Web Analytics Made Easy - Statcounter

افسر سابق عملیات روانی ارتش آمریکا درباره اهمیت برگزاری کنفرانس افق نو می‌گوید: ایران کنفرانسی را برگزار می‌کند که متفکرین سرتاسر دنیا می‌توانند دور هم جمع شده، در خصوص مسائل دنیا تبادل‌نظر کرده و راه حل ارائه دهند. ۲۲ اسفند ۱۳۹۶ - ۱۴:۵۷ بین الملل آسیای غربی آمریکا نظرات

به گزارش خبرگزاری تسنیم به نقل از افق نو، دکتر اسکات بِنِت افسر سابق عملیات روانی در ارتش آمریکاست که سابقه تحلیلگری حوزه تروریسم برای وزارت امور خارجه آمریکا را نیز در کارنامه دارد، طی یادداشتی از اهمیت برگزاری کنفرانس بین المللی افق نو چند روز قبل از سفر احتمالی ترامپ به قدس در هفتادمین سالگرد تاسیس اسرائیل و جهت انتقال سفارت آمریکا گفت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

کمی با این شخصیت نظامی آشنا شویم: گزارش بنت با نام SHELL GAME یکی از دلایلی بود منجر به تصمیم ادوارد اسنودن برای ترک آمریکا شد. وی در حوزه های سیاسی، جنگ روانی، امنیتی-نظامی و افشاگری تخصص دارد. دکتر بنت که یک سال به عنوان پیمانکار در دفتر ضدتروریستی وزارت امور خارجه آمریکا زیر نظر ژنرال Dell Dailey فعالیت داشت، مدتی نیز به عنوان محقق علوم اجتماعی در یکی از اندیشکده های محافظه‌کار مستقر در واشنگتن به نام بنیاد هریتج فعالیت می کرد. دکتر بنت در بوز آلن همیلتون که شرکت ای در حوزه مشاور مدیریت است با اِسنودن آشنا شد. بوز آلن همیلتون در زمینه ارائه خدمات و سرویس‌های امنیتی، مدیریت فناوری اطلاعات، صنایع دفاعی، مهندسی سیستم، مدیریت تغییرهای سازمانی، مدل‌سازی و شبیه‌سازی کامپیوتری، تجزیه و تحلیل اقتصادی، برنامه‌ریزی استراتژیک و مدیریت اطلاعات فعالیت می‌کند. بنت فارغ التحصیل کارشناسی از دانشگاه ایالتی سن‌خوزه و کارشناسی ارشد از دانشگاه جرج میسون بوده و مدرک دکتری خود را از دانشگاه کاتولیک آمریکا دریافت نموده است.

متن یادداشت به شرح ذیل است:

اینکه ایران کنفرانس های بین المللی چون کنفرانس افق نو را برگزار میکند برای آن دسته از صاحبان قدرت که در حال بررسی نوع دید جهانیان به ایران هستند به شدت مهم و حائز اهمیت است.

این کنفرانس افرادی را که بینش با ارزشی دارند در کنار هم جمع می کند تا بتوانند در آن نقش ایفا کرده و این آگاهی، گامی در جهت رشد موقعیت ایران در سطح بین المللی است.

در کل تاریخ رسانه ها، امروزه شبکه های تلویزیونی جایگزین و به خصوص رسانه های اجتماعی که توجه بیشتری به آنها می شود، ثابت کرده اند که ابزارهای با ارزشی در شناساندن چهره کشورها هستند. تغییر چهره ایران از طریق چنین کنفرانسی میتواند تلاشی کاملا مثبت و تحسین برانگیز باشد.

موضوع “قدس پایتخت همیشگی فلسطین” به خاطر اقدامات ژئوپلیتیک اخیر ایالات متحده، که قدس را به عنوان پایتخت اسرائیل به رسمیت شناخته و به دنبال آن قصد دارد سفارت ایالات متحده را به آنجا منتقل کند یک مسئله کاملا مهم برای مباحثه در این کنفرانس است. 14 می (24 اردیبهشت) هفتادمین سالگرد تاسیس اسرائیل است و احتمال برنامه ریزی سفر ترامپ جهت انتقال سفارت آمریکا به قدس در آن روز بسیار زیاد است.

