Web Analytics Made Easy - Statcounter

معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی گیلان گفت: در حالی که اکثریت کارمندان در ایام تعطیلات نوروز در کنار خانواده های خود هستند، بازرسان و کارشناسان بهداشت محیط استان در حال انجام یک کار انسانی برای حفظ و ارتقای سلامتی مردم جامعه هستند.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛به نقل از پیک دانشجو به منظور حفظ و ارتقای سلامت شهروندان و مسافرین نوروزی، مانور “سلامت نوروزی” به همت معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی گیلان صبح امروز ، در رشت برگزار شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

دکتر شاهرخ یوسف زاده چابک رییس دانشگاه علوم پزشکی گیلان ضمن حضور در این مانور، گفت: اهمیت فعالیت های حوزه بهداشت در سلامت جامعه بر کسی پوشیده نیست و نقش بازرسان و کارشناسان بهداشت محیط به عنوان پیش قراولان عرصه بهداشت و سلامت، در پیشگیری از بیماری های واگیر و غیر واگیر و مسمومیت های ناشی از مصرف آب و غذای آلوده که می تواند سلامتی بسیاری از آحاد جامعه را به خطر بیاندازد، بسیار حایز اهمیت است.

رییس دانشگاه علوم پزشکی گیلان، تصریح کرد: با توجه به شرایط خاص و ویژه استان گیلان و تنوع عرضه مواد غذایی در رستوران ها، اماکن عمومی و گردشگاه های استان، نظارت در تهیه و توزیع مواد غذایی از اهمیت بسزای برخوردار است و توجه بیشتر در این حوزه می تواند ارتقای سلامت همه جانبه را به همراه داشته باشد. وی ادامه داد: نظارت در حوزه بهداشت باید یک نظارت مستمر و دایمی باشد تا کسی به خود اجازه ندهد تا با عرضه مواد غذایی نا سالم با سلامتی مردم بازی کند.

دکتر یوسف زاده، خاطر نشان کرد: هماهنگی های بین بخشی در حوزه سلامت بسیار اثر گذار است، و این مهم می تواند در ارتقای سلامت مردم نقش ایفا کند، وی با اشاره به عملکرد مرکز تحقیقات ترومای گیلان در کاهش ۳۰ درصدی ترومای جاده ای استان در نوروز ۹۶، از این مهم به عنوان یک تجربه موفق در حوزه فعالیت های بین بخشی یاد کرد. 

وی تاکید کرد: اطمینان داریم با اقدامات خوبی که در حوزه های مختلف سلامت در استان گیلان در حال انجام است، مسافرین و تمام کسانی که این استان را به عنوان تفرجگاه و محل استراحت خود در ایام تعطیلات عید نوروز انتخاب می کنند، دغدغه امنیت و سلامتی نداشته باشند، چرا که حفظ سلامت مردم در راس کار های دانشگاه علوم پزشکی گیلان قرار دارد.

دکتر محمد عباسی  معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی گیلان نیز ضمن تقدیر و تشکر از رییس دانشگاه بابت حمایت های همه جانبه وی از حوزه بهداشت، در این مراسم گفت: در حالی که اکثریت کارمندان در ایام تعطیلات نوروز در کنار خانواده های خود هستند،  بازرسان و کارشناسان بهداشت محیط استان در حال انجام یک کار انسانی برای حفظ و ارتقای سلامتی مردم جامعه هستند. وی ادامه داد: کارشناسان بهداشت محیط حافظان سلامتی مسافران در ایام تعطیلات نوروز هستند.

معاون بهداشتی دانشگاه تاکید کرد: مردم می توانند در صورت مشاهده هر گونه تخلف بهداشتی در مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی و اماکن عمومی با سامانه ارتباطات و رسیدگی به شکایات بهداشتی مردمی ۱۹۰ تماس گرفته و مورد را اعلام نمایند تا بازرسان بهداشتی در اسرع وقت به آن رسیدگی کنند.

در ادامه مهندس محمد صادق اسلامی – کارشناس مسوول بهداشت محیط دانشگاه علوم پزشکی گیلان نیز گزارشی از اقدامات انجام شده در حوزه بهداشت محیط استان ارایه و در خصوص نحوه بازرسی و نظارت بر اماکن توصیه های نیز به همکاران خود نمود.

گفتنی است: اجرای برنامه سلامت نوروزی در دانشگاه علوم پزشکی گیلان از ۱۵ اسفند ۱۳۹۶لغایت ۱۵ فروردین ۱۳۹۷، با حضور فعال ۲۵۰ بازرس و کارشناس بهداشت محیط با یونیفرم یکسان و تجهیزات پرتابل سنجش و نمونه برداری از آب، موادغذایی و سطوح جهت نظارت بر مراکز تهیه، عرضه و فروش مواد غذایی، اماکن عمومی، اماکن بین راهی و سامانه آبرسانی و… از ۸ صبح تا ۸ شب و با توجه به موقعیت مکانی و زمانی گاها تا ۱۲ شب در روزهای تعطیل و غیر تعطیل در سراسر استان اجراء می شود تا با کنترل عوامل محیطی و پیشگیری از بروز مشکلات بهداشتی و اپیدمی بیماری های واگیر دار، ارتقای سطح سلامت جامعه فراهم شود.

