Web Analytics Made Easy - Statcounter

سناتور جان مک‌کین ضمن محکوم کردن تصمیم رئیس‌جمهور آمریکا برای پیشنهاد جینا هاسپل برای سمت مدیریت آژانس اطلاعات مرکزی(سیا) تاکید کرد، هاسپل در یکی از "تاریک‌ترین فصل‌های تاریخ آمریکا" دست داشته است.

به گزارش ایسنا، به نقل از پایگاه هیل، جان مک‌کین، سناتور جمهوری‌خواه از ایالت آریزونا در حالی که اطمینان خود را نسبت به توانایی مایک پامپئو، مدیر کنونی سیا برای خدمت به عنوان وزیر امور خارجه آمریکا ابراز کرد، گفت: هاسپل باید موضع خود را درخصوص شکنجه شفاف‌سازی کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

سناتور مک‌کین در بیانیه‌ای گفت: شکنجه زندانیان در زندان‌های آمریکا طی دهه گذشته یکی از تاریک‌ترین فصل‌های تاریخ کشور بوده است. جینا هاسپل باید در جریان روند تایید صلاحیتش ماهیت و میزان مشارکت خود در برنامه‌های بازجویی سازمان سیا را توضیح دهد.

وی افزود: به دنبال حملات تروریستی 11 سپتامبر سال 2001 میلادی دولت جورج بوش اصول اخلاقی آمریکا را کنار گذاشت تا بتواند از زندانیان اطلاعات به دست آورد.

هاسپل در سال 1985 میلادی به سازمان سیا پیوست و به خاطر نقشش در رابطه با شکنجه غرق مصنوعی و دیگر تکنیک‌های بازجویی که علیه زندانیان در یکی از زندان‌های سری سازمان سیا در تایلند در سال 2002 میلادی استفاده شده بود، با بررسی‌های دقیق مواجه شد.

اتحادیه آزادی‌های مدنی آمریکا می‌گوید: هاسپل هم به خاطر اداره یکی از شکنجه‌گاه‌های مخفی آمریکا در تایلند و هم به خاطر اجرای دستورات برای سرپوش گذاشتن بر جرایم شکنجه با نابود کردن فیلم‌های ضبط شده، در شکنجه‌ها دست داشته است.

گروه‌های حقوق بشری ضمن انتقاد شدید از نامزدی هاسپل برای مدیریت سازمان سیا گفته‌اند: نقش مستقیم هاسپل در برنامه‌های شکنجه باید سبب شود تا وی از رسیدن به این سمت رد صلاحیت شود.

مایک پامپئو سال گذشته در جریان جلسه تایید صلاحیتش برای رسیدن به سمت مدیریت سازمان سیا متعهد شد تا قوانین فدرال را درخصوص تکنیک‌های بازجویی اعمال کند.

سناتور مک‌کین در ادامه بیانیه خود گفت: هر نامزدی برای مدیریت سازمان سیا باید بدون هیچ شرطی متعهد شود تا این ممنوعیت شکنجه را حفظ کند و باعث شود تا ما مجددا جایگاه رهبری خود را در تلاش‌ها برای حفظ حقوق بشر جهانی به دست آوریم.

مک‌کین که در جریان جنگ ویتنام به عنوان یک زندانی خود شکنجه شده، به شدت از حمایت دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور آمریکا از سیاست‌های جنجالی بازجویی همچون غرق مصنوعی انتقاد کرده است.

هاسپل روز سه‌شنبه پس از آن به عنوان نامزد تصدی پست مدیریت سازمان سیا معرفی شد که ترامپ در توئیتی اعلام کرد که رکس تیلرسون، وزیر امورخارجه آمریکا را از سمتش برکنار و مایک پامپئو، رئیس سیا را جانشینی وی منصوب می‌کند. اگر هاسپل برای بدست گرفتن مدیریت سازمان سیا تائید شود، وی نخستین زنی‌ خواهد بود که این سمت را برعهده گرفته است.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۷۶۹۲۹۴۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رایزنی سئول و واشنگتن درباره تقسیم هزینه‌های حضور سربازان آمریکایی

مذاکره کننده ارشد واشنگتن گفت مقامات ایالات متحده و کره جنوبی دیدگاه‌های مربوط به یک توافق جدید در مورد تقسیم هزینه‌های حضور نیروهای آمریکایی در کره جنوبی را مورد بحث قرار دادند و در صورت لزوم به مشورت ادامه خواهند داد.

