس قرآن نوشته شده است که متعلق به استاد نیریزی است و شامل 878 صفحه می‌شود. به دلیل فعالیت‌هایی که داعش داشت و به خاطر مظلومیت شهدای مدافع حرم قرار شد برای پاسداشت و یاد شهدا هر صفحه از این قرآن به نام یکی از آنان نامگذاری شود. یک صفحه این طرح به نام حضرت امام(ره) و صفحات بعدی به نام یکی از شهدای مدافع حرم از ملیت‌های ایرانی، عراقی، لبنانی، سوری، افغانی و پاکستانی ثبت شده است.

رهدار عنوان کرد: طی سال آینده قرآن جهان اسلام را کتابت می‌کنیم که این کار به کوشش خوشنویسان بزرگ کشور انجام می‌شود و در صدد آن هستیم که انجام این امور و کتابت‌ها را برای گسترش محفل انس با قرآن که مورد تاکید رهبر معظم انقلاب است انجام دهیم.

احمد عبدالرضایی، استاد پیشکسوت کتابت قرآن با اشاره به قصه‌ای از مثنوی معنوی نیز گفت: خداوند به کاتبان قرآن توفیق کتابت داده است و همین توفیق پیشاپیش به عنوان اجر و پاداش به ما داده  شده است که بتوانیم قرآن را به صورتی زیبا به نگارش درآوریم تا نشاط و جلوه بصری میان مردم ایجاد شود. آموختن هنر در خدمت به قرآن پاداشی که به ما داده شده است.

وی با بیان اینکه در رابطه با فرهنگ قرآن کوتاهی کرده‌ایم افزود: دارالکتابه مرکز طبع و نشر قرآن دیر تشکیل شد و پس از 30 سال پس از پیروزی انقلاب راه اندازی شد. باید بیشتر برای فرهنگ هزینه کرد. متاسفانه ما با قرآن زندگی نکرده‌ایم و در برخی از زمینه‌ها عقب‌گرد داشته‌ایم و فرهنگ قرآن نیازمند کمک ما است.

سیدعلی سرابی، قائم مقام مرکز طبع و نشر قرآن جمهوری اسلامی ایران در این مراسم به تقدیر و تشکر از اساتید، کاتبان و خوشنویسان پرداخت و گفت: این افراد با اخلاص کار کردند و اجرشان را در کتابت قرآن دیدند.

محسن مومنی شریف، رئیس حوزه هنری نیز در این مراسم ضمن خوش آمدگویی به حاضران اظهار کرد: هنرمندانی که در خدمت قرآن و معارف اهل بیت بودند جاودانه و ماندگار شدند. شهدا نیز بنا به فرمایش خداوند در قرآن کریم به خاطر عمل به دستورات قرآن کریم جاودانه شدند.

علیرضا قزوه، مدیر مرکز آفرینش‌های ادبی حوزه هنری در این مراسم با بیان اینکه افتخار است که خادم کوچک فرهنگ انقلاب باشیم به شعر خوانی در مدح حضرت زهرا(س) پرداخت.

در این مراسم با حضور آیت‌الله دین پرور، رئیس بنیاد نهج البلاغه، سید علی سرابی، قائم مقام مرکز طبع و نشر قرآن جمهوری اسلامی، زقر، مشاور رئیس حوزه هنری، سید عدنان موسی نماینده عتبه کاظمین، حجت‌الاسلام و المسلمین کافی، رئیس هیئت امنای ستاد کتابت نور در سایه شمس الشموس، مالکی، معاون سابق رئیس جمهور، ضامنی، معاون سازمان اقتصاد اسلامی، رحیم قربانی، رئیس سازمان دارالقرآن سپاه محمد رسول الله(ص)، عبدالرضایی، استاد دارالکتابه و عبدی، نماینده سپاه از برگزیدگان تجلیل به عمل آمد.

برگزیدگان این مراسم عبارت بودند از:

عذرا عبدالله پور و الهام میر طلایی که هدیه خود را به عتبه کاظمین تقدیم کردند. در رتبه اول، حبیب الله اسلامی و حمید مکانیک در رتبه دوم علیرضا یوسفی و نعیم جوادی در رتبه سوم

شایستگان تقدیر این مراسم نیز به شرح زیر بودند:

میبدی، سید مجتبی مدرس وامق، عبدالله عبدالله زاده، امیر پژمان، علی اصغر نظری، محبوبه جیرانی، سحر فرید، زهرا کشتکار، رضا ولی زاده، حمید رضا جندقی، احمد قربانی، سید بهرام برومند، امیر مهدی ناصری، سید مهدی عدنانی، عبدالعظیم یساقی،محمد علی قیاسی تبریزی، فرهاد نصیری، مصطفی یونسیان، سید ابوالفضل احمدی، زهرا شیرازی پور، الهه قیطاسی، اعظم علیزاده نیک، مجید داستانی و نفیسه تقوی.

همچنین در بخش بررسی، طراحی، تذهیب، صحافی و تجلید از هادی قاسمی راد و صادق هراز تجلیل شد. همچنین نمایندگان سردار قاسم سلیمانی و جانباز سردار حسین مهری جانشین تیپ فاطمیون و رحیم قربانی تجلیل شدند.

