Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مهر»
2024-05-02@04:24:06 GMT

مصحف اهدایی به حرم امامین جوادین(ع) رونمایی شد

تاریخ انتشار: ۱۴ اسفند ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۷۵۳۳۰۱۸

مصحف اهدایی به حرم امامین جوادین(ع) رونمایی شد

آیین رونمایی از مصحف اهدایی به آستان مقدس امامین جوادین(ع) در سالن سوره حوزه هنری برگزار شد.

به گزارش خبرنگار مهر، آیین رونمایی از مصحف اهدایی به آستان مقدس امامین جوادین(ع) عصر امروز یکشنبه ۱۳ اسفندماه در سالن سوره حوزه هنری برکزار شد.

این مراسم با سرود جمهوری اسلامی و قرائت آیاتی چند از کلام الله مجید آغاز شد و در ادامه کلیپی از مدافعان حرم به نمایش در آمد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در ادامه مومنی شریف به بیانات کوتاهی پرداخت و گفت:شهدا راه قرآن را انتخاب کرده و با خون خود رسالت قرآن را جاودانه نمودند.

در ادامه این مراسم دکتر اسماعیل رهدار رییس موسسه شمس الشموس و دبیر اجرایی این مراسم گفت: قرآنی که رونمایی شد به همت ستاد کتابت نور و مجموعه دارالکتابه مرکز طبع و نشر قرآن و با همکاری حوزه هنری سازمان تبلیغات انجام شده است.

رهدار ادامه داد: این قرآن حاصل کتابت سی نسخ نویس که در طول زمان ۹ماه زیر نظر اساتید برتر و برجسته و قرآن به خط نسخ فارسی و قرآنی با استفاده از مکتب استاد نیریزی انجام شد.

وی با اشاره به اینکه این قرآن ۷۷۸ صفحه است افزود: به یاد پاسداشت مظلومیت شهدای مدافع حرم و یاد شهدا هر صفحه از قرآن به نام یاد شهدای مدافع حرم نامگذاری شده است که صفحه اول به نام امام خمینی نامگذاری شده و هر صفحه به شهدای مدافع حرم با ملیتهای متفاوت افغانستانی لبنانی،پاکستانی،عراقی مزین شده است.

وی با تاکید  براینکه این مصحف به آستان مقدس امامین جوادین(ع) اهدا خواهد شد،اظهار داشت:این مجموعه قدم مثبتی رادر خصوص کاتبان بردارد برداشت و ان هم با استقبال خوبی از سوی عتبه امامین جوادین روبرو شد.

وی ادامه داد:سال اینده قرآن جهان اسلام را اماده و این قرآن به حرم حضرت امیرالمومنین اهدا خواهد.

رهدار در پایان سخنان خود تاکید کرد:امیدواریم این اقدامات و کتابت قرآن در گسترش محافل انس با قرآن که مد نظر مقام معظم رهبری بوده است قرار گیرد.

 در ادامه این همایش استاد احمد عبدالرضایی به عنوان یکی از اساتید کتابت این قرآن ضمن خوشامد گویی به همه حاضران با خواندن قطعه ای مثنوی معنوی مولاناگفت:اینکه بتوانیم قرآن بنویسیم و با زیبا نوشتن قرآن نشاط و جلوه بصری دربین مردم در خصوص قرآن ایجاد کنیم از توفیقات خداوندی است.

عبدالرضایی ادامه داد: اینکه فرصتها در اختیار هنر قرآنی است  کاتبان قرآن باید به خود افتخار کنند که این توفیق به آنان  داده شده است.

وی با تاکید بر اینکه  باید به فرهنگ قرآنی کمک کنیم و قرآن سرزبان بودن کمکی نمی کند، ادامه داد:ما در رابطه با فرهنگ دیر اقدام کردیم دارالکتابه دیر تاسیس شد و ما باید بیش از اینها برای فرهنگ هزینه کنیم و مقداری از این نابهنجاری های جامعه برای این است که سبک زندگی قرآنی نداشتیم .

در ادامه این مراسم با حضور آیت اله دین پرور رییس بنیاد بین المللی نهج البلاغه ، سید علی سرابی قائم مقام مرکز طبع و نشر قرآن  ،زغر مشاور رییس حوزه هنری، سید عدنان موسوی نماینده عتبه کاظمین ،دکتر مالکی معاون سابق رییس جمهور ، استاد عبدالرضایی و عبدی نماینده سپاه پاسداران و دکتر رحیم قربانی به عنوان نماینده ای از سپاه پاسداران انقلاب اسلامی نفرات برتر کتابت مصحف شریف اهدایی به حرم امامین جوادین(ع) تجلیل شدند.

همچنین از نماینده تیپ فاطمیون، نمایندگی حرکت اسلامی نجبا، نمایندگی سازمان اقتصادی، نماینده سپاه پاسداران انقلاب اسلامی،تجلیل شد.

در پایان نیز تمبر اختصاصی این مصحف توسط افراد حاضر در جلسه امضا شد.

منبع: مهر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۷۵۳۳۰۱۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

از مفاخر قرآنی استان گیلان تقدیر شد

ایسنا/گیلان به همت معاونت فرهنگی سازمان جهاددانشگاهی استان گیلان و با حضور حاج فرهاد فلاح پور، پیشکسوت و استاد برجسته قرآنی، از مفاخر قرآنی استان تقدیر شد.

