Web Analytics Made Easy - Statcounter

معاون وزیر صنعت، معدن و تجارت گفت: پس از گذشت 58 سال از تاسیس سازمان زمین‌شناسی و اکتشافات ‌معدنی کشور، ردیف درآمد اختصاصی برای این سازمان در لایحه بودجه سال 1397 به تصویب رسید.

ایران آنلاین /«راضیه لک» افزود: از این پس همه درآمدهای حاصل از خدمات اکتشافی، آزمایشگاهی، فروش نشریات و نقشه‌های زمین‌شناسی و گزارش ها به طور مستقیم به سازمان تعلق می‌گیرد که بر همین اساس بستری ایجاد شد تا این سازمان بتواند فعالیت‌ها و خدمات خود را بیش از گذشته توسعه و ارائه کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به گفته وی، اعتبارات این سازمان از منابع عمومی تامین می‌شود.
وی با اشاره به محدودیت‌های موجود در منابع عمومی کشور، از اختصاصی شدن درآمدهای سازمان زمین‌شناسی و اکتشافات‌معدنی کشور به عنوان نقطه عطفی در تحقق اهداف پیش‌روی این مجموعه یاد کرد.
لک ادامه داد: از این پس سازمان زمین‌شناسی و اکتشافات‌معدنی کشور می‌تواند بنا بر نیاز بخش‌های دولتی و خصوصی کشور به ارائه خدمات فنی و مهندسی در زمینه شناسایی محدوده‌های اکتشافی و مطالعات زمین‌شناسی و مخاطرات بپردازد.
رییس سازمان زمین‌شناسی و اکتشافات‌معدنی کشور تاکید کرد مطالعات زمین‌شناسی و تهیه اطلاعات پایه در توسعه زیرساخت‌های کشور، طرح‌های توسعه شهری و عمرانی، شناسایی گسل‌های پیرامون کلانشهرها و انواع مخاطرات زمین‌شناسی و همچنین جانمایی خطوط انتقال انرژی کاربرد اساسی دارد که ارائه این خدمات به بخش‌های فعال در این زمینه امری ضروری است تا با دریافت اعتبارات و انتقال آن به درآمدهای اختصاصی سازمان، پروژه‌ها به بهترین شکل انجام شود.
معاون وزیر صنعت، معدن و تجارت یادآوری کرد: در گذشته درآمدهای این سازمان به خزانه دولت واریز می‌شد و اعتبارات دریافتی این سازمان از محل این درآمدها اندک بود و با واگذاری یک پروژه، فقط تعهدی به سایر تعهدات دیگر سازمان اضافه می‌شد، بدون آنکه اعتباری به آن تعلق گیرد؛ بر این اساس سازمان از قبول هرگونه تعهدی که مورد نیاز بود و در برنامه‌های مصوب آن نمی‌گنجید، خودداری می‌کرد.
لک تصریح کرد: اکنون بستری فعالیت فراهم شده است که متقاضیان بخش‌های خدمات سازمان در بخش‌های دولتی و خصوصی می‌‌توانند با پرداخت هزینه‌ها از این خدمات بهره‌مند شوند و بدین ترتیب خریداران خدمات سازمان مشخص‌تر از گذشته می‌شود.
به گفته وی، با رجوع بخش‌های خصوصی و دولتی به سازمان زمین‌شناسی و اکتشافات‌معدنی کشور و سرمایه‌گذاری در فعالیت‌های اکتشافی، شاهد تغییر و تحول بیشتر در بخش اکتشاف کشور خواهیم بود تا بدین ترتیب ضمن پیش‌روی اهداف بخش اکتشاف بر اساس برنامه ششم توسعه و افق 1404 نیازهای موجود کشور تامین شود.
وی تاکید کرد تخصیص درآمدهای سازمان زمین‌شناسی و اکتشافات‌معدنی کشور با حمایت وزارت صنعت، معدن و تجارت و نمایندگان مجلس شواری اسلامی و همچنین سازمان برنامه‌ریزی و بودجه محقق شده و امید است این سازمان بتواند پروژه‌ها و فعالیت‌های اکتشافی و زمین‌شناسی را نسبت به قبل توسعه دهد.
در همین زمینه عضو کمیسیون تلفیق بودجه سال 1397 مجلس شورای اسلامی، چندی پیش با اشاره به بررسی لایحه بودجه سال 1397 در کمیسیون تلفیق گفت: در کمیسیون تلفیق در زمینه معادن مصوبه خوبی لحاظ شد؛ به طوری که بعد از 10 سال درآمدهای سازمان زمین‌شناسی و اکتشافات‌معدنی کشور به خود سازمان اختصاص می یابد.
«داریوش اسماعیلی» با اشاره به این‌که سازمان زمین‌شناسی و اکتشافات‌معدنی کشور مسوولیت حاکمیتی اکتشافات اولیه را بر عهده گرفته و باقی مراحل اکتشاف بر عهده سازمان‌های خصوصی قرار گرفته است که بر همین اساس تلاش می شود از این سازمان حمایت‌های لازم به عمل آید.
به گفته وی، سازمان زمین‌شناسی و اکتشافات‌معدنی کشور امکانات و دستگاه‌های آنالیزی مناسبی برای مطالعات زمین‌شناسی در اختیار دارد اما درآمدهای آن به خزانه واریز می‌شد و هرگز به خود این سازمان اختصاص پیدا نمی‌کرد که همین امر موجب شده بود از ظرفیت‌های موجود بهره‌برداری کاملی صورت نگیرد./سازمان زمین شناسی و اکتشافات معدنی کشور

