Web Analytics Made Easy - Statcounter

دکتر جویبان در گفتگو با خبرنگار خبرگزاری بسیج از خراسان جنوبی با تاکید بر اینکه بایستی  در زمینه تولید و اشتغال آموزش را مبنا قرار دهیم چون خیلی افراد تشنه آموزش هستند و مشتاق ورود به حوزه های مختلف، اظهارداشت: دوره های آموزشی پرورش و تکثیر زالوی طبی، زنبورعسل، مراقبت و کاشت نهال، پرورش کبک، بلدرچین و مرغ محلی را برگزار می کنیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه نقطه هدف ما در خصوص آموزش ظرفیت های موجود استان است افزود: حاضریم خارج از این حوزه ها به سایر ظرفیت های حوزه کشاورزی و دامپروری که متقاضیان مشتاق هستند با انجام هماهنگی های لازم در سطح استان دوره های آموزشی برگزار کنیم.

ضرورت آموزش های کشاورزی  با توجه به تغییرات اقلیمی در استان

مسئول سازمان بسیج مهندسین کشاورزی خراسان جنوبی عنوان کرد: دوره های آموزشی از ابتدای سال داشتیم که 200نفر در پرورش زالوی طبی، 50 نفر در پرورش زنبورعسل، 50نفر در دوره های مراقبت و کاشت نهال و 2هزار نفر در طرح بسیج همگام با کشاورز بخش تئوری و علمی کردن کشاورزی در سطح استان شرکت کردند.

 وی بیان داشت: از ابتدای امسال 200نفر از مربیان و مهندسین کشاورزی در اردوهای جهادی برای آموزش روستاییان شرکت کردند. در همایش کشاورزی و اقتصادمقاومتی 200نفر از کشاورزان در سطح شهرستان بیرجند روش های علمی سازی کشاورزی را فراگرفتند.

جویبان خاطرنشان کرد: بعد از برگزاری کارگاه های آموزشی گواهینامه معتبر از سوی سازمان نظام مهندسی کشاورزی تقدیم فارغ التحصیلان می شود.

وی اضافه کرد: با توجه به انعقاد تفاهم نامه با سازمان فنی و حرفه ای استان قرار است در حوزه کشاورزی که مورد نیاز و جزو ظرفیت های خاموش استان ما است کلاس های آموزشی توسط بسیج مهندسین کشاورزی برگزار و برای فارغ التحصیلان بخش کشاورزی گواهینامه معتبر فنی و حرفه ای اعطا شود.

دوره آموزشی پرورش کبک، بلدرچین و مرغ بومی 16اسفندماه جاری

مسئول سازمان بسیج مهندسین کشاورزی خراسان جنوبی گفت: در دوره آموزشی پرورش کبک، بلدرچین و مرغ بومی که قرار است 16اسفندجاری برگزار شود کلیه مهندسین عضو کانون های و علاقه مندان ورود به این شغل می توانند شرکت کنند.

وی با تاکید بر اینکه کشاورزی شغل مولد و مصداق کامل اقتصادمقاومتی است خاطرنشان کرد: محور توسعه خراسان جنوبی بخش کشاورزی است و ضرورت آموزش با توجه به تغییرات اقلیمی در استان احساس می شود.

جویبان با بیان اینکه بازدیدهای آموزشی از دستاوردهای نوین کشاورزی استان و سایر استانها داریم افزود: مزارع الگویی دانش بنیان با هدف آشنایی کشاورزان با روش های نوین کشاورزی که از نزدیک دستاوردها را ببینند و الگو بگیرند راه اندازی کردیم.

حمایت از کشاورزان باید از اولویت های دولت باشد

وی متذکر شد: تولیدات زراعی، باغی و دامی متفاوتی داریم که اگر بتوانیم تولید را افزایش دهیم اشتغال خواهیم داشت زیرا هزینه ایجاد اشتغال در حوزه کشاورزی بسیار کمتر از حوزه صنعت و خدمات است.

مسئول سازمان بسیج مهندسین کشاورزی خراسان جنوبی با بیان اینکه یکی از مولفه های مهم اقتصادمقاومتی رونق کشاورزی، رفع مشکلات و موانع فرآوری این بخش است تاکید کرد: برای اینکه بتوانیم به هدف افزایش تولید پایدار در عین توجه به کیفیت در محصولات کشاورزی دست پیدا کنیم حمایت از کشاورزان باید از اولویت های دولت باشد.

