Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش وانانیوز، 

جمال انصاری در گفت‌وگویی در خصوص تعامل و همکاری سایر نهادها با سازمان تعزیرات حکومتی، اظهار کرد: تفکیک امور مشخص است، ما در حوزه‌های کاری و مقرراتی خودمان تداخل نداریم. شاید در بعضی کارهایی که انجام می‌شود اقدامات موازی باشد، ولی تداخلی در امور نداریم. اگر اقدامات موازی را مساوی با تداخل نبینیم بدین معناست که هماهنگی و ارتباطات دستگاه‌ها با یکدیگر می‌تواند به ارتقاء سطح عملکردشان کمک کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: در سازمان تعزیرات حکومتی به دنبال این هستیم که اگر در حوزه‌ای دستگاه، سازمان یا تشکیلاتی به صورت مقرراتی و عملیاتی کار می‌کند، ما کار موازی انجام ندهیم. خوشبختانه این هماهنگی چه در حوزه دستگاه‌های اجرایی و چه در حوزه دستگاه قضایی به خوبی اتفاق می‌افتد و این موضوع در قانون و دستورالعمل‌ها نیز آمده است.

معاون وزیر دادگستری خاطرنشان کرد: در حوزه اجرا که حوزه عملیاتی ما است، سازمان‌ها در حال حاضر به شکلی عمل می‌کنند که جایی که نباید ورود کنند، ورود نمی‌کنند. این بدین معنا نیست که ما آن را کلاً نفی کنیم بالاخره یکسری از تداخلات نیز ممکن است وجود داشته باشد، اما در حوزه کاری ما تداخلات و اقدامات به صورتی نبوده که مانع اجرای ماموریت‌های ما باشد.

انصاری افزود: ما ماموریت‌های‌مان را در حدود ابزاری و سعی‌مان به خوبی انجام داده‌ایم و از این به بعد هم مصمم هستیم که با کمک دیگران به نحو مطلوب‌تری انجام دهیم.

وی در رابطه با موضوع افزایش قیمت خودرو و اینکه آیا سازمان تعزیرات قصد ورود به این حوزه را دارد؟ اظهار کرد: تلاش‌مان بر این بوده که با توجه به اینکه تکلیف نداشتیم اما در تعامل با دیگران به این موضوع ورود کنیم، چون تکلیف ما زمانی است که یک گزارش و موضوعی به ما ارائه ‌شود که در این رابطه حوزه معاونت پیشگیری سازمان تعزیرات جلسات و نشست‌های متعددی در این خصوص داشته است.

رئیس سازمان تعزیرات حکومتی در ادامه گفت: با سازمان‌هایی مثل سازمان حمایت و دیگران نشست‌ها و کارگروه‌های مختلف داشتیم. اطلاعاتی از ناحیه برخی اصناف، سازمان‌ها،‌ دستگاه‌های نظارتی و سازمان بازرسی کل کشور و مجلس شورای اسلامی در حال استخراج است؛ به نظر من اگر این استخراج‌ها صورت گیرد با برخی از مصادیق کلان این موضوع می‌شود برخورد کرد.

انصاری خاطرنشان کرد: برخورد با مصادیق خرد، فردی و مصداقی موضوع قیمت خودرو با توجه به پراکندگی آن کار بسیار سختی است، ولی با برخی اقلام درشت این موضوع که به صورت واردات و دپوی انبوه صورت گرفته، می‌توان برخورد کرد.

وی در رابطه با موضوع قاچاق نیز اظهار کرد: اصل این موضوع باید توسط مراجع مرزبانی، نیروی انتظامی و گمرک که وظیفه مراقبت در مرزها را بر عهده دارند انجام شود، اما مقررات ما کنترل درون کشوری را هم تجویز کرده است.

معاون وزیر دادگستری افزود: باید مبادی مواصلاتی و راه‌های ارتباطی از جمله شاهراه‌ها، راه‌های کوچک‌ و حتی شوسه مورد کنترل و بررسی مراجع باشد که در داخل کشور نیروی انتظامی مکلف به انجام این کار است.

وی در خصوص این موضوع که استان تهران مقصد اصلی کالاهای قاچاق است، گفت: انبوه و اقتضائات جمعیتی در تهران به گونه‌ای است که ممکن است بخش مهمی از کالاهای قاچاق منتهی به تهران شود که در این رابطه مراجع مختلف ساز و کارهایی داشته و در سال‌های اخیر توفیقاتی هم بدست آمده که آمار اعلام شده از کاهش ورودی کالاهای قاچاق ناشی از این مسأله است.

انصاری در پایان گفت:‌ طبق آمارهایی که توسط بعضی مراجع مانند وزارت کشور که مستقیماً با این موضوع مرتبط هستند اعلام می‌شود، کالاهای قاچاق کاهش یافته و این مساله نشان می‌دهد تصمیم سازمان‌ها در این موضوع جدی است و شاید شیوه‌های کار در این خصوص مختلف بوده و به هماهنگی بیشتری نیاز داشته باشد، ولی سازمان‌ها عزم‌شان در این موضوع جزم است.

