Web Analytics Made Easy - Statcounter

رییس دانشگاه آزاد اسلامی در راستای مبارزه با آلودگی‌های زیست محیطی دستور داد تا در تمام مراکز و واحدهای دانشگاهی درختکاری شود.

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، ۱۵ اسفند «روز درختکاری»، بهانه‌ای است که در واپسین روز‌های سال و در آستانه بهار و شکوفایی طبیعت در یک بسیج همگانی با همکاری اعضای هیات علمی، کارکنان و دانشجویان در هفته درختکاری دست دوستی به سوی طبیعت دراز کرده و فرهنگ درختکاری را زنده بداریم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


رهبر معظم انقلاب اسلامی نیز همه ساله با تاکید بر ضرورت فرهنگ درختکاری و اهمیت فضای سبز و پوشش گیاهی اقدام به غرس نهال می‌کنند. ایشان سال گذشته پس از کاشت نهال، مراسم درخت‌کاری را نماد احترام مردم به طبیعت سرسبز ایران عزیز خواندند و افزودند: «بسیاری از عوارض ناشی از ریزگرد‌ها و آلودگی هوا و ناسالم بودن هوای شهر‌ها به‌دلیل کمبود پوشش گیاهی است و با توجه به موقعیت اقلیمی و گستردگی مناطق کویری در کشور، حفظ پوشش گیاهی اهمیت مضاعفی دارد.»

دانشگاه آزاد اسلامی که خود به مثابه نهال غرس شده انقلاب اسلامی در سال ۱۳۶۱ کاشته شد، اکنون با دارا بودن بیش از ۴۰۰ واحد و مرکز دانشگاهی، ۱۰۰ هزار عضو هیات علمی و کارمند و یک میلیون و ۵۰۰ هزار دانشجو به درخت تنومندی تبدیل شده و از ظرفیت‌های عظیمی برخوردار است و به لحاظ علمی در همه عرصه‌ها به ویژه موضوع درختکاری، حفظ محیط زیست و مقابله با ریزگرد‌ها و آلودگی کلانشهر‌ها پیشقدم بوده و نقش موثری در این زمینه ایفا می‌کند.

در همین رابطه در دوره مدیریت جدید همواره تلاش شده تا هم به لحاظ علمی و هم عملی به بحث کاهش آلودگی هوا و مسائل زیست محیطی ورود پیدا کرده تا همگام و همراه با دولت و مسئولان به کشور و مردم کمک شود.

از این رو  فرهاد رهبر رئیس دانشگاه آزاد اسلامی خطاب به همه روسای واحد‌ها، مراکز آموزشی و سازمان سما دانشگاه آزاد اسلامی دستور ویژه‌ای برای اهتمام در فرهنگ درختکاری در جهت مبارزه با آلودگی‌های زیست محیطی صادر کرد که این نامه از سوی  محمدصادق ضیائی مشاور رئیس و رئیس مرکز حوزه ریاست و روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی ابلاغ شد.

شایان ذکر است پس از ارسال گزارشات از این اقدام خداپسندانه توسط حوزه ریاست آن استان به اداره کل روابط عمومی این مرکز تا پایان وقت اداری ۲۱ اسفند ۹۶، واحد‌های نمونه از سوی رئیس دانشگاه معرفی و مورد تقدیر قرار می‌گیرند.

منبع: خبرگزاری دانشجو

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۷۵۳۸۹۷۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جشنواره امامت و مهدویت در دانشگاه آزاد اسلامی برگزار می‌شود

به نقل از روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی نشست مشورتی برگزاری چهارمین دوره جشنواره علمی، فرهنگی و هنری امامت و مهدویت به ریاست محمدمهدی طهرانچی رئیس دانشگاه آزاد اسلامی و با حضور علی سروری مجد؛ قائم مقام رئیس دانشگاه آزاد اسلامی، حجت‌الاسلام والمسلمین محمد شریفانی؛ مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه آزاد اسلامی و جمعی از معاونان و رؤسای استان‌ها روز سه شنبه ۴ اردیبهشت برگزار شد.