وی با تاکید بر اینکه دولتمردان باید در زمینه حمایت بخش کشاورزی جدی تر وارد عمل شوند گفت: مدیران باید با توجه به تاکید رهبر انقلاب در خصوص اقتصادمقاومتی به عنوان ضرورت جهت حفظ امنیت و استقلال کشور وارد عمل شوند نه اینکه در حد حرف و شعار باقی بماند.

خروج ارز با واردات سنگ پا و کود انسانی ننگ بزرگی است

جویبان واردات بی رویه کالاهای غیر ضروری به کشور را سدی در برابر تحقق اقتصادمقاومتی دانست و تصریح کرد: وارد کردن سنگ پا از چین، کود انسانی از ترکیه و کنجد از پاکستان و هند به کشور چه ضرورتی دارد که با انجام این کار چنین ننگ بزرگی را قبول کنیم که با چنین مواردی از کشور خود به سمت بیگانگان ارز را خارج کنیم.

وی با تاکید بر اینکه برای هدایای عیدی از محصولات خودمان به عنوان بسته های اقتصادمقاومتی استفاده کنیم افزود: ادارات، سازمان ها و نهادهای دولتی و غیردولتی بهترین جایگزین پول نقد و سکه یا هدایای دیگر را از محصولات استان برای عیدی دادن استفاده کنند تا در مناسبت های مختلف فرهنگ سازی شود.

مسئول سازمان بسیج مهندسین کشاورزی خراسان جنوبی با بیان اینکه مشکلات اساسی بخش کشاورزی در بازاریابی محصولات است ادامه داد: حل مشکلات بخش کشاورزی از الزامات اقتصادمقاومتی است که باید بیش از گذشته مورد توجه مسئولان قرار گیرد.

 

 

منبع: بسیج نیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت basijnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «بسیج نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۷۵۳۵۹۶۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سرمایه گذاری انسانی در ساماندهی نظام تعلیم و تربیت

رئیس موسسه آموزشی و پژوهشی امام خمینی(ره) گفت: باید روی معلمان و مدیران که دست‌اندرکاران اصلی تربیت دانش‌آموزان هستند سرمایه‌گذاری شود. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از قم، حجت‌الاسلام محمد حسین پورثانی معاون پرورشی وزارت آموزش و پرورش به همراه مدیرکل آموزش و پرورش قم و جمعی از مدیران با حضور در موسسه آموزشی و پژوهشی امام خمینی(ره) با آیت‌الله رجبی دیدار و گفت و گو کردند.

رئیس موسسه آموزشی و پژوهشی امام خمینی(ره) در این دیدار اظهار داشت: هر نظام تعلیم و تربیت مبتنی بر در نظر گرفتن وضع موجود و مطلوب و حرکت از وضع موجود به سمت وضع مطلوب است.

وی افزود: محور تعلیم و تربیت انسان است و قرآن کریم در مورد وضع موجود انسان می‌فرماید: انسان در بهترین وضعیت خلق شده و کرامت و فطرت الهی دارد، انسان دارای بعد جسمی و روحی است و بین این دو تأثیر و تأثر وجود دارد، همچنین دارای ابعاد فردی و اجتماعی است که در نظام تعلیم و تربیت باید به آن توجه شود.

عضو مجلس خبرگان رهبری گفت: در بینش دینی وضع مطلوب آن است که هر چه بیشتر انسان خداگونه شوند و تخلق به اخلاق‌الله داشته باشد.

رئیس موسسه آموزشی و پژوهشی امام خمینی بیان کرد: فرآیند حرکت به سمت مطلوب، عمل آگاهانه و اختیاری انسان است، در تربیت دینی، جز با عمل آگاهانه اختیاری نمی‌توان مسیر قرب الهی را طی کرد، در نظام تعلیم و تربیت باید این سه مولفه متناسب با ویژگی‌های هر سطح از نظام آموزشی به متربیان منتقل شود.

عضو جامعه مدرسین حوزه علمیه قم تصریح کرد: انسان نه لوح سفید و بی‌نقش و نگار است و نه ذاتاً شر و یا گنهکار، بلکه مستعد حرکت به سوی خدا و خداآشنا، خداگرا و خداجو است. البته باید این استعداد شکوفا شود.

