Web Analytics Made Easy - Statcounter


اگر نقش استارت آپ ها دیده نشود، هوشمندسازی شوخی است. دولت باید از تصدی گری دست بردارد و نقش خود را به عنوان تسهیل گر فراهم کند.

 توسعه هوشمندسازی مشارکت نخبگان و کارآفرینان را می طلبد. به میزانی که مشارکت اجتماعی مردم را فعال کنیم می توانیم به این سمت حرکت کنیم. اما به میزانی که همانند گذشته به دنبال مقررات دست و پا گیر دولتی پیش برویم نا کام خواهیم بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



 باید بپذیریم اقتصاد بسته ای داریم و در رتبه بندی تسهیل کسب کار، در زمره پایین ترین رده بندی های دنیا هستیم.

امروزه بسیاری از کارآفرینان و استارت آپ ها در بدیهیاتی مانند بیمه، مالیات و بن بست های مجوزی درگیر هستند. برخی از این افراد به خاطر نشناختن قوانین و برخی مقررات دست و پاگیر ممنوع الخروج هستند.

کشور ما تبدیل به قبرستان کسب و کار شده است. وقتی سرمایه گذاران وارد ایران می شود؛ احساس میکند وارد سیاهچاله ای شده که با دنیای بیرون ارتباط کمی دارد؛ از عدم استفاده کارت های اعتباری گرفته تا عدم دسترسی به اینترنت از مشکلات زیر ساخت های شهر هوشمند است؛ بر این اساس ما در حوزه عملیاتی توفیق زیادی نداشته ایم؛ گرچه رشد خلاقیت استارت آپ ها و هوش ذاتی ایرانیان سبب شده وضعیت ما در خصوص رشد استارتاپی به این صورت تبدیل شود.

با توجه به وضعیت شهرداری و بدهی ۵۰ هزار میلیارد تومانی، بودجه سال ۹۷ کاملا انقباضی است این امر که در طول تاریخ بلدیه شاهد کاهش ۲۰ درصدی بودجه باشیم، تاکنون اتفاق نیفتاده است؛ از این باب به واسطه کاهش شدید در آمدها بدیهی است که نمی توان بیش از ۱۶ هزار میلیارد تومان درآمد داشته باشیم؛ اما مسئله هوشمندسازی در کنار حوزه های حمل و نقل و ترافیک علی رغم وضعیت بد مالی شهرداری، با افزایش ۲۰ درصدی بودجه مواجه شدند.

 بودجه هوشمندسازی در سال ۹۷ بیش از ۲۵۰ میلیارد تومان است؛ گرچه رقم قابل توجهی نیست اما در مدیریت شهری جدید، معتقدیم یکی از معدود طرح هایی که موفق خواهد بود بحث هوشمندسازی است.

در شورای پنجم به این نتیجه رسیدیم که به دنبال کارهای سخت افزاری نرویم؛ زیرا معتقدیم با رفتن به سوی کارهای خدماتی مانند هوشمندسازی موفق خواهیم بود.

متاسفانه قانونی در شهرداری در مورد حمایت از هوشمندسازی نداریم؛ البته قانونی در مورد کارآفرینی داریم که کافی نیست؛ بر این اساس کمیته شفافیت و هوشمندسازی در شورای شهر پنجم شکل گرفت. بنابراین در پی این هستیم که برای سال ۹۷ قانون جامع حمایت از استارت آپ ها به صحن علنی شورا بیاید و به جای تصدی گری، تسهیل گری خواهیم کرد

منبع: پارسینه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.parsine.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پارسینه» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۷۵۴۳۸۳۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

افزایش ۳.۶ برابری سرانه بودجه شهرداری استان

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای زنجان؛ استاندار زنجان گفت: نهاد شورا اصلی‌ترین و ابتدایی‌ترین ساختار مردم سالاری دینی است و اگر قرار باشد کشورمان در تحزب رشدی داشته باشد به این نقطه باز می‌گردد.

وی با بیان اینکه امیدواری‌های زیادی در شورا‌ها ایجاد شده است افزود: از زمان شکل گیری شورا‌ها در کشور سال‌ها گذشته است و این نهاد‌ها اکنون به بلوغ رسیده اند، عملکرد و رفتار‌ها نیز نسبت به قبل بهتر شده است.

افشارچی بابیان اینکه در ۲ و نیم سال گذشته کار‌های متعددی در حوزه شورا‌های شهری و روستایی استان انجام گرفته است، ادامه داد: در این راستا سال گذشته ۱۷ هزار میلیارد ریال پرداختی انجام گرفت که پیش بینی می شود این رقم در سال‌های آینده به بیش از ۲۰ هزار میلیارد ریال خواهد رسید.

وی با تأکید بر اینکه تمرکز بر ارزش افزوده تولید و ثروت توسط شهرداری و دهیاری‌ها مد نظر باشد، افزود: انتظار بر این است مبنایی برای ایجاد ثروت در دراز مدت مورد توجه قرار گیرد.

استاندار زنجان با اشاره به شعار سال گفت: وضعیت دهیاری‌ها نسبت به سال‌های گذشته بهبود یافته و عملیات عمرانی نیز شتاب بیشتری گرفته است.

افشارچی با بیان اینکه ایجاد کارگاه‌های اقتصادی موضوع مهمی است گفت: این استان به سمت نظام خوشه روستا‌ها حرکت می‌کند و برنامه‌هایی را در این خصوص مورد توجه قرار داده که همراهی دستگاه‌ها در تحقق آن لازم است.

وی با تأکید بر اینکه روستا‌های استان باید بیشتر مولد باشند ادامه داد: استان به موضوع مشکلات واقف است و مسئله بهره روری آب در روستا‌ها امری مهم محسوب می‌شود.

استاندار زنجان به لزوم بهره گیری از تکنولوژی‌های روز اشاره کرد و گفت: انتظار بر این است که شهرداری‌ها در این خصوص پیشگام باشند و تحولاتی را ایجاد کنند.

افشارچی با بیان اینکه دسترسی مردم به اینترنت پر سرعت در شهر‌های ابهر، خرمدره، قیدار و زنجان در حال انجام است افزود: برنامه‌ریزی‌ها باید ناظر بر آینده باشد و در این میان هوش مصنوعی اولویت اول در سطح جهانی است.

دیگر خبرها

  • طرح سوال از شهردار در دستور کار جلسه علنی روز دوشنبه شورا قرار دارد
  • لایحه جداول بودجه ۱۴۰۳ در دستور کار هفتگی صحن علنی مجلس قرار خواهد گرفت
  • بررسی لایحه جداول بودجه ۱۴۰۳ در دستور کار هفتگی مجلس قرار خواهد گرفت
  • ارزیابی هوشمندسازی صنعت نفت با تولیدات فناورانه
  • وزارت ارشاد وظیفه نظارت و تسهیل گری را به عهده دارد نه تصدی گری
  • افزایش ۳.۶ برابری سرانه بودجه شهرداری استان
  • گام بلند شهرداری اصفهان در بودجه‌ریزی حوزه فناوری اطلاعات
  • تصویب بودجه ۲۱ میلیارد تومانی برای شهرداری پیربازار
  • مونوریل قم از خواب زمستانی بر می‌خیزد
  • مونوریل قم پس از ۱۰ سال وقفه از سر گرفته می‌شود