Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایمنا»
2024-05-01@04:19:24 GMT

اعمال سلیقه شخصی آفتی در مسائل فرهنگی

تاریخ انتشار: ۲۳ اسفند ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۷۶۹۲۱۲۴

اعمال سلیقه شخصی آفتی در مسائل فرهنگی

تیران-مساجد پایگاه مهم دینی و مرکز و محور فعالیت های فرهنگی و اجتماعی هر محله است که با مشارکت مردم کارکردهای آن احیاء و مایه رونق و حضور اقشار مردم به ویژه جوانان و نوجوانان می شود.

به گزارش خبرنگار ایمنا از شهرستان تیران و کرون، جهت دهی، ساماندهی و ایجاد ساز و کار برای مشارکت مردمی و تدوین برنامه به منظور انجام فعالیت ها در مساجد نیازمند نهاد و یا تشکیلاتی منسجم و کارآمد در این خصوص بوده که راه اندازی کانون های فرهنگی هنری مساجد مصداقی از این ساز و کار است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

راه اندازی ۵۴ کانون فرهنگی و هنری در مساجد شهرستان تیران و کرون با هدف احیاء کارکردهای مساجد و تقویت مشارکت مردمی به ویژه جوانان و نوجوانان که باعث شده این مراکز ساز مشارکت جوانان و نوجوانان به همراه سایر مردم را بنوازد.

کانون های فرهنگی هنری مساجد در شهرستان تیران و کرون زمینه ساز مشارکت و عضویت بیش از هزار جوان و نوجوان در مساجد و انجام فعالیت های متنوع فرهنگی، هنری، قرآنی، ورزشی و اجتماعی شده که این فعالیت ها در مقابله با تهاجم فرهنگی و کاهش آسیب های اجتماعی موثر واقع شده است.

موفقیت عملکرد این نهادهای مردمی و مذهبی نیازمند مشارکت و حمایت مردمی، خیران، دولت و مجلس است و بدون حمایت مالی دولت و مشارکت خیران تحقق برنامه های این مراکز محقق شدنی نیست و نیازمند کار و برنامه ریزی منجسم است.

اعمال سلیقه شخصی در مسائل فرهنگی آسیبی جبران ناپذیر در پی دارد

علی رحمانی، فرماندار تیران و کرون ارزشمندی و ماندگاری کار فرهنگی کانون های مساجد را به انجام مطالعه و نیاز سنجی پیرامون جغرافیای منطقه خود دانست و تصریح کرد: هدفمندی برنامه ها با برنامه ریزی و تدوین بسته فعالیتی مبتنی بر نیازهای شهرستان محقق می شود.

وی افزود: نیازسنجی و فعالیت براساس نیازهای هر منطقه عامل اثرگذاری هر برنامه خواهد شد و از این جهت باید کانون ها چشم انداز و اهداف مشخصی را برای فعالیت در شهر و روستا و محله های تحت نظر خود پیش بینی کنند.

فرماندار شهرستان تیران و کرون با بیان اینکه نگاه مثبت و آینده نگری در مباحث فرهنگی لازم و ضروری است، تصریح کرد: ورود سلیقه شخصی در مسائل فرهنگی آسیب جدی برای کار فرهنگی است و موجب افراطی گری در بعضی از بخش ها می شود.

وی با بیان اینکه با بهبود وضعیت اعتباری فرصت برای حمایت از طرح های کانون های مساجد این شهرستان فراهم خواهد شد، خاطرنشان کرد: مشکلات اجتماعی منحصر به فرد و گروه خاصی نیست و باید خیران و افراد تاثیر گذار برای خروج و پیشگیری از مشکلات اجتماعی با کانون های مساجد همکاری کنند.

لزوم دغدغه‌مندی متولیان مساجد در جذب نسل سومی‌ها به مسجد

حجت الاسلام حسین رشیدیان، امام جمعه شهرستان تیران و کرون با بیان اینکه مساجد در زمینه های مختلف قادر به اثر گذاری هستند، گفت: دغدغه‌مندی متولیان مساجد در جذب جوانان و نوجوانان به مسجد ضرورتی غیرقابل انکار است که هیئت امنا، روحانی و خادم مساجد باید توجه و دقت داشته باشند.

وی افزود: جذب جوانان و نوجوانان به مساجد با برنامه ریزی برنامه های جذاب در مساجد محقق می شود که تحقق این موضوع با فعالیت مراکز فرهنگی مساجد دو چندان می شود.

کانون مساجد باید جریان سازی فرهنگی داشته باشد

علی معینی، سرپرست اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی شهرستان تیران و کرون با اشاره به اینکه ۵۴ کانون فرهنگی و هنری در کنار موسسات و سازمان های فرهنگی شهرستان در حال فعالیت هستند، اظهار کرد: کانون های مساجد به عنوان بازوان فرهنگی و اجرایی شورای فرهنگ عمومی و به عنوان تشکل های فرهنگی مردمی در بخش های مختلف شهرستان و در روستاها به صورت ویژه فعالیت دارند.

