Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس جهاد دانشگاهی لرستان گفت: محیط‌زیست اولویت اول سازمان دانشجویان این واحد است.

به گزارش ایسنا، دکتر سیدعلی نادر دهقانی الوار در آیین تجلیل از نفرات برتر مسابقه عکاسی روز جهانی تالاب‌ها و حامیان پویش ملی "مسیر پاک تا کربلا" که به همت سازمان دانشجویان جهاد دانشگاهی استان برگزار شد، اظهار کرد: باید اعتقاد پیدا کنیم که می‌توانیم به جایگاه بهتر توسعه برسیم و شاخص‌هایمان را اصلاح کنیم و در این راستا باید برنامه‌ریزی و ساختارسازی کنیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان این‌که این ساختارها در طول زمان باید تبدیل به الگو و آنها در جامعه پیاده شوند، افزود: این کار در دنیا به‌وسیله برخی دانشگاه‌ها انجام شده و ‎ ساختاری طراحی و در جامعه تکثیر کرده‌اند که نهایتاً وقتی بزرگ‌تر شدند توانستند حرکات شاخص‌تری را در جامعه ایجاد کنند.

دهقانی‌الوار خاطرنشان کرد: ما در کار پژوهشی و تحقیقاتی حساس هستیم و سعی کرده‌ایم همه کارها بر اساس مبانی علمی و دانشی باشد.

عضو هیئت علمی جهاد دانشگاهی لرستان ادامه داد: این نهاد انقلابی در کنار فعالیت‌های متنوع تحقیقاتی، آموزشی و فنآورانه‌ای که دارد یکی از اولویت‌های مهم خود را بحث‌ها و فعالیت‌های فرهنگی و اجتماعی قرار داده که این فعالیت‌ها به دست دانشجویان، نخبگان و کسانی که معتقدند توسعه به دست دانشگاهیان اتفاق می‌افتد در حال انجام است.

وی با بیان این‌که این مهم را به‌عنوان اعتقادی در جهاد دانشگاهی پیگیری کرده و خوشبختانه جواب گرفته‌ایم، ادامه داد: هم‌چنین درزمینه ایجاد، راه‌اندازی و عملکرد فعالیت‌های دانشجویی در حوزه اجتماعی و فرهنگی موفق بوده‌ایم.

دهقانی‌الوار تأکید کرد: با قاطعیت می‌گویم یکی از سازمان‌هایی هستیم که در این حوزه با اعتقاد وارد شده و خوشبختانه موفق بوده‌ایم و از کارهایی که باید دانشگاه‌ها و مراکز علمی ما پیگیری کنند همین اقداماتی است که جهاد دانشگاهی اجرا می‌کند.

وی با بیان این‌که خروجی اقداماتی که انجام می‌دهیم سازمان دانشجویان جهاد دانشگاهی با 2000 عضو از دانشگاه‌های مختلف استان است، افزود: آنان در حوزه‌های مختلف کار می‌کنند که یکی از این موضوعات بحث‌های زیست‌محیطی است. در مسائل فرهنگی، اجتماعی نیز کار می‌کنیم اما یکی از زمینه‌های مؤثری که در اینجا پررنگ‌تر بوده بحث محیط‌زیست است و به‌خوبی ورود کرده‌ایم.

رئیس جهاد دانشگاهی لرستان خاطرنشان کرد: هدف اصلی فعالیت‌ تشکل‌ها در جهاد دانشگاهی، کمک به ایجاد زمینه‌ها و شاخص‌های جدید فعالیت در سازمان‌هاست.

دهقانی الوار با بیان این‌که هدف دوم ما از ایجاد این سازمان‌های جهاد دانشگاهی، کمک به تقویت نظام مدیریت دانش‌بنیان است، گفت: اگر می‌خواهیم پیشرفت کنیم باید مدیریت ما مبتنی بر دانش باشد. نظام مدیریتی سنتی پاسخگوی نیازهای استان و کشور نیست و این سیستم‌ها نمی‌توانند ما را به جایگاه شاخص و وارسته توسعه برسانند.

وی ادامه داد: از دیگر اقداماتی که در جهاددانشگاهی ‎ پیگیر هستیم ایجاد، استقرار و حداقل تبلیغ مدیریت دانش‌بنیان در سطوح مختلف است و هدف سومی که پیگیری می‌کنیم؛ انعکاس اثربخشی و برون ‎ داد فعالیت‌های سازمان‌های مختلف است.

عضو هیئت‌علمی جهاد دانشگاهی لرستان اظهار کرد: اگر سازمانی کار خوبی انجام می‌دهد ما آن را در استان منعکس می‌کنیم و در مجامع علمی، فرهنگی، اجتماعی و هرجایی که نیاز است گفته شود به زبان علم بیان و برای آن مدل تهیه می‌کنیم که می‌تواند خیلی مؤثر باشد.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۷۶۷۱۶۳۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ضرورت توسعه تعاملات علمی دانشگاهی در راستای منافع دو کشور در عرصه بین‌المللی

در دیدار روسای دانشگاه علامه‌طباطبائی و دانشگاه اوفای روسیه، قرارداد همکاری مشترک با هدف گسترش همکاری‌های آموزشی و پژوهشی به امضای روسای دو دانشگاه رسید.

