Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایران اکونومیست - به گزارش ایران اکونومیست؛حمید اکبری پنجشنبه در بیست و یکمین همایش دانشجویان داروسازی سراسر کشور در گیت بوستان اهواز افزود: دانشگاه های کشورهایی نظیر آذربایجان، ارمنستان، بلاروس، فیلیپین، برخی دانشگاه های هندوستان و ترکیه از جمله دانشگاه های حذف شده از فهرست معتبر وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی هستند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



وی با اشاره به اینکه هرسال حدود یکهزار و 600 دانشجو داروسازی وارد دانشگاه ها می شوند گفت: از دغدغه های ما بحث کیفی سازی پذیرش دانشجویان رشته داروسازی است.

وی ادامه داد:رسیدگی به وضعیت صنفی، شغلی، تحصیلی، علمی و پژوهشی دانشجویان دارو سازی از مسئولیت های مهم ما در وزارت بهداشت است از این رو با پیگیری صورت گرفته مصوبه ای برای محدودسازی پذیرش دانشجویان رشته داروسازی تصویب شد.

اکبری با اشاره به اینکه طبق پیش بینی ها تا سال 1404 به حدود 27هزار داروساز در کشور نیاز داریم، گفت:هم اکنون 19هزار پزشک داروسازی در کشور فعال هستند و بالغ بر 10هزار دانشجوی داروسازی نیز در سال های بین 1390 تا 96 وارد دانشگاه ها شده اند که برآورد می شود زودتر از سال 1404 به این تعداد دانشجو دست یابیم.

وی در خصوص تعداد ورود دانشجویان خارجی به دانشگاه های کشور نیز افزود: سالانه حدود 100 تا 150 دانشجوی خارجی برای تحصیل در رشته داروسازی وارد کشور می شوند که تقریبا همین تعداد دانشجو از کشور نیز برای تحصیل در این رشته به دانشگاه های خارج از کشور سفر می کنند.

قائم مقام معاونت آموزشی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی اظهارکرد: از حدود یک میلیون نفر داوطلب ورود به دانشگاه ها حدود 700 هزار نفر معادل 69 درصد این افراد را متقاضیان رشته تجربی تشکیل می دهند و در بین رشته های تجربی نیز سه رشته پزشکی، دندانپزشکی و داروسازی بیشترین متقاضی را دارند.

وی افزود:دردولت یازدهم و دوازدهم تمرکز جدی بر روی بحث کیفی سازی تمام علوم به ویژه رشته های پزشکی صورت گرفته تا بیش از گذشته به استانداردهای منطقه ای و جهانی نزدیک شویم.

بیست و یکمین همایش دانشجویان داروسازی سراسر کشور با حضور قائم مقام معاونت آموزشی وزرات بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، دبیر شورای آموزش داروسازی و تخصصی وزارت بهداشت و مشاور وزیر بهداشت در اهواز برگزار شد.

منبع: ایران اکونومیست

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iraneconomist.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران اکونومیست» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۷۵۹۷۰۲۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۲۵ هزار نیروی جدید در وزارت بهداشت جذب می‌شوند

به گزارش حوزه سایر رسانه ها خبرگزاری تقریب،بهرام بنده یزدانی روز شنبه در آیین آغاز کار ساخت مجتمع آموزشی بیمارستان خاتم الانبیای شهرستان شیروان در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار کرد: متاسفانه در دوره های پیش سهمیه مناسبی برای استخدامی نیروهای بهداشت و درمان در نظر گرفته نشد و این بخش با مشکل مواجه بود.

وی افزود: رایزنی‌ها برای استخدام جدید وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در حال انجام است تا سهمیه مناسبی برای تبدیل وضعیت نیروهای شرکتی باشد.

معاون مرکز هماهنگی امور اقتصادی وزارت بهداشت، درمان وآموزش پزشکی بیان کرد: مسیر قانونی تبدیل وضعیت ایثارگران، ۹۰۰ نفر در سال گذشته را شامل شد و این خود کمک بزرگی به امنیت شغلی کارکنان و وضعیت کیفی شاخص های استخدامی منابع انسانی کرد.

وی اضافه کرد: رایزنی های لازم برای استفاده از این ظرفیت جدید استخدامی که به زودی اعلام رسمی می شود در مدیریت منابع انسانی وزارتخانه در حال انجام است.

هزینه کرد بی‌سابقه دولت سیزدهم در خرید تجهیزات پزشکی

بنده یزدانی در ادامه اضافه کرد: هزینه های کلانی در بحث خرید تجهیزات و اقلام بهداشتی و درمانی در دولت سیزدهم انجام شده که اختصاص هفت میلیون و ۳۰۰ هزار یورو تجهیزات به خراسان شمالی از این موارد است.

وی افزود: اعتبارهای بیشتری برای بخش درمان خراسان شمالی در دور سوم سفرهای مسئولان وزارتخانه به این استان اختصاص می‌یابد.

۹ طرح درمانی، آموزشی و رفاهی امروز (شنبه) با حضور معاون درمان وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در شهرستان‌های خراسان شمالی راه اندازی و کلنگ زنی شد.

طرح های راه اندازی شده شامل بخش «ام آر آی» و «سی تی اسکن» بیمارستان امام حسن (ع) بجنورد، بخش دیالیز رازوجرگلان، بخش دیالیز فاروج، بخش «وی آی پی» بیمارستان امام خمینی(ره) شیروان، مرکز تصویربرداری دیجیتال و همراه سرای بیمارستان امام علی (ع) بجنورد است.

طرح های کلنگ زنی نیز شامل مجتمع آموزشی بیمارستان خاتم الانبیاء شیروان و طرح توسعه بیمارستان جاجرم است.

شیروان با ۱۵۷ هزار نفر جمعیت به عنوان دومین شهرستان پرجمعیت خراسان شمالی در ۶۰ کیلومتری خاور بجنورد قرار دارد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • افتتاح مرکز مطالعات و توسعه آموزش پزشکی دانشگاه علوم پزشکی آبادان
  • ۲۵ هزار نیروی جدید در وزارت بهداشت جذب می‌شوند
  • روز ماما در سال ۱۴۰۳ چه روزیه + تاریخ، معرفی رشته مامایی و بازار کار
  • دانشگاه علوم پزشکی مشهد، میزبان جشنواره شهید مطهری
  • «پزشکی» دانشگاه آزاد اهواز به ترم مهرماه می‌رسد؟
  • آغاز به‌کار مرکز مطالعات و توسعه آموزش پزشکی دانشگاه آبادان ‌
  • پذیرش دانشجوی خارجی در ارشد هوشبری در دانشگاه جندی شاپور اهواز
  • داروی ایرانی بهتر است یا داروی خارجی؟
  • افزایش ۳۰ درصدی خوابگاه متاهلین دانشگاه‌های علوم پزشکی
  • آیا کیفیت داروهای ایرانی با خارجی یکسان است؟/ چرایی مشکلات تهیه داروی خارجی برای برخی از بیماران