Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایلنا و به نقل از خانه ملت، نمایندگان در نشست علنی امروز (چهارشنبه، ۱۶ اسفندماه) مجلس با بررسی لایحه اصلاح قانون مالیات بر ارزش افزوده براساس اصل ۸۵ قانون اساسی در کمیسیون اقتصادی با ۹۷ رای موافق، ۸۲ رای مخالف و ۵ رای ممتنع از مجموع ۲۰۳ نماینده حاضر در جلسه مخالفت کردند.

براساس این گزارش این لایحه باید در کمیسیون های تخصصی مجلس بررسی شود و سپس به صورت عادی در صحن علنی مجلس مورد بحث و تصویب قرار گیرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

محمدرضا پورابراهیمی به عنوان طراح درخواست بررسی لایحه اصلاح قانون مالیات بر ارزش افزوده براساس اصل ۸۵ قانون اساسی در کمیسیون اقتصادی گفت: برای حل مشکلات اقتصادی فعالان تولید در کشور این لایحه باید ظرف مدت ۳ سال به صورت آزمایشی اجرایی شود.

رییس کمیسیون اقتصادی مجلس با بیان اینکه مشکلات فعالان اقتصادی با تمدید آزمایشی این لایحه تا حدود زیادی می تواند برطرف شود، افزود: اصلاح این لایحه باید ظرف مدت ۳ سال به صورت آزمایشی اجرا شود تا بتوان نقاط ضعف و قوت آن را پیدا کرد و سپس تبدیل به قانون دائمی شود.

نادر قاضی پور به عنوان مخالف بررسی لایحه اصلاح قانون مالیات بر ارزش افزوده براساس اصل ۸۵ قانون اساسی در کمیسیون اقتصادی گفت: این قانون همانند قانون هدفمندی یارانه ها و طرح تحول سلامت به صورت دقیق اجرا نشده است چرا که مالیات باید از حلقه نهایی اخذ شود اما در حال حاضر از تولیدکننده و مصرف کننده مالیات اخذ می شود و گاهی حتی از سه الی چهار زنجیره مالیات اخذ می شود.

عضو کمیسیون صنایع و معادن مجلس افزود: مصرف کننده نهایی و واسطه در حال حاضر هر دو مالیات می دهند و ممیزی ها مزاحم تولید شده اند لذا با بررسی این موضوع براساس اصل ۸۵ مخالف هستیم چرا که اختیار نمایندگان نباید در اختیار یک کمیسیون قرار گیرد.

رحیم زارع به عنوان موافق بررسی لایحه اصلاح قانون مالیات بر ارزش افزوده براساس اصل ۸۵ قانون اساسی در کمیسیون اقتصادی اظهارداشت: قیمت تمام شده کالاهای ما در عصر ابر رقابت بالا رفته است لذا اگر به دنبال توسعه صادرات غیر نفتی هستیم باید قیمت تمام شده کالا کاهش یابد.

سخنگوی کمیسیون اقتصادی مجلس ادامه داد: کمیسیون اقتصادی تاکنون جلسات متعددی با تولیدکنندگان، اتاق اصناف و اتاق بازرگانی برگزار کرده و در حال حاضر وضعیت فعلی ارزش افزوده مناسب نیست لذا اگر این لایحه یک سال دیگر به تعویق بیفتد تولید با وضعیت فعلی نامناسب تر شده و رکود بیشتر می‌شود.

غلامرضا کاتب به عنوان دومین مخالف بررسی لایحه مذکور به صورت اصل ۸۵ قانون اساسی یادآور شد: در تمام دنیا قوانین بسیار مهمی همانند مالیات بر ارزش افزوده یا مستقیم، کوتاه مدت تغییر نمی‌کند چرا که این نوع قوانین، قوانین مادر هستند و در تمام شئونات زندگی مردم از تولید، اشتغال، مصرف و تجارت تاثیر دارد.

رییس فراکسیون تولید و اشتغال مجلس افزود: امروز تمام واحدهای تولیدکننده و کارخانه ها منتظر تصمیم مجلس برای مالیات بر ارزش افزوده هستند لذا این موضوع باید در صحن علنی مجلس بررسی شود و اگر ۲۱۰ نماینده در این باره به اجماع برسند بهتر است.

کاظم دلخوش به عنوان دومین موافق بررسی لایحه اصلاح قانون مالیات بر ارزش افزوده براساس اصل ۸۵ قانون اساسی در کمیسیون اقتصادی گفت: کمیسیون اقتصادی مشکلات مردم و تولیدکننده ها را بررسی کرده و بیش از ۱۰۰ جلسه تخصصی برای بررسی مالیات بر ارزش افزوده تشکیل داده است.