وی افزود: این مراکز فرهنگی با اجرای برنامه های فرهنگی و اجتماعی در هر محله جریان سازی فرهنگی انجام می دهند و تعدادی از آن ها در سطح شهرستان و کانون امام حسن مجتبی(ع) در سطح استانی و ملی دارای توانمندی و ظرفیت خاصی است.

وی با بیان اینکه کانون های مساجد نیازمند حمایت دولتی و مردمی هستد، یادآورشد: ورود کانون ها به عرصه خودکفایی اقتصادی ضروری است و باید در حوزه کارآفرینی فعالیت کنند، اما تخصیص اعتبار و بودجه دولتی یک ضرورت غیرقابل انکار است.

البته در این راستا برای تدوام این راه حمایت‌های همه جانبه مسئولان و خیران از مدیران و فعالان فرهنگی مساجد این شهرستان از طرح ها و برنامه ها و حمایت از ایده و طرح های آن ها یک ضرورت است تا اینکه ایده و نظرات و طرح ها با نگاه ویژه مسئولان همراه شود و به نام کانون به ثبت برسد.

منبع: ایمنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.imna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایمنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۷۶۹۲۱۲۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

برنامه‌های دهه کرامت در اصفهان تشریح شد

به گزارش خبرنگار مهر، علیرضا ناجی صبح سه شنبه در جمع خبرنگاران در خصوص دهه کرامت اظهار کرد: سال‌های گذشته ستاد دهه کرامت با مسؤولیت ستاد کانون‌های مساجد اجرا می‌شده و دو سالی است که با ابلاغ وزارت کشور و شورای هماهنگی مرکز، مسؤولیت تشکیل ستاد دهه کرامت به شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی واگذار شده است که دبیر آن ستاد کانون‌های مساجد است.

وی ادامه داد: دستورالعمل‌هایی برای دستگاه‌ها تدوین شده است و دستورالعمل‌های دریافتی از تهران نیز بومی‌سازی و استانی شدند.

رئیس شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی استان اصفهان خاطر نشان کرد: روز آغاز دهه کرامت، مصادف با ولادت حضرت معصومه (س) و روز دختر است که باید با توجه به اجرای طرح نور، فضای ایجابی و اقناع سازی در جامعه به موازات فضای سلبی و قضائی مورد توجه ویژه تمامی دستگاه‌ها قرار گیرد.

وی افزود: از همه دستگاه‌ها خواسته شده برای جایگاه زنان در اسلام و حوزه عفاف و حجاب برنامه‌های تبیینی برگزار کنند و چه بهتر به نام حضرت معصومه (س) و در جشن‌ها این اتفاق بیافتد و ضمن برگزاری جشن این آگاهی‌بخشی نیز رقم بخورد.

ناجی با بیان اینکه هر اداره کل در شهرستان، زیر مجموعه‌ای دارد، گفت: مسوول تشکیل ستاد دهه کرامت شهرستان‌ها، مدیران شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی هستند و دبیری ستاد در برخی شهرستان‌هایی که ستاد کانون‌های فرهنگی و هنری مساجد را ندارند با اداره ارشاد است.

رئیس شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی استان اصفهان با اشاره به رسانه و فضای مجازی به عنوان دیگر محورهای اساسی مورد تأکید در دهه کرامت، تصریح کرد: دو مورد مردمی‌سازی که به معنای تقویت هیئات مذهبی و استفاده از ظرفیت مساجد، بسیج و مردم از جمله نخبگان، اساتید دانشگاه است به همراه نشاط اجتماعی از مطالبات مقام معظم رهبری است باید در دهه کرامت مورد توجه قرار گیرد.

کد خبر 6092856

دیگر خبرها

  • برنامه‌های فرهنگی و هنری اوقات فراغت مساجد اردبیل گسترش می‌یابد
  • برنامه‌های فرهنگی،هنری اوقات فراغت در مساجد اردبیل گسترش می‌یابد
  • مراسم دهه کرامت در لرستان با محوریت مردم برگزار می‌شود
  • برنامه‌های فرهنگی، هنری و تربیتی اوقات فراغت در محلات با محوریت مساجد گسترش می‌یابد
  • برگزاری ویژه برنامه‌های دهه کرامت در مساجد و حسینیه‌ها
  • برنامه‌های دهه کرامت در اصفهان تشریح شد
  • ‌پیگیری بیش از ۱۰۰ برنامه کانون‌های مساجد فارس برای ایام تابستان
  • برگزاری ویژه‌ برنامه‌های دهه کرامت در مساجد و حسینیه‌ها
  • مساجد به عنوان محور همه برنامه‌ها قرار داده شود
  • شهرستان‌های لرستان میزبان برنامه‌های شاخص شب میلاد امام رضا (ع)