Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس پیشین فدراسیون کشتی گفت: شفاف‌سازی اموال مسئولان در همه جای دنیا وجود دارد و باید در ایران هم اجرا شود. ۱۴ اسفند ۱۳۹۶ - ۱۲:۵۹ ورزشی سایر حوزه ها نظرات

محمدرضا یزدانی‌خرم در گفت‌وگو با خبرنگار ورزشی خبرگزاری تسنیم، درباره طرح بررسی اموال 15 هزار مسئول پس از پیروزی انقلاب اسلامی که در مجلس شورای اسلامی مطرح شده، اظهار داشت: این موضوع از گذشته نیز با عنوان «از کجا آورده‌اید؟» مطرح بود و باید همان موقع انجام می‌شد تا الان به این اندازه کلان نشود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: برخی افراد بودند که از شرایط سوء استفاده کرده‌اند و باید به حساب و کتاب آنها رسیدگی شود. قطعا چنین موضوعی یعنی بررسی اموال مسئولان در همه جای دنیا وجود دارد، اما متاسفانه در ایران برخی مسائل غلو و تلاش می‌شود که مسئولان از چشم مردم بیفتند، این در حالی است که شاید تعداد بسیار کمی از مدیران دست به سوء استفاده زده باشند. این همان نکته‌ای است که در زمان پیامبر (ص) نیز وجود داشت.

رئیس پیشین فدراسیون کشتی گفت: باید چنین اقدامی زود، مخفیانه و ماهرانه و قبل از انجام فساد توسط برخی مدیران صورت بگیرد تا شرایط این خیلی بد نشود.

انتهای پیام/

R1351/P1015135/S3,33/CT1 واژه های کاربردی مرتبط طرح "اعاده اموال نامشروع مسئولان"

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۷۵۳۶۸۷۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مزایده هفت هزار تن چای خارجی اموال تملیکی

به گزارش خبرنگار مهر، حسین ایزدی مدیر کل جمع‌آوری و فروش اموال تملیکی استان تهران با اشاره به اولین مزایده امسال این سازمان، گفت: در فروردین‌ماه مزایده اموال منقول به شماره ۲۰۷ برگزار شد که ارزش آن یک هزار و ۱۹۵ میلیارد تومان است؛ همچنین این مزایده از سوم اردیبهشت ماه شروع و تا ۱۱ همین ماه مهلت دارد که در این مزایده ۲۱۵ پارتی کالا عرضه شده که هفت هزار تن آن چای است.

مدیرکل جمع‌آوری و فروش اموال تملیکی استان تهران در ادامه تاکید کرد: این مقدار چای با همکاری سازمان استاندارد نمونه‌برداری و به تأیید سازمان غذا و دارو رسید است.

وی عنوان کرد: تولیدکنندگان و بازرگانان می‌توانند در این مزایده شرکت و چای را خریداری کنند ۲ ماه به تولیدکنندگان با تأیید وزارت جهاد کشاورزی اجازه داده می‌شود تا بعد از برنده شدن مبلغ را واریز کنند و برای آن ضمانت‌نامه بانکی گرفته می‌شود.

این مقام مسؤول با اشاره به اینکه پنج هزار تن چای دیگر نیز در مزایده بعدی به فروش گذاشته خواهد شد، گفت: در مجموع ۳۵ هزار تن چای بود که ۱۷ هزار تن در استان تهران و بقیه در استان هرمزگان است که به سرعت بعد از مجوزهای استاندارد و سازمان غذا و دارو تعیین تکلیف می‌شود.

ایزدی با اشاره به اینکه ۱۶ میلیارد تومان ارزش حراج خرده‌فروشی در سال گذشته بود، بیان کرد: سامانه حراج خرده‌فروشی برای شفافیت در عرضه و دسترسی برای مصرف خانگی در خردادماه سال گذشته آغاز شد.

وی در پایان گفت: به دنبال ارسال پستی کالاهای فروخته شده هستیم تا هزینه‌ها برای مردم کاهش پیدا کند.

کد خبر 6088183 زهره آقاجانی

دیگر خبرها

  • شهریه مدارس غیردولتی شفاف می‌شود
  • شهریه مدارس غیردولتی شفاف می‌شود/ جزئیات اجرای نظارت آنلاین
  • مسوولان در قبال بیت‌المال باید پاسخگو باشند
  • مزایده اموال متهم پرونده صندوق سرمایه گذاری بهمئی
  • پاسخ شفاف مسوولان گیلان به مطالبات مردم از شبکه باران
  • «پاسخ»؛ ویژه‌برنامه شبکه باران برای پاسخگویی مسئولان به مطالبات مردم
  • مسئولان باید در برابر سوژه‌سازی‌ها کار اقناعی انجام دهند
  • سرمایه گذاری بر روی معادن طلای افغانستان
  • مزایده هفت هزار تن چای خارجی اموال تملیکی
  • تصویب طرح ساماندهی بازار زمین، مسکن و اجاره، راهکاری برای معاملات شفاف در بازار مسکن