Web Analytics Made Easy - Statcounter

ماشاالله شاهمرادی زاده بازیگر و کارگردان سینما و تلویزیون پس از اتمام سی و ششمین جشنواره فیلم فجر که به زعم بسیاری از اهالی رسانه، منتقدان و سینماگران جشنواره ای بی رمق، کمرنگ و یخ زده بود گفت: مشکل نابودی جشنواره، کمرنگ شدن و خنثی شدن آن بر گردن مسئولان سینمایی و فرهنگی کشور است و سینماگران در این راستا تقصیر چندانی ندارند از این رو بنده معتقدم باید یقه مسئولان که جشنواره فجر را دچار حاشیه و اضمحلال کرده اند گرفت و از آن ها پاسخی قانع کننده برای نابودی جشنواره فجر انقلاب و سینمای کشور درخواست کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ کارگردان فیلم سینمایی «پنجشنبه آخر ماه» گفت: ما در جشنواره همانند چند سال اخیر شاهد حضور فیلم هایی بودیم که هیچ قرابتی با نظام و انقلاب نداشتند؛ بنده معتقدم سازندگان این آثار مقصر نیستند؛ مقصر مدیران و مسئولانی هستند که برای ساخت این نوع آثار مجوز صادر می کنند، به آن ها بودجه می دهند و این فیلم ها را به جشنواره فجر انقلاب که باید محلی برای نمایش فیلم های ارزشی و انقلابی و استراتژیک باشد راه می دهند.

وی ادامه داد: امروزه جشنواره فیلم فجر ماهیت اصلی خود را از دست داده و بدل به جشنواره ای غربی شده که در آن هیچ نوع نشانی از اسلام و انقلاب وجود ندارد؛ متأسفانه حتی فیلم هایی که به اسم آثار ارزشی و جنگی هم در این جشنواره به نمایش درآمده و مورد تقدیر قرار گرفتند اغلب تحریف تاریخ اند؛ به عنوان مثال فیلم «تنگه ابوقریب» که اتفاقاً داوران جشنواره به آن توجه زیادی کردند یکی از همین آثار است که در آن هیچ نشانی از انقلاب، امام (ره)، آرمان ها و فرهنگ ایثار شهادت و... وجود ندارد.

شاهمرادی زاده خاطرنشان کرد: بنده قبل از ساخت این فیلم بارها به مسئولان تأکید کردم داستان ابوقریب این نیست؛ اما گوش شنوایی برای شنیدن حرف های دلسوزانه و دغدغه مندانه وجود نداشت. من نمی دانم مگر جنگ فقط انفجار و صحنه سازی است؟ چرا برای این فیلم بودجه میلیاردی از پول بیت المال صرف شده اما هیچ نشانی از انقلاب در آن نیست و اصلاً جغرافیا در آن معنا ندارد!

این سینماگر تأکید کرد: چرا بنده و امثال بنده باید بیکار و خانه نشین باشیم اما فیلمسازانی در جشنواره حضور داشته باشند که تفکرات شان هیچ همخوانی با تفکرات ارزشی و اصیل انقلابی ندارد؟

وی در خاتمه این گفتگو متذکر شد: سیستم مدیریت سینمای ما از پای بست ویران است؛ متأسفانه اغلب مدیران درست در جای خودشان قرار نگرفته اند؛ تصمیمات اغلب مدیران در هر نهاد و حوزه و ارگانی که به سینما ارتباط دارد درست، منطقی و عاقلانه نیست و همه این اتفاقات دست در دست هم داده تا هیچ نشانی از سینمای اصیل ارزشی-اسلامی و انقلابی در کشور ما باقی نماند و ما دچار بی هویتی در روند برگزاری جشنواره فیلم فجر شویم.

منبع:سینماپرس

 

منبع: دانا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۷۶۱۲۶۰۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دومین فراخوان جشنواره استانی «راویان غدیر»

به گزارش خبرگزاری مهر، سید علی اکبر موسوی با اشاره به برگزاری جشنواره روایان غدیر اظهار کرد: به همت کانون استان قزوین در اردیبهشت ۱۴۰۳ دومین فراخوان جشنواره استانی راویان غدیر با موضوع مدح و منقبت حضرت علی (ع) و واقعه تاریخی غدیر منتشر شد.

وی با اشاره به قالب آثار ارسالی اظهار کرد: قالب آثار این جشنواره مداحی، شعرخوانی و سرود است و دو گروه سنی ۷ تا ۱۲ و ۱۳ تا ۱۷ سال مخاطب آن هستند.

وی افزود: مهلت ارسال آثار تا ۲۴ خرداد ۱۴۰۳ تعیین شده و زمان برگزاری آئین اختتامیه چهارم تیر خواهد بود.

مدیرکل کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان استان قزوین آشنایی کودکان و نوجوانان با شخصیت و فضائل حضرت علی (ع)، فرهنگ عمیق و اهداف واقعه غدیرخم، ترویج فرهنگ علوی و تولید آثار در این زمینه از جمله اهداف برگزاری این جشنواره است.

وی تاکید کرد: علاقه‌مندان می‌توانند فیلم آثار خود را در پیام‌رسان شاد با شماره ۰۹۹۱۹۷۲۷۵۱۳ ارسال کنند.

موسوی با اشاره به شرایط ارسال اثر به این جشنواره تاکید کرد: مدت زمان فیلم حداقل سه و حداکثر پنج دقیقه باشد و مشخصات فردی در آن قید شود، فیلم‌برداری به صورت افقی، در نمای باز و بدون حرکت دوربین انجام شود.

وی با بیان اینکه آثار با فرمت mp۴ و حداکثر حجم ۱۶ مگابایت باشد، اضافه کرد: در بخش شعرخوانی شرکت کنندگان می‌توانند آثار شاعران مطرح کشور را به صورت دکلمه اجرا و برای جشنواره بفرستند، در این بخش شرکت کنندگان باید اثر را از حفظ داشته باشند.

وی در پایان یادآور شد: اجرای سرود باید به صورت زنده، در گروه‌های جداگانه دختر و پسر حداکثر با ۱۵ نفر انجام شود و حضور از هر دو پایه سنی در گروه سرود امکان‌پذیر است.

کد خبر 6096853

دیگر خبرها

  • فراخوان جشنواره راویان غدیر در استان قزوین
  • فراخوان جشنواره «راویان غدیر» در استان قزوین
  • سیزدهمین دوره جشنواره نشریات دانشجویی تیتر آغاز شد
  • دومین فراخوان جشنواره استانی «راویان غدیر»
  • پایان داوری آثار نخستین جشنواره هنری «گنجینه مِهر»
  • فراخوان سومین جشنواره پرچمداران انقلاب اسلامی در لرستان
  • برگزاری سومین جشنواره ملی پرچمداران انقلاب اسلامی در استان
  • رونمایی از سه کتاب منتخب آثار جشنواره شهید آوینی
  • رهبر انقلاب در حاشیه نامه یکی از مسئولان امور قرآنی چه نوشتند؟
  • استقبال مردم و مسئولان استان ایلام از ورود پیکر شهید«فیضی زاده»