محمد شادپور، معاون فرهنگی سازمان جهاد دانشگاهی استان گیلان امروز، ۱۰ اردیبهشت ماه در این مراسم، قرآن را معجزه ای سراسر برکت و رحمت و عافیت دانست و اظهار کرد: در کلام نبی مکرم اسلام(ص)، قرآن کریم تنها نسخه شفابخش انسان بوده و همگان می توانند به قرآن مراجعه کنند و آرامش حقیقی را به دست بیاورند.

وی با بیان اینکه امروز نیازمند انس با قرآن هستیم، افزود: در پرتو هدایتگری قرآن انسان از تاریکی های ظلم و جهل رهایی پیدا می کند و در مسیر نورانیت و حقیقت قرار می گیرد.

معاون فرهنگی سازمان جهاد دانشگاهی گیلان درخشش استاد فلاح پور در عرصه آموزش قرآن را عنایت الهی دانست و عنوان کرد: استاد فلاح پور در یک خانواده قرآنی تربیت یافته و امروز بسیاری از حافظان و قاریان استان، در مکتب استاد فلاح پور تلمذ کرده اند.

شادپور با اشاره به تلاش های استاد فلاح پور در عرصه تعلیم قرآن، عنوان کرد: استاد فلاح پور از مفاخر قرآنی استان گیلان است و مدیران استانی باید جایگاه چنین شخصیت هایی را در عرصه فعالیت های قرآنی پاس بدارند.

وی یکی از شاخص های مهم تدریس استاد فلاح پور را آموزش صحیح قرآن به قرآن آموزان دانست و بیان کرد: شاگردان استاد فلاح پور در عرصه های ملی و بین المللی حائز رتبه های برتر می شوند؛ در واقع استاد فلاح پور صدها حافظ و قاری بین المللی و جهانی را تربیت کرده است.

معاون فرهنگی جهاد دانشگاهی گیلان با بیان اینکه استاد فلاح پور در مسیر آموزش قرآن از سرمایه های مادی و معنوی خویش هزینه می کند، گفت: ثبت ملی روستای شیخعلی کلایه لاهیجان به عنوان روستای قرآنی به برکت سال ها تلاش استاد فلاح پور است؛ ویژگی بارز این روستا محافل و کلاس های قرآنی آن است که با حضور افراد در سنین مختلف برگزار می شود.

وی تجلیل از حافظان و قاریان قرآن را ترویج فرهنگ قرآنی دانست و متذکر شد: باید از آموزه های دینی و قرآنی برای تحکیم خانواده بهره بگیریم تا از هجمه های فرهنگی مصون بمانیم.

استاد حاج فرهاد فلاح پور، پیشکسوت قرآنی گیلان نیز، انسان را تشنه قرآن و فرهنگ قرآنی دانست و اظهار کرد: فرهنگ و تمدن غرب علیه فرهنگ دینی و قرآنی می تازد و در چنین شرایطی نیازمند انس با قرآن هستیم.

وی عدم شناخت و آگاهی نسبت به قرآن را موجب آسیب پذیری انسان در برابر هجمه های فرهنگی و اجتماعی دانست و بیان کرد: بسیاری از افراد مسیر ارتباط با قرآن را نمی دانند و فقط از قرآن در مجالس ختم و مراسم ازدواج و... استفاده می‌کنند؛ این در حالی است که قرآن کتاب حیات است و برای تمام شئونات زندگی ما برنامه دارد.

این استاد برجسته قرآن، با اشاره به مهجوریت قرآن در جامعه هم از ناحیه خواص و هم از جانب عوام، گفت: تنها ماهی که نامش در قرآن آمده، رمضان است و ماه رمضان از این حیث ارزش و کرامت پیدا کرده که قرآن در این ماه نازل شده است و لذا هر چیزی که با قرآن پیوند بخورد، کریم می‌شود.

وی قرآن را نسخه سعادتمندی بشر دانست و متذکر شد: اگر مسیر ارتباطی قرآن را پیدا کنیم، مشکلات فرهنگی و اجتماعی و اقتصادی ما به برکت قرآن حل می‌شود.

فلاح پور، قرآن را هدایتگر همه انسان ها دانست و خاطرنشان کرد: خداوند قرآن را با «اقرا» بر پیامبر(ص) نازل کرد و به ما نشان داد که عزت و کرامت بشر از مسیر قرائت و تلاوت قرآن می‌گذرد.

وی ترتیل را مهمترین ویژگی قرائت قرآن دانست و یادآور شد: خطاب خدا به پیامبر، خطاب به تمام بشریت است و خداوند در سوره علق، مسیر ارتباط با قرآن را در قرائت و ترتیل معرفی می‌کند.

به گزارش ایسنا، در پایان این مراسم از استاد فلاح پور و همسر و فرزندان قرآنی ایشان و تعدادی از رتبه های برتر گیلان در مسابقات ملی و بین المللی قرآن تجلیل شد.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • بیش از ۵۰ حافظ در شهرستان بوشهر فعال است
  • در زندگی قرآنی، گمراهی راه ندارد
  • شاهکار رهبر انقلاب در تفسیر قرآن
  • اندیشه‌های قرآنی رهبر معظم انقلاب تبیین و نشر داده شود
  • برگزاری مسابقات قرآنی دانش آموزی در شهرستان سروستان
  • رقابت قرآنی ۶۰۰ دانش آموز استان مرکزی
  • ثبت نام چهارمین دوره حفظ قرآن کریم دختران در آذربایجان شرقی
  • از مفاخر قرآنی استان گیلان تقدیر شد
  • زندگی با آیه ها یک فعالیت هم افزا با حضور دستگاه های مختلف بود
  • ظرفیت‌های یک نمایشگاه در احیای قرآن/ «حراج باران» برگزار می‌شود