Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیرکل تعاون و پشتیبانی وزارت آموزش و پرورش گفت: نمره متوسطی به وضعیت و خدمات رفاهی معلمان می‌دهم ولی انتظار می رود حتما بودجه و منابع پایداری داشته باشیم.

به گزارش خبرنگار مهر، گودرز کریمی فر در برنامه تلویزیونی پرسشگر که با موضوع اسکان نوروزی به روی آنتن شبکه آموزش‌رفت اظهار کرد: رسالت اصلی آموزش و پرورش تربیت دانش آموزان خودباور و خداباور و تقویت و تربیت معلمانی است که بتوانند دانش آموزان را خلاق و پرسشگر تربیت کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



وی افزود: معتقدیم به علت فراوانی مسافرت های نوروزی فرهنگیان، باید از تمام امکانات موجود برای افزایش رفاه استفاده و بستر مناسب خدمات سفر را مهیا کنیم.

مدیرکل تعاون و پشتیبانی وزارت آموزش و پرورش با بیان اینکه ۲۵هزار عوامل اجرایی مامور ساماندهی مسافران فرهنگی هستند گفت: تعداد ۳۴۵ مرکز رفاهی خانه معلم با ۱۴هزار و ۴۶۵ تختخواب در تراز مراکز اقامتی سه تا پنج ستاره، ۳۰۰ اردوگاه با سوئیت های مناسب و ۱۲ هزار مدرسه و چندین پردیس دانشگاهی برای اقامت موقت در ایام نوروز درنظر گرفته شده است.

کریمی فر ادامه داد: پیش بینی ما حدود ۴.۵ میلیون مسافر فرهنگی در ایام نوروز است و ماندگاری سفر دو شب و نیم تعریف شده است.

مدیرکل تعاون و پشتیبانی وزارت آموزش و پرورش با اشاره به تقسیم بندی مدارس به سه گروه «الف» و «ب» و « ج» در گذشته گفت: امسال به سمت کیفیت بخشی رفته ایم و مدارس گروه «ج» را حذف کرده ایم و امکانات مناسب چون یخچال و تلویزیون در کلاس ها قرار داده ایم. هرچند باید سوال کرد آیا امکانات گردشگری در سایر بخش ها با ارایه تسهیلات رفاهی برای مسافرت ارزان از سوی آموزش و پرورش قابل مقایسه است؟

وی افزود: علیرغم اینکه مشارکت و مساعدت جدی سایر بخش‌ها از جمله مطالبات جدی ماست، اما اگر آموزش و پرورش به کمک نیاید بسیاری افراد در نوروز در خیابان و در چادر اسکان می‌یابند و ما تلاش کردیم منزلت فرهنگیان را حفظ کنیم. اگر چه منکر نقایص نیستیم.

به گفته کریمی فر معلمان ما بیشتر از اینها شایسته رفاهیات هستند؛ ما واقعا از خدمات رفاهی رضایت نداریم و این امر توجه ویژه ای می طلبد. هرچند وزیر و معاون وی شب و روز تلاش می‌کنند تا به دور از شعار زدگی معیشت و کرامت معلمان را ارتقا دهند.

وی با اشاره به ارائه خدمات بیمه تکمیلی یک و میلیون و ۶۰۰ هزار فرهنگی گفت: باید خدمات رفاهی بیش از این باشد. مراکز اقامتی چون خانه معلم نیز یکی دیگر از خدمات رفاهی آموزش و پرورش است.

مدیرکل تعاون و پشتیبانی وزارت آموزش و پرورش ادامه داد: نمره متوسطی به این وضعیت می‌دهم ولی انتظار می رود سایر دستگاه های ذیربط به لحاظ تخصیص اعتبارات کمک کنند تا خدمات رفاهی و معیشتی معلمان را تقویت کنیم و حتما بودجه و منابع پایداری داشته باشیم.

منبع: مهر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۷۷۳۲۴۱۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

افزایش ۲ برابری حق‌الزحمه ساعت اضافه تدریس معلمان | همه معلمان رتبه‌بندی می‌شوند مگر اینکه...

