Web Analytics Made Easy - Statcounter

بنیانگذار پایگاه استنادی علوم جهان اسلام گفت: ۶۰ درصد دانشجویان بین الملل کانادا از کشورهای چین، هندوستان، کره جنوبی، فرانسه، آمریکا، نیجریه، برزیل، عربستان سعودی، ژاپن و ویتنام است.

جعفر مهراد در گفتگو با خبرنگار مهر گفت: داده های موجود و گزارش های منتشر شده نشان می دهد که جذب دانشجویان بین المللی در اقتصاد کانادا تاثیر مثبت و با اهمیتی دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: در سال های ۲۰۱۵ میلادی  و ۲۰۱۶ میلادی دانشجویان بین المللی در کانادا به ترتیب در حدود ۱۲.۸ میلیارد و ۱۵.۵ میلیارد دلار برای شهریه، تامین خوابگاه و مخارج جاری هزینه کرده اند.

بنیانگذار پایگاه استنادی علوم جهان اسلام تاکید کرد: این مبالغ به طور مستقیم و غیر مستقیم کمک شایانی به اقتصاد کانادا می کند. دانشجویان بین المللی در سال های ۲۰۱۵ میلادی و ۲۰۱۶ میلادی به ترتیب ۱۰.۵ میلیارد و ۱۲.۸میلیارد دلار به تولید ناخالص داخلی کانادا کمک کرده اند.

مهراد خاطرنشانش کرد: رشد ۱۸ درصدی در دانشجویان بین المللی در سال ۲۰۱۶ میلادی ( ۵۲۳ هزار و ۹۷۱ دانشجو) در مقایسه با سال ۲۰۱۵ میلادی( ۴۵۷ هزار و ۸۲۸ دانشجو ) افزایش هزینه ای برابر با ۲۱.۲ درصد را ایجاب کرده است.

وی عنوان کرد: دانشجویان هندی، به ویژه دانشجویانی که در سطح کالج ها تحصیل می کنند، بیشتر از همه به این افزایش دامن زده است. بیشترین دانشجویان بین المللی در آنتاریو تحصیل می کنند.

بنیانگذار پایگاه استنادی علوم جهان اسلام تاکید کرد: تعداد دانشجویان بین المللی در این دانشگاه در سال ۲۰۱۵ میلادی، ۱۹۵ هزار و ۷۱۹ و در سال ۲۰۱۶ میلادی ۲۳۳ هزار و ۲۲۶ نفر بوده است.

مهراد گفت: آنتاریو با بیشترین دانشجویان بین المللی بیشترین سهم را در تولید ناخالص داخلی دارد و بعد از آن، بریتیش کلمبیا با ۲۱.۶ درصد و کبک با ۱۳ درصد در مکان های دوم و سوم قرار دارند.

وی افزود: تعداد دانشجویان بین المللی در کانادا در سال ۲۰۱۵ میلادی در مجموع به تولید ۱۴۰ هزار شغل کمک کرده است. این تعداد شغل در سال ۲۰۱۶ میلادی به ۱۶۸ هزار و ۸۶۰ شغل افزایش یافته است.

بنیانگذار پایگاه استنادی علوم جهان اضافه کرد: هزینه کرد دانشجویان بین المللی به طور مستقیم و غیرمستقیم بر درآمد های مالیاتی در سال ۲۰۱۵ میلادی برابر با ۲.۳ میلیارد دلار  و در سال ۲۰۱۶ میلادی برابر با ۲.۸ میلیارد دلار بوده است.

مهراد عنوان کرد: در سال ۲۰۱۵ میلادی ارزش خدمات آموزشی بین المللی که بر اساس کل هزینه کرد دانشجویان بین المللی در کانادا سنجیده شده است، بالغ بر ۱۲.۵ درصد از کل صادرات خدماتی کانادا به سایر کشورهای جهان بوده است.

وی گفت: این ارزش در سال ۲۰۱۶ میلادی ۱۴.۵ درصد از کل صادرات خدماتی یا ۳ درصد از کل صادرات کانادا را در بر می گیرد.

چهره ماندگار علمی کشور افزود: در سال ۲۰۱۶ میلادی تعداد ۵۲۳ هزار و ۹۷۱ دانشجو با ویزای معتبر در کانادا تحصیل می کردند. این رقم تقریبا در کمتر از ۱۰ سال یعنی در سال ۱۹۹۵ میلادی ۸۴ هزار دانشجو بوده است.

