Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-05-01@15:30:09 GMT

ساخت تونل بهشت در راستای برند سازی خوراک شناسی در رشت

تاریخ انتشار: ۱۵ اسفند ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۷۵۶۰۰۴۶

ساخت تونل بهشت در راستای برند سازی خوراک شناسی در رشت

شهردار رشت گفت: ساخت تونل بهشت برای نخستین بار در کشور در راستای برند سازی خوراک شناسی است.

به گزارش ایسنا، مسعود نصرتی در جلسه ستادی با معاونان و مدیران خرید اتوبوس و بهینه سازی ناوگان حمل و نقل را بسیار ارزشمند خواند و اظهار کرد: از این پس برای تحقق اهداف شهرداری، برای این امر مدیر پروژه افزوده می‌شود و این مدیریت در تمام شهرداری‌ها وجود دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

مسعود نصرتی گفت: می‌طلبد که نیروهای زیادی به امورات موضوعی و با اهمیت در شهرداری بپردازند. 

وی با بیان اینکه باید برند سازی ویژه‌ای با موضوع خاص برای رشت تعریف شود، افزود: این برند سازی می‌تواند به صورت کوتاه مدت و بدون هزینه در بحث خوراک شناسی اتفاق بیفتد.

شهردار رشت ادامه داد: در این مورد، سرمایه گذار پیشنهاد ساخت تونل بهشت به طول ۴ کیلومتر داده است و بوستان ملت بهترین مکان برای اجرای چنین پروژه ای است. 

نصرتی اضافه کرد: تونل بهشت در کشور وجود ندارد و ساخت آن برای نخستین بار در کشور و در رشت انجام می‌شود. 

وی خاطر نشان‌ کرد: اگر پروژه خاصی در شهر وجود داشته باشد و در رسانه ها نیز اطلاع رسانی شود بی تردید باز خورد خوبی در جذب گردشگر خواهد داشت.

شهردار رشت گفت: اقداماتی همچون ایجاد باغ پرندگان، تونل بهشت و مرکز خرید،برند سازی شهر را امکان‌پذیر می‌کند. 

نصرتی با اشاره به اینکه  بخشی از امورات مسکن مهر ارتباطی به شهرداری ندارد، بیان کرد: در رشت پروژه‌هایی از جنس مسکن مهر که حق و حقوق فراموش شده‌ای دارند، وجود دارد. 

وی گفت: بخشی از امورات مسکن مهر بر عهده شهرداری گذاشته شد در حالی که انجام آن همچون جمع آوری آب‌های سطحی هیچ ارتباطی به شهرداری ندارد. 

شهردار رشت ادامه داد: مسکن مهر سایتی مستقل بوده و مستقل نیز باید هدایت شود. 

نصرتی با اشاره به بدهی ۱۰۰ میلیارد تومانی شهرداری رشت به اداره دارایی خاطر نشان کرد: سایر شهرداری های کشور، با دریافت اعتباراتی، بدهی خود را پاس کرده اند زیرا اطلاع رسانی برای دریافت اعتبارات برای آنان به موقع انجام شده است اما این ضعف در رشت وجود داشته و در نهایت شرایط دریافت اعتبارات برای این شهر مهیا نشد. 

وی با بیان اینکه پشت درهای بسته نمی‌توان مدیریت کرد،گفت: سایر شهرها اوراق قرضه خود را منتشر کرده‌اند اما رشت به تامین مالی سنتی مشغول بوده است و با این روش نیز کاری از پیش نمی‌رود.

شهردار کلانشهر رشت بر لزوم ‌پیگیری طلب ها و راهکارهای تامین منابع مالی تاکید و تصریح کرد: ادارات تابعه درصدد تهاتر بیمه هستند اما بیمه نیز نزدیک به ۴۰ میلیارد تومان بدهی داشته و پیگیری این مساله نیز نیاز به مدیر موضوعی دارد.

نصرتی با اشاره به درنظرگرفتن جایزه خوش حسابی برای شهروندان و استقبال شهروندان از این اقدام گفت: مراقبت از این پروژه باید اعمال شده و مدیران مناطق باید در مدیریت این مساله ورود کنند. 

