Web Analytics Made Easy - Statcounter

 مدیر حوزه علمیه خواهران استان یزددرگفتگو با خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از یزد؛ گفت:از 671 وبلاگی که از سوی خواهران طلبه مدیریت می‌شود در فصل زمستان 5500 مطلب و 994 مطلب در فصل پاییز منتشر شده که رشد 550 درصدی داشته است.

حجت الاسلام والمسلمین محمد کارگر شورکی با بیان اینکه تعداد بازدید وبلاگ‌های خواهران طلبه یزد در فصل پاییز 41 هزار بازدید در فصل زمستان 294 هزار بازدید بوده است که شاهد رشد 715 درصدی هستیم پس این آمار نشان می‌دهد اگر دست اندرکاران برنامه داشته باشد و حمایت‌های خوبی از خواهران طلبه داشته باشند می‌تواند باعث افزایش تعداد وبلاگ در حوزه خواهران شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مدیر حوزه علمیه خواهران استان یزد با اشاره به اینکه گاهی برخی این گونه القا می‌کنند که اسلام دین عزاست و شادی در دین اسلام نیست اظهار داشت: ما از معصومین دستور داریم که در ایام شادی ما شما شاد باشید و دیگران را هم شادی کنید.

کارگر شورکی با بیان اینکه اسلام با شادی و مراسم شادی نه تنها مخالف نیست بلکه دستور شادی هم داده است گفت: اسلام مخالف لهو لعب و حرام است و اسلام مخالف مجلسی است که برای گناه آماده و یا گناهی صورت گیرد.

وی افزود: شادی یک انسان شادی پیامبر اسلام است و اگر فردی کسی را شاد کند خدا را شاد کرده است.

مدیر حوزه علمیه خواهران استان یزد گفت: همایش بازآفرینی محتوای دینی در فضای مجازی با هدف اینکه این فضا بر روی فرهنگ، خانواده و غیره چه تأثیری گذاشته و طلاب در مقابل این هجمه‌های فرهنگی چه کارهایی باید انجام دهند برگزار شد.

کارگر شورکی ادامه داد: باید دید در مقابل توطئه‌ها و هجمه‌های دشمن چه کاری انجام دادیم و همه می‌دانند که در فضای مجازی زمان و مکان مطرح نیست و با ایجاد جذابیت‌ها و تأثیرگذاری می‌توانیم به خوبی محاسن کلام اهل بیت (ع) را به دنیا برسانیم.

مدیر حوزه علمیه خواهران استان یزد با اشاره به اینکه فضای مجازی در گذشته در اختیار علما و طلاب نبود گفت: اگر افرادی هستند که در این تهاجم شکار می‌شوند شما هم می‌توانید به عنوان یک فرصت انسان‌های مشتاق کلام و محاسن کلام اهل بیت (ع) و تشنه مطالب ناب اسلامی هستند در تمام دنیا احیا کنید و مطمئناً زمینه بسیار خوبی برای تحقق این امر وجود دارد.

وی در پایان با بیان اینکه زبان روز و هنر را باید به خوبی شناخت اضافه کرد: باید دید که مخاطب به چه مطالبی جذابیت پیدا می‌کند و در علم و تقوا به درجه‌ای برسید که خود در این راه غرق نشوید.

انتهای پیام/ ی

دومین فراخوان بازآفرینی محتوای دینی در فضای مجازی دریزد به کارخود پایان داد

منبع: باشگاه خبرنگاران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۷۵۹۳۹۱۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جزئیات اجرای طرح عملیاتی پلیس برای برخورد با لایوهای مستهجن و محتوای مبتذل

به گزارش خبرآنلاین، رئیس پلیس فتای فراجا از اجرای طرح برخورد با جرایم اخلاقی و مغایر با شئونات اسلامی، اجتماعی و فرهنگی؛ شامل لایوهای مستهجن، تولید محتوای مبتذل و مدلینگ در فضای مجازی خبر داد.

ایسنا در خبری نوشت: سردار وحید مجید درباره جزئیات اجرای این طرح گفت: با اجرای طرح عملیاتی پیش دستانه علیه جرایم اخلاقی و مغایر با شئونات اسلامی، اجتماعی و فرهنگی؛ شامل لایوهای مستهجن، تولید محتوای مبتذل و مدلینگ؛ گردانندگان، مدیران و اعضا ۱۰ نشانگاه سایبری فعال شناسایی شده و مورد اقدام عملیاتی و قضائی قرار گرفتند.

وی ادامه داد: از ابتدای سال جاری تا کنون تعداد ۹۸۳۵ تارنما نیز مورد رصد عام قرار گرفتند که با بررسی اطلاعاتی سایبری بر روی ۳۸۴۲ فقره تارنمای مشکوک تعداد ۱۷۶۵ مورد مجرمانه مشاهده شد که از این تعداد ۷۶۵ مورد با تذکر تلفنی و با همکاری هموطنان تمامی محتوای نامناسب مسدود شد و مابقی برای سیر مراحل قانونی به مراجع قضائی معرفی شدند.

رئیس پلیس فتا فراجا افزود: با بررسی های صورت گرفته شبکه اجتماعی اینستاگرام با بیش از ۹۱ درصد؛ کماکان بیش‌ترین حجم آلودگی جرایم غیر اخلاقی را به خود اختصاص داده است.

وی با اشاره به مطالبات گسترده و عمومی هموطنان از پلیس فتا برای پاکسازی و امن سازی فضای سایبر از محتواهای نامناسب و مغایر با شعائر دینی و هنجارهای عام جامعه و خانواده، گفت: بخش اعظم گزارشات این حوزه توسط کاربران فهیم و آگاه فضای مجازی به این پلیس گزارش شده است.

مجید تصریح کرد: اجرای طرح های عملیاتی و پیش دستانه در خصوص اینگونه جرائم که .باعث نگرانی خانواده های ولایت مدار ایرانی شده قطعا در اولویت پلیس فتا است.

رئیس پلیس فتای فراجا از هموطنان خواست که همچون گذشته در صورت مشاهده موارد مشکوک و مجرمانه موضوع را پلیس اطلاع دهند.

۴۷۲۳۶

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1902974

دیگر خبرها

  • بازار مکاره سلامت در شبکه‌های اجتماعی/ عدم بازدارندگی قوانین
  • اختتامیه دومین جشنواره نوجوان و جوان برتر ساوجبلاغ برگزار می‌شود
  • تمدید فرصت ارسال آثار به جشنواره «آسمون»
  • فرصت ارسال آثار به جشنواره «آسمون» تمدید شد
  • طرح عملیاتی پلیس برای برخورد با تولیدکنندگان محتوای مبتذل
  • جزئیات اجرای طرح عملیاتی پلیس برای برخورد با لایوهای مستهجن و محتوای مبتذل
  • طرح عملیاتی پلیس برای برخورد با تولید کنندگان محتوای مبتذل
  • اجرای طرح عملیاتی پلیس فتا برای برخورد با لایوهای مستهجن و محتوای مبتذل در فضای مجازی
  • دستگیری عامل انتشار محتوای نامتعارف در فضای مجازی در رشت
  • عضو مجلس خبرگان: دشمن از فضای مجازی به عنوان قتلگاه جوانان استفاده می‌کند