Web Analytics Made Easy - Statcounter

فقر واژه ای کاملا آشنا و ملموس برای مردم سیستان می باشد چرا که با انسداد مرز و خشکسالی به خوبی طعم آن را چشیده اند.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛به نقل از اوشیدا، بسیاری از مردم سیستان به دلیل فقر از سیستان کوچ کرده تا در شهرهای دیگر به کارگری مشغول شوند چرا که در سیستان دیگر حتی کارگری هم به سختی یافت می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



علی معصومی یکی از شهروندان زابلی است که به دلیل فقر به همراه همسر و دو فرزندش در چاله ای که نام آن را خانه گذاشته اند زندگی می کند.

داشتن سرپناه تنها آرزوی فرزندانم

علی معصومی با بیان اینکه با اینکه تنها ۳۶ سال دارم اما بار زندگی و فقر چهره ام را بسیار بزرگتر نشان می دهد، به خبرنگار اوشیدا گفت: کارگر میدان تره‌بار بودم اما به دلیل دستمزد پایین و بیماری دیگر توان کار کردن ندارم.

وی افزود: در یک خانه روستایی با اجاره ماهیانه ۳۰ هزار تومان زندگی می کردم اما برای اینکه بتوانم در زمینی که خارج از روستا دارم خانه ای برای فرزندانم بسازم تنها دارایی خود که یک وانت بود را فروختم اما از شانس بد من خریدار تنها یک کلاهبردار بود.

علی ادامه داد: با از دست دادن تنها سرمایه ام تمام امیدها و آرزوهایم نقش برآب شد و پس از مدتی صاحبخانه هم خانه ای را که در آن زندگی می کردم فروخت و سرگردان کوچه و خیابان با همسر و دو دخترم شد.

این شهروند تصریح کرد: پس از آوارگی به دلیل اینکه از سرما جان فرزندانم در خطر بود در یک زمین چاله ای حفر کردم و دو طرف آن را با پشته ای از خاک بالا آورده و سقف آن را پوشاندم تا زمستان را از سرما رهایی یابیم.

وی خاطرنشان کرد: روزها در زباله ها اقدام به جمع آوری ضایعات آهن می کنم تا با فروش آن ها نانی برای فرزندانم تهیه کنم.

علی اضافه کرد: تنها آرزوی من و فرزندانم داشتن یک خانه است تا شب ها دیگر در یک خانه مشابه به گور به طور نشسته نخوابند.

کمیته امداد فرزندانم را تحت پوشش قرار نمی دهد

علی اظهار کرد: حنانه و یگانه دو فرزند خردسالم در حالی که یکی سوم و دیگری اول دبستان است امسال از رفتن به دبستان باز ماندند چرا که پولی برای فرستادن آن ها به مدرسه ندارم.

وی تاکید کرد: کمیته امداد از تحت پوشش قرار دادن همسرم خودداری می کند و تنها راه تحت پوشش قرار دادن را فوت همسر و یا طلاق عنوان می کند در حالی که فرزندانم به شدت نیازمند حمایت هستند.

این شهروند اذعان کرد: فرزندانم استعداد زیادی دارند اما از رفتن به مدرسه باز مانده اند بنابراین هر از گاهی به در مدرسه می روند اما دوستانشان آن ها را مسخره می کنند.

پدر و مادر خانواده به کمپ ترک اعتیاد انتقال داده شدند

فرماندار ویژه زابل عنوان کرد: تمامی اعضای خانواده ای که در چاله زندگی می کردند برای درمان و برخورداری از زندگانی شرافتمندانه منتقل شدند.

هوشنگ‌ناظری به خبرنگار اوشیدا گفت: از محل حضور این خانواده بازدید کرده و در نهایت مشخص شد تمامی اعضای این خانواده مبتلا به بیماری اعتیاد از نوع صنعتی بوده و فرزندان نیز به تکدی گری مشغول هستند و علیرغم اینکه گرم خانه ای در نزدیکی آنها وجود داشته از مراجعه به آن امتناع می ورزیدند.

وی بیان کرد: پدر خانواده مدتی قبل در کمپ ترک اعتیاد نیاتک جهت درمان منتقل که پس از پایان دوره درمان مجددا مبتلا به بیماری خانه مان سوز اعتیاد می شود.

معاونت استاندار و فرماندار ویژه زابل ادامه داد: متاسفانه آسیب های اجتماعی و بیماری اعتیاد آن هم از نوع صنعتی باعث می شود، که بنیان و کانون خانواده از هم پاشیده و وابستگی و استعمال این مواد، بشر را از خصایص انسانی دور و بیگانه می سازد.

ناظری اذعان کرد: وقتی شاهد این‌گونه صحنه های دلخراش و ناپسند به وفور در جامعه هستیم روح و روان آدمی را جریحه دار و مکدر می دارد بنابراین برای مبارزه با مواد مخدر، پیشگیری و درمان آن نیاز مبرم به عزم عمومی و همکاری تمامی قوا، نهادها، دستگاه ها و مردم نوع دوست می باشد.

وی اضافه کرد: دو دختر ۱۱ و هفت ساله به شلتر آرامش ( گرم خانه ) جهت استحمام، سرو غذا و آماده سازی جهت انتقال به بهزیستی استان برای درمان اعتیاد و پس از آن ادامه تحصیل منتقل شدند.

ناظری تصریح کرد: پدر خانواده جهت درمان به کمپ ترک اعتیاد نیاتک و مادر نیز جهت درمان به کمپ ترک اعتیاد بانوان در زاهدان انتقال یافتند.

