Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری فارس از تبریز، بهمن امسال بود که با دستور مستقیم حجت‌الاسلام والمسلمین سیدمحمدعلی آل‌هاشم، نرده‌هایی که صف مسوولان را از مردم در نماز جمعه جدا می‌کرد، برداشته شد تا دیگر هیچ دیواری بین خدمتگزاران نظام و ملت قرار نگیرد که این اتفاق موجب موج مثبت در جامعه شد.

رویکرد و رفتار مردمی حجت‌الاسلام آل‌هاشم در سال‌جاری پس از انتصاب مورد توجه مردم و رسانه‌ها بوده به طوریکه تجلیل از نخبگان در بین صلاتین در نماز جمعه و پیگیری مسائل خبرنگاران، تردد در شهر با وسایل نقلیه عمومی در اوج آلودگی هوای تبریز، استفاده از تاکسی، بازدید از دانشگاه و صرف غذا با دانشجویان در سلف‌ دانشگاه و حضور در بازی تراکتورسازی و استقلال در ورزشگاه یادگار امام تبریز از رفتارهایی است که به شدت مورد استقبال مردم،رسانه‌ها و فضای مجازی قرار گرفته است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

نخستین حضور یک امام‌جمعه در سالن تئاتر

نماینده ولی فقیه در آذربایجان‌شرقی و امام جمعه تبریز چندی پیش هم با حضور در تئاتر شهر تبریز، به تماشای نمایش "گوش‌هایم را بشنو" نشست. 

در توضیح محتوای داستانی «گوش‌هایم را بشنو» گفته شده این اثر به ابعاد پنهان روحی و روانی انسان‌هایی می‌پردازد که در زندگی خود آسیب‌های جدی را متحمل شده‌اند و امروز انعکاس آن وقایع در تک‌تک لحظاتشان نمود دارد.

 

چرا اقدام امام جمعه تبریز مورد توجه قرار می‌گیرد؟

واقعیت این است که در سال‌های اخیر، مسوولان کشور آنقدر به دور خود دیوار چیده‌اند که اکنون این‌گونه اقدامات شایسته‌ از جنس اقدامی که امام جمعه تبریز انجام داد، اقدامی غافلگیرکننده نامیده می‌شود.

در واقع این بازخورد نشان می‌دهد افکار عمومی همچنان تشنه‌ رفتارهای توأم با احترام و درخور شأن انقلاب، نظام و مردم از سوی مسوولان است و این موضوع زنگ هشداری است برای مسوولانی که به طور حداقلی و تشریفاتی با مردم در ارتباط هستند.

به عبارت دیگر، تقویت و استحکام مجاری ارتباطی مسوولان با مردم و ایجاد این اطمینان نزد مردم که مسوولان نیز از جنس آنها هستند و به مشکلات آنها توجه دارند، اقدامی ضروری است که باید بیش از پیش به آن توجه شود. 

منظور این است که مشکلات موجود در کشور ایجاب می‌کند که مسوولان به طور مستقیم در متن زندگی روزمره مردم در اتوبوس، مترو، بازار، دانشگاه، بانک و... حضور پیدا کنند تا با لمس و درک مشکلات مردم تا آنجا که به آنها مربوط می‌شود، همدلانه برای حل این مشکلات اقدام کنند.

در واقع، افزایش حجم مشکلات مختلف در کشور و انباشته شدن این مشکلات به مدت چند سال متوالی از یک سو و مشاهده نشدن عزم و اقدام جدی از سوی مسوولان برای حل این مشکلات از سوی دیگر، افکار عمومی را به این قضاوت رسانده که گویا مسوولان از مشکلات مردم خبر ندارند.

حتی برخی ادعا می‌کنند مسوولانی که همه چیزشان تأمین است، چگونه می‌توانند به فکر مشکلات مردم باشند.

آنچه گفته شد، صرفاً نقل قولی است از مردم که نگارنده در موقعیت‌های مختلف و از زبان افراد متعددی آن را شنیده است و ما اکنون در مقام ارزیابی آن نیستیم. 

