Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیرعامل شرکت بهره برداری مترو از افزایش تعداد ایستگاههای مترو خبر داد و گفت: ساماندهی دستفروشان در مترو به ما مربوط نمی شود.

به گزارش خبرنگار مهر، پرنوش نوبخت در مراسم امضاء تفاهم نامه همکاری مترو با کمیته امداد افزود: این نهاد پس از انقلاب در راستای رسیدگی به نیازمندان و اهداف انقلاب حرکت کرده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با اشاره به اینکه در حال حاضر ۱۱۰ ایستگاه مترو فعال هستند، گفت: قرار است در آینده تعداد ایستگاه ها به ۱۱۵ برسد تا بتوانیم خدمات دهی مناسبی در حمل و نقل به هموطنان ارائه دهیم.

مدیرعامل مترو با اشاره به اینکه دستفروشان نیز شهروند هستند، گفت: دستفروشان ساماندهی نمی خواهند چرا که آنها مسافران مترو هستند که اقدام به فروش کالا می کنند و مردم خود باید از آنها خرید نکنند و اگر مترو را یک مرکز خرید سرپایی می بینند از آنها خرید کنند در غیر این صورت با خریدنکردن خود به خود دستفروش ها جمع می شوند.

وی گفت: دستفروشی در مترو به سلیقه مسافران بر می‌گردد و این مردم هستند که می توانند از دستفروش خرید نکنند و ما هم نمی توانیم جلویشان را بگیریم و بگوییم نفروشید.

به گفته وی: ساماندهی دستفروشان در مترو به ما مربوط نمی شود.

وی گفت: اولین کشوری هستیم که برای زنان واگن های جداگانه ای ایجاد کرده ایم که آنها بتوانند راحت تر تردد کنند و همچنین فضای مترو در کشور ما یکی از معدود کشورهایی است در دنیا که نظافت را رعایت می کنیم و پاکیزه هستیم.

نوبخت به ساماندهی صندوق های صدقات در مترو اشاره کرد و اظهارداشت: در برخی از ایستگاه ها ۲۳ صندوق خیریه علاوه بر صندوق های صدقات امداد وجود داشت که آنها را از ایستگاه ها خارج کردیم و به دنبال نظم بخشی به صندوق های صدقات هستیم و در حال حاضر سرفاصله حرکت در خطوط مترو چهار دقیقه است و همچنین تمامی ایستگاه های ما نمازخانه دارند و در ۳۵ ایستگاه مترو نماز جماعت برگزار می شود.

منبع: مهر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۷۶۹۶۴۹۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تکمیل سامانه ملی اسکان و تعیین سقف افزایش اجاره‌بها براساس مصوبه مجلس

به گزارش «نماینده»، علی خضریان درباره مصوبه مجلس مبنی بر ساماندهی بازار زمین، مسکن و اجاره‌بهای مسکونی، گفت: گرانی و نابسامانی بازار مسکن و اجاره‌بها ما را بر آن داشت که با تدوین طرحی از آشفته بازار جلوگیری کنیم بنابراین طرح ساماندهی بازار زمین، مسکن و اجاره‌بهای مسکونی را تدوین کردیم که مراحل تصویب این طرح در مجلس طی شد و اکنون برای بررسی به شورای نگهبان ارسال شده است.

نماینده مردم تهران، ری، شمیرانات، اسلامشهر و پردیس مجلس شورای اسلامی در تشریح محورهای مصوبه ساماندهی بازار زمین، مسکن و اجاره‌بهای مسکونی، بیان کرد: تکمیل سامانه ملی اسکان از طریق اخذ اطلاعات از دستگاه‌ها و همچنین خوداظهاری خانواده‌ها و مالکین با استفاده از طریق منوط کردن ارائه خدمات دستگاه ها به ثبت اطلاعات توسط مردم در این سامانه یکی از محورهای این مصوبه است.

طراح، طرح ساماندهی بازار زمین، مسکن و اجاره‌بهای مسکونی گفت:طرح شناسایی خانه‌های خالی توسط شهرداری‌ها و تأیید آن توسط سامانه ملی املاک و اسکان و ارائه مشوق‌های مالیاتی و غیرمالیاتی به موجرینی که قرارداد بلندمدت منعقد می‌کنند یا واحدهای خود را به خانواده کم درآمد دارای سه فرزند و بیشتر اجاره می‌دهند یا واحد را قیمت مناسب اجاره می‌دهند و پیش‌بینی ضمانت‌های اجرایی برای ثبت قراردادهای اجاره و خرید و فروش توسط متعاملین و مشاورین املاک در سامانه ثبت معاملات املاک از دیگر موضوعاتی است که در این طرح پیگیری می‌شود.

این نماینده مردم در مجلس یازدهم با بیان اینکه براساس این طرح سقف افزایش اجاره‌بها توسط شورای عالی مسکن در شرایط وجود تورم بالای ۳۰ درصد تعیین می‌شود، افزود:ساماندهی سکوهای ثبت اگهی از طریق تایید اصالت ملک با سامانه ملی املاک و اسکان و تأیید مالک یکی دیگر از اقداماتی است که براساس این طرح باید اجرایی شود.

سخنگوی کمیسیون اصل 90 قانون اساسی مجلس با اشاره به اینکه طبق این مصوبه برای ارائه دامنه قیمت منصفانه با استفاده مشخصات مکانی و فنی هر واحد سامانه‌ای ایجاد می‌شود، ایجاد سکوی ثبت رسمی معاملات، اخذ عوارض از اراضی بایر و بلااستفاده و ممنوعیت خرید و فروش واحدهای طرح‌های حمایتی قبل از تکمیل واحدها را از دیگر محورهای این مصوبه برشمرد.

دیگر خبرها

  • ادامه روند رفع نواقص خط ۳ مترو تهران
  • ثبت بیشترین بارندگی در پیکوه طبس با ۲۱ میلی متر
  • رفع نواقص خط ۳ مترو تهران
  • مصوبات ساماندهی اجاره‌بها/ تعیین محدوده افزایش
  • مسافران ایستگاه مترو میرزای شیرازی در پیچ و خم خروج از مترو + تصاویر
  • لزوم افزایش صندوق اعتباری فناوری مازندران
  • تکمیل سامانه ملی اسکان و تعیین سقف افزایش اجاره‌بها براساس مصوبه مجلس
  • راحت می‌گویند از افزایش نرخ ارز سود نمی‌بریم و نقشی در آن نداریم!
  • قاب هنر پروژه خرید اثر از هنرمندان است
  • بساط دستفروشی از تئاتر شهر جمع می‌شود/ دستفروشان برای دریافت مجوز ثبت‌نام کنند