به گزارش همشهری آنلاین، علی فرهادی سخنگوی وزارت آموزش‌ و پرورش با بیان اینکه افزایش ۲ برابری حق‌الزحمه ساعت اضافه تدریس معلمان در دستور کار شورای حقوق و دستمزد قرار گرفته است، گفت: این طرح تصویب می‌شود زیرا سازمان اداری و استخدامی و سازمان برنامه و بودجه موافق هستند.

فرهادی ادامه داد: با بیان اینکه افزایش حق‌الزحمه ساعت اضافه تدریس معلمان محقق می‌شود، گفت: با این کار معلمان ماده ۲۸ کمتری استخدام می‌شوند و نیاز مدارس به معلم از روش‌های حق‌التدریس تامین می‌شود.

واریز ۳ مطالبه مالی معلمان تا پایان اردیبهشت تمامی معلمان رتبه‌بندی می‌شوند/ رتبه‌بندی به شرط بارگذاری مدارک

وی با بیان اینکه اعتبار این موضوع تامین و پیش‌بینی‌های لازم انجام شده است، اظهار کرد: ۲ سال از آیین‌نامه رتبه‌بندی معلمان گذشته و باید اصلاح شود. اما رتبه‌بندی برای همه معلمان طبق قانون انجام می‌شود. معلمان بدو ورود به خدمت با مدرک کارشناسی، معلم پایه یک محسوب می‌شوند، مگر اینکه معلمی مدرکی را بارگذاری نکند که در این صورت نمی‌توان پایه او را مشخص کرد.

سخنگوی وزارت آموزش‌وپرورش با بیان اینکه وزارت آموزش‌ و پرورش کسری مزمن معلم دارد، افزود: با توجه به اینکه حداقل ۷۲ هزار معلم ماده ۲۸ را استخدام می‌کنیم اما نیاز واقعی حدود ۳ برابر این تعداد است که ۲ برابر باقیمانده (کسری معلم) از طریق جذب شاغلان، بازنشستگان و اضافه تدریس معلمان صورت می‌گیرد.

۶۷ هزار فرهنگی در شرایط بازنشستگی/ تلاش می‌کنیم بخش‌ زیادی را نگه داریم

فرهادی با اشاره به اینکه استخدام یکباره به تعداد زیاد مخاطره‌آمیز می‌شود، گفت: هر سال حداقل ۳۵ هزار نفر از طریق دانشگاه فرهنگیان و دانشگاه شهید رجایی وارد آموزش‌ و پرورش می‌شوند و برای سال آینده هم ماده ۲۸ها وارد آموزش و پرورش می‌شوند.

وی با اشاره به اینکه حدود ۶۷ هزار نفر شرایط بازنشستگی را دارند، افزود: تلاش می‌کنیم بخش زیادی از این بازنشستگان را نگه داریم. این بازنشستگان در هر مقطعی که تدریس کرده باشند می‌توانند در همان مقطع به ادامه تدریس بپردازند.

کد خبر 848586 منبع: ایسنا برچسب‌ها وزارت آموزش و پرورش معلمان حقوق و دستمزد خبر مهم استخدام رتبه‌بندی معلمان

دیگر خبرها

  • افتتاح مجتمع فرهنگی و رفاهی معلم در ملکان
  • اجرای بیش از ۷۵۰ برنامه فرهنگی در هفته معلم در استان کرمان
  • تمامی معلمان رتبه‌بندی می‌شوند / ۶۷ هزار فرهنگی در شرایط بازنشستگی 
  • افزایش ۲ برابری حق‌الزحمه ساعت اضافه تدریس معلمان | همه معلمان رتبه‌بندی می‌شوند مگر اینکه...
  • مبلغ شهریه مدارس غیردولتی را آموزش و پرورش تعیین نمی‌کند
  • تشریح برنامه‌های هفته معلم/ معلم کردستانی نمونه کشوری شد
  • پاداش وزارت آموزش و پرورش به معلمان به مناسبت روز معلم
  • ‌مشکل کمبود معلم در استان فارس حل می‌شود/ تشکیل قرارگاه تکریم مقام معلم
  • بعضی معلمان استان نذر خدمت انجام می‌دهند
  • کسورات حقوق دانشجو معلمان به میزان خدمات دریافتی می شود