Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «دانا»
2024-04-30@12:29:03 GMT

ارگ کلاه فرنگی به موزه تاریخی سیاسی تبدیل میشود

تاریخ انتشار: ۱۵ اسفند ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۷۵۵۸۹۲۱

ارگ کلاه فرنگی به موزه تاریخی سیاسی تبدیل میشود

مدیر کل میراث فرهنگی،صنایع دستی و گردشگری خراسان جنوبی گفت: عملیات مرمت ارگ کلاه فرنگی بیرجند در دست اجرا است و این مرکز در ایام نوروز به موزه تاریخ سیاسی بیرجند تبدیل خواهد شد.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از خاورستان،حسن رمضانی مدیر کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری خراسان جنوبی در ستاد راهبری و مدیریت اقتصاد مقاومتی شهرستان بیرجند،با اشاره به مشکلات موجود در زمینه منطقه نمونه گردشگری بند دره بیرجند، اظهار کرد: یکشنبه هفته آینده جلسه‌ای جهت رفع مشکلات این منطقه برگزار خواهد شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

وی افزود: درباره انتقال آب به نواحی 5 کیلومتری شهر بیرجند و انتقال آب به هتل کوهستان در اعتبارات جاری سازمان پیش‌بینی شده و جزو طرح‌های اجرایی اداره کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری خراسان جنوبی است.

 

مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری خراسان‌جنوبی بیان کرد: باغ تاریخی شوکت‌آباد به سرمایه‌گذار واگذار شده است و همچنین قرار است باغ معصومیه توسط مالک به هتل سنتی تبدیل شود که پیش بینی شده است نیمه اول سال آینده به بهره‌برداری برسد.

 

رمضانی با اشاره به ارگ بهارستان،عنوان کرد: ارگ بهارستان با نرخ کارشناسی 300 میلیون تومانی توسط سازمان میراث فرهنگی خریداری شده است.

 

وی اظهار کرد:عملیات مرمت ارگ کلاه فرنگی بیرجند در دست اجرا است و این مرکز در ایام نوروز به موزه تاریخ سیاسی بیرجند تبدیل خواهد شد.

 

مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری خراسان‌جنوبی خاطرنشان کرد: در شهر بیرجند5 هتل، 6 مهمان‌پذیر، 2 اقامتگاه بوم‌گردی ، 13 سفره‌خانه سنتی و 9 موزه درحال فعالیت داریم و همچنین این شهرستان دارای 80 اثر ثبت‌شده در آثار ملی و یک اثر جهانی است.

 

رمضانی بیان کرد:2 هزار و 400 صنعتگر صنایع دستی در شهرستان بیرجند در حال فعالیت هستند و تاکنون 400 نفر از آموزش‌های کوتاه‌مدت صنایع دستی در شهرستان بهره‌مند شده اند.

 

وی یاد آور شد: 2 بازارچه ثابت فروش صنایع دستی، ایجاد یک مورد بازارچه موقت فروش صنایع دستی، شرکت در نمایشگاه‌های تخصصی صنایع دستی و شرکت در نمایشگاه‌های بین‌المللی صنایع دستی و احصا فروش صنایع دستی به مبلغ 152 میلیون تومان از جمله اقدامات انجام‌ شده در شهرستان بیرجند بوده است.

 

مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری خراسان‌جنوبی تصریح کرد: احیای رشته‌های منسوخ‌شده بومی، تجهیز 10 مورد کارگاه صنایع دستی و دریافت نشان ملی مرغوبیت صنایع دستی در رشته‌های پته‌دوزی و نساجی سنتی از دیگر اقدامات انجام‌شده توسط اداره میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری در شهرستان بیرجند بوده است.

 

رمضانی اظهار کرد: مجموع تسهیلات پرداختی به صنعتگران405 میلیون تومان بوده است که با این تسهیلات زمینه اشتغال 86 نفر در رشته‌های مختلف فراهم شده است.

