Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری میزان- مدیر عامل امدادخودرو سایپا گفت: در بحث امدادرسانی در بخش کسب و کار به مراتب به حمایت ها و توسعه بیشتر با در پیش گرفتن برنامه های مختلف نیاز داریم.

به گزارش خبرنگار گروه اقتصاد خبرگزاری میزان، بهزاد پناهی در طرح خدمات و امداد نوروزی سال ۹۷ گروه خودروسازی سایپا اظهار کرد: خودروسازی سایپا برای پشتیبانی از محصولات تولیدی خود از سال ۶۱ دست به ابتکار امدادرسانی کرد و به رسم هر ساله از آذر ماه و برای بهبود کیفیت خدمات رسانی به هموطنان مقدمات این طرح برنامه ریزی و پیگیری‌های مربوطه صورت می‌گیرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: خوشبختانه با تلاش‌های صورت گرفته محصولات خودروسازی سایپا از جنبه‌های مختلف از جمله طراحی، قطعه سازی و ... بهبود  و کیفیت داشته اما، این امر به معنی دوری از امدادرسانی نیست بلکه باید در این زمینه نیز فعالیت‌های لازم صورت گیرد.

مدیر عامل امدادخودرو سایپا تصریح کرد: در بحث امدادرسانی در بخش کسب و کار به ندرت ضعیف عمل شده که برای بهبود آن باید دیدگاه حمایتی و توسعه کسب و کار داشت.

پناهی در ادامه به ارائه پیشنهاد‌هایی در حوزه بهبود کسب و کار پرداخت و گفت: در بخش ارائه خدمات در محل باید دیدگاه توسعه‌ای داشته باشیم و با شرکت‌های بیمه همکاری‌های گسترده‌ای صورت گیرد و همچنین برای افزایش سهم بازار در حوزه گارانتی باید برنامه ریزی صورت گیرد.

وی در ادامه به موضوع امداد رسان‌های متفرقه اشاره و بیان کرد: بنا بر قانون، عرضه کنندگان خودرو موظف به امدادرسانی به خودرو ها هستند که برای آن از سه استراتژی استفاده می شود اما مشکل این است که شرکت های متفرقه به دلیل نداشتن آموزش مناسب تنها شرایط خودرو را وخیم تر می کنند و یا در این میان برخی از سودجویان از فرصت ایجاد شده استفاده کرده و اشتراکی که خودروساز به مشتری می دهد را مجددا با دریافت پول به مشتری می فروشد.

مدیر عامل امدادخودرو سایپا بیان کرد: در برخی شرایط مشاهده شده یک شرکت متفرقه امدادرسانی با هماهنگی با یکی از اپراتورهای تلفن همراه تبلیغ خدمات رایگان می‌کند این در صورتی است که روزانه ۸۰۰ تومان از حساب مالی مشترک تلفن همراه کسر می شود.

پناهی با اشاره به اینکه ذی نفعان رسمی می‌توانند با ورود به این حوزه در ایجاد تعامل تلاش کنند، گفت: در این بخش خلاء قانونی مشاهده می شود و برای رفع آن باید سامان دهی شرکت‌های امدادرسانی خودرویی پیش رو داشته باشیم.

وی به ارائه پیشنهادی برای سامان دهی خدمات رسانی در این حوزه پرداخت و گفت: با ایجاد سامانه ملی تحت وب می توان تمام مشتری ها در یک سامانه واحد در ارتباط باشند و سپس خدمات مناسب مورد نیاز آنها ارائه شود و یا در گام بعدی به مرحله ارائه خدمات در محل برسیم.

مدیر عامل امدادخودرو سایپا گفت: طی آیین نامه جدید سازمان تنظیم مقررات رادیویی از این پس ارسال پیامک به مشتری با اخذ موافقت وی امکان پذیر است که این امر با توجه به در برگیری بالا در بخش تبلیغات و اطلاع رسانی در حوزه کاری ما نیازمند اقدامات جدی است که باید برای آن تدبیری اندیشید.

انتهای پیام/

منبع: خبرگزاری میزان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۷۶۸۲۷۴۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

امداد رسانی به ۱۲۶ فرد گرفتار در سیل در کرمانشاه

 

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز کرمانشاه ،محمدباقر محمدی امروز (۱۵ اردیبهشت ماه) اظهار کرد: درپی بارش شدید باران در استان کرمانشاه و آبگرفتگی و سیلاب در ثلاث باباجانی، ماهیدشت، اسلام‌آباد غرب، دالاهو، جوانرود و سرفیروزآباد تیم‌های عملیاتی به این مناطق اعزام شدند.

او توضیح داد: در این عملیات‌ها ۱۰ دستگاه خودروی امدادی کمک‌دار و آمبولانس و ۱۰ دستگاه کف‌کش و موتور آب به‌کار گرفته شدند که به ۲۵ خانوار خدماتی از جمله اهدای پک‌های مواد غذایی، چادر، پتو و موکت داده شد .

وی عنوان کرد: تخلیه آب از ۲۵ خانه مسکونی با استفاده از دستگاه کف‌کش و موتور آب از دیگر اقدامات جمعیت هلال احمر در بارندگی‌های اخیر استان کرمانشاه بود و این خدمات تا بهبود شرایط خانوارها ادامه خواهد داشت.

۲۱ پایگاه ثابت و موقت جمعیت هلال احمر استان آماده امدادرسانی‌اند و هم‌استانی‌ها در صورت هرگونه حادثه‌ای می‌توانند با سامانه ۱۱۲ جمعیت هلال احمر تماس بگیرند.

دیگر خبرها

  • بهره‌برداری یک هزار تخت بیمارستانی جدید در هرمزگان
  • مصارف مهم مالیات در کشور به چه صورت است؟
  • ضرب الاجل وزارت صمت به ایران خودرو و سایپا
  • امدادرسانی به بیش از ۵۳۰۰ تن در سیل و آبگرفتگی ۱۷ استان
  • مستحکم شدن جامعه هدف با دادن مشاوره دقیق و درست
  • لزوم ثبت قرارداد اجاره مسکن در سامانه خودنویس
  • امدادرسانی به بیش از ۵۰۰۰ نفر در سیل و آبگرفتگی ۲۳ استان
  • امدادرسانی به ۱۹ شهرستان درگیر با آبگرفتگی در فارس
  • امداد رسانی به ۱۲۶ فرد گرفتار در سیل کرمانشاه
  • امداد رسانی به ۱۲۶ فرد گرفتار در سیل در کرمانشاه