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، وادیم زاخاروف رئیس دانشگاه علم و فناوری اوفای روسیه با همراهی ریتا فیلیپووا معاون بین‌الملل دانشگاه و امینا اوزاوا رئیس دانشکده تاریخ و روابط بین‌الملل این دانشگاه، با حضور در دانشگاه علامه‌طباطبائی با عبدالله معتمدی رئیس این دانشگاه دیدار و گفتگو کردند.

در این دیدار که به منظور بحث و تبادل نظر درخصوص همکاری‌های مشترک آموزشی و پژوهشی میان دو دانشگاه انجام شد، قرارداد برنامه آموزشی شبکه‌ای کارشناسی ارشد مطالعات منطقه‌ای بین دوطرف امضا شد که بر اساس این قرارداد دانشگاه «اوفا» درس‌های تعیین شده‌ای را برای دانشجویان رشته مطالعات منطقه‌ای دانشگاه علامه‌طباطبائی و دانشگاه علامه‌طباطبائی دروس مشخصی را برای دانشجویان رشته روابط بین‌الملل دانشگاه «اوفا» به منظور بهره‌مندی از توان علمی استادان هر دو دانشگاه ارائه می‌دهند.

معتمدی در این دیدار با اشاره به همکاری‌های علمی و سیاسی میان ایران و روسیه گفت: زمینه‌های مشترک همکاری‌ها و وحدت‌نظر در مورد مناسبات بین‌المللی در راستای منافع دو کشور، زمینه‌ساز توسعه همکاری‌های روزافزون شده است.

وی با اشاره به همکاری‌های دانشگاه‌های روسیه با دانشگاه علامه‌طباطبائی در سال‌های گذشته بیان کرد: درخصوص تبادل استاد و دانشجو و برگزاری برنامه‌های مشترک آموزشی و پژوهشی تجربه خوبی با دانشگاه‌های روسیه داشته‌ایم. امیدواریم بتوانیم تعاملات نزدیک‌تری در راستای منافع ملی و بین‌المللی دو کشور داشته باشیم.

در ادامه رئیس دانشگاه «اوفا» نیز توضیحاتی در خصوص ظرفیت‌های این دانشگاه بیان کرد و گفت: سال گذشته تفاهم‌نامه همکاری با دانشگاه علامه‌طباطبائی را امضا کردیم و بسیار خرسندیم که در مدت کوتاه این قرارداد همکاری مشترک به مرحله اجرا رسیده است.

وادیم زاخاروف گفت: دانشگاه «اوفا» انجمن‌های دوستی بسیاری با دانشگاه‌های خارجی دارد و در این خصوص ایران نخستین جایگاه را در بین کشور‌های دوست با روسیه دارد. او با بیان این که جمهوری باشقیرستان یکی از جمهوری‌های روسیه است که به لحاظ زبان و فرهنگ، نزدیکی زیادی با زبان و ادبیات فارسی دارد. این موضوع خود زمینه همکاری‌های بیشتر با دانشگاه‌های ایران، به‌ویژه دانشگاه علامه‌طباطبائی به عنوان دانشگاه تخصصی علوم انسانی و اجتماعی را فراهم کرده است. امیدوارم این قرارداد نیز زمینه خوبی برای توسعه همکاری‌های مشترک باشد.

نرگس سنائی رئیس میز روسیه و رئیس گروه گسترش همکاری‌های علمی بین‌المللی دانشگاه نیز به اهمیت تقویت روابط علمی و فرهنگی ایران و روسیه در شرایط کنونی اشاره و تاکید کرد: امضای قرارداد برنامه‌های مشترک آموزشی شبکه‌ای گام نوینی در روابط دانشگاهی ایران و روسیه محسوب می‌شود.

سعید شکوهی رئیس موسسه آموزش عالی بیمه اکو و مهدی خانمحمدی مدیر سنجش، نظارت و ارزیابی آموزشی دانشگاه نیز در این نشست حضور داشتند.

گفتنی است دانشگاه «اوفا» یکی از دانشگاه‌های مهم روسیه است که در جمهوری باشقیرستان واقع شده است. این دانشگاه در حال حاضر ۴۸ هزار دانشجو دارد و نیز بیش از ۳ هزار دانشجو از ۶۰ کشور جهان در این دانشگاه مشغول به تحصیل هستند. ۳۰ درصد از رشته‌های تحصیلی این دانشگاه در حوزه علوم انسانی و اجتماعی است.

دیگر خبرها

  • دانشجویان خود را نسبت به مسائل روز دخیل بدانند
  • مسابقات ملی «سدید»‌ بستری برای رشد و تقویت مهارت‌های ارتباطی در دانشجویان است
  • ۵۴۳ میلیارد و ۳۰۰ میلیون تومان، برآورد اولیه خسارت سیل به بخش کشاورزی
  • توسعه شهری و روستایی باید مبتنی بر سامانه‌های مدیریتی باشد
  • ضرورت توسعه تعاملات علمی دانشگاهی در راستای منافع دو کشور در عرصه بین‌المللی
  • برداشت سه تن زعفران از مزارع لرستان
  • نهادینه کردن عدالت آموزشی از اهداف مجموعه مدارس «صدرا» است
  • تلخی‌های عدم تحقق اهداف برنامه ششم توسعه در کشور
  • تلخی‌های عدم تحقق اهداف برنامه ششم توسعه در کشور حس می‌شود
  • مشکلات مردم تا پایان برنامه هفتم توسعه کشور مرتفع خواهد شد