Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «خبرگزاری آریا»
2024-04-26@14:36:03 GMT

باغ هاي ميوه در خلخال توسعه مي يابد

تاریخ انتشار: ۲۲ اسفند ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۷۶۷۴۵۰۵

باغ هاي ميوه در خلخال توسعه مي يابد

خبرگزاري آريا - اردبيل - ايرنا - مدير جهاد کشاورزي خلخال از اجراي طرح توسعه باغ هاي ميوه و توزيع نهال در بين باغداران و علاقه مندان به پرورش درختان ميوه در اين شهرستان خبرداد.

بهبود عليزاده روز سه شنبه در گفت و گو با خبرنگار ايرنا افزود: مديريت جهاد کشاورزي خلخال اقدام به تهيه و توزيع بيش از 32 هزار اصله نهال ميوه اصلاح شده از نهالستان هاي ميوه شناسنامه دار کشور و توزيع آن در بين باغداران و يا علاقه مندان به کشت و پرورش درختان ميوه کرده و توزيع نهال ها را به مدت 20 روز ادامه خواهد داد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وي گفت: نهال هاي ميوه تهيه شده از چند مرکز کشور از جمله استان هاي البرز ، آذربايجان شرقي از انواع نهال هاي درختان هسته دار همچون هلو ، شليل ، انواع نهال زرد آلو ، گيلاس ، آلبالو ، آلوچه و نهال هاي دانه دار از جمله نهال سيب ، گلابي و گردوي پيوندي چندلر همداني است.
او افزود: نهال ها بدون وقفه حتي در تعطيلات نوروز از اولين ساعات صبح تا پايان وقت اداري بصورت روزانه در بين متقاضيان توزيع خواهد شد.
عليزاده با بيان اينکه در صورت احساس نياز به نهال بيشتر و درخواست تقاضا از سوي باغداران نهال مورد نياز شهرستان از نهالستان هاي مجاز کشور تامين خواهد شد، افزود: مديريت جهاد کشاورزي خلخال با هدف ترويج و توسعه کشت گل محمدي در بين باغداران اين شهرستان توزيع 150 هزار بوته گل محمدي را در دستور کار خود قرار داده است.
وي اظهار کرد: توزيع بوته هاي گل محمدي با توجه به شرايط آب و هوايي پس از تعطيلات نوروز آغاز خواهد شد.
وي از باغداران و تهيه کنندگان نهال هاي ميوه خواست تا در زمان تحويل نهال ها با دستور العمل کاشت و نگهداري انواع نهال هاي اصلاح شده ميوه در محل توزيع توجه کرده و سوالات خود را با کارشناسان امور باغباني مستقر در محل توزيع طرح کنند.
خلخال در جنوب اردبيل قرار دارد ، چهار هزار و 500 هکتار از مجموع 45 هزار هکتار اراضي مستعد کشاورزي خلخال را باغ هاي ميوه تشکيل مي دهند که باغ هاي گردو با مجموع 2 هزار و 500 هکتار بيشترين سطح باغ ها ميوه اين شهرستان را شامل مي شود.
7119/6018
انتهاي پيام /*

منبع: خبرگزاری آریا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۷۶۷۴۵۰۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

صنایع کوچک روستایی در استان همدان توسعه می‌یابد

رئیس جهاد کشاورزی استان همدان با بیان اینکه استفاده از دانش‌‌بنیان در تولیدات دامی همدان ضرورت دارد، گفت: امسال صنایع کوچک روستایی در استان توسعه می‌یابد. - اخبار استانها -

رضا بهراملو در گفت‌و‌گو با خبرنگار تسنیم در همدان، اظهار‌ داشت: استفاده از علوم کاربردی و پژوهش‌های تحقیقاتی بر پایه دانش‌بنیان و استفاده از آنها در زمینه‌های اصلاح دام، افزایش تولید دام و غیره می‌تواند یکی از عوامل مهم در جهش تولید در استان همدان باشد.

وی با اشاره به گستردگی جهاد کشاورزی و مسئولیت آن در تولیدات موادغذایی که دام، محصولات زراعی و باغی، مراتع، تولید گوشت و غیره را شامل می شود، افزود: در استان همدان باید از عدد تکراری تولید سالانه محصولات کشاورزی فاصله بگیریم و به تولید 5 میلیون تن محصول سالم و با کیفیت دست یابیم.

رئیس جهاد‌کشاورزی استان همدان با تاکید بر اینکه توسعه صنایع کوچک روستایی نیز از برنامه‌های دیگر امسال است بیان کرد: در این حوزه استقبال همه جانبه وجود دارد و باید عملیاتی شود به نحوی که روستاهای استان مولد و صنایع کوچک روستایی راه‌اندازی شود.

بهراملو تاکید کرد: با این طرح راه‌اندازی دامداری‌های کوچک روستایی 50 راسی، کشت گیاهان دارویی، صنایع تبدیلی با بعد خانگی، تولید نان کامل، گلخانه‌های کوچک مقیاس 300 مترمربعی و ایجاد صنایع لبنی روستایی با مشارکت مردم، روستاییان و کشاورزان در دستور کار است.

وی با اشاره به اینکه هدف جهاد کشاورزی افزایش سرمایه دامی برای وابسته نبودن به دیگر کشورها است، تاکید کرد: در تلاش هستیم با برنامه ریزی و همراهی بانک‌ها مشکلات مربوط به ارائه تسهیلات کم بهره به دامداران را مرتفع و با سوق دادن دانش‌بنیان‌ها به سمت فعالیت در حوزه دامداری کیفیت تولیدات دامی استان را افزایش دهیم.

رئیس جهاد‌ کشاورزی استان همدان همچنین با بیان اینکه بیش از 960 واحد دامداری سنگین در استان همدان فعال هستند که 378 مورد آنها شیری و مابقی آن گوشتی است، گفت: استان همدان نیز با برخورداری از آب و هوا، مراتع و چراگاه‌ها و شرایط جغرافیایی مطلوب، دارای زمینه‌های بسیار مناسبی برای فعالیت در این زمینه است که همت علاقمندان در کنار حمایت و همکاری مسئولان را می‌طلبد.

بهراملو در پایان تاکید کرد: استفاده از روش‌های نوین پرورش دام، اصلاح نژاد، بهبود تغذیه دام‌ها و ثبت مشخصات در رکوردگیری گاوهای شیری به منظور شناسایی دام‌های برتر از نظر ژنتیکی، از جمله اقدامات سودآور در عرصه دامپروری است که می‌توان با پرداختن به آن اقتصاد این بخش را تقویت و درآمدزایی روستاییان را افزایش داد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • توزیع روزانه پیاز به ۴۰۰ تن رسید
  • پیگیری و اجرای پروژه‌های شهرستان خلخال در اولویت مدیران باشد
  • توزیع انواع بذور اصلاح و گواهی شده برنج بین کشاورزان شهرستان بابل
  • پویش کاشت یکهزار و ۵۰۰  اصله نهال زالزالک در پیرانشهر
  • پیگیری و اجرای پروژه‌ها بر اساس زمان‌بندی در اولویت مدیران باشد
  • توسعه مزارع تولید چوب در کرمانشاه
  • آغاز توزیع تخم نوغان از شنبه در گیلان/ قیمت هر جعبه ۲۸ هزار تومان
  • صنایع کوچک روستایی در استان همدان توسعه می‌یابد
  • (ویدیو) توضیحات شهردار تهران در مورد خدمات میادین میوه و تره‌بار
  • هشدار سرمازدگی به باغداران همدانی