عضو کمیسیون اقتصادی مجلس تصریح کرد: حتی نباید یک روز وقفه در اجرای قانون مالیات بر ارزش افزوده ایجاد شود چرا که تولیدکنندگان با مشکل مواجه می‌شوند.

 

منبع: ایلنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.ilna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایلنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۷۵۷۱۸۷۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

حساب بانکی چه افرادی مشمول مالیات می‌شود؟

آفتاب‌‌نیوز :

مهدی طغیانی سخنگوی کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی با اشاره به انتقاد برخی نمایندگان مجلس نسبت به تغییرات ایجادشده در طرح مالیات بر سوداگری گفت: شورای نگهبان به برخی مواد طرح مالیات بر سوداگری از جمله ماده ۸ این طرح ایرادات و ابهاماتی را وارد کرده است.

وی افزود: با توجه به اینکه ماده ۸ از مواد زیرساختی طرح مالیات بر سوداگری به‌شمار می‌رود که پایه‌های اطلاعاتی برای اجرای این طرح را فراهم می‌کند، بنابراین ماده ۸ یکی از مواد مفصل طرح است که رفع ابهام از برخی دیگر از مواد طرح نیز منوط به اصلاح همین ماده شده است.

طغیانی با رد ادعای برخی نمایندگان مجلس که معتقدند کمیسیون اقتصادی برای جلب نظر شورای نگهبان اقدام به قانون‌گذاری جدید کرده است، گفت: به هیچ عنوان چنین اتفاقی نیفتاده است و ما در کمیسیون صرفاً ایرادات و ابهامات شورای نگهبان به طرح را رفع کردیم، به‌طور مثال یکی از ابهاماتی که شورای نگهبان به طرح وارد کرده این است که بانک مرکزی و سازمان امور مالیاتی چه‌تعداد از تراکنش‌ها در حساب‌های غیرتجاری را مورد بررسی قرار می‌دهند.

سخنگوی کمیسیون اقتصادی مجلس ادامه داد: در اصلاحیه‌ای که جهت مرتفع کردن نظر شورای نگهبان در کمیسیون صورت گرفت، تصریح شد که تنها ۵ دهم درصد از تراکنش‌های مرتبط با حساب‌های غیرتجاری افراد که بالاترین اعداد را داشته باشند مورد بررسی قرار می‌گیرند، بنابراین این‌طور نیست که این قانون تمام مردم را شامل شود.

وی خاطرنشان کرد: البته یک شائبه درباره این بخش از طرح وجود داشت که این نیم‌دهم درصد آیا ناظر به اشخاصی است که بالاترین تراکنش‌ها را داشتند یا اینکه ناظر به کل جمعیت کشور است که ما توضیح دادیم ملاک ما در بررسی‌ها، کل جمعیت کشور است، به‌عبارت دقیق‌تر اگر جمعیت کشور را ۸۵ میلیون نفر در نظر بگیریم، تنها حساب غیرتجاری ۴۲ هزار و ۵۰۰ نفر از اشخاصی که بالاترین تراکنش‌ها را در این دسته از حساب‌های بانکی خود داشته باشند، مورد بررسی قرار می‌گیرد و سایر مردم از بررسی‌ها معاف هستند.

منبع: خبرگزاری تسنیم

دیگر خبرها

  • ارزش افزوده در شهرهای کوچک ناچیز است و باید این قانون اصلاح شود
  • حساب بانکی چه افرادی مشمول مالیات می‌شود؟
  • «مشوق‌های مالیاتی هدفمند سرمایه گذاری» گامی مهم درجهت رونق تولید و افزایش مشارکت مردم
  • مجلس بخش دوم لایحه بودجه سال ۱۴۰۳ را بررسی می‌کند
  • بررسی لایحه جداول بودجه ۱۴۰۳ در دستور کار هفتگی مجلس قرار خواهد گرفت
  • مجلس در این هفته| ساماندهی اجاره و اصلاح مالیات بر سوداگری
  • تمرکز بر افزایش جذابیت تولید با کاهش مالیات در لایحه اصلاح قانون مالیات های مستقیم
  • قانون مهریه 2 الی 3 سال است که معطل مانده/ نماینده مجلس: منتظر هستیم؛ فعلا دست هیئت رئیسه است
  • بررسی جداول لایحه بودجه ۱۴۰۳ در مجلس
  • مجلس هفته آینده جداول لایحه بودجه ۱۴۰۳ را بررسی می‌کند