Web Analytics Made Easy - Statcounter

"با توجه به مواضع فرانسوی‌ها در خصوص ایران پسابرجام و تاکید آنها بر مذاکرات موشکی و منطقه ای با ایران، لازم است دستگاه دیپلماسی کشورمان واکنش قاطعی در قبال وزیر خارجه این کشور اشته باشند."

خبرگزاری مهر، گروه سیاست_ محمد مهدی ملکی: چند ماهی است که خبر سفر رئیس جمهور و وزیر امور خارجه فرانسه به تهران را در رسانه ها و فضای سیاسی کشورمان داریم و همواره از سوی مقامات وزرات امور خارجه هم انجام این سفر مورد تایید قرار گرفت و آن سفرها را در دستور کار دو طرف قلمداد کردند و نهایتا هم ۸ اسفند در سفر «ژان ایو لودریان» وزیر امور خارجه فرانسه به مسکو، وی در جمع خبرنگاران از سفر خود به ایران خبر داد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

«ژان ایو لودریان در تهران»

 طبق آنچه که در بیانیه وزارت امور خارجه فرانسه در خصوص این سفر آمده است: «لودریان» روز پنجم ماه مارس (دوشنبه ۱۴) به تهران می‌ رود و مورد استقبال «حسن روحانی» رئیس‌جمهور ایران  قرار خواهد گرفت.

در ادامه این بیانیه گفته شده: وی همچنین با «محمدجواد ظریف» همتای ایرانی خود دیدار می‌کند. همچنین دیدار با «علی لاریجانی» رئیس مجلس ایران و «علی شمخانی» دبیر شورای عالی امنیت ملی این کشور هم در دستور کار قرار دارد.

گفتنی است، لودریان علاوه بر ملاقات و مذاکره با «حسن روحانی» و «محمد جواد ظریف»، با دیگر مقامات ارشد ایران نیز دیدار خواهد کرد و رایزنی در خصوص راه‌های گسترش روابط دو جانبه و تبادل نظر درباره مهمترین مسائل منطقه‌ای و بین‌المللی از جمله محورهای گفت‌وگوها خواهد بود.

اما در خصوص این سفر باید متذکر چند نکته بود؛ فرانسه یک کشور اروپایی تاثیرگذار، عضو ثابت شورای امنیت سازمان ملل و همچنین یکی از اعضای مذاکره کننده در مساله برجام به حساب می آید اما مواضع غیر منطقی و غیر دیپلماتیک مقامات فرانسوی در دوران پسا برجام یکی از آن موارد جدی است که حتما باید از سوی مقامات و مسئولین عالی رتبه کشورمان، در ملاقات هایی که با وزیر امور خارجه فرانسه انجام می دهند مورد اعتراض قرار گیرد و تذکرات جدی در این رابطه به آن مقام فرانسوی داده شود.

فرانسوی ها در یک سال اخیر با بیان برخی ادعاهای واهی و اظهارات مداخله جویانه در خصوص اهمیت و لزوم مذاکرات موشکی و منطقه ای با ایران، فضای سیاه و نامناسبی را در عرصه بینالمللی برای ایران در راستای ترویج پروژه ایران هراسی با همکاری آمریکا، رژیم صهیونیستی و عربستان سعودی به وجود آوردند. 

حمایت از سازمان تروریستی مجاهدین خلق

منافقین یکی از گروه های تروریستی است که بیشترین فعالیت های تبلیغاتی و نظامی علیه نظام جمهوری اسلامی را سازماندهی کرده است. این گروهک تروریستی در تمام سال های فعالیتش مورد حمایت دولت های غربی مدعی مبارزه با تروریسم بوده است.

یکی از مهمترین راهبردهای سازمان مجاهدین خلق از ابتدای تأسیس تاکنون، برقراری ارتباط با دولت‌ها، قدرت‌های منطقه‌ای و فرامنطقه‌ای، جنبش‌ها و سازمان‌های منطقه‌ای و بین‌المللی در جهت منافع و اهداف ضدایرانی این سازمان و  تاکنون یکی از علل اصلی تداوم فعالیت‌های تروریستی آن بوده است. این اقدامات آنها در حالی است که منافقین هر ساله اجلاسی را در پاریس برگزار می کنند و با جمع کردن تعدادی افراد از کشورهای مختلف نمایشی از زنده بودن سازمان تروریستی خود دارند.