به گزارش ایسنا، آمریکا و کره جنوبی ماه گذشته میلادی نمایندگانی را برای آغاز مذاکرات زودهنگام با هدف اجرای یک توافق جدید در سال ۲۰۲۶ معرفی کردند.

به نقل از خبرگزاری رویترز، رسانه‌های کره جنوبی گزارش کردند که هدف از این گفت‌وگو دستیابی به توافق پیش از هر گونه بازگشت دونالد ترامپ به کاخ سفید است که در دوران ریاست جمهوری خود سئول را به «سواری گرفتن از قدرت نظامی آمریکا» متهم کرده بود.

«لیندا اسپچت»، مذاکره کننده ارشد آمریکایی پیش از نخستین دور مذاکرات در هاوایی که سه شنبه تا پنجشنبه برگزار می‌شود، گفت واشنگتن به دنبال یک نتیجه عادلانه و برابر است.

وی افزود: «آمریکا و کره جنوبی دورنماهای خود را برای این نشست مطرح کرده‌اند. ما تا هر زمان که لازم باشد به رایزنی‌ها ادامه می‌دهیم.»

یک مقام ارشد دولت بایدن ماه گذشته میلادی اعلام کرد مذاکرات در مسیر و زودتر از موعد مقرر انجام شده، اما ایالات متحده انتخابات ریاست جمهوری نوامبر را به عنوان«مهلت جدی» نمی‌بیند.

بیش از ۲۸ هزار نیروی آمریکایی در کره جنوبی به عنوان بخشی از تلاش‌ها برای بازدارندگی در مقابل کره شمالی مجهز به سلاح هسته‌ای مستقر هستند.

در دوران ریاست جمهوری ترامپ، آمریکا و کره جنوبی پیش از دستیابی به توافقی برای افزایش مشارکت سئول در افزایش ۱۳.۹ درصدی هزینه‌های حضور نیروهای آمریکایی در کره جنوبی چندین ماه دچار تنش بودند. بر اساس قرارداد ۲۰۱۹، کره جنوبی حدود ۹۲۰ میلیون دلار برای این مساله در سال پرداخت می‌کرد اما ترامپ از سئول خواست تا این مبلغ را در سال به پنج میلیارد دلار برساند.

قرارداد کنونی در سال ۲۰۲۵ منقضی می‌شود.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • تاکنون کدام گزینه ها برای ریاست مجلس دوازدهم مطرح شده اند؟
  • بایدن: قصد دارم با ترامپ مناظره کنم
  • رایزنی سئول و واشنگتن درباره تقسیم هزینه‌های حضور سربازان آمریکایی
  • اعلام تحریم‌های جدید آمریکا و انگلیس علیه ایران/ افتتاح سرکنسولگری ارمنستان در تبریز/ افشای جزئیات تماس اخیر ترامپ و بن سلمان/ تکذیب از سرگیری مذاکرات با عربستان از سوی انصارالله
  • طرح مشاوران ترامپ برای مجازات کشور‌هایی که دلار را کنار می‌گذارند
  • اجساد فلسطینیان شواهدی از اعدام و شکنجه را نشان می‌دهد
  • رئیس جمهوری با حدود یکصد اتهام
  • سیاست خارجی ترامپ در صورت پیروزی در انتخابات ریاست جمهوری آمریکا
  • ۲ وزیر احمدی نژاد رقیب قالیباف شدند /ذوالنوری هم وارد گود شد /اولین گزینه نایب رئیسی مجلس مشخص شد
  • معارفه استاندار جدید لرستان | استاندار جدید کیست؟