Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-05-04@04:45:44 GMT

شاهد نابودی بسیاری از یادگاری‌های طبیعی کشور هستیم

تاریخ انتشار: ۱۶ اسفند ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۷۵۷۵۰۹۴

شاهد نابودی بسیاری از یادگاری‌های طبیعی کشور هستیم

یک کارشناس محیط زیست گفت: متاسفانه شاهد از بین رفتن بسیاری از این یادگارهای طبیعی در کشور هستیم.

به گزارش ایسنا، در مراسم رونمایی از کتاب "حفظ درختان کهنسال ایران، از باور تا قانون" که روز گذشته سه شنبه ۱۵ اسفند و همزمان با روز درختکاری در اندیشگاه فرهنگی سازمان اسناد و کتابخانه ملی رونمایی شد، ملیحه مهدی‌آبادی، مولف آن به ارائه توضیحات کلی پرداخت و سپس با حضور صاحبنظران و کارشناسان در زمینه نقد و معرفی ویژگی‌های این اثر صحبت شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

سید محمد بهشتی، رییس پژوهشگاه میراث فرهنگی و گردشگری، با بیان این نکته که آنچه مردم براساس دل که همان باور است، بپذیرند صورت اجرایی پیدا می‌کند، گفت: نمی‌توان تنها با قانون و تحکم امری را صورت بخشید به همین دلیل امروزه شاهد وضعیت متفاوت این درختان هستیم.

به گفته وی، ایران تنها سرزمینی است که در آن درختان کهنسال در کنار زیستگاه انسان‌ها باقی مانده است، صحنه‌ای که در سایر نقاط جهان شاهد آن نیستیم.

احمد مسجد جامعی، عضو شورای شهر تهران نیز در سخنانی به ضرورت تهیه، تدوین و انتشار جلدهای بعدی این کتاب اشاره کرد و به معرفی قوانین و آیین‌نامه‌های شهرداری درباره درختان کهنسال تهران پرداخت.

جمشید کیانفر، پژوهشگر نیز با اشاره به درختان و فضای سبز شهر تهران، درباره تغییر و تحول و از بین رفتن این درختان در سال های اخیر از شمیران تا جنوب شهر سخن گفت.

اسماعیل کهرم، کارشناس محیط زیست در سخنانی از برخورد مدیریت جامع و مردم نسبت به درختها و فضای سبز کشور انتقاد کرد و گفت: متاسفانه امروزه شاهد از بین رفتن بسیاری از این یادگارهای طبیعی در کشور هستیم.

احمد محیط طباطبایی، مشاور رییس پژوهشگاه میراث‌فرهنگی و گردشگری کاشت و حفاظت از درخت را نشانه‌ی نگاه رو به آینده و امید در جامعه ایرانی دانست وگفت: کسانی که امروز میراث فرهنگی و طبیعی را تخریب می‌کنند، افرادی هستند که به میراث فرهنگی و طبیعی بی‌توجه هستند و به آینده اعتقادی ندارند و امروز را پایان دنیای خود تلقی می‌کنند.

کتاب " حفظ درختان کهنسال ایران از باور تا قانون" تالیف ملیحه مهدی آبادی، عضو هیات علمی پژوهشگاه میراث فرهنگی و گردشگری، توسط مرکز معرفی فرهنگی پژوهشگاه میراث فرهنگی و گردشگری در سال ۱۳۹۶ منتشر شده است.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۷۵۷۵۰۹۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نمایش ۵۹ شیء تاریخی به زودی در موزه‌های استان همدان

مدیرکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی گفت: ۵۹ شیء تاریخی از سوی یک خانواده ملایری به اداره میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی شهرستان ملایر اهدا شد و پس از تعیین قدمت در مخزن‌های نگهداری و در موزه‌های استان در معرض دید عموم قرار می‌گیرد.

به گفته معصوم علیزاده این آثار تاریخی مربوط به دوره‌های پیش از تاریخ، تاریخی و دوره اسلامی است که پدر مسعود محبی، اهدا کننده این اشیاء، آنها را خریداری و در موزه شخصی نگهداری کرده است.

او همچنین گفت: این اشیاء قدیمی هم اکنون به رایگان در اختیار موزه‌های استان قرار گرفته است و با نام اهدا کننده در معرض دید عموم قرار می‌گیرد.

باشگاه خبرنگاران جوان همدان همدان

دیگر خبرها

  • تعطیلی بنا‌های تاریخی استان در روز شهادت امام جعفر صادق (ع)
  • روستای فهرج کاندیدای بهترین روستا‌های جهانی گردشگری
  • تعطیلی بنا‌های تاریخی استان اصفهان فردا
  • ثبت روز گل محمدی و گلاب
  • توسعه گذر و مسیرهای گردشگری در تهران/ سرانجام ایجاد شهرداران ویژه ناحیه چه شد؟
  • نمایش ۵۹ شیء تاریخی به زودی در موزه‌های استان همدان
  • تقویم رویدادهای گردشگری کشور بوی گل و گلاب گرفت
  • ثبت ۵ اثر طبیعی شهرستان سپیدان در فهرست آثار طبیعی ملی
  • چهارمین همایش بین‌المللی معماری دست‌کند در خرم‌آباد برگزار می شود
  • همایش بین‌المللی معماری دست‌کند کشور در لرستان برگزار می‌شود