این مساله یکی از مواردی است که حتما باید در سفر وزیر خارجه فرانسه و همچنین رئیس جمهور آن کشور به تهران، به عنوان یکی از دستورالعمل های اساسی مذاکرات مقامات عالی رتبه ایران با آنها قرار داشته باشد و صد البته که این مسئله قطعا یک مطالبه عمومی از مسئولان است.

«علی شمخانی» دبیر شورای عالی امنیت ملی پیشتر هم در ملاقات با «ژان مارک اِرو» وزیر امور خارجه وقت فرانسه با انتقاد از فعالیت آزادانه گروهک تروریستی منافقین در کشور فرانسه ضمن یادآوری جنایت های کم سابقه آنان در به شهادت رساندن مسولین عالی رتبه و شهروندان عادی جمهوری اسلامی افزود: رفتارهای جنایتکارانه منافقین و همکاری مستقیم آنان با صدام در جریان جنگ تحمیلی هرگز از حافظه ملت ایران پاک نشده و هر نوع حمایت از این گروهک تروریستی موجب انتقال پیام های غیر دوستانه به جمهوری اسلامی ایران خواهد شد.

مانع تراشی های فرانسوی در مسیر برجام

بر کسی پوشیده نیست که میزان خصومت دولت آمریکا نسبت به ایران در دوران ترامپ افزایش چشمگیری داشته و مردان ترامپ با تمام توان کوشیده اند از راه های مختلف و با اعمال تحریم های متنوع و گسترده همچون اسلاف خود، ایران را تحت فشار قرار دهند و برای این منظور حتی از «مادر تحریم ها» هم رو نمایی کردند!

مواضع اروپایی ها اما به نحو دیگری است، برخی از آنها به صورت شفاهی از تداوم روند اجرایی شدن برجام حمایت و خواهان حفظ برجام هستند که در این خصوص تهران بارها اعلام کرده است که حمایت های شفاهی در این برهه از زمان که تیغ تیز انتقادات و مخالفت های آمریکایی ها علیه ایران وجود دارد، کافی نیست و اگر حقیقتا اروپایی های خواهان حفظ برجام هستند لازم است که اقدامات عملیاتی داشته باشند که البته بنا گفته برخی تحلیل گران این توقع زیادی از اروپایی هااست.

«فواد ایزدی» کارشناس مسائل بین الملل در این خصوص در گفتگو با خبرنگار مهر اظهار کرده است: «اینکه بخواهیم امیدی نسبت به اقدامات عملیاتی دولت های اروپایی در مساله برجام و در برابر آمریکا داشته باشیم این شدنی نیست و آنها چنین کاری را انجام نخواهند داد.»

ایزدی با بیان اینکه فرانسه به عنوان یک کشور اروپایی که از پس از برجام منافع اقتصادی متنوعی را در ایران دارد هم با آمریکا در مسئله برجام همسو شده، تصریح کرد: «فرانسه با ادبیات سخیفی نسبت به حوزه های قدرت ایران همچون حوزه موشکی مواضعی را اتخاذ کرده و اینها همه برای ما درس است از آن جهت که برخی در داخل معتقد بودند اگر با کشورهای اروپایی عقد قرارداد داشته باشیم، می توان شاهد تغییر رویکرد و رفتار آنها در قبال ایران باشیم اما در خصوص فرانسه که حداقل این اتفاق نیفتاده است.»

 پس از برجام، فرانسه یکی از شرکای تجاری ایران شد به گونه ای که علاوه بر قراردادهای تولید خودرو، قرارداد خرید هواپیمای مسافربری ایرباس نیز به امضا رسید. این کشور در برقراری ارتباط اقتصادی با جمهوری اسلامی ایران پس از توافق هسته ای پیش قدم بود، اما این ارتباط دو طرفه و دوجانبه نبوده، بلکه تاکنون یکطرفه و به سود پاریس تمام شده است.

تداوم اتهامات و اظهارات نسجنیده فرانسوی ها علیه ایران!

در ماه های اخیر مقامات عالی رتبه فرانسه «امانوئل ماکرون» رئیس جمهور و «ژان ایو لودریان» وزیر امور خارجه آن کشور اظهارات بی پایه و اساسی را علیه ایران مطرح می کنند و با صراحت ایران را خطر و تهدیدی جدی برای منطقه و جهان قلمداد می کنند که البته واکنش هایی هم در حد بیانیه های محکومیت از طرف دستگاه دیپلماسی ایران نسبت به آنها صورت گرفته است ولی می توان میزان اثرگذاری آن را با تکرار مداوم اظهارات و اتهامات آنها علیه ایران سنجید! 

