Web Analytics Made Easy - Statcounter

معاون تحقیقات و فناوری وزیر بهداشت با بیان اینکه باید از نیروهای انسانی دانشمند و محقق کشور حمایت کرد، توسعه و پیشرفت کشور را در گروی سرمایه‌گذاری و حمایت از حوزه پژوهش و تحقیقات قلمداد کرد.

به گزارش ایسنا، دکتر رضا ملک‌زاده در همایش بررسی راهکارهای دستیابی به مرجعیت علمی و پژوهشی گفت: برنامه اصلی ما در حوزه پژوهش این بوده که زیرساخت‌های آن را تقویت کنیم که راه‌اندازی مرکز ملی توسعه تحقیقات، برنامه ثبت بیماری‌ها، نظام ثبت سرطان مبتنی بر جمعیت، کوهورت بزرگسالان، نوجوانان و نوزادان، پروژه ایرانوم، پزشکی بازساختی و توسعه واحدهای تحقیقاتی در مقیاس‌های مختلف از جمله این زیرساخت‌ها است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



وی ادامه داد: تعداد مراکز تحقیقاتی با ردیف بودجه مستقل از ٣٤ مرکز به ٥٣ مرکز افزایش پیدا کرده و همچنین ١٠ آزمایشگاه جامع تحقیقاتی احداث و ١٠ اتاق تمیز راه‌اندازی کرده و ١٠ اتاق تمیز دیگر در دست اقدام داریم.

دکتر ملک‌زاده درخصوص فراخوان موسسه "نیماد" گفت: در موسسه "نیماد" ٤ فراخوان به پایان رسیده و پنجمین فراخوان درحال اجرا است و از ٢٣٣ طرح تحقیقاتی حمایت شده و بودجه تعلق گرفته است.

وی درخصوص اهمیت نیروی انسانی در حوزه پژوهش و فناوری گفت: نیروی انسانی به ویژه محققان و دانشمندان، ثروت اصلی کشور محسوب می‌شوند و دولتی که نتواند دانش و مهارت مردم را توسعه دهد و به بهره‌برداری برساند، پیشرفت نخواهد کرد و متاسفانه در این زمینه در کشور ما سرمایه‌گذاری اندک است که منجر به مهاجرت محققان و دانشمندان می‌شود.

معاون تحقیقات و فناوری وزیر بهداشت با اشاره به اینکه ١٠ سال زودتر از افق چشم انداز به رتبه اول تولید علم در منطقه دست یافته‌ایم، خاطرنشان کرد: روند رشد تولیدات علمی منجر به حرکت پویا در مرزهای دانش توسط دانشمندان ایرانی شده است و ایران در سال ٢٠١٤ توانسته است ١٠ سال زودتر به هدف چشم انداز رسیده و کشور ترکیه را پشت سر بگذارد.

وی گفت: ایران در سال ٢٠١٦ با انتشار ٥٢١٦ مقاله در بانک اطلاعاتی اسکوپوس رتبه اول منطقه را کسب کرده و در بانک اطلاعاتی ISI نیز رتبه ١٧ جهانی را به خود اختصاص داده است.

دکتر ملک‌زاده با بیان اینکه رشد کیفی تولید علم در ایران مطلوب است و در شاخص‌های فناوری وضعیت خوبی داریم، از بودجه اندکی که به حوزه تحقیقات تخصیص داده می‌شود، گلایه کرد و گفت: متاسفانه برای تحقیقات و توسعه پژوهش بودجه کمی اختصاص می‌دهند که نیاز است در این راستا با مسئولین صحبت کنیم و چاره‌ای بیندیشیم، چراکه اکثر مشکلات کشور از مسیر پژوهش حل می‌شود و به هیچ وجه کالای لوکسی محسوب نمی‌شود.

وی گفت: با وجود اقدامات صورت گرفته در این حوزه، هنوز جا برای پیشرفت وجود دارد، زیرا ایران با وقایعی همچون جنگ، تحریم و حوادث و سوانح روبرو بوده است، اما بازهم شاخص‌های توسعه ما رشد خوبی داشته است.

معاون تحقیقات و فناوری وزیر بهداشت، آلودگی هوا را معضل سلامتی مردم قلمداد کرد و گفت: سالانه ٢٩ هزار و ٥٠٠ نفر به علت عوامل مختلفی که آلودگی هوا آنها را تشدید کرده فوت می‌کنند، لذا باید تیم‌های تحقیقاتی را برای بررسی وضعیت آلودگی هوا تشکیل دهیم و با مسئولین مذاکره کنیم.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۷۵۷۹۸۲۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ساترا در حال بررسی وضعیت اقتصادی در شبکه نمایش خانگی

رئیس سازمان صدا و سیما ضمن ارائه توضیحاتی پیرامون وضعیت نظارت ساترا بر محتوا و فرایندهای اقتصادی شبکه نمایش خانگی از پیگیری‌ها در زمینه جلوگیری از تخلفات احتمالی محتوایی در تولیدات سکوها به کمک آیین‌نامه‌ها و قوانین تکمیلی خبر داد و گفت: ساترا در حال بررسی و ارزیابی وضعیت اقتصاد حوزه نمایش خانگی است.