اکنون بخشی از مردم به این نتیجه رسیده‌اند که مسوولان با مسائل و مشکلاتی که آنها به طور روزانه با آن دست و پنجه نرم می‌کنند، بیگانه هستند. این مسئله، آسیبی اساسی و جدی است؛ زیرا افزایش فاصله‌ میان مسوولان و مردم، سبب می‌شود که مسوولان در جریان مسائل مردم قرار نداشته باشند که نتیجه‌ این امر، فاصله گرفتن سیاست‌گذاری‌ها در کشور از مسائل مردم و بی‌توجهی به مشکلات آنها است.

مسلم است که این وضعیت، آسیبی جدی برای سرمایه اجتماعی نظام است و برای ترمیم و رفع آن باید مردم احساس کنند که مسوولان از جنس خود آنها هستند و با انجام اقداماتی چون حضور در میان مردم و لمس و درک مسائل مردم، با آنها همدلی کرده و برای حل مشکلات آنها به طور اساسی اقدام کنند. 

انتهای پیام/ج/

منبع: فارس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۷۷۳۵۳۰۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مسوولان مشکلات قشر کارگری را احصا و رفع کنند

به گزارش خبرنگار مهر، حجت الاسلام عبدالرضا پورذهبی ظهر یکشنبه در دیدار مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی و تشکل‌های کارگری و کارفرمایی استان اظهار کرد: باید مشکلات کارگران به ویژه افرادی که در حوزه ساختمانی مشغول کار هستند سریع‌تر و با کیفیت‌تر، پیگیری و برطرف شود.

وی افزود: پرداخت سریع کارهای رفاهی و تسهیلات مربوط به قشر کارگر باید مورد توجه و اولویت باشد چرا که کارگران دائم در حال فعالیت هستند و ولی نعمت ما محسوب می‌شوند.

نماینده ولی فقیه در کردستان ضمن تقدیر از زحمات کارگران و تلاش‌های شبانه‌روزی آنها بیان کرد: فعالیت‌های اداره کل کار، تعاون و رفاه اجتماعی در استان نیز ارزشمند است.

حجت‌الاسلام پورذهبی تصریح کرد: اینکه کارگران به حق خودشان رسیده باشند، چنین موضوعی از واقعیت دور است اما تلاش دولت این است حق و حقوق کارگران ادا شود.

وی بر تلاش بیشتر تشکل‌های کارگری و کارفرمایی تاکید کرد و گفت: اصل در اداره کل تعاون، خدمت به مراجعه کنندگان باشد؛ همچنانکه تاکنون همینگونه بوده و باید این خدمات ارتقا یابد.

نماینده ولی فقیه در کردستان اضافه کرد: کار کردن امری مقدس و مجاهدت در راه خداست و مسؤولان مشکلات قشر کارگری را باید احصا و به دنبال رفع آن باشند

کد خبر 6091106

دیگر خبرها

  • مسوولان مشکلات قشر کارگری را احصا و رفع کنند
  • دستورات لازم برای رفع مشکلات آزادراه تبریز- زنجان صادر شده است
  • حقوق کارگر با تورم و مشکلات اقتصادی جامعه همخوانی داشته باشد
  • مشکلات کارگران از سر راهشان برداشته شود
  • تاکید امام جمعه پیرانشهر بر رعایت اخلاق اسلامی
  • انتقاد امام جمعه تبریز از عوارضی آزادراه سهند - تبریز
  • مسوولان دستگاه قضا به مشکلات کارگری شهرستان البرز ورود کنند
  • بروکراسی فلج‌کننده اداری مانع ورود تولیدکنندگان به اقتصاد می‌شود
  • انتقاد امام جمعه تبریز از عوارضی آزادراه سهند-تبریز
  • مسؤولان پیگیر رفع بیکاری و مشکلات معیشتی مردم باشند