طهرانچی در این نشست ضمن قدردانی از زحمات و تلاش‌های عوامل برگزاری سومین دوره جشنواره علمی، فرهنگی و هنری امامت و مهدویت، به پیشنهاد برگزاری همایش علمی زیارت جامعه کبیره اشاره کرد و گفت: تا کنون ۱۵ انجمن علمی مهدویت در دانشگاه آزاد اسلامی راه اندازی شده و بیش از ۸۰۰ زمینه پژوهشی در این حوزه احصاء شده است. مضمون زیارت جامعه کبیره، مقام امامت و شأن ائمه اطهار(ع) و وظایف شیعیان در مقابل اهل بیت(ع) است، پس فقط نباید از جنبه علمی به آن پرداخته شود، بلکه باید فرازهای این زیارت را به متن جامعه ببریم.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی با بیان اینکه زیارت جامعه کبیره ظرفیت فعالیت‌های بزرگ فرهنگی دارد، افزود: زیارت جامعه کبیره ظرفیت‌های فراوانی در حوزه شعر، نظم، نثر، سرود، دل نوشته، خطاطی، نقاشی دارد که می‌تواند به عنوان موضوع محوری چهارمین دوره جشنواره علمی، فرهنگی و هنری امامت و مهدویت مورد توجه قرار بگیرد.

وی با تأکید بر پرهیز از نگاه اداری و کارمندی به برگزاری جشنواره امامت و مهدویت، اظهار کرد: همه فعالیت‌های اجرایی جشنواره باید توسط کانون‌های دانشجویی و دانشجویان انجام شود. البته کارمندان علاقه‌مند هم می‌توانند در امور جشنواره مشارکت داشته باشند، اما محوریت جشنواره امامت و مهدویت با دانشجویان است و این موضوع باید مورد توجه رؤسای واحدهای دانشگاهی قرار بگیرد.

طهرانچی با اشاره به ایفای نقش جدی رؤسای دانشگاه آزاد اسلامی استان‌ها و لزوم نمادسازی برای جشنواره از جمله تولید سرود فراگیر، خاطرنشان کرد: چهارمین دوره جشنواره امامت و مهدویت با مشارکت و همکاری دیگر دانشگاه‌ها و مدارس در سطح کشور برگزار خواهد شد و مسئولان استانی نیز در جلسات جشنواره‌های موضوعی هر استان حضور خواهند داشت.

گفتنی است جشنواره علمی، فرهنگی و هنری امامت و مهدویت با هدف جریان سازی فرهنگ امامت و مهدویت، عمل به مودت فی القربی و رواج گفتمان سازی در این عرصه معنوی هر ساله از ۱۳ رجب تا نیمه شعبان توسط دانشگاه آزاد اسلامی و با همت مؤسسه فرهنگی و هنری امامت و مهدویت برگزار می‌شود.

براساس پیش‌بینی‌های انجام شده، امسال شرایط میزبانی از ۱۵۰ هزار شرکت کننده در چهارمین دوره جشنواره علمی، فرهنگی و هنری امامت و مهدویت فراهم شده و بخش دانشجویی جشنواره با کمک معاونت علوم تربیتی و مهارتی تقویت شده و در ۱۰ منطقه از کشور برگزار خواهد شد.

همچنین نشست های فصلی گروه مشورتی جشنواره به منظور تبادل نظر با هدف ارتقای برنامه‌ها برگزار خواهد شد.

منبع: ایکنا (خبرگزاری بین‌المللی قرآن)

دیگر خبرها

  • دعوت سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی به حمایت از دانشجویان آمریکایی
  • ماراتُن علمی متقاضیان آزمون سراسری برای تصاحب صندلی‌های دانشگاه‌ها
  • مقوله حجاب اولویت دانشگاه است
  • بازگشت دوباره رشته پرستاری به دانشگاه آزاد بوشهر
  • رئیس جدید دانشگاه آزاد اسلامی لرستان منصوب شد
  • دیدار طهرانچی با رئیس، مدیران و کارکنان مرکز جذب و امور هیئت‌علمی
  • جشنواره امامت و مهدویت در دانشگاه آزاد اسلامی برگزار می‌شود
  • دانشگاه آزاد دامغان جنبه‌های علمی و فرهنگی شاخصی دارد
  • امضای تفاهم‌نامه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد و دادگستری شاهرود
  • ۳۹ سالگی دانشگاه آزاد در زعفرانی‌ترین شهر جهان