به گزارش ایسنا به نقل از روابط‌ عمومی صداوسیما، پیمان جبلی امروز و در حاشیه جلسه هیات دولت در پاسخ به پرسش خبرنگاران مبنی بر برخی حواشی و اظهارات مطرح شده در روزهای اخیر پیرامون وضعیت پرداخت‌ها در حوزه نمایش خانگی اظهار کرد: به طور کلی تنظیم‌گری در این حوزه شامل اقتصاد و وضعیت مالی پروژه‌های تولیدی هم می‌شود.
وی افزود: سازمان تنظیم مقررات صوت و تصویر فراگیر علاوه‌بر وظیفه نظارت بر محتوای تولیدات نمایش خانگی، وظیفه تنظیم‌گری و نظارت بر فرایندهای اقتصادی این حوزه را نیز برعهده دارد.

رئیس سازمان صداوسیما با اشاره به اینکه فرایندهای اقتصادی در حوزه نمایش خانگی باید به‌گونه‌ای باشد که فعالان خرد در این حوزه هم بتوانند فعالیت کنند گفت: ساترا در حال بررسی این موضوع است و نتایج بررسی‌های ساترا و برنامه‌هایش جهت اقدام لازم، ارائه خواهد شد. ‌

جبلی همچنین درباره نحوه نظارت بر محتوای تولیدات نمایش خانگی عنوان کرد: با ریل‌گذاری قانونی درستی که انجام شده سازمان صداوسیما از طریق ساترا موظف به نظارت بر محتوای صوت و تصویر فراگیر در فضای مجازی در حوزه نمایش خانگی است و فضای همکاری و تعامل نسبتا خوبی بین تهیه‌کنندگان،  سکوها و ساترا وجود دارد.

وی تأکید کرد که البته برای جلوگیری از تخلفات احتمالی باید آیین‌نامه‌ها و قوانین تکمیلی به کمک حوزه تنظیم‌گری بیایند و پیگیری‌ها در این زمینه ادامه دارد.

رئیس صداوسیما درخصوص عملکرد رسانه ملی در پوشش خبری عملیات «وعده صادق» گفت: از لحظات اولیه شروع این عملیات و براساس آمادگی‌های ایجاد شده و برنامه‌ریزی‌های قبلی و تقسیم وظایف میان حوزه‌های مختلف محتوایی سازمان، عملیات گسترده رسانه‌ای پوشش جامع این عملیات غرورآفرین آغاز شد.

وی از پوشش زنده بیش از ۱۴ ساعته این عملیات سخن گفت و اظهار کرد: شبکه‌های مختلف صداوسیما، حوزه خبر و نیز شبکه‌های برون‌مرزی متناسب با وظایف تعریف‌شده به پوشش جامع تصویری، اطلاعاتی و تحلیلی این عملیات پرداختند که این روند تا کنون هم در برنامه‌های مختلف ادامه دارد. ‌

جبلی پوشش عملیات وعده صادق و نیز اقدام فوری و مؤثر صداوسیما در پوشش حادثه صبح جمعه گذشته در اصفهان را مصداق روشن به دست گرفتن «روایت اول» در رویدادهای مهم دانست و گفت: آثار و نتایج این حضور فوری و مؤثر رسانه ملی مبتنی بر آمادگی‌های قبلی، در جریان‌سازی و تأثیر بر افکار عمومی داخلی،  منطقه‌ای و بین‌المللی و در درون رژیم صهیونیستی مشهود است.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • طلسم پروژه انتقال زندان زرند به خارج از شهر شكست/قول تخصيص بودجه
  • گلایه رئیس‌ دادگستری زنجان از وضعیت بد نگهداری اموال دولتی
  • برگزاری دوره‌های آموزشی کشاورزی تخصصی در استان مرکزی
  • ایران و هند تفاهم‌نامه توسعه همکاری در حوزه سلامت امضا کردند
  • تصویبِ تشکیل کمیته تخصصی خلاقیت و نوآوری شهری در کلانشهرها
  • پژوهش موتور محرک توسعه کشور و آزمایشگاه موتور محرک پژوهش است
  • اقتصاد دیجیتال وضعیت بیکاری و اقتصادی را کردستان بهبود می بخشد
  • ساترا در حال بررسی وضعیت اقتصادی در شبکه نمایش خانگی است
  • ساترا در حال بررسی وضعیت اقتصادی در شبکه نمایش خانگی
  • ۳۱ پروژه تحقیقاتی در مرکز پردیس آموزش و تحقیقات کشاورزی بروجرد در حال اجرا است