 

وی عنوان کرد: برگزاری نمایشگاه سراسری صنایع دستی در خراسان‌جنوبی زمینه ساز فروش آثار صنایع دستی هنرمندان شده است که در مجموع فروش صنعتگران استان 772 میلیون تومان بوده و علاوه بر این 300 میلیون تومان سفارش تولید گرفته اند.

 

مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری خراسان‌جنوبی گفت:72 میلیارد ریال در زمینه اتمام پروژه‌های نیمه‌تمام بخش گردشگری به شهرستان بیرجند اختصاص پیدا کرده است که فاز اول هتل 5 ستاره بند دره طی روزهای آینده راه‌اندازی خواهد شد.

 

رمضانی بیان کرد: تاکنون 12 طرح در حوزه گردشگری و صنایع دستی از محل اعتبارات روستایی ثبت سامانه شده که دو طرح به بانک‌های عامل معرفی شده است.

 

وی یاد آور شد: اشتغال پیش‌بینی شده برای شهرستان بیرجند در حوزه میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری 138 نفر بوده اند که از این میزان زمینه اشتغال 86 نفر فراهم شده است.

 

انتهای پیام/

منبع: دانا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۷۵۵۸۹۲۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دومین جشنواره غذاهای سنتی (آش نغوزه) در چناران برگزار می‌شود

به گزارش قدس خراسان به نقل از روابط‌عمومی اداره‌کل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی خراسان رضوی، محمد طاهریان‌مقدم اظهار کرد: در این جشنواره تاکید بر غذاهای بومی محلی شهرستان و آش کمای انغوزه است.

مسئول نمایندگی میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی چناران ادامه داد: غذاهای سنتی از نظر داشتن مواد مغذی، ویتامین‌ها و املاح ارزش غذایی بالایی دارد، شهرستان چناران غذاهای سنتی زیادی دارد که برخی از آن‌ها به فراموشی سپرده شده‌اند؛ هدف از برگزاری این جشن‌ها احیا سنن و آداب رسوم گذشتگان است که با شناسایی و حفظ آن‌ها می‌توان به سلامت خانواده کمک کرد.

وی با بیان این که برپایی جشنواره عاملی برای افزایش شور و نشاط در خانواده‌ها است، تصریح کرد: جشنواره غذاهای سنتی، موسیقی محلی و همچنین بازدید از مزارع گیاهان دارویی با مشارکت اقامتگاه بوم‌گردی منیژگان در روستای آبگاهی در مورخ ۱۱ اردیبهشت ماه ۱۴۰۳ برگزار می‌شود.

طاهریان‌مقدم افزود: برنامه‌های این جشن شامل اجرای موسیقی سنتی، اجرای سرود و جشنواره غذاهای سنتی، نمایشگاه گیاهان دارویی و محصولات خانگی، دست بافته‌های زنان و دختران روستایی است.

مسئول نمایندگی میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی چناران یادآور شد: آش انغوزه یکی از غذاهای سنتی این شهرستان است که بیشتر در دامنه کوه‌های هزار مسجد در بهار رشد می‌کند.

دیگر خبرها

  • توجه به بسته‌بندی صنایع‌دستی در اولویت قرار بگیرد
  • مسجد جامع ارومیه قابلیت جهانی شدن را دارد
  • اهدای ۵۹ شیء تاریخی به اداره میراث‌ فرهنگی شهرستان ملایر
  • دومین جشنواره غذاهای سنتی (آش نغوزه) در چناران برگزار می‌شود
  • تعداد فروشگاه‌های صنایع‌دستی استان سمنان به ۱۹ باب افزایش یافت
  • بازدید رایگان از موزه‌ها برای معلم‌ها و استادان
  • اجرای پروژه‌های گردشگری با بیش از ۲۰ همت سرمایه‌گذاری
  • لزوم استفاده از شیوه‌های نوین در جذب گردشگر
  • لزوم ایجاد خانه‌های صنایع‌دستی در فارس
  • انتقال اشیای تاریخی موزه ایران باستان به موزه آذربایجان تبریز