در ادامه چند نمونه اظهارنظر نسجنیده و خلاف واقع را از سوی مقامات فرانسوی خواهیم داشت:

«لودریان» وزیر امور خارجه فرانسه، در نشست «شورای روابط خارجی» (Council on Foreign Relations) آمریکا مدعی شد که «اقدامات بی ثبات کننده ایران در سوریه، عراق، لبنان، یمن و یا منطقه حاشیه خلیج فارس چه به طور مستقیم و چه از طریق حمایت از گروه ها، قابل پذیرش نیست. این قضیه در مورد فعالیت های موشک بالستیک ایران که در تناقض با قطعنامه های شورای امنیت سازمان ملل است، نیز صادق است!»

وی در ادامه ادعاهای خود گفت: «این نگرش [ایران] نقطه مقابل منافع فرانسه و همینطور منافع آمریکا است و تهدیدی علیه امنیت کشورهای منطقه است. ما [فرانسه و آمریکا] مطمئناً این هدف مشترک را داریم که از اجرای این سیاست ایرانجلوگیری کنیم، زیرا نمی توانیم مداخلات تهران با هدف کسب هژمونی را بپذیریم!»

همچنین اخیرا «ماکرون» هم در یکی از گفتگوهای خود با «سلمان بن‌عبدالعزیز» پادشاه سعودی، با طرح اتهام‌های بی‌اساسی علیه ایران، بر ضرورت مقابله با اقدامات «بی ثبات کننده» ایران در منطقه تاکید کرده است.

وی در ادامه می گوید: «موضع فرانسه درقبال نقش تخریبی ایران و حمایت آن از شبه‌نظامیان حوثی( انصارالله) از طریق ارسال موشک‌های پیشرفته برای هدف قرار دادن عربستان و ثبات منطقه، آشکار است.»

گفتنی است علاوه بر اظهارات فوق، ماکرون در ماه های اخیر طی تماسی تلفنی با ترامپ رئیس جمهور آمریکا و همچنین دیدار با نتانیاهو نخست وزیر رژیم صهیونیستی مواضع مشترکی را با آنها در قبال ایران اتخاذ کرده است.

وزیر خارجه فرانسه پیش از عزیمت به ایران در گفت‌وگو با روزنامه فرانسوی «ژورنال‌ دودیمانش» برای میزبان خود خط و نشان می کشد و با بیان اینکه «برنامه‌های موشک بالستیک که (موشک‌ها) می‌توانند چندین هزار کیلومتر برد داشته باشند، با قطعنامه‌های شورای امنیت سازمان ملل سازگار نیست، گفته است: این موشکها فراتر از نیاز تهران به دفاع از مرزهای خود است.»

وی گستاخی خود را در ادامه صحبت هایش با تهدید ایران تکمیل می کند و می گوید: «اگر به این موضوع توجه نشود امکان دارد که تحریم‌های جدیدی علیه ایران اعمال شود!!»

البته باید توجه داشت که کارنامه سیاهی که فرانسوی ها نسبت به مردم ایران از خود به یادگار گذاشتنه اند محدود به مسائل مرتبط با برجام، موشکی و توان دفاعی کشورمان نمی شود!

پرونده «فرآورده‌های خونی آلوده» 

پرونده «فرآورده‌های خونی آلوده» به حدود سه دهه قبل و در جریان جنگ ایران و عراق و در خلال سال‌های ۶۲ و ۶۳ به وجود آمد یکی دیگر از اقدامات ناپسند و فراموش نشدنی مقامات آن کشور در قبال ایرانیان بود.

انستیتو «مریو» که اکنون در مالکیت شرکت سنوفی اَوِنتیس فرانسوی است فاکتورهای انعقادی آلوده به «اچ‌ آی وی» را برای استفاده بیماران هموفیلی به برخی کشورها نظیر آلمان (غربی)، ایتالیا، آرژانتین، عربستان، عراق و ایران و چند کشور دیگر صادر کرد. همین مسئله باعث شد تعدادی از بیماران هموفیلی و تالاسمی که از این فرآوردها به عنوان دارو استفاده کردند به این ویروس مبتلا شده و جان خود را از دست بدهند.

