Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس دانشگاه مذاهب اسلامی در دیدار با هیئتی از علما و استادان برجسته دانشگاه ها و مراکز علمی و دینی  پاکستان نوید اضافه شدن رشته های جدید را داد.

به گزارش خبرگزاری مهر، هیئتی از علما و استادان برجسته دانشگاه ها و مراکز علمی و دینی  پاکستان با حضور در دانشگاه مذاهب اسلامی با حجت الاسلام مختاری رئیس دانشگاه دیدار و گفت وگو کردند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در این دیدار که مولوی نذیر احمد سلامی عضو مجلس خبرگان رهبری و از علمای برجسته اهل سنت استان سیستان و بلوچستان نیز حضور داشت، حجت الاسلام و المسلمین  مختاری در این دیدار ضمن خوشامدگویی به میهمانان به معرفی دانشگاه مذاهب اسلامی پرداخت و گفت: اهمیت این دانشگاه  به خاطر همزیستی مسالمت آمیز عملی پیروان مذاهب مختلف در یک فضای علمی است که میان دانشجویان و کارکنان آن که از مذاهب مختلف اسلامی هستند، وجود دارد.

رئیس دانشگاه مذاهب اسلامی در ادامه به تبیین رشته های تحصیلی موجود در دانشگاه پرداخت و نوید اضافه شدن رشته های جدید را داد.

وی ویژگی اصلی فارغ التحصیلان این دانشگاه را معتدل بودن توصیف کرد که مبنای آن را در تلاشی دانست که دانشگاه در عمل  به سیره نبوی دارد. 

مختاری با اشاره به وضعیت امروز جهان اسلام بیان داشت: مصیبت امروز جهان اسلام تفکر خشن و افراطی است که به هیچ عنوان انطباق با اخلاق کریمه پیامبر اسلام(ص) ندارد که رحمت للعالمین بودند.

وی دو صفت اخلاق مهرورزی و دلسوزی را در قرآن عامل توفیق پیامبر عنوان کرد.

رئیس دانشگاه مذاهب اسلامی با طرح این سوال که اگر پیامبر اسلام(ص) امروز در میان ما بودند این همه خشونت را تحمل می نمودند؟ افزود: مگر نه این است که علما  وارثان پیامبرانند پس باید در برابر این افراطی گری ها و تفکرات تکفیری و خشونت و کشته شدن انسان های بی گناه نقش آفرینی کنند و ساکت نباشند و در تنویر افکار عمومی به ویژه نسل جوان تلاش نمایند.

مختاری تاکید کرد: دشمنان اسلام، نه شیعه را می خواهند و نه سنی را. هدف آن ها به انحطاط کشاندن اسلام است. در این میان دانشگاه مذاهب اسلامی برای تبیین و معرفی اسلام معتدل با بهره گیری از استادان و دانشجویان پیروان تمامی مذاهب دلیل صحت ادعای جمهوری اسلامی ایران در زمینه وحدت و تقریب است.

در ادامه این نشست تعدادی از علما و استادان حاضر به بیان دیدگاه های خود درخصوص اهمیت وحدت اسلامی پرداختند و از این که در جمهوری اسلامی ایران چنین دانشگاهی توانسته پیروان مذاهب مختلف را دور هم جمع کرده و یک زندگی مسالمت آمیز را پیاده کند، نمونه و بی نظیر دانستند و معرفی بیش از پیش این مرکز علمی و توفیقاتی که داشته را خواستار شدند.

در پایان این نشست تندیسی از طرف رئیس دانشگاه پیشاور پاکستان به مختاری رئیس دانشگاه مذاهب اسلامی ایران اهدا شد و مختاری نیز تندیس دانشگاه مذاهب اسلامی را به نماینده هیئت پاکستانی تقدیم کرد.

منبع: مهر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۷۶۷۵۶۷۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

افت شدید تحصیلی دانش آموزان در دولت رئیسی/ معدل سال آخر دبیرستانی‌ها ۸ تا ۱۰!

