Web Analytics Made Easy - Statcounter

امیرحجت مرادی، مدیرعامل اتحادیه قرآنی در گفت‌و گو با خبرنگار ایکنا درباره اتحادیه کدغم کشوری گفت: در پی مصاحبه‌ای که حجت‌الاسلام و المسلمین کوششی، مدیرعامل اتحادیه مؤسسات قرآنی ـ مردمی کشور تحت عنوان «عیدانه سال97 تشکل‌های قرآنی/اردیبهشت و ادغام اتحادیه‌ها» با خبرگزاری ایکنا انجام داد، بر تشکیل کمیته اتحادیه کشوری تاکید داشت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی ادامه داد: با توجه به جلسه ای که در تاریخ  هفتم اسفند ماه با حضور منتخبان مدیران عامل اتحادیه‌های استانی برگزار شد، از جمله مصوباتی که در این جلسه تعیین شد مبنی بر  انتخاب شش نفر به منظور کمیته اجرایی برگزاری مجمع عمومی کشور بود که این شش نفر به همراه مدیران عامل و روئسای هیات مدیره دو اتحادیه کشوری با یکدیگر در این روند حضور خواهند داشت و این امر به صورت مصوب تعیین و تمهیدات اندیشیده و طی نامه‌ای به هیات رسیدگی اعلام شد.
مرادی افزود: همچنین کمیته دیگری که متشکل از سه نفر از اتحادیه مؤسسات و تشکل‌های قرآنی است، مورد تصویب قرار گرفت که از نظر ما رسمیت ندارد زیرا به نظر میرسد این کمیته از قبل عنوان شده بود و همچنین با توجه به نامه ای که حجت‌الاسلام و المسلمین کوششی به مدیر عامل اتحادیه تشکل های قرآنی ارجاع داد، دوران فعالیت اتحادیه کشوری ایشان به اتمام رسیده است.


مدیر عامل اتحادیه گیلان ادامه داد: شنیده‌ها حاکی از این است که حجت الاسلام و المسلمین کوششی به همراه آقایان نادی و طلایی از منتخبان اتحادیه مؤسسات؛ در کمیته 9 نفره ای که تشکیل شده است، شرکت  خواهند کرد.
وی افزود: معتقد هستیم که این آقایان نمی‌توانند به عنوان نماینده اتحادیه‌های استانی و مؤسسات قرآنی باشند. در حال حاضر مدیر عامل اتحادیه کشوری در سمت معاون اداره کل تبلیغات اسلامی تهران و نادی رئیس اداره امور قرآنی سازمان تبلیغات اسلامی تهران هستند که این افراد نمی‌توانند به عنوان نمایندگان مردمی حضور داشته و همچنین وضعیت در اتحادیه مقابل نیز برهمین روال است. لذا اعضای کمیته تشکیل دهنده برگزاری مجمع کشوری شامل همین افراد است.
مرادی تصریح کرد: با توجه به اینکه اتحادیه‌های استانی در تشکیل ادغام اتحادیه کشوری نقش دارند، بنابراین باید منتخبان استانی دراین مسئله حضور داشته باشند.
وی در خصوص شرایط نامزدها، تعیین شیوه نامه و غیره اظهار کرد: برای بررسی برخی از موضوعات مانند شرایط نامزدها، بررسی اساس نامه‌ها، تعیین شیوه نامه‌ها باید نمایندگان بخش مردمی  باید حضور داشته باشند که شاهد وضعیت فعلی در این امر نباشیم.

مدیرعامل اتحادیه قرآنی گیلان در ادامه صحبت‌های خود در خصوص مصوبات هیات ستاد راهبری طرح ملی حفظ قرآن کریم بیان کرد: در بین نهادهای پیش بینی شده در مصوبات این ستاد، شاهد هستیم که هیچ نشان و وظیفه‌ای متوجه اتحادیه قرآنی کشور نشده است و اتحادیه کشوری به عنوان نهادی که می‌تواند نقش اصلی را در ستاد حفظ قرآن کریم بازی کند، پیش بینی برای این نهاد در نظر گرفته نشده است.
مرادی اظهار کرد: با توجه به برنامه‌هایی که در زمینه حفظ قرآن کریم در نظر گرفته شده است، اتحادیه قرآنی کشوردر ارتباط با این امر می‌توانست نقش محوری داشته باشد، همانطور که تربیت حفاظ قرآنی برعهده مؤسسات قرآنی مردم نهاد است. دراین راستا نیاز است که اتحادیه قرآنی کشور نیز در میان نهادهایی که باید در اقدامات حفظ مشارکت داشته بانشد، سهیم باشد.
وی گفت: اگر غفلتی در مشارکت اتحادیه قرآنی کشور در ستاد راهبردی طرح ملی حفظ قرآن کریم است، دلیل آن نبود اتحادیه قوی در سطح کشور و بی تفاوتی و بی انگیزگی نمایندگان اتحادیه ها در جلسات است و دلیل دیگر براین قضیه را می‌توان بی توجهی دستگاه‌هایی مانند شورای توسعه، اعضای ستاد طرح ملی حفظ قرآن کریم، مرکز قرآنی اوقاف و امور خیریه و غیره دانست.
مدیر عامل قرآنی گیلان در پایان اظهار کرد: نهادهای قرآنی در این راستا باید توجه داشته باشند که اگر قرار است اتفاقی در روند حفظ قرآن بیافتد، مسلما کارکرد دستگاه‌ها نخواهد بود و اگر مصوبات به سمت مؤسسات قرآنی نیز سوق می‌یافت، به طور قطع کار قرآنی خوبی صورت می‌گرفت.


