Web Analytics Made Easy - Statcounter

عملیات بارگیری و انتقال اولین سکوی فاز ۲۲ پارس جنوبی از جزیره صدرای بوشهر با حضور فرمانده قرارگاه سازندگی خاتم‌الانبیاء(ص) سپاه پاسداران ۱۸ اسفند ۱۳۹۶ - ۱۰:۱۷ سیاسی امنیتی - دفاعی نظرات

به گزارش خبرنگار دفاعی خبرگزاری تسنیم اعزامی به بوشهر، عملیات بارگیری و انتقال اولین سکوی فاز 22 پارس جنوبی از جزیره صدرای بوشهر با حضور سردار عبادالله عبداللهی فرمانده قرارگاه سازندگی خاتم‌الانبیاء(ص) سپاه پاسداران انقلاب اسلامی، مشکین‌فام مدیرعامل شرکت نفت و گاز پارس و محمد رحیم دهقانی مدیرعامل شرکت صدرا روز گذشته ( پنج‌شنبه 17 اسفند)  انجام شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

اولین سکوی فاز 22 پارس جنوبی به‌وزن 2300 تن در‌ شرکت صدرا ساخته شده است.

بیشتر بخوانید

آخرین دستاوردهای محققان سپاه به‌نمایش گذاشته شد

بنابر این گزارش، در حال حاضر 10 سکوی پارس جنوبی شامل 4 سکو برای فازهای 22 و 24، 4 سکو مربوط به فاز 13 و 2 سکوی فازهای 17 و 18 پارس جنوبی در جزیره صدرای بوشهر در حال ساخت است که بین 76 تا 96 درصد پیشرفت فیزیکی دارند و بنابر آمادگی کارفرما، طی ماه‌های آینده به‌ترتیب پیشرفت، روند انتقال و نصب آنها انجام خواهد شد.

این شرکت در حوزه پارس جنوبی ساخت 10 سکو، 10 جکت، 10 سه‌پایه نصب مشعل (فلر)، 10 پل ارتباطی سکو و فلر، خطوط لوله انتقال و کابل‌‌کشی فازهای مذکور در بخش دریا را در دستور کار دارد و با توجه به این‌که قرارداد این پروژه‌ها به‌صورت مهندسی، تأمین کالا و ساخت (EPC) می‌باشد تمام این مراحل با تکیه بر ظرفیت و توان داخلی کشور توسط شرکت صدرا انجام می‌شود.

گفتنی است، ساخت، بارگیری، حمل و نصب سکوها از حساسیت و دقت بالایی برخوردار است و نیاز به تجهیزات خاصی دارد که در توان شرکت‌های محدودی در جهان است اما شرکت صدرا با در اختیار داشتن تجهیزاتی از جمله شناورهای 20 تا 30 هزار تنی حمل سکو و جرثقیل‌های 4 تا 5 هزار تن و نیز توان مهندسی بالا، این فناوری برتر (high-tech) را بومی کرده و از انحصار کشورهای اروپایی و آمریکایی خارج ساخته است.   

در زمان حضور شرکت‌های خارجی از جمله اِنی، توتال، شل و... در پارس جنوبی، صدرا به‌عنوان پیمانکار جزء و زیرمجموعه این شرکت‌ها، چنین اموری را انجام می‌داد اما بعد از تشدید تحریم‌ها و خالی کردن عرصه کار توسط این شرکت‌ها در پارس جنوبی، نگاه‌ها به توان درون‌زای کشور باعث شد تا این شرکت با تمام توان وارد عرصه اجرای این پروژه‌ها شود.

در گذشته ساخت سکوهای دریایی به‌صورت صددرصدی در خارج از کشور ساخته می‌شد اما ثمره اعتماد به توانمندی شرکت‌های داخلی انجام سخت‌ترین و حساس‌ترین پروژه‌ها در داخل کشور است که برای نمونه می‌توان به ساخت این سکو اشاره کرد که برای اولین بار تمام مراحل ساخت آن شامل طراحی، تأمین کالا، ساخت، بارگیری، انتقال، نصب، پیش‌راه‌اندازی و راه‌اندازی توسط یک شرکت ایرانی انجام می‌شود و این دستاوردی است که در دل تحریم‌ها حاصل شد و نتیجه آن رسوب دانش برای کشور است.

با تکمیل این 10 سکو در سال آینده روزانه 125 میلیون مترمکعب گاز شیرین وارد شبکه سراسری می‌شود و 187 هزار بشکه میعانات گازی در روز به‌عنوان خوراک پالایشگاه ستاره خلیج فارس تولید می‌گردد. همچنین تولید روزانه یک‌هزار تن گوگرد و سالانه 2.5 میلیون تن پروپان و بوتان از عواید این سکوها  برای صنعت و اقتصاد کشور است.

با توجه به اهمیت موضوع اقتصاد مقاومتی، رویکرد شرکت صدرا و قرارگاه علاوه بر اشتغال‌زایی، توانمندسازی شرکت‌های داخلی و استفاده از ظرفیت آنها در امر ساخت سکوهاست و در این راستا توانسته‌اند در حوزه تولید کابل، پمپ، الکترود و برخی تجهیزات دیگر، مشاوره‌هایی را به شرکت‌های داخلی بدهند تا استانداردهای مورد نیاز در این حوزه را کسب کنند و امکان تأمین کالا از بازار داخل را برای صدرا فراهم سازند.