به گزارش خبرآنلاین این معدل در سال ۱۴۰۰، برای رشته علوم تجربی ۱۳.۱۸، رشته ریاضی و فیزیک ۱۲.۳۵، رشته ادبیات و علوم انسانی ۱۰.۴۲ و رشته علوم و معارف اسلامی ۱۲.۰۴ ثبت‌شده است.

روزنامه فرهیختگان نوشت:در سال ۱۳۹۹ نیز معدل دانش‌آموزان برای رشته علوم تجربی ۱۳.۷۳، رشته ریاضی و فیزیک ۱۳.۵۰، رشته ادبیات و علوم انسانی ۱۱.۳۴ و رشته علوم و معارف اسلامی ۱۲.۸۶ را نشان می‌دهد.

میانگین معدل امتحانات نهایی دانش‌آموزان سال ۱۳۹۸، در رشته علوم تجربی ۱۳.۷۷، در رشته ریاضی و فیزیک ۱۳.۲۸، در رشته ادبیات و علوم انسانی ۱۰.۷۶ و در رشته علوم و معارف اسلامی ۱۲.۸۸ بوده است.

ازاین‌رو می‌توان نتیجه گرفت که میانگین معدل نمرات دانش‌آموزان در سال ۱۴۰۲ نسبت به چهار سال پیش از آن در تمامی رشته‌ها با افت حدود دو نمره‌ای در امتحانات نهایی روبه‌رو بوده است.

ناظر به همین معیار و مولفه و با بررسی وضعیت استان‌ها، نقشه وضعیت معدل استان‌ها تا حد زیادی منطبق با نقشه فقر کشور است. به این صورت که میانگین معدل امتحانات نهایی خرداد ۱۴۰۲ در استان‌های هرمزگان، کهگیلویه‌وبویراحمد، خوزستان، آذربایجان غربی ۸ تا ۹ بود. خراسان شمالی، گلستان، اردبیل، ایلام، کردستان، لرستان، کرمانشاه، فارس، کرمان، گیلان، بوشهر و چهارمحال‌وبختیاری نیز استان‌هایی هستند که میانگین ۹ تا ۱۰ را ثبت کردند. یعنی معدل دانش‌آموزان این استان‌های نیز کم و هشدارآمیز است. با این حساب مجموعا، در ۱۷ استان میانگین معدل امتحانات نهایی خرداد هشت تا ۱۰ بوده که در وضعیت قرمز هستند. ۲۳۳۰۲ برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1901586

دیگر خبرها

  • اعلام آمادگی این دانشگاه ایرانی برای پذیرش دانشجویان اخراجی آمریکا
  • ایران اسلامی؛ الگوی تقریب مذاهب در جهان/علما وحدت را در بین مردم اشاعه دادند
  • فعالیت ۳۵ دفتر تقریب مذاهب در دفاتر تلفیقی دانشگاه آزاد
  • دانشگاه شیراز آماده جذب دانشجویان اخراجی دانشگاه‌های آمریکا و اروپا
  • اولویت امروز جهان اسلام غزه است/ بقاء انقلاب و استحکام آن مرهون وحدت و تقریب است
  • ایران اسلامی به حاکمیت عقل و عدل در جهان نزدیک شده است
  • تعداد شرکت دانش‌بنیان در دانشگاه آزاد اصفهان به ۳۰۰ شرکت می‌رسد/ ۲۰ مجله فناوری با درجه ممتاز داریم
  • افزایش رشته‌های کارشناسی ارشد دانشگاه آزاد اسلامی واحد شهرکرد
  • مهلت ثبت نام پذیرش بدون آزمون کارشناسی ارشد پیام نور تمدید شد
  • افت شدید تحصیلی دانش آموزان در دولت رئیسی/ معدل سال آخر دبیرستانی‌ها ۸ تا ۱۰!