مهراد تاکید کرد: از دانشجویان بین المللی که در اوایل دهه ۲ هزار میلادی که جذب دانشگاه های این کشور شده بودند، ۲۵ درصد اقامت دائم دریافت کرده اند. با وجود این، کانادا در مقایسه با آمریکا، انگلستان و استرالیا تعداد نسبتا کمی از دانشجویان بین المللی را پذیرش می کند.

وی خاطرنشان کرد: بررسی بیشتر پیرامون افزایش در تعداد دانشجویان بین المللی در کانادا نشان می دهد که بیشتر دانشجویان به ترتیب از چین، هندوستان، کره جنوبی، فرانس، آمریکا، نیجریه، برزیل، عربستان سعودی، ژاپن و ویتنام برای تحصیل به این کشور مسافرت می کنند.

چهره ماندگار علمی کشور تاکید کرد: کشورهای یاد شده ۶۰ درصد دانشجویان بین المللی دانشگاه های کانادا را به خود اختصاص داده اند.

وی افزود: عملکرد کانادا در رتبه بندی های جهانی دانشگاه ها مثبت است.این کشور در بین ۵۰ دانشگاه نخست دارای سه دانشگاه ممتاز است. اما بررسی کیفیت آموزش براساس برنامه سازمان همکاری های اقتصادی و توسعه نشان می دهد که کانادا در سال ۲۰۱۶ میلادی  در جایگاه هفتم جهان قرار داشت.

وی گفت: رتبه کیفیت آموزشی کانادا در سال ۲۰۱۵ میلادی ۱۳ است که نسبت به استرالیا(۱۴)، انگلستان(۱۵)، و آمریکا(۲۵) به وضوح برتری دارد.

منبع: مهر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۷۷۴۶۹۱۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

«پراید»؛ بیشترین سهم تولید آلایندگی مشهد را داشته است

به گزارش خبرآنلاین از خراسان، محمد پذیرا در گفتگویی با بیان اینکه در سال ۱۴۰۲ تعداد ۱۴ هزار و ۱۲۸ دستگاه خودرو توسط گشت های تشخیص خودروهای آلاینده بررسی و ۷۳ درصد آن‌ها آلاینده هوا تشخیص داده شدند، اظهارکرد: از تعداد کل خودروهای آلاینده هوا، بیشترین تعداد خودروها بر اساس نوع خودرو مربوط به پراید با ۵۰ درصد آلایندگی بود و خودروهای و پیکان و پیکان وانت در رتبه‌های بعدی قرار داشتند.

وی گفت: همچنین از تعداد کل خودروهای آلاینده ۲۴.۵ درصد در سن فرسودگی بر اساس آیین نامه اجرایی ماده ۱۰ قانون ساماندهی صنعت خودرو قرار دارند.

رئیس اداره محیط زیست، سلامت و ایمنی شهرداری مشهد مقدس افزود: ۵۱ درصد خودروهای آلاینده نیز فاقد معاینه فنی بودند که نشان می‌دهد انجام معاینات فنی سهم بسزایی در کاهش آلودگی هوا توسط خودروها دارد.

۴۶

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1899418

دیگر خبرها

  • اعلام آمار مرگ و میر؛ سال ۱۴۰۲ زنان بیشتر فوت کردند یا مردان؟
  • کدام دهک بیشترین تورم را تجربه کرد؟
  • اعلام آمار مرگ و میر سال ۱۴۰۲ / فوت مردان بیشتر از زنان
  • اثبات مالکیت و مالی بیشترین پرونده قضایی در مازندران است
  • اعلام آمار مرگ و میر‌های سال ۱۴۰۲/ زنان یا مردان کدام بیشتر فوت کردند؟
  • مهاجرت فعال سیاسی و منتقد جنجالی ایرانی به کانادا؟
  • پلیس راهور: مناطق ۴ و ۱۲ دارای بیشترین آمار تصادفات پایتخت هستند
  • «پراید»؛ بیشترین سهم تولید آلایندگی مشهد را داشته است
  • وقوع ۵۹ درصد تصادفات تهران در بزرگراه ها/ مناطق ۴ و ۱۲ دارای بیشترین آمار تصادفات
  • نشست اضطراری در تل‌آویو درباره احتمال بازداشت نتانیاهو