لزوم واکنش قاطعانه دستگاه دیپلماسی در برابر اتهام زنی های فرانسه

با همه تفاسیر فوق می توان اینگونه تحلیل کرد که حجم گسترده تخریب ها و اتهام زنی های مقامات پاریس علیه تهران و تهدید قلمداد کردن ایران برای منطقه و جهان نشان از این دارد که رویکرد مقامات فرانسوی پس از برجام کاملا منفعت گرایانه، یک جانبه و از طرفی مبتنی بر «سیاست دو گانه» بوده است، یعنی از طرفی آنها برای تامین منافع اقتصادی خود به ایران نزدیک و قراردادهایی را به امضا می رسانند و از دیگر روی با گردن نهادن به سیاست تحمیل شده از سوی کاخ سفید، با برجام مخالفت و مکرر اظهارات بی پایه و اساس خود را در خصوص مسائل موشکی و منطقه ای علیه ایران مطرح کنند.

فرانسوی ها به وضوح نشان دادند که هم صدا با رژیم صهیونیستی و آمریکا، در راستای «گسترش ایران هراسی» در منطقه و جهان نسبت به ایران اتهام زنی می کنند و از این بابت هیچ گونه نگرانی هم ندارند.

«نقوی حسینی» سخنگوی کمیسیون امنیت ملی مجلس در این رابطه گفته: قبلا بارها اعلام شده که حوزه دفاعی قابل مذاکره نیست و به اعتقاد من این برخوردهای فرانسه باید با پاسخی قاطع مواجه شود اگر فرانسوی‌ها به همین شکل موضع علیه جمهوری اسلامی داشته باشند دولت باید در مناسبات خود با مقامات فرانسوی تجدیدنظر کند. 

وی ادامه می دهد: به اعتقاد من در سفر پیش رو باید با مقامات فرانسوی صراحتا گفتگو شود و در خصوص این نوع موضع گیری‌های فرانسه دولت و دستگاه دیپلماسی موضع گیری شفافی نشان دهند و به فرانسوی‌ها اعلام شود اگر بخواهند این موضع گیری را ادامه دهند جمهوری اسلامی در مراودات خود تجدید نظر خواهد کرد.

«علی اکبر ولایتی» مشاور امور بین الملل رهبر معظم انقلاب اسلامی نیز در خصوص طرح برخی موارد از جانب فرانسوی ها در خصوص مذاکره موشکی با ایران گفته: آمادگی دفاعی جزو حقوق اولیه هر ملتی است که هیچ کشور دیگری نمی تواند برای ما و یا کشورهای دیگر تعیین تکلیف کند؛ بنابراین اینکه ما چه موشکی داشته باشیم، این در اختیار جمهوری اسلامی ایران است و هرگونه صلاح بداند آن کار را می کند.

وی با هشدار نسبت به اینکه اگر سفر وزیر امورخارجه فرانسه به تهران برای تحکیم روابط است، بهتر است از این موضع گیری های منفی خودداری کند، افزود: فرانسه بهتر است بی جهت ادعایی نکند که از عهده آن بر نیاید.

 «بهرام قاسمی» سخنگوی وزارت امور خارجه هم در خصوص لزوم برخورد قاطعانه نسبت به اظهارات و توقعات زیاده خواهانه فرانسوی ها اینطور گفته: جمهوری اسلامی ایران هرگز اجازه نخواهد داد دیگران در جهت کاهش توان دفاعی و باز دارندگی ایران صلح جو  سخن و یا تلاشی با معیار های دو گانه داشته باشند و در عین تکرار  و ابراز نگرانی از توان دفاعی ایران به فروش و تسلیح دیگر کشورهای منطقه به انواع سلاح های فوق پیشرفته اقدام کنند.

منبع: مهر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۷۵۳۶۱۹۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

لزوم افزایش فرهنگ‌سازی جهت تفکیک زباله از مبدا

ایسنا/خراسان رضوی عضو هیات علمی گروه شهرسازی دانشگاه آزاد اسلامی مشهد با اشاره به قانون‌گذاری و جریمه‌های سنگین برای تفکیک نکردن زباله‌در کشورهای توسعه یافته گفت: فرهنگ‌سازی تفکیک زباله از مبدا، بزرگترین چالش شهر مشهد است که نیازمند اقدامات بیشتری است.

