Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایران اکونومیست - به گزارش ایران اکونومیست؛ شهیندخت مولاوردی شامگاه شنبه در برنامه بزرگداشت مقام زن و روز مادر در کانون سردفتران و دفتریاران افزود: اخیرا با ابلاغیه اختصاص 30 درصد پست به زنان، هفت معاون وزیر و 49 مدیرکل زن منصوب شده اند.

وی با بیان این که دولت به حضور زنان در عرصه های مدیریتی و اشتغال توجه ویژه ای دارد، ادامه داد: زنان حق بزرگی در به ثمر رسیدن انقلاب و همچنین دوران جنگ تحمیلی دارند و باید از ظرفیت آنان بهره برد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



مولاوردی با مهم دانستن ظرفیت منشور حقوق شهروندی برای تحقق حقوق زنان، اظهارکرد: زنان باید با توجه به منشور حق خود را مطالبه و در آن مشارکت کنند.
 
** فاطمه زهرا(س) الگوی بشریت هستند
دستیار ویژه رئیس جمهوری در امور حقوق شهروندی در بخش دیگری از سخنانش با تبریک خجسته زاد روز حضرت فاطمه زهرا (س) ، گفت: در این چهار دهه از انقلاب اسلامی، شنیده ایم که حضرت زهرا(س) 'سیده نساء العالمین'، الگوی زنان و دختران است درحالی که من می گویم آن حضرت نه تنها الگوی زنان بلکه الگوی بشریت هستند.

وی با طرح این پرسش که آیا در بهره بردن از این الگوی بزرگ موفق بوده ایم یا نه، ادامه داد: معتقدم در جامعه خودمان این نگرانی را داریم که نسل جوان با بحران هویت مواجه است و شکاف نسلی در کشور وجود دارد.

مولاوردی اضافه کرد: بویژه شکاف نسل کنونی با نسل اول انقلاب از فاصله خارج شده و به گسست رسیده است و باید دید که چه شد به اینجا رسیده ایم.

وی، حضرت زهرا را شخصیتی فرازمانی و فرامکانی دانست و اظهارکرد: می توانیم از این شخصیت بزرگ اصولی را دریافت و در زندگی خود حاکم کنیم اما متاسفانه با ارائه شخصیت تک بعدی از زندگی آن حضرت، گاهی اوقات با توجه به اغراق ها و غلوها از مقام این بانوی بزرگوار، از ایشان یک شخصیت دست نیافتنی برای جوانان ساخته ایم.
 
** معرفی درستی از حضرت زهرا (س) نداشته ایم
مولاوردی با تاکید بر اهمیت حجاب و عبادت حضرت زهرا (س)، بیان داشت: مطمئنا حجاب و عبادت همه ظرفیت های این بانوی بزرگ نیست و براین باورم اگر می خواهیم نسل جوان به دنبال الگوهای خارج از عرف و ارزش های حاکم بر جامعه نرود، باید معرفی و ارائه درستی از شخصیت زهرای مرضیه (س) داشته باشیم.

دستیار ویژه رئیس جمهوری در امور حقوق شهروندی درباره مقام حضرت زهرا (س) با استناد به سوره کوثر گفت: سوره کوثر زمانی بر پیامبر نازل و دختر در این سوره «خیر کثیر» معرفی شد که دخترکان را اعراب جاهلیت زنده به گور می کردند و دختران و زنان به ارث می رسیدند.

وی ادامه داد: در این زمان حضرت رسول اکرم (ص) دست دخترشان را می بوسیدند و به پای ایشان بلند می شدند و این دوران با قرن هفتم و هشتم میلادی یعنی زمانی مقارن بود که زنان در دنیا هیچ حقی نداشته اند.

مولاوردی با بیان اینکه قرآن کریم در بحث کرامت ذاتی بشری زن و مرد نمی شناسد افزود: در چنین دورانی، قرآن خلقت زن و مرد را برابر می داند و روح تازه ای به کالبد مرده زنان می دمد.
 
** قرآن بر تصورغلط ادامه یافتن نسل بشر با وجود مردان، خط بطلان کشید
دستیار ویژه رئیس جمهوری در امور حقوق شهروندی درباره آیه آخر سوره کوثر گفت: قرآن در این آیه خط بطلان بر همه پندارهای غلطی می کشد که می گوید نسل بشریت با وجود پسران تداوم می یابد وبه همه تصورات غلط جاهلیت پشت پا می زند.

وی با بیان اینکه حضرت زهرا (س) در دفاع از حق شهروندی و حق اقتصادی هم بسیار فعال بود، اظهارکرد: ایشان جدای از دفاع از حق اقتصادی خود در خطبه معروف فدک، نوعدوستی را هم مهم می دانستند که امروز از آن، مسئولیت اجتماعی یاد می شود.

