Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیر جهاد کشاورزی شهرستان کاشان گفت: ۲۰۰ میلیون قطعه ماهی زینتی و تزئینی سالانه در کشور تولید می‌شود که نزدیک به ۲۰ درصد از این تولید متعلق به این شهرستان است. ۱۶ اسفند ۱۳۹۶ - ۱۰:۱۳ استانها کاشان نظرات

به گزارش خبرگزاری تسنیم از کاشان، مجید کافی‌زاده  در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم اظهار داشت: 38 میلیون قطعه ماهیان زینتی و تزئینی سالانه در شهرستان کاشان تولید می‌شود که 39.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

5 درصد از این ماهی‌ها گونه گلدفیش، 36.5 درصد ماهیان زندهزا و 24 درصد نیز سایر ماهی‌هاست.

وی افزود: درآمد سالانه حاصل از فروش ماهیان زینتی و تزئینی در کاشان 270 میلیارد ریال است و منطقه راوند بزرگترین مرکز تولید و پرورش این نوع آبزیان در این شهرستان است.

مدیر جهاد کشاورزی شهرستان کاشان بیان کرد: پرورش ماهیان زینتی در چند سال گذشته با به‌کارگیری آخرین روش‌های علمی، فنی و مهندسی مرکزهای تحقیقاتی و شیلات رونق یافته به‌ گونه‌ای که 70 درصد از 50 میلیون قطعه ماهی در استان اصفهان در کاشان تولید می‌شود.

او اضافه کرد: عملیات اجرایی شهرک ماهی‌های زینتی در منطقه رواند کاشان با اختصاص 50 میلیارد ریال در زمینی به مساحت 300 هکتار نیز سال گذشته در این راستا آغاز شده است.

کافی‌زاده در ادامه از آمادگی برای توزیع 15 میلیون قطعه ماهی زینتی و تزئینی در آستانه عید نوروز در کاشان خبر داد و گفت: این مقدار ماهی توسط 549 نفر در یک هزار و 700 استخر پرورش ماهی تولید شده است.

وی ماهی‌ها را شامل سه دسته گلدفیش، زنده‌زا و سایر گونه‌ها عنوان کرد و گفت: بیشتر ماهی‌های پرورشی ویژه نوروز از گونه گلدفیش‌های معمولی، بلاک مر، کله شیری و تلسکوپی هستند.

مدیر جهاد کشاورزی شهرستان کاشان بیان کرد: همچنین در کنار توزیع گلدفیش‌ها، ماهیان زنده‌زا از قبیل مولی، گوپی، پلاتی و سوآتر و همچنین سایر ماهی‌های تزئینی مانند آنجل، اسکار و سیچلاید نیز به فروش خواهد رسید.

به گفته او بیشتر محصول تولیدی در بازارهای داخلی عرضه شده و بخشی از تولید نیز به صورت غیرمستقیم به کشورهای همسایه صادر می‌شود.

انتهای پیام/ح

R7845/P1357/S6,1369/CT11

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۷۵۷۱۱۴۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۸۰ درصد جمعیت اصفهان جزو جامعه کارگری هستند

آفتاب‌‌نیوز :

امیر کشانی در سی و پنجمین رویداد تجلیل از نخبگان جامعه کار و تولید استان گفت: اصفهان از جایگاه ویژه‌ای در تولیدات صنعتی، معدنی و کشاورزی کشور برخوردار است که از دلایل آن می‌توان به جایگاه خاص کار و تولید در فرهنگ مردمان این دیار اشاره کرد.

وی ادامه داد: اصفهان در روز‌های گذشته میزبان هیأت‌های تجاری از ۲۲ کشور عضو مجمع گفت‌وگوی همکاری آسیا بود که این تعاملات زمینه‌ساز جهش تولید در سال جاری خواهد بود.

کشانی تاکید کرد: بار اصلی تولید بر عهده کارگران است و بسیاری از مسائل تولید با این گروه پیوند خورده است از این رو بر این باورم که برای بهبود وضعیت معیشتی این قشر همه باید دست به دست هم دهیم و از جامعه کارگری حمایت کنیم.

وی خاطرنشان کرد: مجلس شورای اسلامی پارسال مصوبه‌ای داشت که درآمد بالای ۱۲۰ میلیون ریال را مشمول مالیات کرد، اما گرچه در بسیاری از جوامع سکولار اصل بر مالیات ستانی است، ولی این امر از فردی که زیر خط معیشت درآمد قرار دارد، زیبنده کشور ما که خود را طرفدار کار و تولید می‌داند، نیست و باید در این زمینه بازاندیشی کرد.

رییس اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی اصفهان تصریح کرد: شاید رقم مالیاتی که از کارگر دریافت می‌شود برای دولت عدد زیادی نباشد، اما این ارقام برای کارگران گزاف به حساب می‌آید.

کشانی تصریح کرد: رسیدگی به این مساله پیامی را به جامعه می‌دهد که کشور ما برای تولید کارگران ارزش قائل است.

وی در قسمت دیگر سخنان خود با اشاره به موضوع تعطیلی روز‌های پنجشنبه تاکید کرد: آمار نشان می‌دهد که تعطیلی روز‌های پنجشنبه می‌تواند افزون بر هشت میلیارد دلار به تجارت فراملی کشورمان ضرر بزند و این خسارت تنها مختص عده‌ای خاص نیست.

وی ادامه داد: زیان هشت میلیارد دلاری تجارت کشور باعث کاهش درآمد ارزی کشور و افزایش نرخ ارز می‌شود که تاثیر سویی بر زندگی مردم خواهد داشت.

 یک میلیون و ۹۰ هزار نفر کارگر بیمه شده در اصفهان وجود دارد که حدود ۸۰۰ هزار نفر آن‌ها مرد و حدود ۳۰۰ هزار نفر از آن‌ها را زنان تشکیل می‌دهند.

پنجم تا یازدهم اردیبهشت " «فته کار و کارگر» نامگذاری شده است.

منبع: خبرگزاری ایرنا

دیگر خبرها

  • ثبات در بازار مرغ همدان با قیمت ۲۰ درصد ارزان‌تر از سال قبل
  • آماده همکاری مشترک مطالعاتی با دانشگاه محقق اردبیلی هستیم
  • ۸۰ درصد جمعیت اصفهان جزو جامعه کارگری هستند
  • ساخت شهرک شیلات در شهر غیرساحلی ایران
  • ببینید | تولید سوسیس و کالباس از گوشت ماهی بدون بو و با طعم مطبوع
  • از مصرف رب‌ گوجه کپک‌زده پرهیز شود
  • بهره‌برداری از ایستگاه تحقیقات ماهیان زینتی محلات در سال آینده
  • دستگیری صیادان غیر مجاز ماهی در دورود
  • آذربایجان‌غربی رتبه نخست کشوری در تولید آرتمیا
  • سوسیس و کالباس با گوشت ماهی هم به بازار آمد