وی عنوان کرد: پس از پایان دوران نقاهت والدین و اطمینان از سلامت و بهبودی آنان و عدم بازگشت به سمت و سوی بیماری اعتیاد، در وهله اول مشکل اسکان و اشتغال پدر خانواده مرتفع و سپس فرزندان نیز به کانون گرم خانواده بازگشته و روزگار را به سلامتی و شادکامی سپری کنند.

گفتنی است؛ امیدواریم مسئولان شهرستان زابل به ویژه کمیته امداد امام خمینی در هفته احسان و نیکوکاری سرپناهی برای این خانواده احداث کند تا این خانواده پس از بهبود بتوانند در یک خانه روزهای خود را سپری کنند.

انتهای پیام

منبع: دانا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۷۵۳۳۰۹۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تدوین منشور مشاوره خانواده نهایی شد

به گزارش خبرگزاری مهر، انسیه خزعلی معاون امور زنان و خانواده رئیس جمهور در همایش روز جهانی مشاوره گفت: یکی از مسوولیت‌های معاونت امور زنان و خانواده در سند مهندسی و فرهنگی، تدوین منشور مشاوره خانواده است که به تدوین نهایی رسیده و پس از طی مراحل قانونی اعلام خواهد شد.

وی افزود: برای برنامه‌ریزی در پیشگیری یا کاهش طلاق، برنامه مدونی در ستاد زن و خانواده در دولت تصویب و پلتفرم همساز برای زوجین نوپا ایجاد شد و مشاوره برای زوجین و مهارت های زندگی به آنها آموزش داده می شود.

وی با اشاره به صفر شدن پشت نوبتی مستمری زنان سرپرست خانوار، گفت: خدمات و حمایت هایی مشاوره ای به هنگام روانشناسی، خدمات حقوقی و توانمندسازی نیز باید صورت گیرد.

معاون امور زنان و خانواده رئیس جمهور با اشاره به نقش روانشناسان در امیدآفرینی، افزود: نقش روانشناسان در شادی آفرینی در زندگی در روح و جان بشر و تلاش برای بهینه بودن و زیبا زندگی کردن افراد بر کسی پوشیده نیست. در درمان بیماری های جسمی توصیه به روان آرام و سالم و روح شاداب می شود و این روح و روان است که می تواند سلامت جسم را تضمین کند یا به او برگرداند.

خزعلی ایجاد انگیزه، امید آفرینی، عشق و نشاط با توجه به شناخت توانمندی ها را مهمترین نقش روانشناس دانست، گفت: نقش روانشناسان برای جلوگیری از ناهنجاری ها و آسیب ها بر کسی پوشیده نیست و روانشناسان در ارتقای بینش، روش، دانش، کنش و واکنش نقش اساسی دارند و این روانشناسی سلامت و روانشناسی کمال است و روانشناسان می توانند توانمندی های فرد را به خوبی شناسایی کنند و قوه ها، داشته ها، ظرفیت ها و استعدادهای فرد را تبدیل به عمل و فعلیت و زندگی اور را متحول کنند.

ارائه یک میلیون و ۷۰۰ هزار مشاوره تلفنی بهزیستی به مردم

مهری سادات موسوی معاون سلامت اجتماعی سازمان بهزیستی کشور نیز در این جلسه با بیان اینکه سازمان بهزیستی اولین تشکیلات دولتی است که علم روانشناسی و مشاوره را توانسته وارد ساختار اجرایی کند، گفت: ۹۴ مرکز دولتی و ۳ هزار و ۱۷۴ مرکز مشاوره غیر دولتی در سال ۱۴۰۲ حدود یک میلیون نفر را طی دو میلیون و ۷۵۰ هزار جلسه مورد مشاوره قرار دادند.

وی افزود: در راستای عدالت اجتماعی و دسترسی عموم افراد به خدمات مشاوره خط ۱۴۸۰ سال گذشته یک میلیون و ۷۰۰ هزار مشاوره تلفنی ارائه داده است و در سال جاری ارتقای خط و ارتباط با سایر خطوط در دستور کار قرار دارد.

موسوی با اشاره به اختصاص یاری برگ به خانواده های کم بضاعت و مددجویان سازمان بهزیستی، اظهارداشت: برنامه های دیگری مثل مشاوره های به افراد در شرف طلاق، دوره های آموزشی پیش از ازدواج، مهارتهای زندگی و فرزندپروری ارائه می شود که به سلامت روان جامعه کمک می کند.

معاون سلامت اجتماعی بهزیستی کشور با بیان اینکه حدود ۲۲ سال پیش مسوولیت صدور پروانه فعالیت مراکز مشاوره به سازمان بهزیستی واگذار شده است، گفت: ۳ هزار و ۱۷۴ مرکز در این سال‌ها همراه بهزیستی بودند و نظارت های مختلفی بر روی این مراکز انجام می شود.

کد خبر 6092732

دیگر خبرها

  • بزرگترین حامی حقوق زن اسلام است
  • تفاهم‌ نامه ساخت مدرسه ۶ کلاسه خیرساز در تالش امضا شد
  • مفقود شدن بیش از ۵۰ هزار پناهنده خردسال در اروپا
  • آرزوی ساده یک معلم+ فیلم
  • این دروغ را درباره کاهش افسردگی باور نکنید
  • کارگاه آموزشی مهارت های زندگی با موضوع پیشگیری از اعتیاد برگزار شد
  • ۵۰ تشکل کارگری خراسان رضوی فعالیتی ندارند
  • آبله مرغان تا چند روز واگیر دارد ؟ | برای آبله مرغان چی بخوریم ؟ ؛ درمان سریع آبله مرغان در خانه
  • منشور مشاوره خانواده تدوین و نهایی شد
  • تدوین منشور مشاوره خانواده نهایی شد