چنین اقدامی ممکن است خشم عظیمی را در میان مسلمانان کل دنیا حتی در اروپا و دیگر ملل بوجود آورد و مانند جرقه ای در انبار باروت باشد. برگزاری کنفرانس افق نو در تهران چند روز قبل از این رویداد حرکت هوشمندانه بوده و می تواند در ایجاد موج رسانه ای علیه صهیونیسم کمک شایانی کند. در نشست های کنفرانس باید در خصوص اینکه آیا دنیا باید قدمی برداشته و چنین تصمیمی را به نفع کل بشریت تغییر دهد یا خیر نیز بحث و تبادل نظر شود.

با این حال برای ترامپ اعلام قدس به عنوان پایتخت اسرائیل اشتباه بزرگ و دروغی فتنه آمیز است که به نوبه خود برای توسعه صهیونیسم یا به عبارت دیگر نابودی فلسطین طراحی شده است. کنفرانس افق نو توجه ما را به یکی از مهمترین وقایع زمان جلب می کند و این به دلیل قدرت آن در جذب بهترین افکار و خلق فرصت هایی برای گفتگو در مورد موضوعات حساس و تنش زاست. همچنین یافتن راه حل هایی نسبت به بسیاری از مسائل خطرناک امروز که تمدن بشری با آنها روبرو است، نیز از دیگر ماموریت های این گردهمایی می باشد.

هیچ گروه دیگری چنین آینده نگری نداشته و حتی تمایلی به درگیر کردن خود در چنین مسئله حیاتی ندارد. افق نو با گرد هم آوردن چهره ها و شخصیت های بین المللی ضد جنگ در حوزه های سیاسی، نظامی، دانشگاهی، رسانه ای و ادبی، برای متفکرین و سخنرانان فعال دنیا محفلی ایجاد می کند تا دور هم جمع شده و راه حل هایی برای بزرگترین مشکلات بشریت پیدا کنند.

ایران نه تنها ملتی با ویژگی های قوی اخلاقی، مذهبی، تاریخی و نظامی است بلکه مردمی دارد که طی یک قرن اخیر هیچگاه درگیر جنگ تهاجمی یا خونریزی بر علیه هیچ ملت دیگری نبوده است. بنابراین ایران بهترین کشوری است که به منظور خدمت رسانی در چنین موقعیتی، کنفرانسی را برگزار می کند که متفکرین سرتاسر دنیا می توانند دور هم جمع شده، در خصوص مسائلی که در دنیا وجود دارد تبادل نظر کرده و راه حل ارائه دهند.

ایران میتواند با درایت و ایجاد دوستی بین اذهان سیاست مداران، حقوق دانان، دانشگاهیان، کارشناسان، پژوهشگران، چهره های نظامی و اطلاعاتی، نویسندگان و نظریه پردازان از سراسر دنیا به جای غرور و خشونت نظامی، دیپلماسی دنیا را در مسیر مورد نیاز قرار داده و برای حل معضلات جهان را رهبری کند.

انتهای پیام/

R1011117/P1011117/S8,90,1128/CT12

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۷۶۸۰۵۲۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رای‌دهندگان آمریکایی به ترامپ نگاه مثبت‌تری دارند

به گزارش «تابناک» به نقل از ایسنا، نظرسنجی منتشر شده در روز یکشنبه نشان داد که رای‌دهندگان آمریکایی با اختلاف ۴۹ به ۴۳ درصدی از ترامپ در رقابت فرضی یک به یک با بایدن حمایت می‌کنند. این در مقایسه با ۴۹ به ۴۵ درصد جمهوری‌خواهان نسبت به حضور این دموکرات فعلی در ژانویه است.

این نظرسنجی نشان داد، در صورتی که میدان کامل رقبا در نظر گرفته شود، مثل زمانی که رای‌دهندگان در ماه نوامبر به پای صندوق‌های رای می‌روند، ترامپ برتری بیشتری دارد. او با اختلاف ۴۲ به ۳۳ درصد نسبت به بایدن جلو است و پس از آن ۱۵ درصد برای رابرت اف کندی جونیور، نامزد مستقل انتخابات آمریکا در نظر گرفته می‌شود. ۱۰  درصد باقیمانده از نامزدهای حزب سوم حمایت کرده‌اند یا فعلا تصمیمی ندارند.