طی دو سال اخیر، قرارگاه سازندگی خاتم‌الانبیاء(ص) حمایت‌های بسیاری از شرکت صدرا کرد و باعث شد تا پروژه‌های این شرکت از حالت رکود خارج شود و پیشرفت 29 تا 50 درصدی داشته باشد، همچنین بدهی‌ها، معوقات بانکی و توقیف ناوگان شناوری این شرکت رفع شد و تراز منفی این شرکت طی دو سال به تراز مثبت تبدیل شد و سهام آن رشد چشمگیری پیدا کرد.

انتهای پیام/

R1373/P1011116/S15,1,11/CT12 واژه های کاربردی مرتبط اخبار نظامی

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۷۶۰۱۹۰۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

واحد سیار فرآورشی آزادگان جنوبی تعمیر شد

سرپرست واحد سیار فرآورشی آزادگان جنوبی گفت: تعمیر واحد سیار فرآورشی (اسکید مونتد) با ظرفیت تولید بیش از ۵۰ هزار بشکه نفت در روز با رعایت همه الزام‌های ایمنی و فنی پس از پنج سال انجام شد.

به گزارش شانا به‌نقل از شرکت نفت و گاز اروندان، رضا طرفی درباره تعمیرات اساسی واحد سیار فرآورشی بیان کرد: با توجه به اینکه راهبری این واحد عملیاتی در سال ۱۴۰۲ به شرکت نفت و گاز اروندان تحویل شد، همسو با برنامه‌های کلان شرکت ملی نفت ایران برای برداشت هرچه بیشتر و افزایش تولید از میدان‌های مشترک، پس از تحویل‌گیری این تأسیسات از سوی مدیرعامل شرکت نفت و گاز اروندان، برنامه‌های تعمیرات اساسی در دستور کار قرار گرفت.

وی با بیان اینکه این واحد تولیدی با ظرفیت بیش از ۵۰ هزار بشکه نفت در روز، پنج سال عملیاتی بوده و پیش از این تعمیرات اساسی روی آن انجام نشده است، افزود: بر همین اساس، شرکت نفت و گاز اروندان برنامه‌های خود را برای اصلاح، تعمیر، نگهداری و بازرسی مخازن موجود به‌منظور افزایش تولید و کارایی بهتر تجهیزات فرایندی آغاز کرد.

سرپرست واحد سیار فرآورشی آزادگان جنوبی گفت: در نشست‌های مشترک در همه بخش‌ها الزام‌های مورد نیاز در نظر گرفته شد و پس از صدور مجوزهای قانونی و دستورعمل‌های اجرایی و ایمنی از سوی مدیریت شرکت نفت و گاز اروندان به پیمانکار، کار تعمیرات اساسی از ۱۹ فروردین‌ امسال با نظارت و مدیریت ما آغاز شد.

طرفی با بیان اینکه تعمیرات اساسی روی پنج مخزن نفت شامل سه مرحله تفکیک‌گر و دو مرحله نمک‌گیر انجام شد، ادامه داد: مراحل تمیزکاری و تعمیر با خارج‌کردن ۶۰۰ قطعه داخلی آغاز شد و مرحله بستن آن‌ها طی روزهای اخیر پایان یافت.

وی با اشاره به برنامه‌ریزی‌های انجام‌شده و راه‌اندازی دوباره ردیف نخست این واحد تصریح کرد: پیش از راه‌اندازی دوباره همه برنامه‌های ایمنی، PSSR (بازبینی ایمنی پیش از راه‌اندازی) و موارد مربوط به الزام‌های پیش از راه‌اندازی در نشست‌های تخصصی بررسی و با اجرای همه الزام‌های ایمنی دوباره راه‌اندازی شد.

سرپرست واحد سیار فرآورشی آزادگان جنوبی اظهار کرد: در این تعمیرات اساسی ۶۰۰ مترمربع از مخازن و تجهیزات، ۶۰۰ قطعه، همه شیرآلات فرایندی، پمپ‌ها و دیگر تجهیزات مربوط به ردیف نخست کارخانه شست‌وشو، سرویس و تعمیر شد.

وی بیان کرد: در مدت این فرآیند، تعمیر همه مراحل کار با هماهنگی، نظارت بازرسی و اچ‌اس‌ئی انجام شد و هیچ‌گونه حادثه‌ای رخ نداد و رعایت نکات ایمنی را در درجه اول اهمیت کار قرار دادیم.

دیگر خبرها

  • سرمایه‌گذاری ۹۷۹ میلیارد تومانی‌ در صنعت برق خراسان جنوبی
  • صادرات نفت ونزوئلا کاهش یافت
  • سرلشکر رشید: ۲۴۰ جنگنده آمریکا و ناتو به اسرائیل در وعده صادق کمک کرد
  • توقیف وانت حامل ۲۰۲ کیلو تریاک در خاتم
  • واحد سیار فرآورشی آزادگان جنوبی تعمیر شد
  • ممنوعیت نقل و انتقال و معاملات طرح نهضت ملی مسکن در صدرا
  • صدور مجوز ساخت و ساز در قلعه اولتان پارس آباد صحت ندارد
  • نظارت بر حمل و نقل پسماندهای ویژه در شهرستان کرج
  • افزایش ۴ میلیارد مترمکعبی تولید گاز پارس جنوبی
  • بهره‌گیری از ظرفیت قرارگاه خاتم الانبیا در اجرای طرح‌های نهضت ملی مسکن