انتهای پیام

منبع: ایکنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iqna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایکنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۷۷۰۷۹۰۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رشد اعتبارات هزینه‌ای عمومی دستگاه‌های فرهنگی متناسب با مأموریت‌های آنها بوده است

مرکز روابط عمومی و امور بین‌الملل سازمان برنامه و بودجه کشور در پاسخ به گزارش منتشر شده در یک پایگاه خبری اعلام کرد که رشد اعتبارات هزینه‌ای عمومی دستگاه‌های فرهنگی متناسب با مأموریت‌های آنها و مانند سایر دستگاه‌های اجرایی بین ۱۳ تا ۳۸ درصد بوده است.

به گزارش ایسنا به نقل از مرکز روابط عمومی و امور بین‌الملل سازمان برنامه و بودجه کشور، طی روزهای گذشته، یک پایگاه خبری در گزارشی تصویری با عنوان «تماشا کنید: ریاضت برای مردم/ ولخرجی دولت در اختصاص به نهادهای غیر پاسخگو»، سعی در القای پیامی غیر واقعی در خصوص رشد بودجه دستگاه‌های فرهنگی داشته است. درخصوص این گزارش نکات زیر قابل توجه است:


۱- برخی از ارقام ارائه شده در گزارش نادرست است؛ مانند بنیاد سعدی که اعتبار اضافه شده آن ۳۴ میلیارد عنوان شده، در حالی‌که ۱۲,۵ میلیارد تومان بوده است و یا بودجه اضافه شده موسسه آموزشی و پژوهشی امام خمینی (ره) حتی با احتساب اعتبارات بند (ب) تبصره ۱۳ قانون بودجه، ۱۶۵ میلیارد تومان بوده که ۲۹۶ میلیارد تومان عنوان شده است. همچنین اعتبارات اضافه شده مورد اشاره در گزارش برای شورای عالی حوزه‌های علمیه و شورای سیاست‌گذاری حوزه‌های علمیه خواهران، سازمان تبلیغات اسلامی و جامعه المصطفی العالمیه نیز غیر واقعی است.


۲- رشد اعتبارات بودجه عمومی جدول (۷) دستگاه‌های اجرایی که در گزارش یاد شده به آنها اشاره شده به شرح جدول ذیل است.


همان‌طور که در جدول نیز قابل مشاهده است، رشد اعتبارات هزینه‌ای عمومی دستگاه‌های فرهنگی متناسب با مأموریت‌های آنها و مانند سایر دستگاه‌های اجرایی بین ۱۳ تا ۳۸ درصد بوده است.

درآمد اختصاصی دستگاه‌های فرهنگی برای اولین بار در جداول بودجه اضافه شده است.


۳- درآمد اختصاصی دستگاه‌های فرهنگی برای اولین بار در جداول بودجه اضافه شده است که علت آن حکم بند (ب) تبصره (۱۳) قانون بودجه سال ۱۴۰۳ کل کشور است که بر اساس آن یک‌ درصد (۱ درصد) از هزینه‌های شرکت‌های دولتی، بانک‌ها و مؤسسات انتفاعی وابسته به دولت به موجب هم‌افزایی و ارتقای فعالیت‌ها و تولیدات فرهنگی، هنری و ورزشی از قبیل موضوعات قرآنی، ازدواج و خانواده، جوانی جمعیت، توانمندسازی بانوان و آسیب‌زدایی از زنان و خانواده تخصیص یافته است. 


۴- همچنین با توجه به اینکه کمک بودجه‌ای دولت به مؤسسات و نهادهای فرهنگی از طریق دستگاه‌های اجرایی اصلی است، بخش قابل توجهی از اعتبار در نظر گرفته شده ذیل دستگاه‌های اجرایی یاد شده به منظور کمک به مؤسسات و نهادهای مذکور بوده که در گزارش یاد شده به صورت نادرست به سرجمع اعتبارات دستگاه‌های اجرایی اضافه شده است. به عنوان نمونه هزار میلیارد تومان از اعتبار پیش‌بینی شده برای سازمان تبلیغات اسلامی از محل اعتبار بند (ب) تبصره (۱۳) لایحه بودجه سال جاری مربوط به صندوق توسعه قرآنی  و برای گسترش فعالیت‌های حفظ موضوعی قرآن کریم و تقویت فعالیت‌های مؤسسات قرآنی کشور بوده که (بر اساس برنامه‌های ارائه شده) در اختیار آن صندوق قرار خواهد گرفت و جزء اعتبارات سازمان تبلیغات اسلامی نیست.  

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • تلاش ماکرون برای تبدیل اتحادیه اروپا به قدرت هسته‌ای مستقل
  • سازمان اوقاف از جهش اقتصادی و مؤسسات دانش‌بنیان حمایت می‌کند
  • رشد اعتبارات هزینه‌ای عمومی دستگاه‌های فرهنگی متناسب با مأموریت‌های آنها بوده است
  • نبود کمیته‌های حفاظت فنی و بازرسان عامل ازدیاد حوادث کار
  • دشمن به دنبال ایجاد یاس و ترس در دل ماست/ مدرسه جایی برای گفتگوی رو در رو با دانش آموزان
  • چرا اتحادیه جهانی کشتی مصلایی پور را از المپیک‌ کنار گذاشت؟
  • اعتراض استقلال به رای محرومیت حسینی در کمیته استیناف
  • دلیل محرومیت چی‌چی اوغلو از المپیک؛ آنتونیو کوتاه می‌آید؟
  • حذف رییس کمیته داوران فدراسیون کشتی از المپیک
  • حذف رییس کمیته داوران فدراسیون کشتی از المپیک پاریس