وی با تاکید بر تراز پروژه‌های اقتصادی و غیر اقتصادی افزود: همه پروژه‌ها باید اقتصادی بوده و جمع پروژه‌ها نیز باید سود اقتصادی به همراه داشته باشد.‌ 

شهردار رشت همچنین در مورد موضوع طرح تفصیلی نیز بیان کرد: در شهر ۲ هزار پرونده تخریبی وجود دارد در حالی که این پرونده‌ها سرمایه‌های ملی بوده و چنین آماری فاجعه آمیز است . 

نصرتی گفت: سه ماه برای بازنگری طرح تفصیلی فرصت لازم است و در این مدت نیز باید برابر طرح تفصیلی قبلی کار شود. 

وی در ادامه پیرامون حل مشکلات مربوط به زباله در منطقه سراوان نیز افزود: قرار شد یک مدیر سایت به طور ثابت در مرکز سراوان معرفی و ۲ دستگاه سمپاش با توانایی ۶ لیتر بر ثانیه مشغول به کار شوند. 

شهردار رشت خاطر نشان کرد: تسطیح جاده دسترسی به منطقه سراوان در حال انجام بوده و تا چند روز آینده آسفالت می‌شود. 

نصرتی ادامه داد: تاسیس شرکت ویژه سایت سراوان با تقاصای شهردار و موافقت استاندار در حال تاسیس است. 

وی با بیان اینکه تجهیزات مورد نیاز برای منطقه سراوان نیز خریداری شده است خاطر نشان کرد: با پرداخت۲۵ میلیارد تومان برای خرید دستگاه زباله سوز با حمایت استاندار و نمایندگان مجلس نیز موافقت شده است. 

شهردار رشت با اشاره به مشکلات فراوان در شهر پیرامون بازگشایی مسیر ها گفت: هرچه که از سوی مجموعه مدیریت شهری بیان می شود باید دست یافتنی بوده و نباید قول مازاد بر توان به شهروندان داد. 

نصرتی بازگشایی مسیر و حل مشکلات ترافیکی را مختص شهرداری ندانست و با اشاره به اینکه با توجه به مشکلات گذشته شهرداری به سختی درحال اداره کردن امورات است و نمی‌تواند ملک جدید برای بازگشایی مسیر خریداری کند، گفت: استاندار و مراجع قضایی برای خریداری ملک و بازگشایی مسیرهای شهر باید ورود کنند. 


انتهای پیام

منبع: ایسنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۷۵۶۰۰۴۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بغزیان در گفت و گو با قدس: اعتراض طلافروشان به سامانه تجارت است که دارایی و موجودی انبار آنها را شفاف می کند

آلبرت بغزیان در خصوص اعتراض طلافروشان به سامانه تجارت که قرار است دارایی و موجودی انبار آن ها را شفاف سازی کند، گفت: استفاده از سامانه های جدید همواره مقاومت هایی را در پی دارد. سامانه تجارت نیز از این قاعده مستثنا نیست.

وی ادامه داد: طلافروشان به سامانه مودیان که در راستای شفاف سازی تراکنش هاست پیوسته اند. اما به سامانه تجارت اعتراض دارند. این صنف تقریباً آخرین صنفی بودند که به سامانه مودیان پیوستند. به هر حال، معمولاً مقاومتی در مقابل پرداخت مالیات وجود دارد.

این کارشناس اقتصادی توضیح داد: تراکنش های بالایی در صنف طلافروشان انجام می شود. طبیعی است که این صنف به سامانه های جدید اعتراض داشته باشند. اما در حال حاضر، طلافروشان به سامانه تجارت معترض هستند.

وی ادامه داد: سامانه مودیان در راستای شفاف سازی تراکنش ها و میزان درآمد کسب و کارها است و برای همگان مزیت دارد. شفاف سازی در نهایت به نفع کسانی است که در فضای سالم و شفاف فعالیت می کنند. اتفاق خاصی در این سامانه نمی افتد و فقط درآمدها شفاف سازی می شوند.

این کارشناس اقتصادی توضیح داد: از آنجائیکه در این سامانه مشخص می شود که قیمت طلا با چه شاخص هایی مشخص می شود، از سردرگمی در فضای طلافروشی نیز اجتناب می شود. همه چیز شفاف است و این به نفع اقتصاد است.