منبع: دانا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۷۶۳۸۲۰۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ماده‌ای که ۴۰ درصد از پوسیدگی‌ دندان پیشگیری می‌کند

ایسنا/خراسان رضوی معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی نیشابور از پیشگیری ۴۰ درصدی پوسیدگی دندان دانش‌آموزان با ماده وارنیش فلوراید خبر داد.

حامد جز جلالیان در گفت و گو با ایسنا با اشاره به انجام طرح کشوری فلورایدتراپی دانش‌آموزان در سطح مدارس تحت پوشش دانشگاه علوم پزشکی نیشابور افزود: با تامین ۶۳ هزار وارنیش فلوراید برای دانش‌آموزان ابتدایی ۶ تا ۱۲سال این طرح در سطح مدارس تحت پوشش دانشگاه علوم پزشکی نیشابور آغاز شده است.

وی بیان کرد: با تامین و دریافت وارنیش فلوراید از وزارت متبوع، توزیع وارنیش در تمامی مراکز خدمات جامع سلامت چهار شهرستان (نیشابور، فیروزه، زبرخان و میان جلگه) تحت پوشش دانشگاه علوم پزشکی نیشابور آغاز شده است.

معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی نیشابور  ادامه داد: این طرح به صورت رسمی از هفته اول اردیبهشت‌ماه تمامی بهورزان و مراقبین سلامت با مراجعه به مدارس و با نظارت مستقیم تمامی مراقبین ناظر مراکز و حضور دندانپزشک مراکز خدمات جامع سلامت در مدارس تحت پوشش به صورت روزانه انجام می‌شود.

وی عنوان کرد: هدف از طرح وارنیش فلورایدتراپی دانش‌آموزان، آموزش بهداشت دهان و دندان به دانش‌آموزان، معاینات مستمر دندانپزشکی و کاهش ۴۰ درصدی پوسیدگی‌ دندان دانش‌آموزان توسط ماده وارنیش فلوراید است.

دو واکسن به برنامه واکسیناسیون متداول کودکان در نیشابور اضافه می‌شود

معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی نیشابور در ادامه اظهار کرد: همزمان با آغاز هفته جهانی ایمن‌سازی ۲۴ تا ۳۰ آوریل مصادف با ۵ لغایت ۱۱ اردیبهشت‌ماه دو واکسن پنوموکوک و روتاویروس به برنامه واکسیناسیون متداول کشوری کودکان اضافه می‌شود.

وی با بیان اینکه واکسن پنوموکوک به شکل تزریقی و واکسن روتا به صورت خوراکی است، ادامه داد: واکسن پنوموکوک مهمترین راه پیشگیری از بیماری های عفونی ناشی از این میکروب از جمله عفونت ریه، عفونت مغزی یا مننژیت، عفونت گوش، قلب، خون، استخوان و سینوزیت است.

معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی نیشابور اذعان کرد: سالیانه از حدود ۵۰ هزار عفونت‌ شدید پنوموکوکی با تزریق واکسن پنوموکوک پیشگیری می‌شود که کاهش مصرف آنتی بیوتیک و کاهش بروز  مقاومت آنتی بیوتیکی را در پی دارد.

وی با بیان اینکه بر اساس مصوبه کمیته کشوری ایمن‌سازی این واکسن در سنین ۲ ، ۴ و ۱۲ ماهگی تزریق می‌شود در خصوص واکسن روتا گفت: واکسن روتاویروس نیز که از اسهال‌های شایع در کودکان پیشگیری می‌کند  به صورت خوراکی در سه نوبت ۲، ۴ و ۶ ماهگی مصرف می‌شود.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • تقویت ساختار «مرکز جوانی جمعیت، سلامت خانواده و مدارس» در دانشگاه‌های علوم پزشکی
  • رقابت داوطلبان شانزدهمین دوره المپیاد علوم پزشکی در دانشگاه آزاد یزد
  • ۱۲ طرح نیمه تمام بهداشتی در خراسان رضوی به ثمر نشست
  • تعطیلی مرکز غیرمجاز طب سنتی در قم
  • طهرانچی: اقتصاد سلامت در دانشگاه آزاد اسلامی، اقتصاد تلاش و تدبیر است
  • دکتر طهرانچی: اقتصاد سلامت در دانشگاه آزاد اسلامی، اقتصاد تلاش و تدبیر است
  • مرکز رشد فناوری‌های بالینی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی افتتاح شد
  • چالش‌های سلامت دهان و دندان در ایران
  • ماده‌ای که ۴۰ درصد از پوسیدگی‌ دندان پیشگیری می‌کند
  • برنامه بهبود سلامت شهری در ایران/ تعامل مدیریت شهری با نظام سلامت