وی اظهار داشت: در سازوکاری که انسان را از وضع موجود به وضع مطلوب سوق می‌دهد، سه عامل موثر است، نخست «معرفت» است، اگر معرفت‌هایی که به متربی می دهیم دقیق و منطبق با واقعیت باشد مسیر درست انتخاب می‌شود، به هر میزان این معرفت‌ ناقص و یا کاذب باشد به همان میزان مسیر درست پیموده نخواهد شد.

آیت‌الله رجبی افزود: عامل موثر بعدی «محبت» است؛ محبت خدا و اولیای الهی اگر شکوفا شود، این مسیر آسانتر و با ضمانت پیموده می‌شود. در مناجات شعبانیه عرض می‌کنیم خدایا من توان جدایی از معصیت ندارم مگر آنگاه که محتب تو در من شکوفا شود.

عضو شورای عالی حوزه های علمیه گفت: سومین عامل موثر، عوامل «طبیعی و اجتماعی» است، انسان موجودی اجتماعی است و بعد طبیعی دارد که اثرگذار است، لذا اگر این عوامل را درست تنظیم کنیم می‌توانیم نظام تعلیم و تربیت اسلامی را سامان دهیم.

آیت الله رجبی بیان کرد: دانش‌آموزان بهترین دوران شکل‌گیری شخصیت خود را در مدارس می‌گذرانند؛ این دوران هم زمان زیادی است و هم دوران مهمی است و ما در برابر آنها وظیفه داریم.

عضو مجلس خبرگان رهبری ادامه داد: نکته مهم دیگر این است همواره «نیروی انسانی» حرف اول را می‌زند. اگر همه زمینه‌ها مناسب و فراهم باشد، ولی نیروی انسانی مناسب نباشد، اهداف محقق نمی شود، از این‌رو باید روی معلمان و مدیران که دست‌اندرکاران اصلی تربیت دانش‌آموزان هستند سرمایه‌گذاری شود؛ اگر معلم به رشد کافی و انگیزه درونی دست یابد، منتظر دستورالعمل نمی‌ماند و با عبور از همه موانع وظیفه خود را انجام خواهد داد.

رئیس موسسه آموزشی و پژوهشی امام خمینی(ره) بیان کرد: در عرصه اجتماعی، نظام تعلیم و تربیت باید دانش‌آموز را بر اساس منطق و استدلال و مبانی دینی به این نقطه برساند که این نظام اسلامی، برترین نظام حکمرانی است.

وی در پایان بر دو توصیه همیشگی علامه مصباح (ره) مبنی بر توسل به اهل بیت(ع) و اخلاص در انجام کارها تأکید کرد و گفت: سعی کنید هر چه می‌توانید مخلصانه و برای رضای خدا کار را انجام دهید چرا که هر جا برای خدا کاری شد ضرر نکردیم و در آغاز هر کار توسلی هر چند در حد یک سلام با توجه به حضرت بقیه‌الله ارواحنا فداه داشته باشید.

در ابتدای این دیدار حجت‌الاسلام والمسلمین پورثانی معاون پرورشی وزیر آموزش و پرورش گزارشی از فعالیت‌های صورت‌گرفته در این معاونت ارائه داد.

انتهای پیام/

 

دیگر خبرها

  • اسباب‌بازی‌های چوبی جایگزینی مناسب برای بازی‌های سرد و بی‌روح + عکس و فیلم
  • وابستگی به واردات نهاده‌های دامی با جایگزینی علوفه کم آب کاهش می‌یابد
  • رونمایی از سند ۵ ساله توسعه شاخص‌های آموزشی، فضاها و نیروی انسانی سیستان و بلوچستان
  • گروه هوش مصنوعی سازمان جهاد کشاورزی فارس تشکیل شود
  • سرمایه گذاری انسانی در ساماندهی نظام تعلیم و تربیت
  • سطح کشت فراسرزمینی به ۴۰۰ هزار هکتار می رسد
  • همکاری ایران وپاکستان در موضوع کشت قراردادی و تهاتر کالاهای اساسی
  • ثبت‌نام از دارندگان تاکسی فرسوده برای جایگزینی با خودروی برقی
  • هدفگذاری ۲ میلیون هکتار کشت فراسرزمینی در برنامه هفتم توسعه
  • مبادله ۸۴ هزارو ۵۳۹ تن محصولات کشاورزی درمرز‌های رسمی سیستان وبلوچستان