Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «خبرگزاری آریا»
2024-05-03@02:46:38 GMT

واحدهاي کوچک و متوسط صنعتي عارضه يابي مي شوند

تاریخ انتشار: ۱۶ اسفند ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۷۵۷۴۷۳۰

واحدهاي کوچک و متوسط صنعتي عارضه يابي مي شوند

خبرگزاري آريا - تهران- ايرنا- سازمان صنايع کوچک و شهرکهاي صنعتي ايران با دانشگاه خوارزمي تفاهمنامه اي امضا کردند که بر اساس آن واحدهاي کوچک و متوسط صنعتي عارضه يابي مي شوند.

به گزارش روز چهارشنبه ايرنا از سازمان صنايع کوچک و شهرکهاي صنعتي ايران، در راستاي گسترش همفکري و همکاري هاي آموزشي - پژوهشي، تفاهمنامه همکاري مشترک بين سازمان صنايع کوچک و شهرکهاي صنعتي ايران با دانشگاه خوارزمي منعقد شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


در اين تفاهمنامه که به امضاي «صادق نجفي» مديرعامل سازمان صنايع کوچک و شهرکهاي صنعتي ايران و «محمدعلي سبحان الهي» رئيس دانشگاه خوارزمي رسيد، مقرر شد طرفين براي راه اندازي مرکز نوآوري و شکوفايي در مراکز خدمات فناوري و کسب و کار در همه استان ها و نيز تدوين راهکارهاي مناسب عملياتي براي راهبري شهرک صنعتي ICT تهران همکاري هاي مشترک انجام دهند.
براساس اين تفاهمنامه، عارضه يابي واحدهاي صنايع کوچک و متوسط توسط اعضاي هيات علمي دانشگاه و تدوين دوره MBA و DBA کسب و کارهاي کوچک و متوسط پيگيري خواهد شد.
همچنين مقرر شد پروژه هاي پژوهشي در صنايع کوچک و متوسط طراحي شود.
به گزارش ايرنا، 85 هزار واحد توليدي در کشور وجود دارد که حدود 1700 مورد آن واحد بزرگ صنعتي است و بقيه به واحدهاي کوچک و متوسط اختصاص دارد.
41 هزار واحد توليدي در شهرک هاي صنعتي کشور مستقر است که 65 درصد آنها به نوعي فعال است و توليد دارد.
در دهه فجر امسال 375 واحد توليدي در بخش صنايع کوچک با بيش از 35 هزار ميليارد ريال سرمايه‌گذاري و با امکان ايجاد بيش از 12 هزار و 500 نفر اشتغال به بهره برداري رسيد.
اخبار اقتصادي ايرنا در تلگرام: IRNAeco@
اقتصام* 3065*1070**2025
انتهاي پيام /*

منبع: خبرگزاری آریا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۷۵۷۴۷۳۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نقش۳۰۶هزارمیلیاردریالی بانک کشاورزی در تامین گوشت سبد غذایی

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از روابط عمومی بانک کشاورزی، این بانک در سال ۱۴۰۲ به منظور حمایت از تولید و تامین انواع گوشت و فرآورده های گوشتی مصرفی خانوارها، قریب به ۳۰۶ هزار میلیارد ریال تسهیلات پرورش دام، طیور و آبزیان و صنایع تبدیلی و تکمیلی وابسته، به فعالان این حوزه پرداخت کرده و بدین ترتیب نقش موثری در تامین پروتئین حیوانی مورد نیاز جامعه و امنیت غذایی خانوار ایرانی ایفا کرده است.

شعب این بانک در سال ۱۴۰۲ به منظور مشارکت در تامین پروتئین حیوانی سبد غذایی خانوارها در سراسر کشور، بالغ بر ۱۴۰ هزار فقره تسهیلات به واحدهای پرورش دام، طیور و آبزیان و همچنین کشتارگاه ها، کارخانجات خوراک دام و صنایع عمل آوری، فرآوری، انجماد و بسته بندی محصولات گوشتی پرداخت کرده اند.

بر اساس این گزارش، از مجموع ۳۰۶ هزار میلیارد ریال تسهیلات پرداختی فوق الذکر در مقطع یادشده، بالغ بر ۱۴۸ هزار میلیارد ریال در راستای تامین مالی واحدهای پرورش دام سبک و سنگین، نزدیک به ۱۱۰ هزار میلیارد ریال برای احداث و راه اندازی مزارع پرورش طیور گوشتی، حدود ۱۴ هزار میلیارد ریال در حمایت از پرورش آبزیان و ۳۴ هزار میلیارد ریال به منظور ایجاد و توسعه صنایع تبدیلی و تکمیلی مرتبط با گوشت و فرآورده های گوشتی پرداخت شده است.

شایان ذکر است، بانک کشاورزی حمایت از زنجیره تولید و تامین گوشت با هدف تحکیم پایه های امنیت غذایی کشور را یکی از مهمترین اهداف خود می داند و با پرداخت تسهیلات متنوع در تمام مراحل زنجیره تامین، شامل تولید علوفه و خوراک دام تا احداث دامداری ها، مرغداری ها و استخرهای پرورش ماهی، راه اندازی واحد های پرورش ماهی در قفس، احداث کشتارگاه ها و واحدهای فرآوری محصولات گوشتی، صنایع تبدیلی و تکمیلی، تامین ماشین آلات مورد نیاز واحدهای تولیدی، احداث واحدهای بسته بندی و نهایتاً حمل و توزیع، از فعالان این حوزه و تامین پروتئین حیوانی در سبد غذایی خانوارها حمایت می کند.

کد خبر 6093114

دیگر خبرها

  • حمایت از تولید از اولویت دولت سیزدهم است
  • شایع‌ترین علت پیوند کبد در ایران
  • شایع ترین علت پیوند کبد در ایران/ زنگ خطر کبد چرب
  • شایع ترین علت نیاز به پیوند کبد در ایران
  • وزیر آفریقای مرکزی: ما به دنبال دانش ایرانی در حوزه معدن هستیم
  • صادرات اقلام فروشگاهی به کوبا/ نوسازی ۱۶۰ کارخانه نیشکر در کوبا
  • نقش۳۰۶هزارمیلیاردریالی بانک کشاورزی در تامین گوشت سبد غذایی
  • ایران به دنبال رابطه برد-برد با آفریقا است/ نگاه برابر داریم
  • به مناسبت روز جهانی کار و کارگر
  • آمادگی ایران برای همکاری صنعتی با آفریقا/ رابطه برد_برد می‌خواهیم