Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش  گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از مشهد ، سرهنگ علیرضا حاجی‌زاده امروز در نشست خبری با اصحاب رسانه  با بیان اینکه نسبت به سال گذشته کاهش تصادفات رانندگی داشتیم افزود: امسال تا پایان بهمن‌ماه در تصادفات فوتی ۳ درصد، تصادفات جرحی ۵ درصد، خساراتی ۲۰ درصد، تعداد مجروحین ۶ درصد، تعداد متوفیان ناشی از حوادث رانندگی ۴ درصد و در مجموع در تصادفات خساراتی، جرحی و فوتی نسبت به مدت مشابه سال گذشته ۴ درصد کاهش داشتیم .

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

  وی گفت: امسال از معدود استان‌هایی هستیم که به صورت متوالی بیش از پنج سال است که کاهش تصادفات داشتیم در حالی که در زمینه تقاضای سفر هرساله افزایش داریم.
فرمانده پلیس راهور خراسان رضوی افزود: امسال آمار خوبی در زمینه برخورد پلیس با تخلف داریم به طوری که نسبت به مدت مشابه سال گذشته ۲۶ درصد برخورد با عدم رعایت حق تقدم، ۳۱ درصد شیشه دودی و در زمینه تجاوز به خط عابر پیاده ۸۹ درصد برای توقف پشت خط ایست، برخورد داشتیم به طوری که اکنون می‌توانیم ادعا کنیم احساس ایمنی در عابران پیاده بهبود پیدا کرده است.
سرهنگ علیرضا حاجی‌زاده تصریح کرد: طرح ویژه ترافیکی از ۲۴ اسفند تا ۱۵ فروردین با توان مضاعف و آماده باش ۱۰۰ درصد نیرو‌ها آغاز شده است، ولی محوریت طرح ویژه برای هسته مرکزی شهر از ۱۲ شب از ۲۸ اسفند ۹۶ تا اول فروردین ۹۷ انتهای سخنرانی مقام معظم رهبری در مبادی ورودی و خروجی حرم مطهر است که این طرح در صورت نیاز امکان دارد تا شعاع ۲۰ کیلومتری ادامه پیدا کند و تردد فقط با مجوز پلیس انجام می‌شود.
وی با بیان اینکه امسال علاوه بر پارکینگ‌هایی موجود سطح شهر پارکینگ خیابانی نیز پیش بینی شده است، گفت: در خیابان جمهوری، خرمشهر، امام رضا (ع) (حد فاصل میدان ۱۵ خرداد تا میدان بسیج) خیابان شارستان، امیرالمومنین (ع) و خیابان صاحب الزمان (عج) با حضور ۱۰۰ نفر کارمند پارک حاشیه‌ای هوشمند در زمان تحویل سال و سخنرانی حضرت آقا با ظرفیت ۵ هزار دستگاه خودرو خدمت‌رسانی می‌شود.
فرمانده پلیس راهور خراسان رضوی خاطرنشان کرد: ۲۱ نقطه در پیرامون حرم و یک نقطه در میدان فردوسی به عنوان پارک‌سوار توسط شهرداری بهسازی شده که حدود ۳۰ هزار جای پارک به ظرفیت قبلی افزایش می‌دهد.
سرهنگ علیرضا حاجی‌زاده با بیان اینکه اطلاع‌رسانی‌ها از محدوده طرح گسترش یافته است، گفت: از تمام ظرفیت‌ها نظیر برنامه سفر بخیر، ۲۰:۳۰، شبکه خبر، شبکه استانی، تلویزیون‌های شهری، تابلو‌ها و بنر‌های شهرستان‌ها در راستای اطلاع رسانی استفاده شده است.
وی افزود: امسال توسط اداره کل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای از طریق بوروشو و نصب بنر با فاصله ۲۰ کیلومتری شهر و به فاصله ۲ کیلومتر اطلاع رسانی‌ها انجام می‌شود ضمن اینکه در نرم‌افزار مشهدی شو که با همکاری شهرداری مشهد طراحی شده است نقاط کم ترافیک و با تراکم بالا مشخص می‌شود.
فرمانده پلیس راهور خراسان رضوی با اشاره به اینکه پلیس شعاع حضور خود تا ۲۰ کیلومتری حرم ارتقا داده است گفت: با همکاری شهرداری، ۱۱ راه‌بند مکانیکی در محل‌های مورد نیاز پیش‌بینی شده تا در صورت لزوم خودرو‌های امداد در کمترین زمان به محل مورد نظر برسند.
 سرهنگ علیرضا حاجی‌زاده با تاکید نقش آموزش در مهندسی ترافیک انکارناپذیر است، افزود: ما در بلوار وکیل آباد مشهد با توجه به اطلاع رسانی قرار است همه مقررات را رعایت کنیم و بنظر می‌رسد تاکنون بهبود نسبی داشتیم که قرار است نهادینه شود بطوری که ۸۰ درصد در تقاطع‌ها روی گذر عابر پیاده نمی‌ایستند و به ایمنی ترافیک و کاهش زمان سفر کمک می‌کند .   وی گفت:  بر اساس این طرح افراد پرخطر و افرادی که اصرار بر تخلف داشته باشند تا ۳ ماه وسیله آن‌ها به مرجع قضایی تحویل و برای اصلاح رفتار معرفی می‌شوند.
فرمانده پلیس راهور خراسان رضوی خاطرنشان کرد: کسانی که می‌خواهند مسافرت بروند می‌توانند با مراجعه به سامانه راهور ۱۲۰ و ارائه شماره ۸ رقمی بارکد کارت‌خوان وسیله خود صورت وضعیت تخلفات را مشاهده کرده و یا با ارائه‌ی شماره گواهینامه از میزان نمره منفی مطلع شوند و توصیه می‌شود پیش از سفر در این رابطه از سامانه راهور ۱۲۰ استعلام بگیرند.   انتهای پیام//ا.س   نشست خبری فرمانده پلیس راهور خراسان رضوی