منبع: ایران آنلاین

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ion.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۷۶۶۴۲۳۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سایه برج ها از سر باغ گیاه شناسی کوتاه می شود

به گزارش همشهری آنلاین، مهدی عباسی در خصوص وضعیت ساخت و سازهای صورت گرفته در اطراف باغ گیاه‌شناسی گفت: باید تدبیری اندیشیده شود تا آسیبی به باغ وارد نشود. البته این وضعیت به این معنا نیست که تعاونی‌ها واحدهای آپارتمانی خود را نسازند؛ بلکه تعاونی‌ها می‌توانند واحدها را براساس تعهدات خود و مطابق با پروانه صادره انجام بدهند.

او ادامه داد: زمین در آن محدوده زیاد است؛ هم تعاونی زمین زیادی در اختیار دارد و هم دستگاه‌های دیگر زمین دارند و باید ساخت و ساز در جانمایی درست صورت بگیرد. اینکه در مجاورت باغ گیاه شناسی ساخت و ساز انجام شود، خلاف قانون است و امکان پذیر نیست.

عباسی به این موضوع هم اشاره کرد که قرار بر این شده تا برای ساخت و سازهایی که از این به بعد صورت می گیرد، محدودیت ارتفاع لحاظ شود و بیش از چهار یا پنج طبقه مجوز ساخت صادر نشود.

رئیس کمیسیون شهرسازی و معماری شورای اسلامی شهر تهران تأکید کرد: دستگاه‌ها با یکدیگر توافق کردند که اگر در زمین‌های تعاونی قابلیت جانمایی باقی مانده پروژه نباشد، در زمین‌های مجاور ساخت و ساز صورت بگیرد.

کد خبر 847359 منبع: خبرگزاری شهر برچسب‌ها منطقه ۲۲ برج گیاه‌ شناسی دریاچه چیتگر

دیگر خبرها

  • کارگروه مشترک برای آسیب شناسی روند رسیدگی به پرونده‌ها تشکیل شود
  • آخرین قوانین کشورها برای مقابله با خطرات هوش مصنوعی
  • اختصاص ردیف بودجه‌ای به ۳۰ دانشگاه برتر
  • صدور مصوبه کارگروه امور زیربنایی برای ۵۷ شهرک مسکونی
  • «هزینه‌های دندانپزشکی گران نیست؛ درآمد مردم کم است»
  • سایه برج ها از سر باغ گیاه شناسی کوتاه می شود
  • واکنش بسیج دانشجویی دانشگده‌های روانشناسی به انتخابات سازمان نظام روان‌شناسی و مشاوره کشور
  • ایران به عضویت سازمان جهانی ارزیابی و انطباق درآمد
  • ۵۴۳ میلیون دلار، ارزش خدمات باغ ملی گیاه شناسی
  • برگزاری آزمون اختصاصی برای کنکوری‌های گرفتار در سیل/ ثبت ۴ تخلف در آزمون سراسری