Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش افکار نیوز ، کتاب مبانی کارگاهی فیلمنامه نویسی انیمیشن به تالیف امیرمسعود علمداری و با حمایت استودیو رضوان به چاپ رسید.

امیرمسعود علمداری فیلمنامه نویس و مدرس اصول فیلم نامه نویسی در این باره گفت: طی سالها تدریس اصول فیلم نامه نویسی و فیلمنامه نویسی انیمیشن و همچنین سالها تجربه تالیف فیلمنامه های مختلف به صورت جدی خلا وجود یک متن تخصصی برای فیلم نامه نویسی انیمیشن احساس می شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در همین راستا از چند سال قبل تدوین کتاب حاضر آغاز گشت که در زمستان 1396 به چاپ رسید.

همچنین اسدالله دیانتی مدیر استودیو رضوان در این باره اظهار داشت: د تجربه چند ساله استودیو رضوان در تولید انیمیشن های کوتاه، سریال و سینمایی ،  این نکته بسیار واضح بوده که صنعت انیمیشن ایران دچار ضعف شدیدی در مساله فیلمنامه نویسی  است. در همین راستا استودیو رضوان به عنوان یک پروژه پژوهشی از اقدام آقای علمداری در تالیف این اثر حمایت کرد و امید است که به زودی گامهای بزرگی در راستای ارتقای فیلم نامه نویسی انیمیشن کشور روی دهد.

گفتنی است کتاب فیلم نامه نویسی انیمیشن که توسط انتشارات نشر فرس در 366 صفحه به چاپ رسیده، شامل  چهار ده بخش و چهل و سه فصل می باشد و به صورت کتاب متن آموزشی دانشگاهی تدوین شده است.

 

منبع: افکارنيوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.afkarnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «افکارنيوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۷۶۵۴۳۱۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نگاه رهبر انقلاب به مسائل حوزه کتاب همه جانبه است


رئیس سازمان اسناد و کتابخانه ملی در مصاحبه اختصاصی با خبرنگار  خبرگزاری صدا و سیما افزود: بررسی بیانات رهبر انقلاب نشان می‌دهد که ایشان همه جوانب مهم نشر را از جمله طراحی جلد تا آثار فاخر، ترجمه معکوس به زبان‌های دیگر و تولید و توزیع کتاب همواره مورد توجه شان بوده است.
وی گفت: ایشان در حوزه کتاب‌های دفاع مقدس بر موضوع ثبت و ضبط خاطرات تاکید کرده اند وگرچه انتشار ۳۰ هزار عنوان کتاب در حوزه دفاع مقدس نشان از تمرکز نویسندگان بر این مباحث است، اما کافی نیست و کار‌های به زمین مانده زیادی وجود دارد.
آقای مختارپور افزود: علاوه بر بیانات، تقریظ‌هایی که ایشان بر کتاب‌ها نوشته اند همیشه جریان ساز بوده و به دنبال هر تقریظ یک جریان ادبی حاصل شده است.
به گفته آقای مختارپور رشد ادبیات داستانی بعد از پیروزی انقلاب رقم خورد و با انتشار تقریظ‌های رهبر انقلاب بر کتاب‌ها که از دهه هشتاد کلید خورد کتاب‌های دفاع مقدس به موضوع‌های مختلف و بر زمین مانده جنگ تحمیلی پرداختند.

دیگر خبرها

  • نخستین مسابقه «روایت‌نویسی نمایشگاه کتاب» برگزار می‌شود
  • مهلت ارسال مقاله برای ویژه‌نامه فصلنامه روند با موضوع «پول دیجیتال بانک مرکزی CBDC» تمدید شد
  • جدیدترین شماره فیلم‌نگار با خلاصه فیلمنامه «آپاراتچی» و «آسمان غرب» منتشر شد
  • سیناپس «آپاراتچی» و «آسمان غرب» و فیلمنامه «یادآوری» کریستوفر نولان در شماره جدید فیلم نگار
  • انتشار کتاب ماهی جان در قزوین
  • سیناپس «آپاراتچی» و «آسمان غرب» و فیلمنامه «یادآوری» در فیلم‌نگار
  • انتشار ۳ نمایشنامه
  • انتشار کتاب «ماهی جان» در قزوین
  • انتشار کتاب یوسف گم گشته باز آید در ماهشهر
  • نگاه رهبر انقلاب به مسائل حوزه کتاب همه جانبه است