منبع: باشگاه خبرنگاران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۷۷۳۶۳۸۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اعلام جرم پلیس علیه سازمان‌هایی که در قبال کاهش سوانح ترافیکی کرمانشاه کوتاهی می کنند

مهدی حاجیان، فرمانده انتظامی استان کرمانشاه در قرارگاه کاهش تصادفات استان با انتقاد از عدم حضور برخی مدیران و مسئولان در جلسات و بازدید‌های میدانی گفت : تا چه زمانی باید بنشینیم و دست روی دست گذاشته و مرگ همشهریان و هموطنان خود را در حوادث و سوانح رانندگی شاهد باشیم.

وی ادامه داد: سال گذشته ۱۰۹ نفر را در کرمانشاه در حوادث رانندگی از دست دادیم و خانواده‌های زیادی داغدار و حتی بی سرپرست شدند، حال آیا نباید برای این وضعیت چاره‌ای بیندیشیم و به صورت عملیاتی اقدامات لازم را برای کاهش این تلفات انجام دهیم.

حاجیان تصریح کرد: سال گذشته و تنها در دو کمربندی کرمانشاه ۴۰ نفر جان خود را به خاطر حوادث رانندگی از دست داده‌اند، تلفاتی که بسیار زیاد است و حتما باید برای کاهش آن تلاش کنیم.

وی اظهار کرد: علاوه بر بالا بودن تعداد متوفیان حوادث رانندگی، آمار مجروحان نیز در کرمانشاه بسیار زیاد است و همه ما وظیفه داریم که در راستای کاهش سوانح اقدام کنیم.

فرمانده انتظامی استان کرمانشاه با تاکید بر اینکه با پشت میز نشینی کاری درست نمی‌شود و گره‌ای از مشکلات باز نخواهد شد، گفت: از سال گذشته تصمیم گرفتیم جلسات را از پشت میز به سطح شهر و میادین ببریم تا از نزدیک مشکلات، نواقص و معضلات را احصا و برای آن چاره اندیشی کنیم.

وی تصریح کرد: با این حال برخی مدیران که مستقیما درگیر رفع نواقص بودند جز یکی دو بار در این بازدید‌های میدانی حضور پیدا نکردند که جای گلایه و انتقاد دارد.

 حاجیان یادآوری کرد: هرچند در این بازدید‌ها اقدامات خوبی هم صورت گرفت و نواقص برخی نقاط حادثه‌خیز نیز یا مرتفع شد و یا در حال مرتفع شدن است، اما کافی نیست و لازم است اقدامات گستره تری صورت گیرد.

فرمانده انتظامی استان کرمانشاه عنوان کرد: تأمین روشنایی میدان آزادی، تقاطع سردار سلیمانی و سایر معابر، اصلاح هندسی میدان نیایش، ایجاد دور برگردان میدان آناهیتا، اصلاح هندسی میدان ظفر و دور برگردان میدان مقابل شرکت زمزم از جمله اقدامات انجام شده است.

وی تاکید کرد: همانگونه که بار‌ها اعلام کرده ایم پلیس نمی‌تواند بنشینید و دست روی دست گذاشته و مرگ همشهریان و هموطنان خود را در حوادث ترافیکی مشاهده کند. پلیس همانگونه که پاسخگوی کار و اقدامات خود است، از دستگاه‌های مسئول نیز به نفع مردم مطالبه گری کرده و چنانچه آنها به وظایف قانونی خود در خصوص رفع نقاط حادثه‌خیز و کاهش سوانح رانندگی عمل نکنند، علیه شان اعلام جرم خواهیم کرد.

وی با بیان اینکه پلیس وظیفه خود می‌داند در هر شرایطی برای آسایش و رفاه حال مردم تلاش کند، تصریح کرد: امیدوارم بقیه دستگاه‌های مسئول نیز با توان بیشتری پای کار آمده و مدیران در بازدید‌های میدانی و جلسات راهبردی شرکت کنند تا بتوان تصمیمات بهتری اتخاذ کرد.

 حاجیان ادامه داد: مردم کرمانشاه لایق دریافت بهترین خدمات هستند و من و همه همکارانم به آنها قول داده‌ایم آرامش خود را فدای امنیت و آرامش آنها کنیم .

باشگاه خبرنگاران جوان کرمانشاه کرمانشاه

دیگر خبرها

  • تشکیل کارگروه مشترک پلیس و شهرداری، برای رفع نواقص نقاط پرتصادف تهران
  • طرح ویژه پلیس راهور برای موتورسواران و عابران پیاده
  • بارندگی در همدان تصادفات را ۴۰ درصد افزایش داد
  • پیگیری برای ارائه تسهیلات بانکی براساس تخلف و تصادف رانندگی/ نحوه پرداخت حق بیمه تغییر می‌کند
  • تصادفات نیازمند کروکی/ آنچه رانندگان باید بدانند
  • تصادف مرگبار رونیز و پژو ۲۰۶ در این بزرگراه تهران/ برخورد خونین کامیونت‌ها
  • تصادف مرگبار رونیز و پژو ۲۰۶ در بزرگراه شیخ‌فضل‌الله/ برخورد خونین کامیونت‌ها
  • اعلام جرم پلیس علیه سازمان‌هایی که در قبال کاهش سوانح ترافیکی کرمانشاه کوتاهی می کنند
  • اعلام جرم پلیس علیه کوتاهی مدیران درباره تصادفات
  • بیش از ۹۰ درصد جرایم فضای مجازی در لرستان کشف شد