محمدهادی مهدی‌نیا در گفت‌وگو با ایسنا با اشاره به اینکه وضعیت سطل زباله‌ها به صورت کلی در سطح شهر مشهد مناسب است‌، اظهار کرد: ما در مقایسه با شهرهای کشورهای اطراف مثل پاکستان، ترکیه، تاجیکستان، عراق و حتی ترکیه به لحاظ سیستم جمع‌آوری زباله، تفکیک از مبدا و همچنین تمیزی معابر در شرایط بهتری قرار داریم.

وی ادامه داد: این شرایط در مقایسه با کشورهای توسعه یافته مثل آلمان، به لحاظ تفکیک زباله از مبدا و به واسطه فرهنگسازی‌هایی که در این خصوص صورت گرفته است، بیانگر آن است که هنوز در مقایسه با این کشورها عقب هستیم.

عضو هیات علمی گروه شهرسازی دانشگاه آزاد اسلامی مشهد، در تشریح وضعیت تفکیک از مبدا زباله‌ها در کشور آلمان، خاطر نشان کرد: تفکیک از مبدا زباله در کشور آلمان به چند شاخه مختلف زباله‌های تر، شیشه‌، کاغذ و پلاستیک تقسیم بندی می‌شود. همچنین قوانین سخت و جریمه‌های سنگینی برای کسانی که زباله‌های خود را تفکیک نکنند تعیین شده است‌ که در این خصوص یکی از مکان‌های دارای دوربین، بالای سطل‌های زباله است که برای کنترل بیشتر تفکیک از مبدا زباله‌ها صورت می‌گیرد. علاوه بر این موارد لباس، فرش و پارچه‌ها نیز به صورت جداگانه از سایر زباله‌ها تفکیک می‌شوند.

مهدی‌نیا در خصوص سیستم جمع‌آوری زباله در کشور آلمان گفت: درب هر منزل چهار سطل زباله با چهار رنگ قرمز، سبز، زرد و آبی وجود دارد که در کشور ما سیستم به این صورت نیست. این چهار سطل با گیاهان بوته‌ای پوشانده می‌شود و فقط از یک طرف می‌توان به سطل دسترسی داشت تا علاوه بر حفظ منظر شهری، دسترسی برای ماشین‌آلات زباله نیز وجود داشته باشد. خودروهای حمل زباله نیز برای هر زباله به صورت مجزا در نظر گرفته شده و زمانبندی جمع‌آوری آن‌ها نیز متفاوت است. ما از لحاظ فرهنگ تفکیک و زیرساخت‌های تفکیک زباله‌، در مقایسه با کشوری مثل آلمان شرایط مناسبی را نداریم.

وی در ادامه با اشاره به زباله‌گردهایی که در سطح شهرها فعالیت می‌کنند، یادآور شد: این زباله گردها از سیستم رسمی شهرداری‌ها خارج بوده و چهره نامناسبی به شهر می‌دهند. زباله طلای کثیف بوده و با توجه به اینکه سرمایه ارزشمندی است و بخشی از تفکیک زباله‌ها به این شکل و توسط این افراد اتفاق می‌افتد، اگر فرهنگ‌سازی تفکیک از مبدا در این خصوص اتفاق بیفتد، تا اندازه زیادی به حل این معضل نیز می‌تواند کمک کند.

عضو هیات علمی گروه شهرسازی دانشگاه آزاد اسلامی مشهد با یادآوری قانون‌گذاری و جریمه‌های سنگین برای عدم رعایت تفکیک زباله‌ها در کشورهای توسعه یافته افزود: درصورتی که ماموران هنگام جمع‌آوری زباله، متوجه شوند که تفکیک زباله توسط شهروندان اتفاق نیفتاده گزارش داده، فرد خاطی را شناسایی و در غیر این صورت کل واحد ساختمانی را جریمه می‌کنند. یکی از دلایلی که شهروندان به شدت نسبت به تفکیک زباله‌ها حساس هستند قوانین و جریمه‌های سنگینی است که در این خصوص لحاظ شده است.

وی ضمن بیان فرهنگسازی تفکیک زباله از مبدا به عنوان بزرگترین چالش شهر مشهد، عنوان کرد: فرهنگ‌سازی در این زمینه برای خانواده‌ها موضوع حائز اهمیتی بوده که نیازمند اقدامات بیشتری است. باید آگاهی مردم نسبت به پیامدهایی که عدم تفکیک زباله می‌تواند موجب شود، افزایش پیدا کند و این موضوع فرهنگسازی شود.

