Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «عصر ایران»
2024-05-01@01:17:27 GMT

خرمای خاش ثبت جهانی شد

تاریخ انتشار: ۲۳ اسفند ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۷۶۸۹۴۵۸

مدیر جهاد کشاورزی شهرستان خاش گفت: خرمای با کیفیت و ارگانیک ربی از محصولات مهم و استراتژیک منطقه روتک بخش مرکزی خاش ثبت جهانی شد.

‌امان الله طوقی در گفت وگو با ایسنا افزود: این محصول تولیدی خاش در کنار نه محصول دیگر ایران در شمار محصولات جهانی به ثبت رسیده است. 

وی گفت: گستره 15 هزار هکتاری محصولات کشاورزی منطقه مرزی روتک این شهرستان افزون بر 4500 هکتار آن به کشت خرما اختصاص دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

مدیرجهاد کشاورزی شهرستان افزود: خرمای این منطقه از مرغوبیت بالایی برخوردار بوده و این محصول دارای جنبه صادراتی و بازار پسندی مناسبی در سطح جهانی است. 

طوقی بیان کرد: خرمای این منطقه بدون اینکه در سردخانه نگهداری شود، حداقل تا یکسال سالم می ماند. 

مدیر جهاد کشاورزی خاش ادامه داد: در سال‌های اخیر دلالان این محصول را به پاکستان و غیره حمل می‌کردند و سود کلانی به جیب می‌زدند اما طی چند سال اخیر و امسال محصول تولیدی خاش با کیفیت مناسب به بازارهای اروپایی راه پیدا کرد. 

وی گفت: برای معرفی بیشتر این محصول باید کار بسته بندی، برندسازی و تبلیغات انجام ‌شود.

منبع: عصر ایران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.asriran.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «عصر ایران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۷۶۸۹۴۵۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کشت آزمایشی جو قصیل در قم به برداشت رسید

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما؛ مرکز قم، در کشت جو به صورت قصیل، وقتی دانه جو از مرحله شیری وارد مرحله خمیری می‌شود، محصول برداشت و به ۲ صورت تازه و یا خرد و سیلو شده به مصرف دام می‌رسد.

حسین کوه خضری، رئیس اداره مکانیزاسیون سازمان جهاد کشاورزی استان با اشاره به اینکه با توجه به منابع محدود آبی در استان نیازمند تغییر روش کشت محصولات کشاورزی هستیم، گفت: کاهش میزان آبدهی و برداشت زودتر محصول، حذف علف‌های هرز و افزایش کیفیت علوفه دامی از مزایای برداشت جو به صورت قصیل است.

وی با بیان اینکه امسال دو هزار تن محصول جو در استان به این صورت در استان برداشت می‌شود، افزود: پیش بینی می‌کنیم سال آینده ۱۰ درصد از زمین‌های زیر کشت محصول جو به صورت قصیل برداشت شود.

در حال حاضر ۲۳ هزار هکتار از مزارع استان زیر کشت محصول جو قرار دارد.

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی

دیگر خبرها

  • بالغ‌بر ۵۰ درصد چاه‌های عمیق جوین متقاضی مجهز شدن به پنل‌های خورشیدی هستند
  • تک‌کشتی پسته، کشاورزی خوشاب را تهدید می‌کند
  • برداشت محصول از مزرعه طــرح مــقـایـســه گندم در هندیجان
  • پرداخت ۱۷ میلیارد تومان غرامت به کشاورزان مه‌ولاتی
  • عملیات امحاء مزارع آلوده در شرق شیراز آغاز شد
  • تک‌کشتی پسته، کشاورزی خوشاب خراسان رضوی را تهدید می‌کند
  • کشت آزمایشی جو قصیل در قم به برداشت رسید
  • ۳۵ میلیارد ریال تسهیلات مکانیزاسیون جذب ششتمد خراسان رضوی شد
  • برداشت خیار سبز در شهرستان قیروکارزین
  • اجرای طرح سرشاخه کاری درختان گردو در زارچ