Web Analytics Made Easy - Statcounter

محموله جدید ذرتهای آلوده بعد از خبر رسانی‌های تسنیم در خصوص ورود ۱۳۳ هزار تن ذرت آلوده برزیلی، اجازه تخلیه در بندر امام خمینی را پیدا نکرد. ۲۱ اسفند ۱۳۹۶ - ۱۰:۰۳ اقتصادی اقتصاد کلان و بودجه صنعت، معدن و تجارت نظرات

به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری تسنیم، طی هفته گذشته گزارشهای مفصلی در خصوص توقیف 133 هزار تن ذرت آلوده برزیلی  در تسنیم منتشر شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این خبر با بازخورد وسیعی در رسانه‌ها همراه شد و شورای تامین استان خوزستان نیز جلسه‌ای در این خصوص برگزار کرد. در جلسه‌ای که  اواخر هفته قبل در استانداری خوزستان برگزار شد، قرار شد شورای تامین استان در خصوص دستگاهای مرتبط با موضوع اتخاذ تصمیم کند. هنوز در خصوص تصمیم شورای تامین استان اطلاع دقیقی بدست نیامده است.

گفتنی است، عمده ذرتهای آلوده از کشور برزیل طی 6 ماه اخیر وارد ایران شده بود. از طرفی با وجود تاکید مقامات بر مرجوع کردن این ذرتها هنوز اقدامی در این خصوص از سوی واردکنندگان انجام نشده است. ذرتهای آلوده توسط 17 شرکت مختلف تا بازه زمانی انتهای تابستان سال جاری وارد منطقه ویژه بندر امام خمینی شده است. بر این اساس اگر  اقدامات لازم برای ترخیص  کالا تا 4 ماه پس از ورود به محوطه گمرکی انجام نشود، بر مبنای قانون، کالا متروکه تلقی شده و باید در اختیار سازمان اموال تملیکی قرار گیرد این در حالی است که تا کنون این سازمان برای تعیین تکلیف ذرتهای آلوده اقدامی انجام نداده است. شرکتهایی از قبیل "ر خ"- "ف" اقدام به واردات ذرتهای آلوده به قارچ افلاتوکسین  از کشور برزیل کرده‌اند. گفتنی است، نمی‌توان گفت که کل محموله‌های 17 شرکت آلوده به قارچ مذکور است و بر این اساس کل محموله برخی از این شرکتها آلوده بوده و در مورد چند شرکت نیز تنها بخشی از محموله  با آلودگی قارچی مواجه بوده است.

اما بعد از خبر رسانی تسنیم در هفته گذشته، سه روز قبل یک محموله 66 هزار تنی ذرتهای الوده برزیلی نیز وارد محوطه بندری امام خمینی شد که این بار مسئولان مانع از تخلیه محموله ذرتهای برزیلی کشتی  فله بر((آمینا)) شدند.

یک مقام مسئول در این باره به خبرنگار تسنیم گفت: شدت فساد و آلودگی ذرتها به حدی بود که نیاز به بررسی‌های آزمایشگاهی نیز وجود نداشت و ماموران دستگاه نظارتی با بررسی ظاهری دستور عدم تخلیه و مرجوع کردن محموله را صادر کردند.

بر این مبنا امکان تخلیه محموله ذرت آلوده کشتی فله بر با وجود پهلوگیری و تخلیه قسمتی از محموله در بندر امام خمینی، ایجاد نشده است. گفتنی است محموله ذرت کشتی امینا در چند انبار مختلف داخل فله بر نگهداری می‌شده که ذرت دپو شده در یکی از((خِنها)) آلوده نبوده و به این ترتیب اجازه تخلیه 18 هزار تن ذرت از این کشتی صادر شده است. این در حالی است که مابقی محموله که وزن آن نزدیک به 48 هزار تن می‌باشد اجازه تخلیه پیدا نکرده و بار روی کشتی مرجوع شده است.

به گزارش تسنیم، وزن کل محموله کشتی آمینا حدود 66 هزار تن بوده است که در خصوص 48 هزار تن فساد و آلودگی به صورت چشمی برای ماموران محرز شده است و به این ترتیب اجازه تخلیه محموله ذرت فاسد صادر نشده و ذرتهای آلوده بدون تخلیه شدن مرجوع گشته اند.

انتهای پیام/

R1389/P1012122/S7,77,78,83/CT1

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۷۶۵۲۴۷۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

توزیع محموله‌های بزرگ وارفارین در بازار

سازمان غذا و دارو، از توزیع محموله‌های بزرگ وارفارین در شرکت‌های پخش و داروخانه‌های منتخب سراسر کشور خبر داد.

به گزارش ایسنا، روابط عمومی سازمان غذا و دارو اعلام کرد: طی دو ماه و نیم گذشته توزیع وارفارین چند برابر شده است و بیماران قلبی اطمینان داشته باشند که این دارو به مقدار بیش از نیاز وارد کشور شده و هیچ نگرانی برای تأمین داروی خود نداشته باشند.

بنابراین گزارش،در روزهای اخیر نیز محموله‌های بزرگ از وارفارین به مراکز توزیع دارو و داروخانه‌ها توزیع شده است؛ بنابراین موجودی مناسبی از این دارو وجود دارد و با پلن معاونت‌های غذا داروی سراسر کشور در داروخانه‌های منتخب دپوی مناسبی از این دارو موجود است.

روابط عمومی سازمان غذا و دارو با تأکید بر اینکه وارفارین در داروخانه‌های مشخصی عرضه می‌شود، اضافه کرد: مردم می‌توانند از طریق سامانه ۱۹۰، اپلیکیشن تیتک و یا درگاه mobile.ttac.ir با وارد کردن نام دارو، وارفارین را از نزدیک‌ترین داروخانه تهیه کنند.

انتهای پیام 

دیگر خبرها

  • دشمن برای جوانان فضای مجازی آلوده را تدارک دیده است
  • سرقتی عجیب هوای بندرترکمن را آلوده کرد
  • کشف محموله های قاچاق در سمنان و میامی
  • توزیع محموله‌های بزرگ وارفارین در بازار
  • صادرات دومین محموله ریلی افغانستان به ترکیه
  • افزایش ارسال لینک‌های آلوده
  • حرکت دومین محموله ریلی افغانستان از مسیر ایران به ترکیه
  • واکسیناسیون دام‌ها علیه بیماری طاعون نشخوارکنندگان کوچک
  • توقیف محموله خوراک دامی قاچاق در پاوه
  • هشدار پلیس فتا نسبت به افزایش فعالیت مجرمان سایبری در تعطیلات