مولاوردی اضافه کرد: وقتی انسان حس نوعدوستی را از دست بدهد، زمان مرگ آن جامعه فرا می رسد و بی بی دوعالم در روایت ها داریم که همیشه سر عبادت نخست همسایه ها را دعا می کردند و بعد خود را و حتی روایت هایی داریم که ایشان سه شب افطار نمی کند و افطاری خود را به مستمندی می دهد که این صفات آن حضرت، در جامعه امروزی ما برجسته نمی شود.
 
** 70درصد بار کشاورزی کشور روی دوش زنان است
دستیار ویژه رئیس جمهوری در امور حقوق شهروندی در بخش دیگری از سخنانش با اشاره به 8 مارس روزجهانی زن و همزمان شدن آن با روز ملی زن و مادر، گفت: شعار امسال سازمان ملل، زنان روستایی بود؛ زنان روستایی نقش موثری در امنیت غذایی دارند و متاسفانه در جامعه ما جایگاه مناسبی برای این زنان درنظر گرفته نشده است.

وی یکی از دلایل کاهش آمار اشتغال زنان روستایی را سرشماری اشتباه دانست و افزود: درحالی که 70 درصد بار کشاورزی کشور روی دوش زنان است، در سرشماری پرسشنامه طوری طرح می شود که زن روستایی خود را بیکار یا خانه دار معرفی می کند.

منبع: ایران اکونومیست

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iraneconomist.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران اکونومیست» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۷۶۲۶۸۰۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مجلس بعدی باید ریل‌گذاری درستی برای دولت ایجاد کنند

محمدصالح جوکار ،رییس کمیسیون امور داخلی کشور و شوراهای مجلس شورای اسلامی در گفت و گو با پارس نیوز، اظهار داشت: نمایندگان مجلس نمایندگان ملت‌اند و باید در دو حوزه قانونگذاری و نظارت به بهترین شکل عمل کنند. در واقع باید قوانینی وضع شود که مستقیما مشکلات و گرفتاری‌های مردم را رفع کند و در حوزه نظارت هم نمایندگان باید بر دستگاه‌های اجرایی نظارت داشته باشند که قوانین را به درستی اجرا کنند. برای مثال در حوزه اقتصاد لازم است که همه نمایندگان تمام انرژی‌شان را بر رفع مشکلات معیشتی بگذارند زیرا اکنون بزرگ‌ترین مشکل مردم اقتصاد است

وی افزود: از سوی دیگر نمایندگان باید ریل‌گذاری درستی برای دولت ایجاد کنند تا دولت در مسیر درستی حرکت کند.

رییس کمیسیون امور داخلی کشور و شوراهای مجلس گفت: نکته بعدی آن است که مجلس نباید تک‌بعدی باشد؛ به این معنا که نباید صرفا تمرکزش بر موضوعات فرهنگی یا سیاسی باشد و از اقتصاد غافل شود و البته بالعکس.

 جوکار اضافه کرد: در مجلس یازدهم محاسن زیادی وجود داشت که باید در مجلس دوازدهم این محاسن پررنگ‌تر و تقویت شود؛ از تخصص تا تعهد. نمایندگان ضمن اینکه باید تعهد کامل به نظام و مردم داشته باشند، باید اشراف کاملی به مسائل کلان کشور هم داشته باشند. نگاه مجلس دوازدهم باید کلان‌محور و راهبردی باشد.

این نماینده مردم در مجلس شورای اسلامی تصریح کرد: یکسری از طرح‌های خوب در مجلس یازدهم مطرح شد اما به دلیل کمبود وقت به مجلس دوازدهم می‌رود که به هر حال نمایندگان بعدی باید آنها را به سرانجام برسانند. همچنین لازم است گام‌های مهمی در حوزه‌هایی مانند اشتغال و مسائلی که به طور مستقیم به زندگی مردم مرتبط است، برداشته شود.

دیگر خبرها

  • 15 درصد حقوق بازیکنان استقلال پرداخت شد
  • اجرای طرح کنترل پوکی استخوان برای زنان بالای ۵۰ سال در زاهدان
  • حکومت افغانستان فراگیر است
  • طالبان: دخالت در امور داخلی خود را نمی پذیریم
  • مجلس بعدی باید ریل‌گذاری درستی برای دولت ایجاد کنند
  • پیگیری لایحه حمایت از حقوق مادی و معنوی پرستاران
  • بیمه و حقوق شوراهای اسلامی ازطرح‌های پیشنهادی به مجلس دوازدهم است
  • وزیر کار: مانع‌زدایی از تولید اولین گام تحقق شعار سال است
  • وزیر کار: مانع زدایی از تولید اولین گام تحقق شعار سال است
  • شورای شهر تأثیر مثبتی بر توسعه حقوق شهروندی دارد