بغزیان گفت: طلافروشان و همه اصناف دیگر باید در نظر داشته باشد که همه در برابر قانون برابر هستند و باید مالیات مربوط به درآمد افراد پرداخت شود. در شرایطی که حتی کارمندان با حقوق های پایین در معرض مالیات ستانی هستند، جایی برای اعتراض باقی نمی ماند. سامانه مودیان ابزاری در راستای ایجاد هر چه بیشتر عدالت مالیاتی است و به همین دلیل نمی تواند مورد اعتراض باشد.

وی ادامه داد: اما سامانه تجارت که قرار است موجودی انبار و دارایی طلافروشان را شفاف سازی کند، از حساسیت بیشتری برخوردار است. به همین دلیل طلافروشان به آن اعتراض دارند. اما از طرفی هم در دیگر بخش های دیگر مانند خودروسازی نیز میزان دارایی و موجودی انبار مشخص است. حتی مشخص است که فروش به چه کسانی صورت گرفته است.

این کارشناس اقتصادی توضیح داد: به طور کلی، نیاز است در یک تعامل سازنده به سمت اجرای درست قوانین برویم. به نحوی که ضمن عدم ایجاد حساسیت در جامعه از یک نظام مالیات ستانی قوی و کارآمد بهره مند شویم. سامانه ها در این راستا می توانند کمک کننده باشند. نیاز است نواقص احتمالی سامانه ها را رفع کنیم و بهترین استفاده را از آن ها داشته باشیم.

به زعم کارشناسان، سیستم مالیات گیری در ایران مبتلا به مشکلاتی است که باید رفع شود. به طور مثال، بانک اطلاعاتی جامعی در خصوص درآمد افراد در دسترس نیست و همین امر باعث شده است که امکان گریز مالیاتی برای عده ی زیادی فراهم باشد.

در راستای حل این مشکل، دولت سیزدهم اقدام به اجرای قانون سامانه مودیان و پایانه های فروشگاهی کرد. در این سامانه، تمامی تراکنش های هر کسب و کاری به صورت شفاف ثبت می شود. مالیات ستانی از واحدها نیز بر اساس همین تراکنش ها و میزان درآمد افراد صورت می گیرد.

واقعیت این است که اطلاعات دهک های پایین و متوسط جامعه شامل کارمندان و تولیدکنندگان خرد به راحتی در دسترس است و به همین دلیل از آنها مرتب مالیات اخذ می شود. اما دلالان و صاحبان مشاغل واسطه ای که سودهای سرشاری نصیبشان می شود، از دادن مالیات فرار می کنند.

سامانه های نوین مانند سامانه مودیان در راستای مقابله با فعالیت های زیرزمینی و قاچاق است. زیرا اطلاعاتی که در این سامانه ها در دسترس قرار دارد، امکان نظارت بیشتر بر فعالیت های اقتصادی را به دولت می دهد.

به زعم کارشناسان، شفاف سازی درآمدها می تواند به مالیات ستانی هوشمند و عادلانه بیانجامد. 

زهرا طوسی

دیگر خبرها

  • بغزیان در گفت و گو با قدس: اعتراض طلافروشان به سامانه تجارت است که دارایی و موجودی انبار آنها را شفاف می کند
  • ۱۰۰۰ قطعه زمین در راستای اجرای طرح جوانی جمعیت آماده سازی شد
  • آغاز ساخت ایستگاه مترو بازارک رباط کریم
  • تخریب ساخت و ساز غیر مجاز در اراضی کشاورزی بویراحمد
  • شهرداری به دنبال کاهش آسیب‌های اجتماعی در بهشت زهرا
  • ساخت دستگاه حفاری تا عمق ۳ هزار متری توسط محققان پژوهشگاه اقیانوس‌شناسی
  • ساخت دستگاهی برای حفاری عمق تا ۳ هزار متری توسط محققان پژوهشگاه اقیانوس شناسی
  • چرا شهرک‌های فدک و کوثر شاهرود به شهرداری واگذار نشد؟
  • تجلیل از کارگران شهرداری فرخ شهر
  • بهترین تلویزیون های ساخت داخل و با گارانتی