دو سوم رأی‌دهندگان ایالات متحده نمی‌دانند که چگونه کسی می‌تواند از بایدن حمایت کند، در حالی که ۵۲ درصد می‌گویند که در هیچ شرایطی شانسی برای رأی دادن به رئیس‌جمهور فعلی وجود ندارد. در مقایسه، ۶۳ درصد از پاسخ‌دهندگان نمی‌توانند ببینند که چگونه کسی می‌تواند از ترامپ حمایت کند و ۴۷ درصد می‌گویند که شانسی برای رای دادن به او وجود ندارد.

شبکه سی‌ان‌ان گزارش داد که تنها ۴۷ درصد از رای‌دهندگان از نامزدهایی که باید انتخاب کنند، از جمله ۴۴ درصد دموکرات‌ها و ۶۳ درصد از جمهوری‌خواهان راضی هستند. ۵۸ درصد از رأی‌دهندگان نظر منفی نسبت به بایدن دارند، در حالی که ۵۳ درصد نظر منفی نسبت به ترامپ دارند.

تنها ۶۵ درصد از پاسخ‌دهندگان بر این باورند که بایدن به طور قانونی در انتخابات ریاست جمهوری ۲۰۲۰ پیروز شد و این بدون تغییر نسبت به زمانی است که همین سوال پس از شورش کنگره آمریکا در ژانویه ۲۰۲۱ پرسیده شد.

نظرات درباره دوره ریاست جمهوری ترامپ از زمان خروج او از ریاست جمهوری بهبود یافته است. با نگاهی به عملکرد او، ۵۵ درصد از آمریکایی‌ها معتقدند که ریاست جمهوری ترامپ یک «موفقیت» بود، در حالی که این رقم در نظرسنجی پس از شورش، ۴۵ درصد بود. در مقایسه، ۳۹ درصد از پاسخ‌دهندگان معتقدند دوره ریاست جمهوری بایدن موفقیت‌آمیز بوده است.

به طور مشابه، از هر ۱۰ آمریکایی، شش نفر از عملکرد بایدن به‌عنوان رئیس‌جمهور ناراضی هستند. بایدن در مدیریت چندین موضوع مهم برای رای‌دهندگان، از جمله ۶۶ درصد نارضایتی در بحث اقتصاد، ۷۱ درصد نارضایتی از تورم و ۷۱ درصد نارضایتی از جنگ رژیم صهیونیستی علیه غزه، امتیازات پایینی دریافت می‌کند. تنها از هر ۱۰ آمریکایی چهار نفر معتقدند که ایالات متحده «مسئولیت دارد» درگیر درگیری‌های غرب آسیا باشد.

ترامپ، بایدن و متحدان او را متهم کرده است که تلاش می‌کنند نامزدی او را از طریق سیستم قضایی منحرف کنند. این رئیس‌جمهور سابق در چهار کیفرخواست جداگانه با ۹۱ اتهام روبروست. یک نظرسنجی سی‌ان‌ان هم که پنج‌شنبه منتشر شد، نشان داد که تنها ۱۳ درصد از آمریکایی‌ها معتقدند با ترامپ مانند سایر متهمان رفتار می‌شود و تنها ۴۴ درصد مطمئن هستند که هیئت منصفه انتخاب شده در پرونده ترامپ، حکم عادلانه‌ای صادر خواهد کرد.

دیگر خبرها

  • مجری الجزیره از خجالت سیاستمدار آمریکایی درآمد؟!
  • قاضی آمریکایی ترامپ را برای توهین به دادگاه جریمه کرد
  • کشته شدن ۴ افسر آمریکایی بر اثر تیراندازی در کارولینای شمالی
  • اجتماع دانشگاهیان خاش در حمایت از دانشجویان و دانشگاهیان آمریکایی و اروپایی طرفدار غزه
  • واکنش ترامپ به خیزش دانشجویان آمریکایی در حمایت از فلسطین
  • بایدن هم مثل ترامپ عربستان را قربانی می‌کند؟
  • بررسی ابعاد حقوقی تجمع دانشگاهیان آمریکا در دانشگاه قم
  • ابعاد حقوقی تجمع دانشگاهیان آمریکا در دانشگاه قم بررسی شد
  • 2 روش هوشمندانه برای ساخت شیرآب و شیر حمام با لوله PVC (فیلم)
  • رای‌دهندگان آمریکایی به ترامپ نگاه مثبت‌تری دارند