انتهای پیام

منبع: وانا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت vananews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «وانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۷۶۱۴۴۸۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

(تصاویر) شاهکار طراح ایرانی در نمایشگاه خودرو پکن

شاسی‌بلند جدید آواتر ۱۱ امروز در نمایشگاه خودرو پکن معرفی شد. این خودرو که اولین محصول برند آواتر شناخته می‌شود، توسط نادر فقیه‌زاده، طراح سابق بی‌ام‌و طراحی شده است.

به گزارش خبر آنلاین، آخرین مدل معرفی شده از آواتر در چهار مدل ارائه می‌شود که از ۴۱۵۰۰ تا ۵۳۹۰۰ دلار (معادل دو میلیارد و ۷۰۰ میلیون تومان تا سه میلیارد و ۵۰۰ میلیون تومان) متغیر است. خودروی اصلاح شده به جای تغییرات اساسی، بر اصلاحات تمرکز دارد.

همانطور که ماه گذشته در آواتر ۱۲ معرفی شد، آواتر ۱۱ اکنون با رنگ طلایی فلورسنت عرضه می‌شود. این رنگ از رنگ‌دانه‌های متغیر استفاده می‌کند که رنگ‌ها را در زوایای خاص تغییر می‌دهد. بر اساس پلت فرم EP ۱، آواتر ۱۱ دارای گزینه‌های تک موتوره یا دو موتوره و انتخاب برد ۵۸۰ کیلومتر تا ۷۳۰ کیلومتر است.

پیشرانه DriveONE هواوی، موتور‌های تک یا دوگانه را با قدرت ۳۰۸ تا ۵۷۰ اسب بخار و گشتاور ۳۷۰ تا ۶۵۰ نیوتن متر ارائه می‌کند. شتاب‌گیری صفر تا صد این خودرو از ۳٫۹تا ۶٫۶ ثانیه متغیر است. گزینه‌های باتری شامل ۹۰ یا ۱۱۶ کیلووات ساعت با شارژ سریع ۷۵۰ ولت هستند.

فضای داخلی اکنون دارای طرح رنگ بنفش/سفید است. تزئینات طلایی نیز برای مطابقت با رنگ طلایی فلورسنت جدید وجود دارند. صفحه‌نمایش مرکزی ۱۵٫۶ اینچی از قابلیت تقسیم صفحه پشتیبانی می‌کند و ناوبری، بازی‌ها و فیلم‌ها را نمایش می‌دهد. نمایشگر کیلومترشمار ۱۰٫۲۵ اینچی نیز در آواتر ۱۱ وجود دارد. همه مدل‌های آواتر ۱۱ مدل ۲۰۲۴ اکنون دارای سیستم صوتی Meridian با ۲۵ بلندگو هستند.

صندلی‌های مدل قبلی آواتر ۱۱ باعث ناراحتی برخی از افراد در طول سفر‌های طولانی‌تر می‌شد. با این حال، مدل ۲۰۲۴ دارای چرم نرم‌تر بوده و مشکلات قبلی را از بین برده است. علاوه بر این، تمامی نسخه‌های این خودرو به صندلی‌های جلویی با جاذبه صفر مجهز شده‌اند، در حالی که صندلی‌های عقب سردکن و گرمکن را برای سواری مجلل‌تر فراهم می‌کنند.

جدیدترین مدل‌های آواتر ۱۱ دارای سیستم پیشگیری از برخورد همه‌جانبه هستند. هنگام حرکت بین سرعت ۳۰ تا ۱۳۰ کیلومتر بر ساعت، سیستم پیشگیری از برخورد با موانع جانبی (LOCP)، با هدایت خودرو به خط اصلی خود در صورت شناسایی مانع به راننده کمک می‌کند. این امر از برخورد در هنگام تغییر لاین جلوگیری می‌کند.

آواتر در سال ۲۰۱۸ توسط Changan New Energy و نیو تأسیس شد. نیو بعداً کناره‌گیری کرد و CATL جایگزین آن شد که اکنون ۱۷ درصد از شرکت را در اختیار دارد. چانگان ۴۰ درصد از سهام را در اختیار دارد و هواوی تامین کننده اصلی آن است.

دیگر خبرها

  • حضور ۲۵۰ جت نیمه سبک آموزشی در ایران/ هیچ جت شخصی مالکیت فردی ندارد
  • نقشه پراکندگی نیروهای مقاومت از یمن تا فلسطین
  • کوبا مشتری کشتی‌های ایرانی شد
  • (تصاویر) شاهکار طراح ایرانی در نمایشگاه خودرو پکن
  • عمده شکایات مردمی از پزشکان در حوزه زیبایی است
  • استقبال گسترده از فعالیت‌های فرهنگی امامزاده قاسم(ع) تهران/فعالیت‌ها با پیوست رسانه ای انجام می شود
  • فوت دو نفر در باشت به علت برخورد خودرو با پایه شبکه برق
  • ساخت نمونک خودرو آتش نشانی باتلاش دانش آموزان نیشابور
  • حاجیان ایرانی با میانگین سنی ۵۷ سال عازم حج تمتع می‌شوند
  • هرگونه افزایش قیمت در حوزه کالا‌های اساسی گرانفروشی است