در پایان این مراسم تمبر اختصاصی مصحف شریف رونمایی شد.

منبع: ایکنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iqna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایکنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۷۵۲۳۷۶۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پاسداشت سعید امیرسلیمانی به بهانه رونمایی از مستند «دیدار در سنگلج» + تیزر مستند

مراسم پاسداشت سعید امیرسلیمانی بازیگر پیشکسوت تئاتر، تلویزیون و سینما و رونمایی از مستند «دیدار در سنگلج» به همت شبکه مستند در فرهنگسرای ارسباران برگزار شد.

به گزارش گروه فرهنگی خبرگزاری دانشجو، آیین پاسداشت سعید امیرسلیمانی، بازیگر پیشکسوت تئاتر، تلویزیون و سینما و رونمایی از مستند «دیدار در سنگلج» تولید جدید شبکه مستند برگزار شد.

 

این مستند به کارگردانی و تهیه کنندگی ابوالفضل توکلی تولید شده است و شب گذشته ۱۰ اردیبهشت با حضور جمعی از هنر دوستان و علاقه‌مندان در فرهنگسرای ارسباران از این مستند رونمایی شد.


در ابتدای این مراسم ایرج راد بازیگر پیشکسوت سینما و تلویزیون با تشکر و قدردانی از خانم علی‌پور همسر استاد امیرسلیمانی عنوان کرد: همسر سعید امیرسلیمانی این بار عظیم را به دوش کشید تا او بتواند روی صحنه تئاتر و جلوی دوربین تلویزیون برود. او کار‌های ارزنده و اثرگذاری از خودش باقی گذاشته تا بتواند خدمت گذاری در زمینه فرهنگ و هنر این سرزمین باشد.


ایرج راد با نقل خاطره‌ای از هم بازی شدن با امیرسلیمانی گفت: اولین که باری بر روی صحنه رفتم و از نزدیک با ایشان آشنا شدم به سال‌های ۱۳۵۴ یا ۱۳۵۵ برمی‌گردد که اولین اجرا و نمایشی بود به نام «حادثه در ویشی» نوشته آرتور میلر که در سالن انجمن ایران و آمریکا بر روی صحنه رفت. به خاطر دارم با سعید امیرسلیمانی حتی در زمان جنگ در طبقه سوم اداره تئاتر لباس تمرین پوشیده بودیم و ایشان به خاطر عشق و علاقه‌ای که به تئاتر داشتند هر روز در آنجا حاضر بودند و تمرین می‌کردند.


در این مراسم سپند امیرسلیمانی، گوهر خیراندیش، مسعود فروتن، رضا بنفشه خواه و احمد درویشعلی پور، از این هنرمند پیشکسوت تقدیر و تشکر کردند.
در ادامه ابوالفضل توکلی تهیه کننده و کارگردان «دیدار در سنگلج» از روند آشنایی با سعید امیرسلیمانی و چگونگی تهیه این مستند گفت: در اولین تماسی که با استاد امیرسلیمانی داشتم ایشان با خون گرمی بسیاری که دارند از صحبت‌های من به خوبی استقبال کردند و این باعث شد من انرژی بالایی را برای تهیه این مستند داشته باشم.


توکلی در پایان از خانم علی‌پور، سپند و کمند، همسر و فرزندان این هنرمند و استاد ایرج راد تشکر کرد و گفت: ایشان با وجود کسالتی که داشتند لطف کردند بنده را در تکمیل این مستند همراهی کردند.


در پایان این مراسم با اهدای تندیس شبکه مستند و لوح تقدیر از بیش از نیم قرن فعالیت هنری استاد سعید امیرسلیمانی قدردانی و از مستند «دیدار در سنگلج» رونمایی شد.


«دیدار در سنگلج» تولید جدید شبکه مستند به تهیه کنندگی و کارگردانی ابوالفضل توکلی روایتی از سال‌ها فعالیت هنری و اجرای تئاتر در سنگلج است.

 

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی

دیگر خبرها

  • برگزاری محفل شعر گویشی شاعران بختیاری در دزفول
  • «شمع محفل» در نمایشگاه کتاب رونمایی می‌شود
  • بزرگداشت روز خلیج فارس و رونمایی از ارج نامه محمدباقر وثوقی
  • اعلام زمان ثبت طرح در سامانه مرکز گسترش سینمای مستند، تجربی و پویانمایی
  • اعلام زمان ثبت طرح در سامانه مرکز گسترش سینمای مستند
  • زمان ثبت طرح در سامانه مرکز گسترش سینمای مستند و تجربی اعلام شد
  • رونمایی از نسخه برگردان روزنامه «ادب» قدیمی‌ترین روزنامه مشهد
  • (عکس) مراسم رونمایی از کتب نقض حقوق بشر در کانادا و سوئد
  • پاسداشت سعید امیرسلیمانی به بهانه رونمایی از مستند «دیدار در سنگلج» + تیزر مستند
  • سفارت آمریکا در بغداد مرکز گسترش انحرافات اخلاقی است