اقدامات شهرداری مشهد و سازمان مدیریت پسماند تا چه میزان موثر بوده است؟

مهدی‌نیا خاطرنشان کرد: اقدامات شهرداری مشهد در خصوص تفکیک زباله و ارتقا فرهنگسازی این موضوع بسیار موثر بوده است، اما متاسفانه تفاوت معناداری بین مناطق برخوردار و مناطق کم‌برخوردار شهر مشهد وجود دارد. شهرداری مشهد و سازمان مدیریت پسماند از جمله نهادهای پیشرو در این زمینه هستند اما نمی‌توان بیان کرد که فرهنگ‌سازی تفکیک زباله صرفا با سازمان مدیریت پسماند و شهرداری است؛ بلکه مجموعه‌ای از عوامل و نهادها مثل فرهنگسراها، مدارس، رسانه‌ها و... در خصوص افزایش فرهنگ تفکیک زباله از مبدا می‌توانند موثر باشند.

باید شهروندان به قانون‌پذیری ترغیب شوند، نه قانون‌گریزی

وی در خصوص وضعیت سطل زباله‌های معابر سطح شهر مشهد، تصریح کرد: در این رابطه شهرداری مشهد از چندسال گذشته نهضتی تحت عنوان بهسازی و زیباسازی معابر را آغاز کرده است. براساس افقی که برای این طرح هدفگذاری شده بود، تقریبا در همه معابر اصلی شهر مشهد علاوه بر دسترسی پذیری برای افراد کم‌توان جسمی و معلولین و حفظ فضای سبز، متعلقات مبلمان شهری مورد نیاز از جمله سطل‌های زباله به تعداد مورد نیاز در همه طول مسیر پیاده‌روها پیش‌بینی شده بود که تقریبا در بسیاری از معابر سطح شهر مشهد این اتفاق افتاده است. اما به طور کلی در این خصوص باید اضافه کرد که علاوه بر موضوع فرهنگ‌سازی، حتما باید تعداد سطل‌های زباله و پراکندگی این سطل‌ها به شکلی باشد که شهروندان به قانون پذیری ترغیب شوند.

عضو هیات علمی گروه شهرسازی دانشگاه آزاد اسلامی مشهد در رابطه با شکل و فرم سطل زباله‌هایی که در معابر سطح شهر مشهد وجود دارد، گفت: به صورت کلی به لحاظ شکل و فرم طراحی‌های خوبی برای سطل زباله‌ها صورت گرفته است؛ به گونه‌ای که می‌توان سطل‌های زباله معابر را جزئی از المان‌های شهری در نظر گرفت و تا اندازه‌ای می‌توان بیان کرد سطل‌های زباله معابر شهری مشهد مطابق با استانداردها بوده است.

وی با بیان اینکه میزان بهره‌مندی از فناوری‌های روز در این خصوص کم است، تشریح کرد: کشورهایی مثل ژاپن به سادگی از فناوری‌های روز برای جمع‌آوری زباله استفاده می‌کنند. به عنوان مثال در برخی معابر شهر توکیو، سطل‌های زباله به صورت هوشمند و دارای سنسورهایی برای اعلام پر شدن سطل زباله به سازمان‌های مربوط هستند که ما چنین مواردی را در کشورمان نداریم.

انتهای پیام 

دیگر خبرها

  • بازداشت بازیگر سرشناس فرانسوی به اتهام تجاوز جنسی
  • بازداشت «ژرار دوپاردیو» به اتهام تجاوز جنسی
  • امیر جدیدی بازیگر فیلم فرانسوی شد
  • صادرات دفاعی فرانسه به اسرائیل به کم‌ترین حد رسید
  • کاهش صادرات تسلیحات تدافعی فرانسه به رژیم صهیونیستی
  • عضو مجمع تشخیص: برجام و FATF همچنان در اولویت است / نباید روابط دیپلماتیک جمهوری اسلامی ایران به یکی دو کشور خاص محدود شود
  • طعنه رسانه فرانسوی به بارسلونا؛ دمونتادا جواب ریمونتادا
  • فرانسه برای امنیت المپیک سامانۀ موشکی قرض می‌گیرد
  • محمد صدر: ایران با اسرائیل درگیر نشد، با ناتو رو در رو شد
  • لزوم افزایش فرهنگ‌سازی جهت تفکیک زباله از مبدا